Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

TΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ (ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ)

Δύσπιστε! Καθώς, ήδη νομοθετείται, η κατάργηση πολλών όπλων και δυνατοτήτων τους, με μεγάλη αυστηροποίηση του λεγόμενου »Gun Controll» σε όλο τον δυτικό κόσμο, όπως θα αποδείξουμε στο κείμενο, καθώς μόνο από το μυαλό μας δεν τα βγάζουμε, θ’ αναλύσουμε:


– Όλα όσα δεν γνωρίζετε, επειδή οι φήμες φρόντισαν να θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, ενώ υπάρχουν τρόποι, κάποιοι εύκολοι άλλοι δύσκολοι.
– Όλα όσα δεν γνωρίζετε, επειδή δεν θέλουν να κατέχεις το αντικείμενο, ως γνώση/ τέχνη επιβίωσης και να μην ξέρεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις μ’αυτό και πως ν’ ασκηθείς.
– Όλα όσα δεν γνωρίζετε, για τις μεθοδεύσεις της Ε.Ε και του κράτους και το άρθρο 48 που καταργεί τα δικαιώματα του πολίτη (δούλου) εν μέσω κατάστασης πολιορκίας.
Οι φήμες από μόνες τους, είναι αποτρεπτικές σ ότι αφορά την οπλοκατοχή, όπως και η προκατάληψη/ δαιμονοποίησης της οπλοκατοχής, λες και σε άλλες εποχές, θα υπήρχαν περιορισμοί, για να κατέχεις ένα ακόντιο, ένα δόρυ, ένα τόξο, μια σφαιντόνα η τσεκούρι.
Γελάνε μέχρι και οι ΜΑΟ ΜΑΟ!
Λες και ο νόμιμος κάτοχος ενός όπλου, με δηλωμένο όπλο, όπου τα βαλλιστικά του χαρακτηριστικά υπάρχουν στα κεντρικά της Αστυνομίας και αντιστοιχούν στον κωδικό όπλου, ο οποίος είναι δηλωμένος στο όνομα του »τάδε», θα πάει με το δηλωμένο όπλο, να διαπράξει έγκλημα, προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση και να τον πιάσουν…
Ποιος ηλίθιος θα το κανε αυτό;
Συνεπώς οι περιορισμοί, ως προς τα χαρακτηριστικά που επιτρέπεται να φέρει ένα όπλο, δεν έχουν να κάνουν με την νομιμότητα αλλά με κάτι άλλο που θα το αναλύσουμε και αποδείξουμε στο τέλος.
Στην Ελλάδα, παρ ότι έχουμε τον ποιο άθλιο νόμο περί οπλοκατοχής, υπάρχουν τρόποι, απόκτησης, λειόκανου μεν αλλά και πιστολιού και ραβδωτού τυφεκίου, εμείς θ’αναλύσουμε τα είδη, τους τρόπους απόκτησης, τον νόμο περί αυτών όπως και τις συνομωσίες που εμπλέκονται γύρω απ’ αυτά, με σκοπό, να γνωρίσεις μέσα σε ένα κείμενο, τα πάντα, προκειμένου να είσαι ενήμερωμένος και έτοιμος και να ξέρεις πως θα κινηθείς, καθώς και ν’ ανακαλύψεις ορισμένα πράγματα, που γίνεται να τα κάνεις, νόμιμα, που απλά οι δαιμονοποίηση της οπλοκατοχής, τα χει κρατήσει κλειστά, όσο κλειστό είναι και το επάγγελμα του νταλικέρη στην Ελλάδα.
Φυσικά, θα ενημερωθείς και για το τι σχεδιάζει το σύστημα και τι προωθεί μέσω της ευρωπαικής ένωσης, λίαν συντόμως.
1 Λειόκανο:
Είναι οποιοδήποτε κυνηγετικό όπλο, οποιουδήποτε χαρακτηριστικού και σχήματος, με λεία κάνη και αποκτιέται, με την άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, την οποία, αφού πάμε στο Α.Τ της περιοχής μας, ζητάμε τα δικαιολογητικά της έκδοσής της, τα συγκεντρώνουμε και ακολουθούμε τις οδηγίες για την έκδοσή της.
Κοστίζει 6 ευρώ παράβολα, συν 10 περίπου, για τον ειδικό παθολόγο, προκειμένου να μας κόψει μια βεβαίωση, ότι είμαστε εντάξι να φέρουμε κυνηγετικό όπλο και κάνει, από έναν έως δύο μήνες η έκδοσή της, λόγω ότι τσεκάρουν και το ποινικό μας μητρώο.
Αν αντί ειδικό παθολόγο, επιλέξουμε νευρολόγο ψυχίατρο του δημοσίου και ζούμε σε μεγάλη πόλη, μπορεί να μας πάρει και 3-4 μήνες η διαδικασία, λόγω έλλειψης προσωπικού στον δημόσιο τομέα υγείας.
β) Τύποι λειόκανων όπλων:
– Δίκανα, δύο κάνες που στηρίζονται σε ένα κύριο σώμα, που αποτελείται και από το κοντάκι και που ως σπαστές, απασφαλίζουν απ’ το υπόλοιπο σώμα, επιτρέποντάς μας, να τοποθετήσουμε δύο φυσίγγια, ν’ ασφαλίσουμε ξανά και να πυροδοτήσουμε.
Super Poze, ένα είδος δίκανου, το οποίο έχει τις κάνες του καθέτως. Κάποτε μάλιστα, μια κάνη ήταν ραβδωτή ενώ η άλλη λεία.
– Μονόκανα, μια κάνη, είτε σπαστή, που γεμίζει όπως τα δίκανα, είτε σταθερή που γεμίζει τοποθετώντας απλά ένα φυσίγγι, στην θαλάμη.
– Επαναληπτικές καραμπίνες, μια καραμπίνα, η οποία κάτω από την κάνη της, φέρει άλλον έναν σωλήνα, ο οποίος λειτουργεί ως αποθήκη φυσιγγίων και στον οποίον υπάρχει μια χειρολαβή, η οποία με την χειροκίνητη κίνηση, »μπρος – πίσω» φέρνει ένα φυσίγγι στην θαλάμη του όπλου και πετάει ένα φυσίγγι από την θαλάμη του όπλου, κάθε φορά που επαναλαμβάνουμε την κίνηση.
– Αυτογεμής καραμπίνες. Εκ των οποίων υπάρχουν και αυτογεμής καραμπίνες, οι οποίες φέρουν αποσπώμενο γεμιστήρα, ενώ στις απλές, γεμίζουμε τοποθετώντας φυσίγγια μες την αποθήκη τους και εφόσον οπλίσουμε, το κάθε φυσίγγι έρχεται στην θαλάμη από μόνο του, κάθε φορά που πυροδοτούμε, μέχρι ν’αδειάσει η αποθήκη, η ν’ασφαλίσουμε. Αυτογεμής σημαίνει, ημι-αυτόματες, όχι αυτόματες. Τ’ αυτόματα ούτως η άλλως απαγορεύονται εξ ολοκλήρου.
γ) Απαγορεύονται ορισμένα χαρακτηριστικά στα λειόκανα:
Το κοντάκι δεν πρέπει να ναι σπαστό, πτυσόμενο ναι αλλά σπαστό και να διπλώνει, μειώνοντας το μήκος, όχι. Εδώ βλέπουμε τον πρώτο περιορισμό, καθώς θεωρούν, ότι με σπαστό κοντάκι, κάποιος μπορεί να το κρύψει ποιο εύκολα σε ένα σακίδιο και να το μεταφέρει οπουδήποτε κρυφά. Γελοιότητες! Ποιος θα κάνει έγκλημα με δηλωμένο όπλο που έτσι και γίνει βαλλιστική εξέταση, βρήκαν σε ποιον ανήκει;
Έχει βέβαια να κάνει και με τους χώρους που θα γίνει χρήση του όπλου, προκειμένου να σε περιορίσουν σε συγκεκριμένες περιοχές, π.χ. μόνο κυνηγότοπους, να μην μπορείς να το πας κρυφά αλλού και να κάνεις βολές π.χ. λόγω ασφαλούς χρήσεως.
Το ν’ απαγορεύσεις όμως, κάτι πρακτικό και εργονομικό, όπως τα σπαστά κοντάκια, δεν είναι καθόλου λογικό. Αν είναι έτσι, ας κυκλοφορούμε με νόμο, ξεβράκωτοι για να μην έχουν την ανασφάλεια ότι μπορεί να κρύβουμε όπλο στα ρούχα μας…
Απαγορεύεται επίσης, σχεδόν διεθνώς, η κάνη, να είναι κάτω των 51 εκατοστών και δίχως κοντάκι. Καταβάθος, δεν είναι πρακτικό να κόψεις την κάνη ούτως η άλλως, εκτός κι αν θες π.χ. την επαναληπτική να την κάνεις ένα είδος »μεγάλου πιστολιού» για πολύ κοντινές αποστάσεις και να την έχεις με φυσίγγια διασποράς.
Εγώ όμως θα ήθελα να έχω κάτι τέτοιο για κοντινές αποστάσεις, αποκλειστικά με δράμια και μικρούς κάλυκες, 30 περίπου εκατοστών κάνης, με μπροστινή χειρολαβή και σπαστό κοντάκι, το οποίο θα φέρει στα πλάγια τα φυσίγγια, καθώς είναι πολύ ποιο πρακτικό και δυνατό από πιστόλι, για κλειστούς χώρους. Αυτή η μετατροπή όμως, θεωρείται παράνομη. Φυσικά χρειάζεται και άλλο μείγμα ιδιογόμωσης φυσικά, προκειμένου να συνδυαστεί η σωστή καύση με το μήκος της κάνης.
Άρα για κάποιο λόγο, δεν θέλουν να χουμε αυτό το πλεονέκτημα, πράγμα στο οποίο θ’αναφερθούμε στο τέλος.
Υπάρχουν επίσης περιορισμοί νομικοί, ως προς τα χαρακτηριστικά, σχετικά με την χρήση του όπλου π.χ. στο κυνήγι, πάνω από 3 φυσίγγια εντός όπλου, δεν φέρεις ποτέ και αν είναι με αποσπώμενο γεμιστήρα, τότε έχει μειωτήρα. Αυτό δεν το θεωρώ παράλογο.
Ενημερωτικά όμως, στην πρακτική σκοποβολή π.χ. δεν υπάρχουν όρια, μπορείς να χεις τον γεμιστήρα γεμάτο και επιτρέπονται και τα σκοπευτικά, ανάλογως με τον τύπο του αγώνα.
δ) Διαμετρήματα και τύποι πυρομαχικών λειόκανων όπλων:
Υπάρχουν 3 διαδεδομένα διαμετρήματα στην Ελλάδα. Το 12άρι, το 20άρι και το 36άρι, η αλλιώς .410 που αντιστοιχεί στο 40άρι ή 10mm και 41 σε πιστόλια.
Υπάρχουν 3 είδη φυσιγγίων.
– Τα σκάγια που είναι μόνο για κυνήγι πτηνών και περιέχουν μεγάλη ποσότητα, από πολύ μικρές μπίλιες. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι άχρηστα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύουμε τους εαυτούς μας μ’ αυτά, διότι τραυματίζουν.
– Τα δράμια που είναι για μεσαία θηράματα και αυτοάμυνα και περιέχουν από 4 έως 22 μπίλιες, εκ των οποίων οι μεγαλύτερες είναι 8,6 χιλιοστών. Τραυματίζουν βαρυά και σκοτώνουν.
Το βεληνεκές τους, π.χ. στα 4βολα, 5βολα, 8βολα, 9βολα, 12βολα, δεν ξεπερνά τα 70 μέτρα, ενώ το δραστικό τους είναι τα 50 μέτρα, από κει και πέρα, ανάλογα την ποσότητα που περιέχουν, ανοίγουν και σε συγκεκριμένη διάμετρο στον στόχο, κάνωντας π.χ. τα 9βολα στα 50 μέτρα, μια συγκέντρωση, διαμέτρου μισού, έως ενός μέτρου στον στόχο. Πάλι όμως δεν σημαδεύουμε μ’αυτά, άνθρωπο, σε οποιαδήποτε απόσταση.
– Τα μονόβολα που είναι για μεγάλα θηράματα και το βεληνεκές τους δεν ξεπερνά τα 300 μέτρα και μη με πείτε ορισμένοι υπερβολικό αλλά με 12άρι στα 300 και με σκοπευτικά, κατεβάζεις στόχο.
Εγώ το κάνω με .410 στα 200 για να καταλάβετε, φυσικά φτιάχνω δικά μου φυσίγγια, με συνταγή από επαγγελματία στις ιδιογομώσεις και το συγκεκριμένο διαμέτρημα είναι υπερηχητικό, με υψηλή ακρίβεια, αρκεί να ναι κατάλληλα, τα σκοπευτικά και το όπλο και ν’ αντέχει τις πιέσεις.
Τα μονόβολα σκοτώνουν στις αποστάσεις αυτές και δεν πρέπει να σημαδεύουμε πάλι κανέναν μ’αυτά, καθώς αν τα σηκώσεις ψηλά, η βολίδα μπορεί να ταξιδέψει και για 800 μέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματίσεις π.χ. κάποιον θανάσιμα και δεν ενδεικνύονται γι’αυτοάμυνα σε κλειστούς χώρους, καθώς διαπερνάνε και τοίχους.
Επίσης σπάνε μέχρι και τα βαρύτερα και ισχυρότερα αλεξίσφαιρα και διαπερνάνε και πολλά φύλλα από plexiglass, όπως και αυτοκίνητο, γι αυτό, το να κρυφτείς πίσω από όχημα από πυρά, είναι άχρηστο, εκτός κι αν πρέπει πρώτα να περάσει η βολίδα, μέσα απ τον κινητήρα.
– To 12άρι είναι το ποιο διαδεδομένο και ποιο δυνατό διαμέτρημα, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία και τύπους, όπως και πυρομαχικών.
Το .410 είναι σπάνιο και το μόνο όπλο που αξίζει σ’αυτό το διαμέτρημα, είναι το Saiga 410, όχι το Vintage τόσο πολύ αλλά το 01ΑΚ. Το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο π.χ. Θεσσαλονίκη, ζήτημα να υπάρχουν 3. Επίσης για ν’ αξίζει το όπλο και να χει εξαιρετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να βγάζετε δικά σας πυρομαχικά, γιατί τα εργοστασιακά, δεν πρόκειται να πλησιάσουν τις απαιτούμενες επιδόσεις. (Μην με ρωτάτε, δεν το πουλάω, αντιθέτως αγοράζω 10άρες γεμιστήρες αν έχετε, ακούω προσφορές!)
– Το 20άρι, είναι σχετικά σπάνιο διαμέτρημα και αποτελεί το ακριβώς ενδιάμεσο, μεταξύ .410 και 12άρι.
ε) Ιδιογόμωση φυσιγγίων:
Ιδιογόμωση επιτρέπεται, αναγόμωση προς πώληση απαγορεύεται, εκτός κι αν είστε νόμιμος πωλητής. Ιδιογόμωση θα πει, πως γομώνω φυσίγγια, προς ιδιωτική/ προσωπική χρήση.
– Απαιτούν ορισμένα εργαλεία, όπως καλούπι χύτευσης βολίδων, ζυγαριά ακριβείας, χωνιά πυρίτιδας, κουτάλα χύτευσης, φουρνάκι η ανοξείδωτο μπρίκι, παχύμετρο, ρελιάστρα για τάπωμα φυσιγγίων και καψουλωτή – αποκαψουλωτή. Κόστος, 1 με 2 εκατοστάρικα.
– Απαιτούν ορισμένες πρώτες ύλες, όπως πυρίτιδα, συγκεντρωτήρες και άλλα παρελκόμενα, κάλυκες, πυροκροτητές.
Κόστος για να φτιάξεις π.χ. 400 φυσίγγια, γι αυτά που ο ίδιος βγάζω, το πολύ 120.
Πράγματι συμφέρει, γιατί βγαίνουν ποιο οικονομικά και ξεπερνούν τις επιδόσεις των εργοστασιακών, απλά πρέπει να επενδύσεις, ένα ποσό σε εργαλεία και ύλες και φυσικά να μάθεις την τέχνη, μελετώντας, προκειμένου να είναι και ασφαλές το κάθε φυσίγγι, ειδάλλως θα τινάξεις το όπλο σου. Υπάρχουν ειδικά βιβλία με συνταγές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μάθεις και φυσικά, ακόμα και συσκευές, υπολογισμού των πιέσεων που θα παράγει ένα φυσίγγι, μέσα στο (χ) όπλο με τα (χ) χαρακτηριστικά, οι οποίες συσκευές κοστίζουν το πολύ 200.
ζ) Χώροι άσκησης/ οπλοχρησίας με το λειόκανο:
– Σκοπευτήριο, αφού γίνετε μέλη του συλλόγου και αφού έχετε βγάλει ξεχωριστή άδεια, όπου το όπλο δηλώνεται ως, σκοπευτικό όπλο. Ναι είναι μια από τις νομικές ηλιθιότητες της Ελλάδος!
– Κυνηγότοποι, αφού έχετε βγάλει άδεια άσκησης θύρας και το μεταφέρετε στις εν λόγω περιοχές.
Από κει και έπειτα, μπορείτε να κάνετε και σκοποβολή, σε σημείο όπου μπροστά σας, υπάρχει πλήρη ορατότητα και κάποιο ύψωμα, με αποτέλεσμα οι βολές να πηγαίνουν στο ύψωμα και όχι κάπου που δεν βλέπουμε και δεν είναι ασφαλής.
– Στον »γάμο» σας, (τρόπος του λέγειν) και στον αέρα με σκάγια, σε ασφαλή ακατοίκητη κατεύθυνση και ορατή, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί, ούτε υπάρχουν καλλιέργειες που θα χαλάσουμε, η εν τέλη, με αβολίδωτα, που δεν βλάπτουν κανέναν, όσο και να σχίζονται να μας το απαγορέψουν οι άσχετοι! Έθιμο είναι έθιμο, όποιος θέλει να μας καταργήσει τα έθιμα, να ξέρει ότι θέλουμε να τον αρχίσουμε στις μπουνιές, μπας και συνέλθει ο θρασύτατος! Ποιος νομίζει ότι είναι; Ο θεός;
η) Συνομωσίες και μεθοδεύσεις ύπουλες γύρω από την κατοχή λειόκανων:
Καταρχάς δαιμονοποιούνε τα όπλα, όχι μόνο λόγω βλακείας και αμάθειας αλλά και με σκοπιμότητα, ακόμα και στα λειόκανα.
– Υπάρχει π.χ. η συνθήκη της γενεύης που απαγορεύει τα λειόκανα στον πόλεμο, λόγω ότι μπορούν ν’ακρωτηριάσουν σε κοντινές αποστάσεις, η οποία συνθήκη μας πιάνει σαν χώρα.
Και δεν κατάλαβα ρε φίλε, στον πόλεμο; Ο άλλος έρχεται για να σε σκοτώσει και θα σκεφτείς, το να τον σκοτώσεις λιγότερο ακαραία; Δηλαδή κάποιος που στον πόλεμο σκοτώθηκε από λειόκανο, »πέθανε πολύ;»
– Υπάρχει μια τάση επίσης δαιμονοποίησης, των λειόκανων με αποσπώμενη γεμιστήρα. Σύμφωνα με την θεωρία ηλιθίων, εφόσον έχει γεμιστήρα, θεωρείται απ’ αυτούς όπλο εφόδου. Και τι θα πει ρε άχρηστοι, όπλο εφόδου; Υπάρχουν ειδικά όπλα σκοπιάς, περιπολίας, άμυνας πίσω από κάλυψη, βαδίσματος σκέτο, η όπλο απλά στάσης και μετά εφόδου; Αυτή η ορολογία δεν στέκει γραμματικά!
Εν πάση περιπτώση, αυτοί το χρησιμοποιούν για να περιγράψουν ένα όπλο που δηθεν φτιάχτηκε για επιθετικό σκοπό, λες και δεν είναι ο χρήστης που το χρησιμοποιεί για επιθετικό σκοπό αλλά το όπλο επιτήθεται αποκλειστικά μόνο του. Αν το θελήσω γι άμυνα, να φανταστώ θα με σκοτώσει και μένα το όπλο μου;
– Ως επιθετικού σκοπού, προσπαθούν πανευρωπαικώς πλέον, να χαρακτηρίσουν με νομοθετήσεις, τα λειόκανα που φέρουν αποσπώμενη γεμιστήρα και που είναι αυτογεμή, γιατί σύμφωνα με τις ασυναρτησίες τους, επιτρέπει επαναλαμβανόμενες βολές, αρκετών φυσιγγίων και αυτό τα κάνει ικανά επιθετικά και δύσκολα στην αντιμετώπισή τους.
Δεν έχουν δει φαίνεται, έμπειρους, πως χρησιμοποιούν την επαναληπτική καραμπίνα και πόσο γρήγορα. Δεν έχει καμία διαφορά.
Και στο κάτω κάτω, από ποιους φοβούνται; Ποιους θα πρέπει ν’αντιμετωπίσει το σύστημα και φοβάται ότι δεν θα μπορεί να τους κάνει ζάφτι;
Εμάς; Γιατί; Όχι να μας το πουν στα ίσα! Τι φοβούνται από τον πολίτη; Εξέγερση; Γιατί, τι είναι αυτό που σκοπεύουν να κάνουν και φοβούνται μην φτάσουμε στο σημείο να εξεγερθούμε;
Άντε πες πως συναίβει, νομίζουν ότι θα χει διαφορά ν’αντιμετωπίσουν αυτογεμή, με το ν’αντιμετωπίσουν επαναληπτικά λειόκανα;
Ο συντονισμός πυρών και συντονισμός ένος τμήματος, μπορεί να κάνει ένα τμήμα με μονόκανα κιώλας, να έχει συντριπτική υπεροχή, έναντι τμήματος με αυτόματα, σε σημείο, που δεν θα μπορούν να ξεμυτήσουν, αν είναι έτσι ας τα καταργήσουν όλα, να γίνουν ξεκάθαρες και οι προθέσεις τους.
Εξ άλλου, αν ο άλλος θέλει να σε ξεκάνει και δεν έχει όπλο, θα βρει τρόπο να το κάνει και με μαχαίρια ακόμα, ας καταργήσουν και τα μαχαιροπίρουνα.
– Υπάρχει επίσης μια τάση, δαιμονοποίησης, λειόκανων αυτογεμών που προσομοιάζουν λέει, σε πολεμικά τυφέκια. Π.χ. Τα Saiga, που βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο που βγαίνουν και τα καλάσνικοφ. Στην ουσία ένα ημι – καλάσνικοφ είναι, πολιτικής έκδοσης, που δεν έχει λειτουργία βολών, καταριπάς όπως τα πολεμικά και είναι διαμέτρημα λειόκανου, λειτουργεί όπως και τ’άλλα λειόκανα, απλά έχει διαφορετικό σχέδιο. Που είναι το πρόβλημα; Το βλέπετε και φοβάστε;
– Η συζήτηση για νομοθετήσεις, κατάργησης όπλων λειόκανων, που φέρουν αποσπώμενες γεμιστήρες και είναι αυτογεμή και κατάργησης όπλων λειόκανων, που έχουν δυνατότητα χωρητικότητας, πάνω από 3 φυσίγγια, όπως και η νομοθέτηση, ορίου στα πόσα φυσίγγια θα μπορείς ν’αγοράσεις και να κατέχεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάζεις άδεια κάθε φορά που αγοράζεις μια (χ) ποσότητα και να δηλώνεται που τα ξόδεψες, σε σκοπευτήριο π.χ. προκειμένου να μην τους διαφύγει κανένα και να έχουν εξασφαλίσει, πως έχεις μόνο συγκεκριμένη ποσότητα, όπως κάνουν με τα πιστόλια και τα ραβδωτά, όλη αυτή η απόπειρα νομοθέτησης, έχει ξεκινήσει στην Ευρωπαική Ένωση, απ’ το 2016 κιώλας. Σας προειδοποιώ συνέλληνες, έρχεται, σιγά σιγά και με τρόπο θα το περάσουν.
Το τι μπορούμε να κάνουμε, θα το πούμε στο τέλος.
2 Πιστόλια:
Θα είμαι πολύ σύντομος. Τα πιστόλια, κανονικά είναι όπλο αυτοάμυνας, η διαδικασία βέβαια απόκτησης, γίνεται λίγο διαφορετικά.
– Γράφεσαι σε σκοπευτικό σύλλογο, συμμετέχεις, βγάζεις άδεια κατοχής σκοπευτικού όπλου, προμηθεύεσαι πιστόλι και πυρομαχικά, με άδεια αγοράς φυσιγγίων, η ύλες ιδιογόμωσης φυσιγγίων για πιστόλια. Δικαιούσαι, να κατέχεις 500, μόλις τα ξοδέψεις, πρέπει να βγάλεις ξανά άδεια αγοράς και ν’ αποδείξεις, με έγγραφο του συλλόγου, που ξοδεύτικαν τα πυρομαχικά και τότε αγοράζεις ξανά καινούρια, αφού εγκριθεί πρώτα η άδεια. Έχει περιπτώσεις που μπορεί να κάνει και τρεις μήνες.
Είναι πραγματικά γελοίο και απαράδεκτο και ένας απ τους λόγους, που πολλοί πάνε για σκοποβολή, 1-2 έτη και μετά τα παρατάνε. Συν ότι οι φόροι που δεν δικαιολογούνται οι τιμές στην Ελλάδα, κάνουν το άθλημα πανάκριβο. Αν συγκρίνουμε τιμές εξωτερικού σε πυρομαχικά με τις Ελληνικές, εδώ είναι 10 φορές ποιο πάνω και αυτό είναι ένα στοιχείο, που δηλώνει σκοπιμότητα, εκ μέρους του νομοθέτη, να μας αποτρέψει ν ασκούμαστε στην σκοποβολή.
Μπορεί να μας πει ο νομοθέτης, για ποιον λόγο μας θέλει άπειρους και όχι έμπειρους;
– Η νομοθέτηση, για την ολική απαγόρευση κατοχής πιστολιού, είναι κάτι που έχει ξεκινήσει ως συζήτηση προς νομοθέτηση στην Ευρώπη, απ’ το 2016, μαζί με τις υπόλοιπες νομοθετήσεις στις οποίες αναφερθήκαμε. Έρχεται…
Όσο για την άδεια οπλοφορίας, είναι ήδη πολύ δύσκολο, μετά απλά δεν θα υφίσταται, θα υπάρχει μόνο για κρατικά όργανα, το ίδιο ισχύει και για την κατοχή πιστολιού.
3 Ραβδωτά Τυφέκια:
– Επιτρέπονται στην Ελλάδα, μόνο για το άθλημα της σκοποβολής. Πάλι πρωτοτυπία στην ηλιθιότητα η χώρα μας.
Έχουν δαιμονοποιηθεί εξαιρετικά, καθώς απ όσο φαίνεται, φοβίζει το βεληνεκές τους. Ποιους φοβίζει και τι; Το δηλωμένο και νόμιμο; Είναι δηλαδή καλύτερα να έχει ο εγκληματίας και ο πολίτης καθόλου; Γιατί με τον νόμο, ο μόνος που δέχεται περιορισμούς και αφοπλισμό, είναι ο πολίτης, γιατί ο εγκληματίας δεν δίνει δεκάρα για τον νόμο, θα βρει παράνομο.
Ποιον εξυπηρετεί αυτό;
Τύποι ραβδωτών τυφεκίων:
– Ημιαυτόματα, δηλ. ραβδωτά τυφέκια τα οποία βάλλουν, κάθε φορά που εμείς ενεργοποιούμε την σκανδάλη, όχι αυτόματα.
Επιτρέπονται, μόνο σε διαμέτρημα .223 Remington η αλλιώς 5,56mm και ανάλογα το όπλο, το δραστικό βεληνεκές, δεν ξεπερνά τα 400 μέτρα, ενώ το μέγιστο, φτάνει τα 600 – 700, υπό την προυπόθεση πως χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα σκοπευτικά μέσα.
– Επαναληπτικά, δηλ. με κινητό ουραίο, η αλλιώς μοχλό οπλίσεως, τα οποία θέλουν όπλισμα, κάθε φορά που πυροδοτούμε.
Επιτρέπονται, τόσο σε διαμέτρημα .223 Remigton η αλλιώς 5,56mm, όσο και σε .308 Winchester η αλλιώς 7,62x51mm και φυσικά, σε 30-06 Springfield, τα οποία και ανάλογα το όπλο, το δραστικό βεληνεκές, είναι τα 800 μέτρα, ενώ το μέγιστο μπορεί να φτάσει και τα 1000 – 1200, υπό την προυπόθεση πως χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα σκοπευτικά μέσα και γνωρίζουμε από σκόπευση ακριβείας καλά.
Το πρόβλημα είναι, ότι δεν υπάρχουν σκοπευτήρια, με πεδίο άνω των 300 μέτρων, ενω επίσης σε ημιαυτόματα, απαγορεύονται.
Μπορεί να μας εξηγήσει ο νομοθέτης, γιατί θέλει να μας αποτρέψει να κάνουμε βολές άνω των 300 μέτρων; Μήπως φοβάται μην γίνουμε ελεύθεροι σκοπευτές; Για ποιον λόγο;
– Η νομοθέτηση, για την ολική απαγόρευση, κατοχής, ραβδωτών ημιαυτόματων όπλων, για σκοπευτική χρήση, συζητιέται επίσης στην Ευρωπαική Ένωση, προς νομοθέτηση, όπως και όριο στα φυσίγγια που θα δέχονται, όπως και η κατάργηση της κατοχής, αποσπώμενων γεμιστήρων.
4 Σκοπευτικά εργαλεία:
Στην Ελλάδα, επιτρέπονται οι διόπτρες και οι υπέρυθρες και τα συστήματα θερμικής απεικόνισης.
Υπάρχουν όμως περιορισμοί, πάλι πρωτοτυπίας στην ηλιθιότητα.
– Διόπτρες σκοπευτικές, επιτρέπονται μόνο σε σκοπευτήριο και θέλει ειδική άδεια, ειδάλλως απαγορεύται η τοποθέτηση σε όπλο.
– Υπέρυθρες, νυχτερινής οράσεως, πωλούνται μόνο τα 1ης Γενεάς. Απαγορεύεται η τοποθέτησή τους σε όπλο.
Επίσης απαγορεύεται η κατοχή διόπτρας νυχτερινής οράσεως, που φέρει σταυρόνημα, δηλαδή στόχαστρο και αυτές που πωλούνται, δεν αντέχουν τους κραδασμούς των όπλων.
– Συσκευές θερμικής απεικόνισης, πωλούνται ελεύθερα, απαγορεύεται όμως η τοποθέτησή τους σε όπλο και να έχουν σταυρόνημα, δηλαδή στόχαστρο και αυτές που πωλούνται, δεν αντέχουν τους κραδασμούς των όπλων.
– Οι διόπτρες, είναι επίσης δαιμονοποιημένες, διότι όπως ισχυρίζονται, φέρνουν τον στόχο ποιο κοντά. Ναι, με την μόνη διαφορά, ότι με την διόπτρα, απλά θα χεις καλύτερη εικόνα, άρα καλύτερη ακρίβεια, δεν θα μπορέσεις όμως να ρίξεις ποιο μακριά, διότι η διόπτρα, δεν ρίχνει, το όπλο ρίχνει και το όπλο δεν θα μπορέσει να ρίξει ποιο μακρυά απ όσο μπορεί ήδη, διότι δεν φτάνει το βεληνεκές του τόσο μακριά.
– Ο νομοθέτης, εκτός από άμαθος και πανηλίθιος με περικεφαλαία, έχει και σκοπιμότητα, με αποτέλεσμα, να θέλει να μας αποτρέψει, στην εκμάθηση, του χειρισμού μια διόπτρας, προκειμένου να μαστε άπειροι και όχι έμπειροι. Γιατί;
5. Βαλλιστροειδή και τόξα:
– Οι Βαλλίστρες και τα τόξα, θέλουν ειδική άδεια, ότι είσαι σε σύλλογο τοξοβολίας, για να τ’αγοράσεις και κατέχεις νόμιμα. Και εκεί περιορισμός.
Επίσης σε άλλες χώρες, επιτρέπονται και στο κυνήγι, ενώ εδώ όχι.
Τι φοβάται ο νομοθέτης και πολιτικός; Το ότι είναι αθόρυβα μήπως; Γιατί;
6. Αεροβόλα:
– Υπάρχουν αεροβόλα, που θέλουν άδεια για να κατέχονται. Επίσης απαγορεύεται η άσκηση με αεροβόλα, αν δεν είναι σε ομίλους με πίστες. Ναι καλά τ ακούτε. Εσύ που θα πας να χρησιμμοποιήσεις τ’αεροβόλα, σε κάποιο πεδίο, σαν προσομοίωση πολέμου, προκειμένου ν’ασκηθείς σε ασκήσεις που έκανες π.χ. στο στράτευμα, σαν έφεδρος, η γενικότερα ν’αποκτήσεις εμπειρία και ν’ασκηθείς σε διάφορα σενάρια και τακτικές, θεωρείσαι παράνομος.
– Πάλι ο νομοθέτης θέλει ν’αποτρέψει την δυνατότητα, ν αποκτήσεις εμπειρία και μαχητικότητα!
Γιατί; Μπορεί να μας το πει στα ίσα, η δεν έχει τα κότσια;
– Η νομοθέτηση για την ολική απαγόρευση των αεροβόλων »καλά τ’ακούτε» συζητιέται και αυτή στην Ευρωπαική Ένωση, από το 2016, ειδικότερα, των αεροβόλων που προσομοιάζουν σε κανονικά τυφέκια και έχουν τον ίδιον χειρισμό.
7. Συμπεράσματα και όσα έρχονται:
Το άρθρο 48 του συντάγματος, προβλέπει, ότι σε κατάσταση πολιορκίας, δύναται η πολιτεία, ν’αναστείλλει προσωρινά, τα δικαίωματα του πολίτη, άρα δύναται να καταργήσει και την οπλοκατοχή.
Μπορεί να υπάρχει το 120 για μας αλλά θα πρεπε να χαμε προλάβει, να σχεδιάσουμε νωρίτερα, για να χουμε περιθώρια δράσης, τώρα δεν έχουμε.
Και στο κάτω κάτω, αν ένας νόμος επιτρέπει την ανατροπή του συστήματος, θα τον είχαν καταργήσει, η περιορίσει με άλλο νόμο, όπως είναι το άρθρο 48. Όπως και οι εκλογές, αν φέρναν πραγματική ανατροπή, θα ταν παράνομες. Συνεπώς είναι άχρηστες. Αποδέξου του, είναι η πραγματικότητα!
Περιττό ν’αναφερθώ στο ποσοστό αποχής που σκοπίμως κρύβουν. Το εκλογικό σώμα που δεν ψηφίζει πλέον, έχει ξεπεράσει το 47% και ψηφίζουν γύρω στα 2 εκατομμύρια μόνο, ενώ επίσης ο πληθυσμός, περιέχει 8 εκατομμύρια Έλληνες ντόπιους πλέον, οι άλλοι φύγανε, ενώ οι αλλοδαποί είναι 1 με 1,5 εκατομμύριο και οι λαθρομετανάστες, εκ των οποίων αρκετοί ισλαμιστές, 3 – 3,5 και μας επιστρέφουν κιώλας, με νόμο, αυτούς που αιτήθηκαν άσυλο στο εξωτερικό. Συνεπώς τον ήπιαμε, διότι πάμε για πτώχευση, πάμε για αποσταθεροποίηση.
Οπότε να πάνε στο διάολο κι αυτοί και οι νόμοι τους, το μόνο που μετράει, είναι ο νόμος της επιβίωσης, η χτυπάς πρώτος, η σε χτυπάνε πρώτοι!
Η σκοπιμότητα και προθέση, του νομοθέτη/ πολιτικού και του συστήματος της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι απολύτως φανερή.
– Δεν θέλουν, να έχεις, αμυντική ικανότητα και εμπερία πάνω σ’αυτήν, προκειμένου ν’αντιμετωπίζεσαι ευκολότερα.
– Δεν θέλουν, να έχεις, αυτονομία στην επιβίωση, προκειμένου να εξαρτάσαι αποκλειστικά απ αυτούς.
– Δεν θέλουν, να είσαι ελεύθερος, θέλουν την σιγουριά, πως ακόμα και τα χειρότερα να εφαρμόσουν εναντίων σου, δεν θα σαι, σε θέση ν’αντιδράσεις.
– Δείχνουν, πως δεν θέλουν, να έχεις την δυνατότητα, άμυνας, έναντι των εγκληματιών, έναντι εξτρεμιστών, ισλαμικών φονταμεταλιστών, μα και να μην ήταν αυτή η πρόθεσή τους, αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα.
– Θέλουν, αυτοί να βάλλουν, την δικιά τους τάξη, στο χάος, που οι ίδιοι δημιούργησαν, αναστέλλοντας τα δικαιώματά σου, προκειμένου να μην μπορείς να τους αποτρέψεις, να νομοθετήσουν αυτά που θέλουν, κατά την διάρκεια μιας κατάστασης πολιορκίας και προκειμένου, να μην βάλεις ο ίδιος τάξη, διότι τότε εσύ θα είσαι ο θεσμός, ως πολίτης και έτσι θα χάσουν τον έλεγχο.
– Ρισκάρουν μάλιστα, να δείχνουν τις προθέσεις τους, με τις πράξεις τους, με αποτέλεσμα, να σε σπρώχνουν, το να γίνεις μέχρι και αντάρτης αν θες να σαι ελεύθερος και επειδή ελεύθερος, δίχως μέσο αυτοάμυνας, δεν γίνεται, θέλουν να σου πάρουν τα όπλα και έτσι, σε σπρώχνουν, στο να παρανομήσεις και ν’αναζητήσεις παράνομα όπλα. Πράγμα που δεν είναι εύκολο και είναι αδύνατον για έναν νόμιμο και σοβαρό πολίτη, οπότε δεν πρόκειται να βρεις.
– Λόγω ότι συμβαίνει, σε όλον τον δυτικό κόσμο, είναι ολοφάνερο, ποια ελίτ το υποκινεί και τι δικτατορία πρόκειται να εφαρμόσουν.
8. Εναλλακτικές:
Είναι απλό και ξεκάθαρο, δεν έχεις πολλές επιλογές. Μόλις νομοθετηθούν, αν θες να σαι άνθρωπος, άρα ελεύθερος και να μπορείς να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να καλλιεργείς ελεύθερα, διότι ακόμα κι αυτό πάνε να απαγορεύσουν και να το αναθέσουν μόνο σε πολυεθνικές, προκειμένου να μην είσαι αυτόνομος και να μην μπορείς να διαφύγεις απ το σύστημά τους, τότε χρειάζεσαι και όπλο.
Άρα, για να μην στο πάρουν, υπάρχει μόνο μια λύση. Το παίρνεις και φεύγεις στην επαρχία κατά προτίμησην ορεινή.
Αν δεν έχεις εκείνη την κρίσημη ώρα, φρόντισε να πάρεις από κάποιο »νομιστεράκι» για όσους ξέρουν το ανέκδοτο με το »No Mister» που αφορά γενικότερα »πάκιδες και μουτζαχεντίν» καταλάβατε…
Σε τροχόσπιτο; Σε τζιπ με ψυγείο αυτοκινήτου που τροφοδείται με μπαταρίες αυτοκινήτου και δοχείου πολλών λίτρων νερού και με ηλιακό πάνελ; Σε αγροτικό; Σε εγκατελειμένο που εν μέσω αποσταθεροποίησης της χώρας, εκεί ψηλά, θα το ανακαινήσεις και θα μείνεις εκεί;
Δεν έχει καμία σημασία! Σημασία έχει η ελευθερία!
»Το νου σου, καλύτερα να πάρεις τα παιδιά σου εκεί πάνω και να ταλαιπωρηθείτε μόνο τον πρώτο καιρό, μέχρι να τακτοποιηθείτε, παρά να τα κρατήσεις εδώ και να ταλαιπωρούνται μια ζωή, σε μια ζωή, που μόνο ζωή δεν θα ναι αλλά καταδίκη»
Σκέψου το και μην ξεχάσεις την τελευταία μου συμβουλή!
Δεν γέννησες δούλους!
Μην καταδικάζεις το μέλλον τους!
»Τέλος, μην ξεχάσεις ποτέ ότι, αν δεν καταφέρουν να μας ελέγξουν και κατορθώσουμε εμείς, ως πολίτες, να είμαστε σε θέση, ν’αντιμετωπίσουμε την αποσταθεροποίηση και της πηγές της, τότε θα κάνουν κάτι άλλο για να μας ελέγξουν. Θα κοιτάξουν να καπηλευτούν το αποτέλεσμα που εμείς θα έχουμε πετύχει, την ανατροπή που θα χουμε φέρει, καθώς θα τείνουμε οι πολίτες να γίνουμε θεσμός, αντικαθιστώντας την πολιτεία, μιας και θα ναι ανύπαρκτη και εκεί, αφού δεν θα καταφέρουν αυτοί, να ελέγξουν το χάος που δημιούργησαν, θα βάλλουν, ψευτοσωτήρες, να μας οδηγήσουν, χρησιμοποιώντας την όλη εξέλιξη που εμείς θα χουμε φέρει, προς όφελός τους, έτσι ώστε η δικιά μας πολιτεία, να μην διαφύγει απ’ τον ελεγχό τους. Μεγάλη προσοχή, σε δημόσια πρόσωπα και κινήματα, διότι εύκολα τους προσεγγίζουν, με αντάλλαγμα να τους δώσουν καρέκλα»
Δεν έχεις ανάγκη από κανέναν τους, ότι οργάνωση κάνουμε, θα την κάνουμε μεταξύ μας, εμείς να γίνουμε θεσμός, ότι και να ναι αυτό, με όποιον αντικειμενικό σκοπό, ειδάλλως, θυμήσου μόνο το πως καπηλεύτηκαν την επανάσταση του 21 και θα καταλάβεις τις συνέπειες…
Να προσθέσω επίσης, πως εξετάζεται το ενδεχόμενο, από την Ε.Ε να νομοθετηθεί, τα όπλα να μπαίνουν σε οπλοβαστούς, τοπικού σκοπευτηρίου και κυνηγετικού συλλόγου αποκλειστικά, ώστε να μην τα χεις πάνω σου.

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.