Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν την Πρωτομαγιά έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Ζυρίχη της Ελβετίας, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό τρόπο που δείχνει ένα κύμα αυξανόμενης οργής κατά του νέου σουλτάνου της Τουρκίας.

Τούρκοι χάκερς “επιτέθηκαν” στην Θράκη! "Είστε ένας όχλος φοβιτσιάρηδων" "Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων"

Χτες το βράδυ Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης θέτοντάς την εκτός λειτουργίας.
Το κείμενο το οποίο ανέβασαν εκεί μεταφράζεται ως εξής

Αμερικανοί και Ρώσοι περιπολούν στα σύνορα Συρίας- Τουρκίας


 "Ρώσος διοικητής με μαχητές του YPG στην πόλη Αφρίν"
Μάιος 1, 2017. 22:35
Μετά από τον βομβαρδισμό της βάσης του YPG (των Κούρδων μαχητών) στο Ιράκ για πρώτη φορά την 25η Απριλίου, καθώς και στην οροσειρά Καρατσόκ στην βορειοανατολική Συρία, αμερικανικές ένοπλες ομάδες περιπολούν στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, ενώ Ρώσοι 

Αυξημένες ροές λαθρομεταναστών στη Χίο! 116 σ΄ένα 24ωρο

Συνολικά 116 λαθρομετανάστες έφθασαν στη Χίο από χθες Δευτέρα 1 Μαΐου μέχρι και σήμερα, Τρίτη, το πρωί. Από αυτούς, τους 57 περισυνέλεξε σκάφος του Λιμεναρχείου της Χίου στις 3.30 τα χαράματα στη νησίδα Βάτος των Οινουσσών.

Το «Δίδυμο που σκοτώνει»…Ελικοπτεράδες και Καταδρομείς εν δράσει! ΦΩΤΟΣ


Αθόρυβα αλλά πάντα σε ετοιμότητα αυτοί που θα χρειαστεί να αντιδράσουν και να  επιχειρήσουν την ώρα που θα εκδηλωθεί η εχθρική ύπουλη Επίθεση προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα !

Τουρκία: Κατασχέθηκαν τμήματα αντιπυραυλικού συστήματος σε λιμάνι στον Πόντο Συνελήφθησαν δύο Ιρανοί πολίτες.



Μάιος 1, 2017. 22:59

Η τουρκική αστυνομία κατέσχεσε δύο τηλεσκοπικά μάτια και δύο μηχανισμούς ενεργοποίησης αντιπυραυλικών συστημάτων στο λιμάνι του Εύξεινου Πόντου Ζονγκουλντάκ.

«Πισώπλατη μαχαιριά» στην ιστορική αλήθεια και το Εθνος από το υπ. Παιδείας: Τα Σκόπια έγιναν «Μακεδονία» και ο Εμφύλιος «Επανάσταση»! «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΒΙΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ»!


Πραγματικό σοκ: Ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής να υποβάλει μελέτη στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διδασκαλία της Ιστορίας, κατατάσσει τα Δεκεμβριανά στις «επαναστατικές στιγμές» των Ελλήνων αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία

Μεταφράστρια του FBI πήγε στη Συρία και παντρεύτηκε τρομοκράτη του ISIS τον οποίο διερευνούσε ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Αμηχανία στο ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών των ΗΠΑ- το γνωστό σε όλους FBI- έχει προκαλέσει η

Σαν σήμερα: η 1η Ελληνική Μεραρχία στη Σμύρνη

 

 1919…. Η 1η μεραρχία του ελληνικού στρατού αποβιβάζεται στη Σμύρνη με εντολή του συμμαχικού συμβουλίου και γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της πόλης.

Η Τουρκία απειλεί με casus beli στα χαρτιά και με το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ! Χάρτης

Οι Τούρκοι με θράσος κάνουν λόγο για casus beli για την νόμιμη εκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων του οικοπέδου 6 της κυπριακής ΑΟΖ. Εκτός από το απαράδεκτο έγγραφο που κατέθεσαν στον ΟΗΕ φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή. Το σκάφος Barbaros H.Pasa συνεχίζει να πλέει για 12η μέρα παρανόμως εντός κυπριακής ΑΟΖ,όπως φαίνεται και στον χάρτη.

Δύο ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν το Βόσπορο προς τον Εύξεινο Πόντο


Μάιος 2, 2017.13:02

Δύο πολεμικά πλοία που ανήκουν στο Ρωσικό Ναυτικό πέρασαν από το Βόσπορο με πορεία προς τον Εύξεινο Πόντο, αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα.

Κρίσιμη συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν

Σε λίγες ώρες στο Σότσι της Ρωσίας, οι δυο ισχυροί πολιτικοί άνδρες της Τουρκίας και της Ρωσίας θέτουν επί τάπητος μια σειρά σημαντικών ζητημάτων.

Αίγυπτος: Επιθέσεις σε Σινά και Κάιρο-νεκροί αστυνομικοί και στρατιώτες


Μάιος 2, 2017. 07:51
Κάιρο.
Δύο αξιωματικοί της αστυνομίας και ένας χωροφύλακας σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίσθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο προάστιο Νάρς Σίτι, της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Και τώρα, τι; - Θα δεχθεί η Ελλάδα τον «στραγγαλισμό» της από την Τουρκία στην Α.Μεσόγειο; ΗΧΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ «MALENE OSTERVOLD»


του Γιάννη Πετρίδη
 
Αφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι "αιτία πολέμου" για την Αγκυρα οποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις κυπριακές ακτές.

Με πόλεμο απειλεί την Κύπρο η Τουρκία για το Οικόπεδο 6 με επιστολή στον ΟΗΕ


Επιστολή απέστειλε η Τουρκία ο αντιπρόσωπος της Τουρκίας Φεριντούν Σινιρλίογλου, στα Ηνωμένα Έθνη, με την οποία απειλεί την Κυπριακή Δημοκρατία με πόλεμο και εγείρει διεκδικήσεις επι του Οικοπέδου 6 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα από Έλληνες και Αλβανούς που έφερνε γυναίκες στην Ελλάδα


Εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου πουλούσε χασίς σε λαθρομετανάστες στην Χίο..

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο πουλούσε χασίς σε πρόσφυγες και μετανάστες
Tης φόρεσε χειροπέδες η αστυνομία


Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο συνελήφθη από την Αστυνομία, με την κατηγορία ότι πωλούσε τσιγάρα με χασίς σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Σκόπια: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο Κοινοβούλιο


Η ασφάλεια στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, εντόπισε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο πρώτο όροφο του κτηρίου, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…!!!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ FYROM./ΜΕΡΟΣ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΙΤΝΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ.

Αλβανία - Άγιοι Σαράντα: Σε συνεχή απειλή ο ελληνικός πληθυσμός- έκαψαν την ελληνική σημαία



Μάιος 2, 2017. 21:37

Άγιοι Σαράντα, Αλβανία.

Για άλλη μια φορά «άγνωστοι» έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία του παραρτήματος της  «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας» ΔΕΕΜ ‘ Ομόνοια’, στους Αγίους Σαράντα,  ενώ από τις αλβανικές αρχές δεν έχει γίνει καμία κίνηση, στις συνεχείς προκλήσεις κατά της ελληνικής μειονότητας.

Greek Skies: Ο ελληνικός ουρανός σε ένα βίντεο!



Ο Παναγιώτης Φιλίππου κατάφερε να απαθανατίσει τον ελληνικό ουρανό για 365 μέρες τον χρόνο, λαμβάνοντας 55.000 φωτογραφίες. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο από τη ζωή του (πάνω από 825 ώρες λήψεων), διάνυσε 8.400 χιλιόμετρα και στο τέλος ξόδεψε 650 ώρες επεξεργασίας προκειμένου να παρουσιάσει τον ουρανό την ημέρα, τη νύχτα, με αστέρια, στη συννεφιά, στην ύπαιθρο αλλά και στα αστικά κέντρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ



Γράφει ο ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε την εξουσία με το σύνθημα τελειώνουμε με το παλιό και βάζουμε τέλος στην διαφθορά και στις πολιτικές μεθοδεύσεις οι οποίες υφαρπάζουν τον πλούτο της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα παράνομων μεθοδεύσεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις

Αυτοί θα «γιορτάζουν» στο μέλλον την... Πρωτομαγιά ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί θα «γιορτάζουν» στο μέλλον την... Πρωτομαγιά

Αλήθειες που δεν ακούτε πουθενά αλλού

Η 1η Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1886, ως ημέρα εορτασμού της παγκόσμιας εργατικής τάξης από το International Socialist Congress.
Ωστόσο την 1η Μαίου του 1776 ο Άνταμ Βάισχαουπτ ιδρύει στο Ίγκολστατ την αδελφότητα των Illuminati.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ μία ΠΥΛΗ προς «ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ» στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο, ενώ βαθαίνει όσο έρχονται παράξενες ανακαλύψεις στο φως αλλά και περιγραφές αρχαίων που, ουσιαστικά, αδυνατούμε να αποκωδικοποιήσουμε…

Τουρκικά δίκτυα κατασκοπείας σε Θράκη και Αιγαίο



Ένα κατασκοπικό θρίλερ χολιγουντιανού διαμετρήματος εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην ελληνική επικράτεια. Σ’ αυτό πρωταγωνιστούν από ηλικιωμένοι Δυτικοευρωπαίοι που έχουν τα τελευταία χρόνια εγκατασταθεί μόνιμα στο Αιγαίο για «να χαρούν τη σύνταξή τους στον ήλιο»,

ΤΡΟΦΗ ΣΩΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! Αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

DILITIRIO
Είναι αγαπημένη μας τροφή. Σκέτος πειρασμός. Και όμως είναι άκρως επικίνδυνη
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΡΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
 apostoloupanos.gr

Είχαμε θέσει πολλά ερωτήματα που πήγαζαν από ρεπορτάζ μας (τα οποία είχαμε παρουσιάσει) στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και δυστυχώς απαντήσεις ποτέ, δεν πήραμε!
Είμαστε αναγκασμένοι να επαναφέρουμε αυτά τα ερωτήματα, γιατί ο Παναγιώτατος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο!

Έχετε βίλα – έπαυλη στην κατοχή σας;;

ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Name

Από τις πιο θλιβερές συνέπειες της τουρκικής εισβολής του 1974 και της παράνομης κατοχής, είναι η βίαιη και συστηματική καταστροφή της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! BARBARA LERNER: "ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ"!!! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ...Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΑ

Δείτε το βίντεο και συγκλονιστείτε! Αυτό που ζούμε αποτελεί σχέδιο και...

Αρχοντιά και στιλ στην άκρη του Αιγαίου



Φτάνοντας στον Γιαλό, το λιμάνι της Σύμης, ο ταξιδιώτης αντικρίζει τον υπέροχο πολύχρωμο διατηρητέο νεοκλασικό οικισμό. Κομψότητα, καλαισθησία, στιλ, αρχοντιά, όλα αυτά αποτυπώνονται στην πρώτη εικόνα της κοσμοπολίτισσας Σύμης από το καράβι και τον συνοδεύουν κι όταν αφήνει πίσω του το πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων.

Οριστική η πολεμική ανάφλεξη λόγω Τουρκίας στα Βαλκάνια: Σχέδιο υποταγής της Σερβίας σε κράτη-δορυφόρους της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας


«Επιστροφή» των Τούρκων στα Βαλκάνια και πλήρη υποταγή των κρατών της περιοχής στον Σουλτάνο Ερντογάν είναι το σχέδιο που εμπλέκεται με τον αλβανικό εθνικισμό και την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».  

Ο Ερντογάν «λυπάται» που βλέπει τους Κούρδους στη Συρία με την αμερικανική σημαία


Απρίλιος 30, 2017. 22:54
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε την Κυριακή ότι ‘λυπάται’ που βλέπει τα αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα να περιπολούν κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας και να προστατεύουν τους Κούρδους μαχητές των Μονάδων λαϊκής Προστασίας (YPG), μια οργάνωση που η Άγκυρα χαρακτηρίζει ως ‘τρομοκρατική’, γράφει το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.

«Σύντροφε Αλέξη το πρόβλημα των 30ρηδων δεν είναι που θα σβήσουν την κάψα τους αλλά πως θα ζήσουν!»

 
Του Στρατή Μαζίδη
 
Άκουσα το ηχητικό απόσπασμα στην Ελληνοφρένεια και για να είμαι ειλικρινής δεν το πίστεψα. Σκέφτηκα πως δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης δεν παρατήρησα το θέμα να σηκώνεται στα ΜΜΕ.

Η Ρωσία απαγόρευσε εισαγωγές οίνου από το Μαυροβούνιο


Απρίλιος 30, 2017. 08:56
Η ρωσική υπηρεσία ελέγχου τροφίμων απαγόρευσε την εισαγωγή οίνου από το Μαυροβούνιο επειδή βρήκαν σε αυτό υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοφάρμακα και πλαστικό.