Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στην πραγματικότητα οι προεδρικές εκλογές που έγιναν με τη νίκη του από το πουθενά, Εμανουέλ Μακρόν, ήταν αχρείαστες γιατί το σύστημα είχε ήδη από καιρό προγραμματίσει όλες τις δυνατές εκδοχές για την ανάδειξή του στη γαλλική προεδρία.

Εμπλοκές ελληνικών F-16 με πάνοπλα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο

Αντιμέτωπα με τρείς σχηματισμούς πάνοπλων τουρκικών μαχητικών βρέθηκαν τα αεροσκάφη επιφυλακής της Π.Α που απογειώθηκαν για αναγνώριση και αναχαίτιση "αγνώστων ιχνών" πάνω από το βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΦΡΙΚΗ! «Το έχω ξανακάνει και με άλλη κοπέλα», λέει ο 52χρονος που βίασε τη φοιτήτρια στη Δάφνη «Ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε» Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DARKNET


 Δεν έχουν τέλος οι φρικτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση απαγωγής και βιασμού μιας 22χρονη φοιτήτριας από έναν 52χρονο στη Δάφνη.

Με το «χάραγμα του Θηρίου» ο Ε.Μακρόν πρόεδρος της Γαλλίας: Νίκησε με ποσοστό «666»! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΟΝΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ"


Απίστευτο, αλλά αληθινό: Με τον αριθμό του Σατανά, κατά Ιωάννην, το "666" επικράτησε ο Ε,Μακρόν στις γαλλικές εκλογές!

Τώρα «ξύπνησε» ο Ν.Αναστασιάδης και κατάλαβε τον ύπουλο ρόλο του Ε.Άιντε υπέρ της Τουρκίας και των αξιώσεων της στην κυπριακή ΑΟΖ

 
Τώρα αντιλήφθηκε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης το ύπουλο σχέδιο του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τον Κυπριακό Έσπεν Μπάρθ Άιντε, ο οποίος υιοθετεί τις τουρκικές θέσεις σε βάρος της Λευκωσίας σε μία ιδιαίτερη κρίσιμη φάση για την αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ.

Όταν ο Στρατηγός Γράψας απείλησε να βυθίσει στο Καστελόριζο Νορβηγικό ερευνητικό Σκάφος… «Αποστρατεύτηκε»! (ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ)

veteranos.grΑλωνίζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και εμείς κάνουμε συσκέψεις με τον Κοτζιά …Ούτε βέβαια έχει κάποια σημασία η Παρουσία του Τσίπρα στο Πεντάγωνο λές και θα μας λύσει επιχειρησιακά  προβλήματα ,πολιτική κάνει ο Αλέξης και μάλιστα δεν νομίζουμε να καταλαβαίνει το μέγεθος της Κρίσεως !

Εθνοφύλακες Ροδόπης «ταχείας αντιδράσεως» ΦΩΤΟΣ


Κάποιοι συμπατριώτες και συμπολίτες μας τα ξημερώματα της Κυριακής 7/5/2017 κλήθηκαν ξαφνικά να λειτουργήσουν ως αποτρεπτική δύναμη  «αντιμετωπίζοντας» εχθρικές δυνάμεις που επιχείρησαν να εισβάλουν στη Θράκη.

Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΧΟΪΤ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ) ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ο «Κινέζος» που έσβησε τη φωτιά στα Βαλκάνια
Ο Χόιτ Μπράιαν Γι, κινεζικής καταγωγής αναπληρωτής βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, είναι ένας έμπειρος διπλωμάτης, που υπηρέτησε σε δύσκολα πόστα. Από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ήρθε ως γενικός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη σε μια εποχή που τα Βαλκάνια έβραζαν ακόμα και από εκεί εστάλη να υπηρετήσει για ένα διάστημα στην Καμπούλ, προτού αναρριχηθεί στα υψηλά κλιμάκια της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

ΒΟΜΒΑ: Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΖΗΓΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ & ΑΝΟΙΓΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΗΓΡΑ

Ενώ σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με το διαβατήριο και το όνομα Ζήγρας έκανε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που σε περίπτωση θανάτου την αποζημίωση θα εισέπραττε η Βίκη Σταμάτη αφού εμφανιζόταν ως γυναίκα του !!!

Σκόπια: Η OKTA και τα Ελληνικά Πετρέλαια παρέχουν υποτροφίες στην Ελλάδα


Μάιος 8, 2017. 22:17
«Δύο  μαθητές από τα Σκόπια, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης στο ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα», σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Πολεμικό κλίμα δημιουργούν και τα Τίρανα: «Συλλάβαμε πράκτορα της ΕΥΠ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 52 ΕΤΩΝ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν Έλληνα κατάσκοπο! της Μαρίνας Νικολάκη
 
Η νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει ότι ο 52χρονος μηχανικός που εργάζεται σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, αφέθηκε ελεύθερος, αφού διαπιστώθηκε ότι το «ύποπτο» μηχάνημα ήταν εργαλείο της δουλειάς του.

«Κύριε Κοτζιά: Η Ελλάδα θα γίνει ευρωπαϊκή όταν αποδεχθεί τη γενοκτονία των Τσάμηδων»-Αλβανός βουλευτής Βελγίου



 "Αμέτ Γκιανάι: Κύριε Κοτζιά! Η Ελλάδα θα γίνει ευρωπαϊκή, όταν αποδεχθεί τη γενοκτονία κατά των τσάμηδων"
Μάιος 8, 2017. 20:12
Ο βουλευτής του βελγικού ομοσπονδιακού  Κοινοβουλίου, αλβανικής καταγωγής, Αμέτ Γκιανάι,  ζητεί από το ελληνικό κράτος  να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αλβανών-τσάμηδων και τονίζει ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να ξεφύγουν από την υποχρέωση να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία , ούτε

Θὰ ἦταν καλὸ νὰ ξαναψηφίζατε …ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αφιερωμένο…
«Στην Ελλάδα που αντιστέκεται, στην Ελλάδα που επιμένει…»

Η…θεία.
Η θεία (μην με ρωτάτε τι και πώς) έχει, εδώ και χρόνια, ιδιόκτητο φαρμακείο και κονομάει. Ο σύζυγος ήταν πολιτικός μηχανικός, ενασχολούμενος με τις οικοδομές και κονόμησε κι’ αυτός, μέχρι που λόγω υγείας βγήκε στην σύνταξη και τώρα απασχολείται κι’ αυτός στο φαρμακείο.

Με εισβολή και προσάρτηση της Ηπείρου και της Κέρκυρας μας απειλούν οι Αλβανοί – Διαβάστε το πολεμικό μανιφέστο και τι λένε για τους Τσάμηδες (βίντεο)


Αλβανοί μέλη του UCK ανάρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας το όνειρό τους για τη Μεγάλη Αλβανία, στην οποία συμπεριέλαβαν την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Φαίνεται ότι οδεύουμε προς το σημείο μηδέν με την Αγκυρα να «σφυρίζει» έναρξη για «Μεγάλη Αλβανία».

Το ελληνικό χωριό που οι κάτοικοι μιλούν τη δική τους γλώσσα

Το ελληνικό χωριό που οι κάτοικοι μιλούν τη δική τους γλώσσα
Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα μέρος της Ελλάδας όπου όλοι μιλούν γύρω σας και εσείς καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια να βγάλετε άκρη με όσα ακούτε. Κι όμως είναι ελληνικά!

Ακραίοι τουρκικοί κύκλοι διαδίδουν ότι η Αγιά Σοφιά θα γίνει τζαμί στην επέτειο της άλωσης της Πόλης

Την «είδηση» επικείμενης μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς από μουσείο σε τζαμί διακινούν ξανά ακραίοι τουρκικοί κύκλοι και κάποιες τουρκικές ιστοσελίδες.

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιστρέψαμε στο φεγγάρι»! – Οι άκρως απόρρητες φωτογραφίες της NASA ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ο γνωστός αστροφυσικός Jason Wright, λέει ότι ευφυές άγνωστο είδος ζωής, με προηγμένη τεχνολογία, έζησε κάποτε στο ηλιακό μας σύστημα και άφησε το αποτύπωμά του "technosignatures" ΦΩΤΟΣ


  μήπως ένα ευφυές άγνωστο είδος ζωής, κατοίκησε κάποτε στο δικό μας ηλιακό σύστημα?
ο Jason Wright, διακεκριμμένος αστρονόμος-αστροφυσικός του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια (Penn State),  πιστεύει  ότι  πρώην αυτόχθονα είδη (technological species)  κατοικούσαν στο ηλιακό μας σύστημα και άφησαν το αποτύπωμά τους "technosignatures" 

Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκά κονδυλια. Η χήνα με τα χρυσά αυγά.


πηγή φωτογραφίας:  thetoc.gr


H Ελλάδα ως γνωστό αυτό το χρονικό διάστημα έχει αρωγή από την ΕΕ στο μεταναστευτικό σε οικονομία και τεχνογνωσία. Μάλιστα το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που εκπονήθηκε είναι διάρκειας 3 ετών και αναφέρεται ως προσωρινό με όρο ανάληψης και συνέχισης εκτέλεσης του από την Ελλάδα, από το 2019 και ύστερα.

“Πολεμώντας για τον τουρκισμό έμαθε ότι είναι Έλληνας”! Μια εκπληκτική ιστορία

Του Μεχμέτ Γκιοτσεκλί

Από τις εκδόσεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ήταν ένας νέος από τον Πόντο που πίστευε ότι «πρέπει να υπερασπιστεί την πατρίδα απέναντι στην τρομοκρατία». Όμως η ζωή τα έφερε έτσι που πρώτα έγινε ακτιβιστής της ειρήνης και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο μαρτυρικό Ρομπόσκι.

Μετά τους 30άρηδες φεύγουν από την Ελλάδα και οι 40άρηδες επιστήμονες


Ολοένα και περισσότεροι 40άρηδες επιστήμονες, παντρεμένοι με παιδιά, βλέπουν τη μετανάστευση από την Ελλάδα ως μονόδρομο επιβίωσης, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Καθημερινή». Ουσιαστικά, οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας και των κρατικών δομών πλήττουν όχι μόνον τη νέα γενιά Ελλήνων επιστημόνων ηλικίας έως 35 ετών –η μετανάστευση των οποίων, δυστυχώς πλέον, δεν εκπλήσσει....

Απίστευτο χαράτσι για ελεύθερους επαγγελματίες με φορολόγηση των εισφορών



Αντιμέτωποι με νέο φορολογικό χαράτσι αναμένεται να βρεθούν εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες σε περίπτωση που αληθεύει το σενάριο - σοκ το οποίο προωθείται.

Παράνομο εργαστήριο παραγωγής αναψυκτικών στα Τίρανα, επιχείρηση «Dajti» για επικίνδυνα για την υγεία, φρουτοποτά και ενεργειακά αναψυκτικά

Τίρανα, η Κρατική Αστυνομία δημοσίευσε πρόσφατα το βίντεο της επιχείρησης «Dajti», με την ανακάλυψη παράνομου εργαστηρίου παραγωγής αναψυκτικών (φρουτοποτών)
Εγκληματική οργάνωση παρασκεύαζε αναψυκτικά (φρουτοποτά αλλά και ενεργειακά ποτά με ψυχοτρόπο δράση) που τα τυποποιούσε και στη συνέχεια τα  διέθετε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

”Σιωπηλά Όπλα Ήσυχοι Πόλεμοι”: Ολόκληρο το έγγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά


Το έγγραφο το οποίο πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο έως καθόλου γνωστό στην Ελλάδα, ο αντίκτυπος του όμως θεωρείται τεράστιος.

ΠΡΩΗΝ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ: «To Cern είναι Σχέδιο των Illuminati Για να Ανοίξει…» ΒΙΝΤΕΟ


Το CERN πρόκειται να δημιουργήσει μια πύλη σε μια άλλη πραγματικότητα, ανοίγοντας μια πύλη σε μια άλλη απειλητική Διάσταση.

«Βροχή» κατασχέσεων σε… άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς


Ολο και λιγότερα χρήματα βρίσκει προς κατάσχεση το Δημόσιο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών, καθώς τα υπόλοιπα διαθέσιμα που εντοπίζει μειώνονται σταθερά κάθε μήνα.

Χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα e-mails του Μακρόν! Rothschild, offshore, ναρκωτικά, απο όλα έχει! Κατηγορούν την Ρωσία οι δυτικοι προπαγανδιστές!

Χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα e-mails του Μακρόν! Rothschild, offshore, ναρκωτικά, gay απο όλα έχει! Κατηγορούν την Ρωσία οι δυτικοι προπαγανδιστές!

Ηλεκτροφόρο τριαντάφυλλο λειτουργεί ως μπαταρία

Ηλεκτροφόρο τριαντάφυλλο λειτουργεί ως μπαταρία
Το εντυπωσιακό «ηλεκτρικό» τριαντάφυλλο (Πηγή: Linkoping University)
 

Λινκέπινγκ, Σουηδία
Ερευνητές στη Σουηδία, με επικεφαλής μία Ελληνίδα επιστήμονα, δημιούργησαν το πρώτο ζωντανό φυτό, ένα τριαντάφυλλο, που διαθέτει ενσωματωμένα ηλεκτρονικά σύρματα και κυκλώματα, έτσι ώστε να λειτουργεί ως υπερ-πυκνωτής. Το ηλεκτρονικό φυτό (e-Plant) είναι ικανό να αποθηκεύει ηλεκτρικά φορτία (άρα ηλεκτρική ενέργεια) και μάλιστα να φορτίζεται και να εκφορτίζεται εκατοντάδες φορές.

Πραγματικοὶ φασίστες…

Ἐπέτειος τῆς Μαρφὶν σήμερα.
Τὸ φασιστάκι ὁ «Πιτσιρίκος», εἶχε ποστάρη αὐτὸ τὸ μνημιῶδες τότε.
Δὲν πῆρε ἐμπρὸς ἡ ΕΣΗΕΑ, τὸ ΕΣΡ.
Δὲν τὸν κατεδίκασε κάποιος, σὰν τὸν «γέροντα Παστίτσιο».
Πραγματικοὶ φασίστες...
Ὁ αὐριανιστής, ὁ προπαγανδιστής , κρυμμένος πίσω ἀπὸ τὰ χαχαχὰ καὶ τὰ χουχουχοῦ καὶ τὴν

Γρηγορείτε: το ισλαμικό κράτος απειλεί δήθεν την Αλβανία και το μυαλό του είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ της Βορείου Ηπείρου!


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Βράζει ο τόπος στα Δυτικά Βαλκάνια και ετοιμάζονται κάποιοι εγκληματίες για χοντρές προβοκάτσιες.
Τους τζιχαντιστές τους θέλγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Βόρειο Ήπειρο , όπως και στην Συρία.
Να το πούμε διαφορετικά…

Δημοσκόπηση-σοκ! Κάθε ευρώ από τα 300δις του Ελληνικού χρέους έχει και το όνομα ενός από τους δημοσιογράφους… ΒΙΝΤΕΟ


ΚΑΡΠΑΖΙΑ στα ΚανάλιαΤο 96% ΔΕΝ εμπιστεύεται την Τηλεόραση και τους Δημοσιογράφους αλλά το διαδίκτυο! Οσο κι αν προσποιείται ο μεγαλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑεΙ ότι δεν καταλαβαίνει το γιατί η πτωχή πλέμπα δεν εμπιστεύεται τις «επώνυμες» πένες τους και την μεγάλη «σοφία» τους, η αλήθεια είναι εδώ και τους ισοπεδώνει!

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ S-400 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ…ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΕΩΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Απογοήτευση διακατέχει την Άγκυρα για το θέμα της αγοράς από την Ρωσία των πυραύλων S-400, καθώς στην συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο Σότσι μεταξύ του Ερντογάν και του Πούτιν, οι Τούρκοι διαπίστωσαν ότι οι Ρώσοι είναι μεν πρόθυμοι να τους πουλήσουν μόνο τρεις συστοιχίες, αλλά από την άλλη ζητούν υπέρογκα ποσά.

Μεγάλη ποσότητα όπλων με προορισμό την πΓΔΜ, κατασχέθηκε στη Σερβία, θα τα χρησιμοποιούσαν στελέχη μεγάλου Αλβανικού κόμματος



όπλα που επρόκειτο να μεταφερθούν στην πΓΔΜ, κατασχέθηκαν στη Σερβία.
H Υπηρεσία Στρατιωτικής-Ασφάλειας της Σερβίας (VBA) κατάσχεσε μεγάλη ποσότητα όπλων στις νότιες περιοχές της χώρας.

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την Παγκοσμιοποίηση! ΒΙΝΤΕΟ

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την Παγκοσμιοποίηση! ΒΙΝΤΕΟ

Στο παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες,

Αγρότης βρήκε τις 32 αγελάδες του, νεκρές από κεραυνό, στις ΗΠΑ. Αλλά οι "UFO hunters" θεωρούν ότι εξωγήινοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τις μαζικές απώλειες των ζώων, με τον ανεξήγητο αυτό τρόπο ΦΩΤΟΣ

 
ΗΠΑ, στο αγρόκτημά τους στο Missouri, ο αγρότης Jared Blackwelder και η σύζυγός του Misty, ανακάλυψαν έντρομοι ότι,  ολόκληρο το  κοπάδι τους, από αγελάδες βιολογικής εκτροφής, ξεκληρίστηκε από μια καταστροφική καταιγίδα, στις 29-4-17.

Ρώσος πρέσβης στο Μοναστήρι: «Να μην επιτρέψουμε στο φασισμό να επανέλθει»


Μάιος 7, 2017. 23:40
Σκόπια.
«Όλη η Ρωσία γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης κατά του Φασισμού στις 9 Μαΐου, μία ημέρα που  την αποκαλούμε 'εορτή με δάκρυα στα μάτια'» δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στα Σκόπια, Όλεγ Στσέρμπακ απόψε  στην πλατεία ‘Μανιόλια’ στο Μοναστήρι- Μπίτολα.

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» (video)


Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι στα ιταλικά με γαλλικούς υπότιτλους. Εμφανίστηκε σε γαλλικά sites αρχικά και τώρα έχει γίνει δημοφιλές στα κοινωνικά δίκτυα (546.367 προβολές μέσα σε 3 ημέρες). Μια πολύ γρήγορη αναζήτηση από την Google

Το «Ελληνικό ποδόσφαιρο» της ολιγαρχίας του κώλου

Την λένε «ελίτ», αλλά αφορά τελικά μόνο στο οικονομικό σκέλος, γιατί οι νεόπλουτοι άξεστοι της σύγχρονης εποχής δεν έχουν καμία σχέση με την κουλτούρα και την παλιά γνωστή αριστοκρατία…

Ο Άϊντε του ΟΗΕ προβλέπει κρίση στην Κύπρο λόγω ΑΟΖ τον Ιούλιο! Και μη χειρότερα ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν ‘Αϊντε, εκτιμά ότι είναι πιθανή μια κρίση λόγω των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ για φυσικό αέριο στα μέσα του Ιουλίου! Δικαιώνει απόλυτα τα όσα αρνητικά του έχει καταλογίσει ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς.

Με πολυνομοσχέδιο «σκούπα» όλα τα μέτρα θα ψηφιστούν έως τις 18 Μαΐου


Για το σχέδιο της κυβέρνησης να ψηφίσει όλα μαζί τα μέτρα έως τις 18 Μαΐου μίλησε την Παρασκευή αξιωματούχος των Βρυξελλών, στη διάρκεια ενημέρωσης.

ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ή ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ; ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΛΟΛΟΓΟΣ






Ο Ιωάννης ο Θεολόγος ήταν υιός του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης και είχε αδελφό τον Ιάκωβον (όχι τον αδελφόθεον). Η Σαλώμη ήταν ένα από τα επτά παιδιά  του Μνήστωρος Ιωσήφ. έσσερις υἱοί, τόν Ἰάκωβον, τόν Ἰωσῆν, τόν Σίμωνα καί τόν Ἰούδα, ὄχι τόν προδότην, ἀλλά τόν λεγόμενον Ἀδελφόθεον καί τρεῖς θυγατέρες, τήν Ἐσθήρ, τήν Θάμαρ καί τήν Σαλώμην τήν γυναῖκα τοῦ μικροῦ Ζεβεδαίου). Από αυτό λοιπόν συνάγεται ότι ο Χριστός ήταν θείος του Ιωάννου, ως αδελφός λογιζόμενος της Σαλώμης, της θυγατέρας του Ιωσήφ, του νομιζομένου ως πατέρα του Κυρίου μας.

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΙΝΤΕΟ


Οπως διαβάζουμε στο gazzeta.gr τα εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τα οποία το άρθρο 15 παράγραφος 6 προβλέπει:
«Χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (70.000) έως εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000) και ποινή διεξαγωγής δύο (2) έως τρεις (3) αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα».

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΣΟΪΜΠΛΕ, ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ - ALEXIS ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....

  

Ο κάθε άνθρωπος αφήνει στο κινητό την δική του «χημική υπογραφή» που κρύβει όλα τα προσωπικά μυστικά


Τα κάθε είδους μόρια ουσιών και μικρόβια που αφήνουν οι χρήστες πάνω στα κινητά τηλέφωνά τους, αποτελούν μια ξεχωριστή για τον καθένα χημική «υπογραφή», που μπορεί να αποκαλύψει

Ένας Έλληνας που πολέμησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία μιλάει

Ένας Έλληνας που πολέμησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία μιλάει στο newsbeast.gr
Τον αποκαλούν «Ντελχάζ», που σημαίνει στα κουρδικά «η καρδιά που θέλει να προσφέρει». Έτσι ήταν γνωστός στη Συρία, ο 29χρονος ριψοκίνδυνος Έλληνας ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από τα γεγονότα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία που ξέσπασε το 2011 και πήρε την απόφαση να πολεμήσει εθελοντικά ενάντια στους φανατικούς του Ισλαμικού Κράτους.

Οι Κινέζοι άλωσαν την Deutsche Bank!

Οι Κινέζοι άλωσαν την Deutsche Bank!Τα σχέδια του Πεκίνου και οι επιπτώσεις του υπόγειου οικονομικού πολέμου με ΗΠΑΣοκ και αντιδράσεις προκαλεί στη Γερμανία η είδηση ότι η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, που αποτελεί σύμβολο της γερμανικής οικονομικής ισχύος, «αλώθηκε» από κινεζικό όμιλο.

Ε, είναι πασίγνωστο ότι οι «κρυπτο» το παίζουν (και) βουδδιστές άμα λάχει... Μόνον για τους πάααρα πολύ «ψαγμένους» !


Περισσότερα,

Το Γρηγορόπουλο τον θυμάστε όλοι. Όμως το όνομα Παρασκευή Ζούλια δε σας λέει τίποτα!

Του Γιώργου Αδαλή

To Γρηγορόπουλο τον θυμάστε όλοι. Ομως το όνομα Παρασκευή Ζούλια δεν σας λέει τίποτα! Ούτε το όνομα Αγγελική Παπαθανασοπούλου ! Και φυσικά ούτε το όνομα Επαμεινώνδας Τσακάλης! Γιατί το σύστημα που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο

Γαλλικές εκλογές: 77 χρόνια μετά η ίδια εικόνα στην Ευρώπη - Η Γερμανία κυρίαρχη και η Βρετανία μόνη απέναντί της... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ «ΧΑΖΟΥΛΗ» Ε.ΜΑΚΡΟΝ


του Γιάννη Πετρίδη
 
Mια διαιρεμένη Γαλλία, με το 35% των ψηφοφόρων να ψηφίζουν την "σκληρή" δεξιά της Μαρίν Λεπέν και το υπόλοιπο ποσοστό να υπερψηφίζει τον λεγόμενο και "υποψήφιο του Βερολίνου" τον τύποις ανεξάρτητο υποψήφιο τραπεζίτη Εμμανουέλ μακρόν.

Παρθενώνας διά... χειρός Λάγκερφελντ για το show της Chanel ΦΩΤΟΣ


Αν δει κανείς μόνο τις φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η Chanel στο «The Grand Palais» στο Παρίσι

Παυλόπουλος: Η COSCO υπόδειγμα συνεργασίας


Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
στο Πεκίνο της Κίνας ενώπιον των παρευρισκόμενων στη συνάντηση ανωτάτου επιπέδου “Belt and Road Forum” υπό την πρωτοβουλία του Κινέζου Προέδρου Xi Jhinping.

Βάαλ και Νεφελίμ είχαν την τιμητική τους στη G7 στην Ιταλία. ΒΙΝΤΕΟ

Βάαλ και Νεφελίμ είχαν την τιμητική τους στη G7 στην Ιταλία.

Δείτε στο βίντεο τιμές και δόξες κι αναφορές στους αρχαίους θεούς,

Νορβηγία: Άφησαν το μωρό τους στην άκρη του γκρεμού για να το φωτογραφίσουν! ΦΩΤΟΣ



Η συγκλονιστική φωτογραφία με ένα μωρό να μπουσουλάει στην άκρη του γκρεμού ενώ
η μητέρα του το φωτογραφίζει έρχεται από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα από τον γκρεμό «Pulpit Rock», ένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της Νορβηγίας.

Γνωρίζετε τα Δελφικά Παραγγέλματα ;

Γνωρίζετε τα Δελφικά Παραγγέλματα ;

Στο ναό του Απόλλωνος στους Δελφούς, υπήρχαν γραμμένα τα δύο περίφημα παραγγέλματα των Δελφών

Οι Τούρκοι έκαναν πίσω: δεν θα μπούμε στο Ιντλίμπ……..


Oι αρχές της τουρκικής επαρχίας της  Hatay αρνούνται αυτό που διαδόθηκε σε κάποια αραβόφωνα μέσα  όσο και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο για την πρόθεση του τουρκικού στρατού να εισέλθει στην συριακή επαρχία του Idlib.