Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Θυμάστε τον Κτηνίατρο που δολοφονούσε Άγρια & Σπάνια Ζώα για την Ευχαρίστησή του; Δείτε την Τραγική του κατάληξη… ΝΕΜΕΣΙΣ

Θυμάστε τον Κτηνίατρο που δολοφονούσε Άγρια & Σπάνια Ζώα για την Ευχαρίστησή του; Δείτε την Τραγική του κατάληξη…
Ένας κτηνίατρος υποτίθεται πως πρέπει να βοηθάει τα ζώα και όχι να τα σκοτώνει για ευχαρίστηση, έτσι δεν είναι; Θυμάστε τον κτηνίατρο από την Ιταλία που κυνηγούσε μεγάλα ζώα και μετά ανέβαζε φωτογραφίες με τα κατορθώματά του; Το όνομά του ήταν Luciano Ponzetto.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Παρουσίαση της πυξίδας και προσανατολισμός του χάρτη. ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Παρουσιαση της πυξιδας και προσανατολισμος του χαρτη.

Γιατί οι άντρες με μούσια αρέσουν τόσο στις γυναίκες;


Στα παλιά τα χρόνια το ξύρισμα κόντρα ήταν σύμβολο αρρενωπότητας και prestige. Μακριά μούσια είχαν μόνο οι παπάδες και οι ναυαγοί. Σιγά σιγά όλο αυτό άλλαξε, με το κίνημα των χίπστερ να συμβάλλει τα δέοντα ώστε οι γενειοφόροι να περνιούνται πλέον για sex symbols...

Μπαράζ διαρρήξεων… σε χωριά της υπαίθρου στην Κρήτη ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ


Η μία μετά την άλλη σημειώνονται το τελευταίο διάστημα οι διαρρήξεις και κλοπές σε βάρος κατοίκων χωριών της ενδοχώρας από επιτήδειους, οι οποίοι “χτυπούν” ακόμη και μέρα-μεσημέρι, αρπάζοντας ό,τι βρουν μπροστά τους.

Από τα τα αρχαιότερα ελληνικά φύλα οι Σαρακατσάνοι



Πρόκειται για νομαδικό ελληνικό φύλο, που συνιστά μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα από τα αρχαιότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ακριβής καταγωγή τους δεν είναι επαρκώς προσδιορισμένη. Μία εκδοχή είναι πως

Συγκλονίζει η χήρα του δολοφονημένου οδηγού ταξί: «Το αίμα του άντρα μου ζητάει δικαιοσύνη» ΒΙΝΤΕΟ


Με αναφιλητά και δάκρυα στα μάτια μίλησε η σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καστοριά

Ολλανδία: καταμέτρηση ψήφων υπό… τις εικόνες πορνό! (ΦΩΤΟ)

elections-netherlands-708
Ακατάλληλες σκηνές από ταινία πορνό εμφανίστηκαν ξαφνικά σε οθόνη εκλογικού κέντρου της Ολλανδίας!

TΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ (ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ)

Δύσπιστε! Καθώς, ήδη νομοθετείται, η κατάργηση πολλών όπλων και δυνατοτήτων τους, με μεγάλη αυστηροποίηση του λεγόμενου »Gun Controll» σε όλο τον δυτικό κόσμο, όπως θα αποδείξουμε στο κείμενο, καθώς μόνο από το μυαλό μας δεν τα βγάζουμε, θ’ αναλύσουμε:

Μόνοι τους καρφώθηκαν. Η Θάσος έχει το ζουμί βλ. πετρέλαιο


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Έχουν οι γείτονες τόση ενεργειακή λιγούρα που δεν κρατιούνται και αυτοπροσδιορίζουν τα σημεία του Αρχιπελάγους Αιγαίου που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Διαλέγοντας τοὺς Ἀναγκαίους καὶ σημαντικοὺς συντρόφους…

Διαλέγοντας τοὺς Ἀναγκαίους καὶ σημαντικοὺς συντρόφους...Τὸ δυσκολότερον καὶ σημαντικότερον στάδιον αὐτῶν ποὺ ἔχουμε νὰ διανύσουμε εἶναι ἡ ἐπιλογὴ τῶν συντρόφων.

Το στικάκι USB-"δολοφόνος" απειλεί τους υπολογιστές - Τι να προσέξετε...


Μοιάζει με ένα απλό στικάκι USB, όπως αυτά που κουβαλάμε στις τσέπες μας ή έχουμε στο
μπρελόκ με τα κλειδιά μας. Ωστόσο, αντί να αποθηκεύει πληροφορίες και έγγραφα, στο εσωτερικό το κρύβει κάτι πολύ χειρότερο: έναν μηχανισμό που εγγυάται την καταστροφή σχεδόν όποιου υπολογιστή τοποθετηθεί.

"Στην Ελλάδα αργεί η ανάπτυξη. Δεν έχουμε γίνει ακόμα Γουατεμάλα!"

Γράφει ο Δημήτρης Τσιμούρας

Απογοήτευση για τους διαχειριστές της εξουσίας. Ύφεση για το τελευταίο τετράμηνο του 2016, μηδενική η ανάπτυξη για όλη τη χρονιά, είπε η ΕΛΣΤΑΤ. Αναθάρρησαν οι αναπληρωματικοί στο μπάγκο. «Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα αναφώνησαν. Βάλτε εμάς στο παιχνίδι». Οι προπονητές, βέβαια, έχουν τα πλάνα τους.

Ευχίδας: Ο δρομέας που θυσιάστηκε για να φέρει το ιερό πυρ των Δελφών στις Πλαταιές (φωτό)


Καλοκαίρι του 479 π.Χ. και η Μάχη των Πλαταιών μόλις έχει τελειώσει. Οι Έλληνες για μια φορά ακόμα κατάφεραν να αναχαιτίσουν τους Πέρσες εισβολείς. Οι εναπομείναντες Πέρσες παίρνουν την άγουσα για την επιστροφή αφήνοντας πίσω αφήνοντας πίσω τους ερειπωμένους Ναούς, καμένα Ιερά Άλση και κατεστραμμένους Βωμούς.

Γκότζι Μπέρι (Lycium barbarum), ελληνιστί Λύκιον... τα «μούρα της ευτυχίας» !!! Το Μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων για Μακροζωία


Χρησιμοποιούσαν στην διατροφή τους οι αρχαίοι έλληνες,  
Και βέβαια! ! ! 

Ελβετικό «ράπισμα» στην Τουρκία


Εκτιμώντας ότι τα εν λόγω σχόλια προστατεύονται από τα άρθρα του νόμου που αφορούν την ελευθερία του λόγου, η Ελβετία απέρριψε αίτημα της Τουρκίας για νομική

Σχέδιο Μέρκελ να προσεταιριστεί τη Σερβία για να ανακόψει την ελληνική ηγεμονία στα Βαλκάνια;

Σχέδιο Μέρκελ να προσεταιριστεί τη Σερβία για να ανακόψει την ελληνική ηγεμονία στα Βαλκάνια;
Η Άνγκελα Μέρκελ συνεχίζει να εμπλέκεται σε γεωπολιτικά παιχνίδια που αδυνατεί να χειριστεί ή να κατανοήσει.

Ντροπή: Το δημόσιο κατάσχεσε τα χρήματα των εξόδων κηδείας από χήρα αστυνομικού

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η ενέργεια του ελληνικού δημοσίου να κατάσχει με συνοπτικές διαδικασίες τα χρήματα που δικαιούνταν χήρα αστυνομικού για τα έξοδα κηδείας του συζύγου της που της πίστωσε η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Τεράστια κινητοποίηση των Ελλήνων στην Ρωσία


Τι συμβαίνει στο Κράσνονταρ
Μετά την ενσωμάτωση της ελληνικής γλώσσας στα ρωσικά σχολεία, οι Έλληνες της περιφέρειας του Κράσνονταρ συνεχίζουν πυρετωδώς τον αγώνα τους για εξάπλωση του ελληνικού πνεύματος.

Πόσα βγάζουν οι αδελφές Καρντάσιαν για κάθε ποστάρισμα στα social media


Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε το να έχεις διαρκώς τη ζωή σου σε κοινή θέα, όπως το σόι Καρντάσιαν που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάποιο μέλος της θα εμφανιστεί...

Αυτή είναι η Ελλάδα των γκέτο και της νέας εποχής


Όπου κάθε έννοια της ασφάλειας του πολίτη έχει παρέλθει.

”Astroturf”: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις νέες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης (video)

Picture 1
Η Sharyl Attkisson, ερευνητική δημοσιογράφος του CBS.
με προσθήκες από το Off The Record
H πραγματικότητά μας κατασκευάζεται προσεκτικά από ισχυρές πηγές εταιρικού, πολιτικού και ειδικού ενδιαφέροντος, ώστε να επηρεάσει κρυφά την κοινή γνώμη. Κραυγαλέα ψέματα συχνά βγαίνουν τηλεοπτικά σχετικά με την τρομοκρατία, τα τρόφιμα, τον πόλεμο, την υγεία, κλπ. Διαμορφώνονται να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να προγραμματίσουν τους θεατές να αποδεχθούν αυτό που έχει γίνει καταστροφικές κοινωνικές νόρμες.

Κι όμως αυτό είναι το μυστικό του αιώνα - Ποια είναι η "Ιπποκράτειος αντικαρκινική άμυνα"


Να τρώτε τρία...

Λίβανος: Παραιτήθηκε από τον ΟΗΕ η επικεφαλής της Επιτροπής που κατηγόρησε το Ισραήλ

Λίβανος: Παραιτήθηκε από τον ΟΗΕ η επικεφαλής της Επιτροπής που κατηγόρησε το Ισραήλ

Η επικεφαλής της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής για τη Δυτική Ασία (ESCWA) του ΟΗΕ,

Ιδου τί έτρωγε ο στρατός του Μέγα Αλέξανδρου και είχε τόση ενέργεια...


Τα παρακάτω βότανα είναι θρεπτικά όπως επίσης και θεραπευτικά και μπορούν να μας βοηθήσουν ως συμπυκνωμένες πηγές τροφίμων την εποχή που δεν υπάρχουν πολλά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί και σπόρια.

Ανοικτή επιστολή Ιωάννου Δερματά, θείου τού Πάνου Καμμένου, προς τον ανηψιό του: «Εδώ παππάς, εκεί παππάς»...


Ο Πάνος Καμμένος, έψαχνε τον παππά - και τον βρήκε - στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου προσγειώθηκε ουρανοκατέβατος, κρατώντας την ταμπέλα τού ψευτοδεξιού. «Δεν θα πουλήσω τον Τσίπρα, όπως δεν πούλησα τον Καραμανλή» μάς δήλωσε πρόσφατα ο καπετάν - Πάνος !

Από 60 μέχρι και 75 δις οι περιουσίες των ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ

Γράφει η Νάνσια Παλάλα


ΜΕΧΡΙ και 75 δις αξίζουν οι περιουσίες που άφησαν στην κατεχόμενη Κύπρο οι πρόσφυγες. Η απώλεια από τη μη χρήση τους φτάνει τα πολλά δις ετησίως
Τι δείχνει επικαιροποιημένη μελέτη του Πανεπιστημίου Κύπρου

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι μούμιες των Τσατσαπόγια!

μουμιες
Μέσα σε φαράγγια σε κοιλάδα στο Περού

Αυτά θα πρωταγωνιστήσουν στον Γ'Π.Π. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά θα πρωταγωνιστήσουν στον Γ'Π.Π. (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα όπλα (συμβατικά και μη) που θα πρωταγωνιστήσουν την επερχόμενη μεγάλη σύγκρουση. 

Η αντιβακτηριδιακή δύναμη του χαλκού

Πριν απο πολλά χρόνια, τότε που προσπαθούσα να καταλάβω πως και γιατί αρρωσταίνουμε, ένας σοφός Δάσκαλος της Ιατρικής, μου ψιθύρισε στ αυτί.

“Πάρε αυτό το ασήμαντο κομμάτι καθαρού χαλκού, φτιάξε ένα βραχιόλι και φόρα το… θα με θυμηθείς…”

Οι νέοι δεν πρέπει να εγκαταλείπουν την Ελλάδα


Ακούγεται πολύ συχνά ότι, δεν μπορεί κανείς να συμβουλεύσει τους νέους να μείνουν στην Ελλάδα, εργαζόμενοι για 300 € το μήνα που δεν φτάνουν καν για να πληρώσουν το ενοίκιο τους – πόσο μάλλον όταν δεν βρίσκουν δουλειά, αδυνατώντας να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες τους, χάνοντας την αυτοπεποίθηση τους, καθώς επίσης τη διάθεση τους να εξελιχθούν, αποκτώντας εργασιακές εμπειρίες και προσφέροντας τόσο στον εαυτό τους, όσο και στην πατρίδα τους.

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Νορβηγία: οι περισσότερες φάλαινες που θανατώνονται είναι έγκυοι!

4u84ktezpm71fa8eac23871dd47f-3507171-a_minke_whale_is_hauled_onto_the_deck_of_a_whaling_ship_for_rese-m-2_1458896831347
Το 90% των φαλαινών που θανατώνονται κάθε χρόνο στα νορβηγικά ύδατα είναι θηλυκές και «σχεδόν όλες» έγκυοι, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της σκανδιναβικής χώρας.

Είστε παντρεμένος; Δείτε τι επίδομα χάνετε Είστε μητέρα; Δείτε τι άδεια χάνετε ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!


Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται για ακόμα μια φορά κάποια από τα ελάχιστα... θεσμικά δικαιώματα τα οποία έχουν απομείνει για τους εργαζόμενους.

Παγκόσμιος συναγερμός: Ανακάλυψαν τεράστιο αντικείμενο κοντά στη Γη και κανείς δεν ξέρει τι είναι VIDEO

Τρόμο προκαλεί στους επιστήμονες ένα κολοσσιαίο μυστηριώδες αντικείμενο μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του οποίου… η φύση παραμένει άγνωστη!

Θράσος από τους Τούρκους: Ο ελληνικός στρατός δεν έπρεπε να είναι στη Θάσο – Παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης!


Κάνοντας το άσπρο-μαύρο τα τουρκικά ΜΜΕ για ακόμη μια φορά προβάλλουν παράλογες αξιώσεις της γειτονικής χώρας. Αυτή την φορά ισχυρίζονται πως η Ελλάδα κατέχει παράνομα 18 μεγάλα νησιά και 152 βραχονησίδες!

Αδιαφορούν οι Ρώσοι για τις δυτικές κυρώσεις

Αδιαφορούν οι Ρώσοι για τις δυτικές κυρώσεις
Οι δυτικές κυρώσεις άρχισαν να απασχολούνκαι να ανησυχούν λιγότερο του ρώσους πολίτες σε σχέση με το 2015, όταν οι κυρώσεις είχαν φτάσει στο απόγειο τους, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (Wiciom).

Οι Τούρκοι θέλουν το Φαρμακονήσι – Ξέχασαν το 1997 όταν ελληνικό αντιαρματικό χτύπησε υποβρύχιό τους



Ο ηγέτης της «κοσμικής» κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, πρόεδρος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), έχει υιοθετήσει πλήρως στην πολιτική του ατζέντα τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι επί Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η Ελλάδα κατέλαβε τουρκικά νησιά.

Αμφίπολη:Τον τάφο τον έχουν «ρημάξει» από το 1950!-Σοκαριστικές και στημένες αποκαλύψεις αρχαιοκάπηλου


«Οι τυμβωρύχοι φτάναμε πριν από τους αρχαιολόγους» ομολογεί ο 82χρονος κάτοικος της περιοχής – Στην Αμφίπολη σκάψαμε πολλούς τάφους: «αν ήταν γυναικείος ο τάφος, βρίσκαμε χρυσά σκουλαρίκια, περιδέραια και καρφίτσες, αν ήταν αντρικός κάποια αντικείμενα και δακτυλίδια».

Οι Ρώσοι σκότωσαν τον ισλαμιστή που βεβήλωσε την Παλμύρα

Οι Ρώσοι σκότωσαν τον ισλαμιστή που βεβήλωσε την Παλμύρα

Τμήματα του συριακού στρατού σκότωσαν έναν από τους διοικητές του Ισλαμικού Κράτους,με εντολή του οποίου, το 2015 καταστράφηκαν αρκετά αρχαία μνημεία στην πόλη Παλμύρα,

H TOYΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ZIRAAT BANK ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ... ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ


ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ZIRAAT ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

ΘΡΗΝΕΙ Η CIAΡΙΣΤΕΡΑ:ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Σβίγκου: Η ανάδειξη της άκρας δεξιάς σε 2η δύναμη στην Ολλανδία δεν επιτρέπει εφησυχασμό

Με μια ανάρτηση στο twitter σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ολλανδία.

Ο ΡΟΔΙΟΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!


Ο αείμνηστος Καθηγητής Μουσικής Γιώργος Καραμηνάς, ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε
συστηματικά στη Ρόδο, με τη «Φιλοσοφία των Αριθμών», καθώς επί χρόνια υπηρετώντας την Τέχνη της Μουσικής, διαπίστωσε την «κρυφή» αρμονία των αριθμών στη Μουσική κλίμακα, που υπήρχε 'καμουφλαρισμένη' και στις διαστάσεις των αρχαίων μας κλασικών θεάτρων και στα μη φανερά σε όλους, δεδομένα της Ρόδου.

Ὥρα νὰ ἀρνηθοῦμε τὸν «κοπαδισμό» μας ξεκινώντας ἀπὸ τὴν «Ὥρα τῆς Γῆς»!!!


Ὄχι, δὲν συμμετέχουμε στὴν ἀνοησία!
  Δὲν σβήνουμε τὰ φῶτα!!!

Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημίτη, μέ ένα SWAP αξίας 2,8 … ……πού θά πληρώνεται μέχρι το 2037. Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επιτόκιο 500% που συνιστά έγκλημα...


...σε βάρος του λαού και του έθνους, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημήτη 13 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που έστησε ο Κώστας Σημίτης, συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση,

Το φοβερό τρολάρισμα του Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους: «Ο πρόεδρος Τραμπ σπανιότατα μετανιώνει για τα… τιτιβίσματά του» (ΦΩΤΟ)

τραμπ-2
Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι «πολύ σπάνια» μετανιώνει για τα μηνύματα που αναρτά στο Twitter, αποκρούοντας μια ερώτηση σχετικά με τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς του ότι

Έρευνα Σοκ: Μας αγαπάει η Microsoft; Γιατί τα Windows 10 ήταν δωρεάν;


Το φαινόμενο ήταν γνωστό στους χρήστες των Windows. Κάποιο update δεν λειτουργεί και αρχίζουν τα προβλήματα, τα οποία σταματάνε με την παρέμβαση της Microsoft που με ένα update fix διορθώνει την κατάσταση. Με τον ερχομό των Windows 10, αντί να ελαττωθούν τα σφάλματα από τις ενημερώσεις, παρατηρείται ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός αναφορών με προβλήματα που σχετίζονται με αυτές.

Απίστευτη επίθεση «Έλληνα» κατά της Ελλάδας

Απίστευτη επίθεση «Έλληνα» κατά της Ελλάδας

Τι αναφέρει στην εφημερίδα του

Η αλβανική εφημερίδα Shekulli («Αιώνας»), ιδιοκτησίας του Βορειοηπειρώτη Κότσου Κοκδήμα (ή αλλιώς Κώτσος Κοκεδήμας), πρώην βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος του επίσης ελληνικής καταγωγής «γενίτσαρου» Έντι Ράμα, επιτέθηκε την Τετάρτη στην Ελλάδα ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Αλβανίας.

Ευτυχώς που υπάρχουν διανοούμενοι "ρατσιστές", που δεν έγιναν Ελληνόφοβοι...


Την εποχή των επαγγελματιών "αντιρατσιστών", της ποινικοποίησης της "πατρίδας", της...