Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σκόπια: Η OKTA και τα Ελληνικά Πετρέλαια παρέχουν υποτροφίες στην Ελλάδα


Μάιος 8, 2017. 22:17
«Δύο  μαθητές από τα Σκόπια, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης στο ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα», σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Πρόσφατα ο Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων, υπέγραψε τριετή συμφωνία συνεργασίας με δύο πανεπιστήμια στην Ελλάδα  στα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα: Μεταπτυχιακές  σπουδές στην ενεργειακή στρατηγική, Δίκαιο και Οικονομία στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στην εφαρμοσμένη μηχανική πετρελαίου στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Τα Ελληνικά Πετρέλαια με τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα θα προσφέρει  ένα σημαντικό αριθμό  υποτροφιών (25) εκ των οποίων 2 τουλάχιστον να κατανεμηθούν σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται ο Όμιλος (Ελλάδα, Κύπρος, Μαυροβούνι, Βουλγαρία, Σερβία και Σκόπια).
Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των φοιτητών προκειμένου να αποκτήσουν ευρύτερη επιστημονική βάση στον τομέα του πετρελαίου και της ενέργειας.
Η σκοπιανή ΟΚΤΑ  ως μέρος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια-  της μεγαλύτερης ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία μέσω της συνεργασίας με τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα και όχι μόνο, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.
(mkd.mk)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.