Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Είναι Ελληνας ο Ταγίπ Ερντογάν;

alt
Ο «σουλτάνος» δημιούργησε αμφιβολίες για την καταγωγή του, καθώς σε ομιλία του  είπε: «Είμαστε μόνο... μουσουλμάνοι»

Η Κέρκυρα κύριοι θα προσφέρει στην ΕΕ φθηνό αέριο… ΝΑΙ

Το ευχάριστο γεγονός της έγκρισης της κατασκευής του αγωγού EAST MED από την ΕΕ δείχνει την ωριμότητα και την σοφία των αποφάσεων της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατάλαβε ότι η ασφάλεια τροφοδοσίας της με φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα της που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή ΑΟΖ δεν μπορεί να διακυβεύεται με την διέλευσή του από την Τουρκία.
Επιπροσθέτως, αν η Κύπρος και Ελλάδα επιθυμούν γεωστρατηγική αναβάθμιση των θέσεων τους δεν θα έστελναν ποτέ το φυσικό τους αέριο μέσω Τουρκίας. Το κόστος κατασκευής ενός αγωγού δεν είναι το μόνο κριτήριο στην προκειμένη περίπτωση.

Οι «άθεοι» διαμαρτύρονται για το Άγιο Φως Τι ζητούν από την Βουλή

Οι «άθεοι» διαμαρτύρονται για το Άγιο Φως

Για το κόστος της μεταφοράς του «Άγιου Φωτός» ενόψει Πάσχα, που γίνεται δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, διαμαρτύρεται η Ένωση Αθέων Ελλάδας.

Μια συμμορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή και εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann, αλλά το εγκλημά τους συγκαλύπτεται

Ο ντετέκτιβ Dave Edgar,  που συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Madeleine McCann, ισχυρίζεται ότι οι  απαγωγείς της προστατεύονται. 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ !!!

O δημοσιογράφος της Hürriyet που επιτέθηκε στον Κοτζιά είναι από σόι που έσφαζε Έλληνες στην Κύπρο!

O δημοσιογράφος της Hürriyet που επιτέθηκε στον Κοτζιά είναι από σόι που έσφαζε Έλληνες στην Κύπρο!

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, Γιουσούφ Κανλί,

Τούβα, η κοιτίδα των Τούρκων-Ένα λεκανοπέδιο γεμάτο κόκκινες μηλιές και με πανύψηλα βουνά τριγυρισμένο! "ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ " ΒΙΝΤΕΟ

touva1
Πριν από αρκετό καιρό ο φίλος Ξενοφών Γιαταγάνας, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, μου διηγήθηκε πως σε ένα γεύμα είχε δίπλα του τον επίσης πανεπιστημιακό Τούρκο Σ.Α.
Κουβεντιάζοντας τον ρώτησε

Ο Ερντογάν ξέσπασε από τον Πόντο: «Βάζουν όπλο δίπλα στο κεφάλι μου (…) Τι λένε; Σκότωσε τον Ερντογάν!»

Ο Ερντογάν ξέσπασε από τον Πόντο: «Βάζουν όπλο δίπλα στο κεφάλι μου (…) Τι λένε; Σκότωσε τον Ερντογάν!»
Νέο αντιευρωπαϊκό ξέσπασμα είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα σε ομιλία του στη Ριζούντα του Πόντου (Ρίζε). Ο Ερντογάν κατάγεται από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας.
Να σημειώσουμε εδώ ότι από τη Ριζούντα κατάγεται κι ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι ήταν Έλληνας εξισλαμισμένος κι ότι στο σπίτι του μιλούσε την ποντιακή διάλεκτο.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ…ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!! ΣΤΗN FRAPORT ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ

ΝΕΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ… !!!

Ενιαίο «Σπατόσημο» σε όλα τα αεροδρόμια

To αρχαιότερο κρασί στον κόσμο παράγεται στην Κύπρο!

perierga.gr - To αρχαιότερο κρασί στον κόσμο παράγεται στην Κύπρο!
Ο Όμηρος το αποκαλούσε «γλυκό κρασί της Κύπρου» και ο χρόνος παραγωγής του τοποθετείται κοντά στο 3500 π.Χ., αφού οι αναλύσεις που έγιναν πρόσφατα σε υπολείμματα κεραμικών αγγείων που χρονολογούνται την ίδια περίοδο έδειξαν πως φιλοξενούσαν γλυκό κρασί. Πιο συγκεκριμένα

Σοκ από τη μείωση του αφορολόγητου -Επιπλέον φόροι 600-650 ευρώ για όλους


Μπορεί όλα να βρίσκονται ακόμη στον αέρα μιας και η διαπραγμάτευση δεν έχει κλείσει, ωστόσο ήδη υπάρχουν κάποιες... ενδείξεις για το τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ Αθήνας και Θεσμών τουλάχιστον σε ότι αφορά στο αφορολόγητο.

Politico: Πώς έγινε η Ρωσία ο νο1 στόχος τζιχαντιστών -H αρχή νέου κύματος τρομοκρατίας



Η Ρωσία παίρνει τη θέση των ΗΠΑ ως νο1 εχθρός της Αλ Κάιντα, του Ισλαμικού Κράτους και άλλων οργανώσεων τζιχαντιστών, αναφέρει η ανάλυση του Politico. Αυτή η αλλαγή έχει τις ρίζες της στις πρόσφατες ενέργειες της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων η κλιμάκωση της παρέμβασης στη Συρία και οι κινήσεις για τη Λιβύη, μετά την πρόσφατη ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων σε αεροπορική βάση στην Αίγυπτο.

Άρθρο στον Guardian: Ευκαιρία το Brexit για να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την Μέι

Άρθρο στον Guardian: Ευκαιρία το Brexit για να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Μετά την ενεργοποίηση του Άρθρου 50 για το Brexit, η Βρετανία έχει την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο Τζέφρι Ρόμπερτσον

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ορθόδοξοι ιερείς φιλούν το χέρι του Πάπα BINTEO

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ορθόδοξοι ιερείς φιλούν το χέρι του Πάπα

Ζητούν Πανθρησκεία

Σάς τα λέμε εδώ και κάτι χρόνια (από το 2007) - Στ' @#%&*!@ σας μάς γράφετε...

Περισσότερα,

50 ΜΚΟ αναλαμβάνουν τα ηνία της Ελλάδας - Όλα γίνονται σιωπηρά και με την ανοχή του κράτους ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο στο el.gr: 50 ΜΚΟ αναλαμβάνουν τα ηνία της Ελλάδας

Η «πολιτιστική» διείσδυση της Νέας Τάξης στην ελληνική κοινωνία και δη στους νέους συνεχίζεται. Ενώ η ιστορία αλλάζει, τα ιδανικά καταργούνται, η ελληνική γλώσσα υποβαθμίζεται, η χριστιανική πίστη χλευάζεται, με οδηγό την Ατζέντα 2030, οι παγκοσμιοποιητές οδηγούν την νέα γενιά των Ελλήνων στην απόλυτη αποχαύνωση σε σχέση με ό,τι πραγματικά συμβαίνει και αγνοείται.

Πρωτοφανείς ψεκασμοί σε Κοζάνη-Πτολεμαΐδα. Λόγω πώλησης της ΔΕΗ; ΒΙΝΤΕΟ-Φωτογραφίες

Πρωτοφανείς ψεκασμοί σε Κοζάνη-Πτολεμαΐδα. Λόγω πώλησης της ΔΕΗ;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο πώλησης μονάδων της ΔΕΗ ΔΕΗ-0,68% και είναι απλά θέμα χρόνου το «διά ταύτα».

Αμερικανός στρατηγός: «Μόνο η στρατιωτική επιλογή έχει απομείνει πλέον για τη Βόρεια Κορέα» ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ» (βίντεο)



του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Την προληπτική επίθεση στη Βόρειο Κορέα έδειξε ως τη μόνη δυνατή επιλογή για να λυθεί το θέμα της Βόρειας Κορέας ο αμερικανός στρατηγός ε.α. τεσσάρων αστέρων Jack Keane και πρώην υπαρχηγού του αμερικανικού μικτού Επιτελείου ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αμερικανό πρόεδρο D.Trump.

Έρχονται 82 μόνιμες προσλήψεις σε μικρά νησιά



Το πράσινο φως για προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων σε 28 μικρούς και υποστελεχωμένους νησιωτικούς δήμους και στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, έδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι τίμησαν την ΕΟΚΑ στην Αστόρια Συγκλονιστική εκδήλωση – Αντηχούσε το «ΕΝΩΣΙΣ»

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι τίμησαν την ΕΟΚΑ στην Αστόρια

Η Εθνική Οργάνωσις Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ) ήταν οργάνωση των Ελλήνων της Κύπρου που έδρασε κατά την χρονική περίοδο 1955-1959 για την ελευθερία της Κύπρου από την Βρετανική κυριαρχία, εθνική αυτοδιάθεση και την ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα.

Τελεσίγραφο από την ΕΕ με την διάλυση προ των πυλών: Πολωνία και Ουγγαρία ή θα «δεχτούν περισσότερους μετανάστες ή θα αποχωρήσουν από την Ένωση»


Η ΕΕ απαίτησε πριν λίγο σε σχετική ανακοίνωση από την Πολωνία και την Ουγγαρία να δεχθεί ανάλογα με την ποσόστωση τους, αριθμό μεταναστών αλλιώς να αποχωρήσουν από την ένωση (!!)

Βρώμικος πόλεμος στη Συρία με την “βιαστική” ΕΕ να παίρνει θέση κατά Άσαντ


“Βρώμικος πόλεμος” και “βρώμικο παιχνίδι” στην Συρία.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι με ασυνήθιστη για τα αντανακλαστικά ταχύτητα , “χρέωσε” την ***επίθεση με χημικά όπλα στη βορειοδυτική Συρία στο καθεστώς Άσαντ! Χωρίς φυσικά να παρουσιάσει ένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό της!

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να… κλωνοποιήσουν τον Ερντογάν για να έχουν πάντα «ηγέτες»

Η Τουρκία, ήταν που ήταν μια χώρα «μπουνταλάδων», έχει εξελιχτεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο.
Με το δημοψήφισμα για τη σουλτανοποίηση του Ερντογάν να βρίσκεται στην τελική ευθεία, μας χωρίζουν μόλις 12 ημέρες, οι Τούρκοι πολιτικοί από όλες τις πτέρυγες συναγωνίζονται στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη «μούρλα».

Ο ΕΟΠΥΥ μπλοκάρει τη θεραπεία σε χιλιάδες Έλληνες με παθήσεις της ωχράς κηλίδας Με απόφαση του αντιπροέδρου

Ο ΕΟΠΥΥ μπλοκάρει τη θεραπεία σε χιλιάδες Έλληνες με παθήσεις της ωχράς κηλίδας

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, επηρεάζονται πάνω από 50.000 άνθρωποι - Πώς δικαιολόγησε την απόφαση ο Οργανισμός 

7.296 ΑΦΜ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ 74 ΑΠΟ ΤΑ 93 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!



ΑΑΔΕ: 7.296 ΑΦΜ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ 74 ΑΠΟ ΤΑ 93 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!! 

1.125 ΑΦΜ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ενώ το 67% του συνόλου των οφειλετών χρωστάει ποσά το πολύ έως 500 ευρώ !!! 

Βρετανός youtuber αποθεώνει την ελληνική γλώσσα! (βίντεο)


Το γεγονός ότι το βίντεο για την ελληνική γλώσσα έχει «ανέβει» στο youtube πριν λίγες μέρες και μετράει ήδη 150.000 views αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει διεθνώς για τη δημιουργία της ελληνικής γλώσσας, την εξέλιξή της ανά τους αιώνες και τα σημαντικά ιστορικά στοιχεία που τη συνοδεύουν....

Όταν η Ελλάδα χρηματοδοτεί και επίσημα το θάνατο, τότε σίγουρα θα σβήσει...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTunsUfDtqGjBp1wne-f57vaj983qqFUbkkxGASan5k1WU7IdpVRWkZ80qTXTOmYIAasogv5AL5eNDjuJyongcvYeSr_PTN6o9OGtktUjbbcOBLmXEOwecbPITYIgyanKSagrhw3T0gI81/s400/dakri99.jpg Του Στρατή Μαζίδη

Η είδηση πέρασε στα ψιλά γράμματα μέσα στο γενικότερο χαμό της επικαιρότητας. Είναι όμως σημαντική. Ο υπουργός Υγείας, κ. Ξανθός ανακοίνωσε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα αρχίσει να καλύπτει το κόστος των αντισυλληπτικών χαπιών.

Σε Σεΐχη αναβαθμίστηκε ο Πάπας Φραγκίσκος


Καθώς τελείωνε η συνάντηση της μόνιμης επιτροπής για τον διάλογο, μεταξύ του παπικού συμβουλίου για τον διαθρησκειακό διάλογο και πολιτικών και θρησκευτικών εκπροσώπων από το Ιράκ (υπήρχαν Σιίτες, Σουνίτες, Χριστιανοί, Yazidis και Μανδαίοι**), ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν μια χειρονομία «αδελφοσύνης». «Οι διαφορές», τόνισε, «δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για την ειρήνη».

Ισλαμικό Κράτος: «Ηλίθιος ο Ντόναλντ Τραμπ»

ισλαμικο κρατος
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε σήμερα ότι οι ΗΠΑ πνίγονται και «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο».

Τσιπάκι στους υπαλλήλους της τοποθετεί Σουηδική start-up εταιρεία

  Αυτό που θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως ένα δυστοπικό όραμα του χώρου εργασίας, είναι σχεδόν ρουτίνα στο σουηδικό Epicenter. Η εταιρεία προσφέρει την εμφύτευση στους εργαζόμενους και τα μέλη start-up ενός μικροτσίπ στο μέγεθος των κόκκων του ρυζιού, τα οποία λειτουργούν ως κάρτες:
να ανοίγουν πόρτες, λειτουργούν εκτυπωτές, ή να αγοράζουν smoothies με μια κίνηση του χεριού.

ALERT! Το «ΖΕΥΣ θα βομβαρδίσει» το Οχυρό ΡΟΥΠΕΛ! BINTEO

z1
Το Οχυρό Ρούπελ θα «βομβαρδίσει» το ΖΕΥΣ στο πλαίσιο του Εορτασμού της Μάχης των Οχυρών που φέτος έχει πάρει τις πρέπουσες διαστάσεις που ταιριάζουν στην Τιτανομαχία που δόθηκε στα ΟΧΥΡΑ της Γραμμής Μεταξά!

Πανελλαδικές: Κινδυνεύει το αδιάβλητο από τις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου - Πώς ανοίγει «παράθυρο» για όσους επικαλεστούν ασθένεια επιδιώκοντας να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους μελετώντας 3 μήνες περισσότερο

Πανελλαδικές: Κινδυνεύει το αδιάβλητο από τις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου

Θα είναι οι επιτυχόντες υπεράριθμοι ή τα αποτελέσματα θα βγουν τον Οκτώβριο;

ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ΕΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει

sintagi
800 Ετών Συνταγή θεραπείας, με Μαϊντανό & Μέλι, για

Οι Αλβανοί ερεθίζουν τους Ψευδομακεδόνες με τα λόγια του Γκλιγκόροφ: είστε Σλάβοι! ΒΙΝΤΕΟ




«Η αλήθεια που συγκλόνισε τους ψευδομακεδόνες: Η ψευδομακεδονία δεν έχει καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο»
Απρίλιος 4, 2017. 19:48
Ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ, δήλωσε πριν από καιρό,  ότι οι ψευδομακεδόνες θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα ταυτότητα που να συνδέεται με την αρχαία Μακεδονία, ανεξάρτητα εάν η καταγωγή τους είναι σλαβική, γράφει η αλβανική «infoshqip.com» και συνεχίζει:

Σε άφραγκους επενδυτές έδωσαν τα αεροδρόμια ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δάνειο, ύψους σχεδόν 1 δισ. ευρώ, εξασφάλισε η Fraport Greece, προκειμένου να χρηματοδοτήσει μέρος του αντιτίμου για την 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων...

Είδηση-σοκ που κάνει το γύρο του κόσμου: Αποκαλύφθηκε σχέδιο της Βρετανίας για ανατίναξη της σήραγγας της Μάγχης ... με πυρηνική βόμβα ΦΩΤΟΣ


Ερχεται πόλεμος στην Ευρώπη!

Ο Παρασκευόπουλος υπερασπίζεται τις πρόωρες αποφυλακίσεις κακοποιών

Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο Ν. Παρασκευόπουλος υπερασπίστηκε τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, μετά τον σάλο που ξέσπασε εξαιτίας των περιστατικών εγκληματικότητας από ανθρώπους που απελευθερώθηκαν με βάση τις διατάξεις του.

Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει - ΟΛΑ... ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει
Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ «- Έλληνες, θα σας γ@μήσουμε ΚΑΙ τ’ αρχαία μνημεία σας!» Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ - Το πράγμα χοντραίνει ΔΙΑΒΑΣΤΕ

%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd


arxigramma-sigmaκέφτομαι ώρες-ώρες πως το ιστολόγιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου. Γιά πολλούς λόγους.
Ένας είναι, ότι επί της ουσίας ενδιαφέρει ελάχιστα άτομα. (Είπαμε: δεν ενδιαφέρομαι γιά δόξες κτλ. Αλλοιώς, θα έγραφα επώνυμα – καί με χρηματικό αντίτιμο. Αλλά φαίνεται πως το αξιότιμον κοινόν δεν βλέπει καμμία πρακτική ωφέλεια σε όσα γράφω.)
Δεύτερος είναι, πως έχω κατηγορηθεί γιά φανέρωση μυστικών, που δεν έπρεπε.

Γιατί η Ρωσία είναι στην κορυφή της λίστας των τρομοκρατών;

Γιατί η Ρωσία είναι στην κορυφή της λίστας των τρομοκρατών;
Διαβάστε την ανάλυση
Η Ρωσία σίγουρα δεν αντιμετωπίζει πρώτη φορά την τρομοκρατία. Όμως την ώρα που οι αρχές ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες θα ξενυχτίσουν για να διαλευκάνουν το πώς και γιατί της τρομοκρατικής επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη, Δυτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι γεωστρατηγικές επιλογές του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν φέρνουν την Ρωσία όλο και περισσότερο στο στόχαστρο τρομοκρατών...

Ληστεία μετά φόνου στον Εύοσμο: Σκότωσαν 52χρονο με νοητικά προβλήματα

Ληστεία μετά φόνου στον Εύοσμο: Σκότωσαν 52χρονο με νοητικά προβλήματα

Σε αυτό το σενάριο προσανατολίζεται πλέον η αστυνομία, με βάση τη μαρτυρία του 77χρονου πατέρα του θύματος

Η Πολεμική Αεροπορία πάνω από την Αθήνα! Εντυπωσιακές εικόνες ΒΙΝΤΕΟ

Η Πολεμική Αεροπορία πάνω από την Αθήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών πραγματοποίησε διελεύσεις πάνω από τον αθηναϊκό ουρανό, προκαλώντας απίστευτη φασαρία, κάνοντας τους Αθηναίους να σηκώσουν το βλέμμα στον ουρανό, άλλοι εντυπωσιασμένοι και άλλοι απλώς… τρομαγμένοι!
Το θέαμα ήταν απλά μεγαλοπρεπές!

Ερντογάν σε Κούρδους φύγετε από το Κιρκούκ


«Απάντηση Ερντογάν για το Κιρκούκ» γράφει το πρακτορείο Doğan
Απρίλιος 4, 2017.  19:14
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβη, σήμερα,  σε προειδοποίηση προς τους Κούρδους της κουρδικής περιφέρειας του Ιράκ,  να υποστείλουν τη σημαία τους από το Κιρκούκ, ισχυριζόμενος ότι εκεί οι Κούρδοι δεν έχουν  δικαιώματα.

Συγκλονιστική εξομολόγηση «Δάκρυσε ο Ταξιάρχης Μανταμαδου το Σάββατο 01/04/17»


Όλοι γνωρίζουμε για τα θαύματα του και όλοι νιώθουμε στο πετσί μας την ανατριχίλα, κάθε φορά που ακούμε ένα απο αυτά.

Πολλά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλα πάλι όχι.

Αγία Πετρούπολη: Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πως ο Τζαλίλοφ είναι ο δράστης του μακελειού

Αγία Πετρούπολη: Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πως ο Τζαλίλοφ είναι ο δράστης του μακελειού

Γενετικό υλικό του 22χρονου βρέθηκε σε μια τσάντα που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό

Ανακάλυψαν Είσοδο «Κρυμμένης» Πυραμίδας στην Αίγυπτο !

Τα ερείπια της μικρής πυραμίδας, που ανάγεται στην περίοδο της 13ης Δυναστείας (1802-1640 π.Χ.), βρέθηκαν στη νεκρόπολη του αρχαιολογικού χώρου του Νταχσούρ, στα νότια της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Πυροβόλησαν τον γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ! ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ Δημοσιεύθηκαν βίντεο στο Youtube ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Πυροβόλησαν τον γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο!

Δημοσιεύθηκαν βίντεο στο Youtube που δείχνουν τις σκηνές πανικού δευτερόλεπτα μετά το αιματηρό περιστατικό - Δείτε τα
Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν εξ επαφής 26χρονο
Τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες έχουν βρεθεί στο σημείο
Το θύμα φέρεται να είπε πως ξέρει ποιος τον πυροβόλησε!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον γιο γνωστού γιατρού
Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Νέα επεισόδια στη Μόρια από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επεισόδια στη Μόρια από πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)
 Πετροπόλεμοι και τραυματισμοί

Επεισόδια μικρής έκτασης είχαμε πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας, όταν 150 περίπου διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις απελάσεις ομοεθνών τους και ζητούσαν με συνθήματα και πλακάτ τον απεγκλωβισμό τους από την Λέσβο.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: Ποια κυβέρνηση θέλουν στην Ελλάδα



Το ότι υπάρχει σχέδιο για τη χώρα τι θα συμβεί μετά από ενδεχόμενη αποτυχία του τρίτου προγράμματος, η οποία γίνεται πλέον βεβαιότητα μετά την αδυναμία της οικονομίας να ανακάμψει, είναι σίγουρο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΔΕΝ ΕΔΕΝΕ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΡΟΔΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

Η καθηγήτρια στοχοποιείθηκε απο τους καταγγέλλοντες μαθητές λόγω

Οι Ρώσοι τίμησαν μαζί με τους Έλληνες την 25η Μαρτίου Τι δήλωσε ο Έλληνας κοσμοναύτης της Μόσχας

Οι Ρώσοι τίμησαν μαζί με τους Έλληνες την 25η Μαρτίου
«Νιώθω ευτυχισμένος, που πριν φύγω για πέμπτη φορά στο διάστημα, κατάφερα να βρίσκομαι μαζί σας!».

Πλήθος κόσμου «έτρεξε για την Μυρτώ» στα “Messinia Street Relays” (Φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου «έτρεξε για την Μυρτώ» στα “Messinia Street Relays” (Φωτογραφίες) Ο αθλητισμός όπως είχαμε γράψει εδώ στο kalamatatimes.gr και σε προηγούμενο άρθρο για τους αγώνες σκυταλοδρομίας “Messinia Street Relays” με κεντρικό σύνθημα “τρέχω για την Μυρτώ”

4 Απριλίου. Μέρα κραυγής…



Κατοικούν μόνιμα στο δρόμο, ψάχνουν να φάνε από τα σκουπίδια και συχνά μας ακολουθούν στις βόλτες μας, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε θλιμμένα μέρα και νύχτα.
Άλλα ζούνε ελάχιστα, άλλα έχουν μαρτυρικό θάνατο και άλλα πιο τυχερά βρίσκουν οικογένεια και πεθαίνουν ευτυχισμένα μέσα σε μια αγκαλιά.

Μέλη συμμορίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στο Ρόδερχαμ της Αγγλίας, φώναζαν «Allahu Akbar» στην τρίτη δίκη, που τους επιβλήθηκαν ποινές άνω των 280 ετών


 Κατηγορούμενοι, μέλη της συμμορίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων του Rotherham, φώναζαν «Allahu Akbar» στο δικαστήριο, όπου τους επιβλήθηκαν ποινές έως και 80 χρόνων φυλάκισης, για βιασμό κοριτσιών.

Μουζάλας: 10000 πρόσφυγες θα μπουν σε διαμερίσματα μέχρι το τέλος του 2017 – Φυσικά καμία μέριμνα για τους Έλληνες άστεγους