Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μια εικόνα που πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου – Διαδώστε την αλήθεια «Το ανθρώπινο δικαίωμα ανοιχτής συζήτησης ιδεών πρέπει να προστατευτεί». ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Άντε γαμ… ναζιστικό απόβρασμα».

Μια εικόνα που πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου – Διαδώστε την αλήθεια

Η ελευθερία έκφρασης καταπιέζεται όλο και περισσότερο - BINTEO

Δίχως να το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι σταδιακά στον πλανήτη επιβάλλεται συγκεκριμένος έλεγχος σκέψης και έκφρασης σε όλον τον κόσμο.
Σε λίγο καιρό, ενδεχόμενα θα ποινικοποιηθεί και το να καμαρώνει κάποιος ανοιχτά για την εθνική του ταυτότητα και τον πολιτισμό της πατρίδας του ή ακόμα και για την πνευματική του πίστη.
Κατασκευάζουν έναν κόσμο υλιστικό, χωρίς όραμα για δημιουργία και πραγματική πρόοδο μέσω της ανταλλαγής πολιτιστικών απόψεων με το βλέμμα στην ιστορική αλήθεια.
Η συγκεκριμένη εικόνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου.
Ένας ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Βρετανία κρατά ένα χαρτί που γράφει «Το ανθρώπινο δικαίωμα ανοιχτής συζήτησης ιδεών πρέπει να προστατευτεί».
Τον περιτριγυρίζουν απειλητικά κουκουλοφόροι φιλοπαγκοσμιοποιητές αλλά και η παρακρατική οργάνωση "Black Lives Matter" , ενώ ξάφνου έρχεται και στέκεται δίπλα του, μία γυναίκα, η οποία κρατά χαρτί που γράφει: Άντε γαμ… ναζιστικό απόβρασμα».
Πως κάποτε αποκαλούσαν τους «αντιφρονούντες» αιρετικούς ή κομμουνιστές;
Σήμερα, όποιος μάχεται υπέρ της ελεύθερης άποψης, η οποία δεν βολεύει ή ξεβολεύει εξουσία και εξουσιαζόμενους, ονομάζεται «ναζί» και «εθνικιστής».
Η εικόνα τα λέει όλα! Δίπλα από το «δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση», μοστράρει η απειλή και οι βρισιές που παραπέμπουν στην καταπίεσή της.

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.