Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πανθεσσαλικό: Μέρα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Μάχες με 70 τραυματίες οπαδούς και καμία σύλληψη! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ! Πέτρες, ρόπαλα, δακρυγόνα, μολότοφ και μαχαιρωμένοι

Πανθεσσαλικό: Μέρα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Μάχες με 70 τραυματίες οπαδούς και καμία σύλληψη!
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε ζωές - Τρομακτικά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου πριν την έναρξη του τελικού - Συγκρούσεις σώμα με σώμα, απούσα η αστυνομία!
Τρομακτικά, θλιβερά επεισόδια, που ανέδειξαν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ανικανότητα της Πολιτείας να διοργανώσει σωστά έναν αγώνα ποδοσφαίρου -και δη, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας- έλαβαν χώρα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, επί τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Οικονομικό σκάνδαλο μεγατόνων και υπόθεση κατασκοπίας με εμπλοκή Β.Σόιμπλε «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΙΚ ΤΑ «ΒΡΩΜΙΚΑ» ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Ενα- ένα αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα και τα βρώμικα παιχνίδια του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β.Σόιμπλε, ο οποίος δεν διστάζει κάθε φορά να τα σκεπάσει τεχνηέντως ώστε να μένει στη κοινή γνώμη πάντα ένα ερωτηματικό στις σκοτεινές αυτές υποθέσεις... που έχουν φτάσει ανθρωπους μέχρι και στην αυτοκτονία.

Στείλτε e mail διαμαρτυρίας στο μετρό για την απρέπεια κατά των Ευέλπιδων


Η προσβλητική και απρεπής συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών του μετρό σε βάρος Ευέλπιδων στο σταθμό Πανόρμου, προκάλεσε οργή και θλίψη.
Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά με τρόπο μαζικό. Αλλά επειδή ένα δημοσίευμα απλά αναδεικνύει

Απίστευτη απρέπεια κατά Ευέλπιδων από υπαλλήλους του μετρό! Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν


Δεν ντρέπονται; Το ερώτημα για κάποιους ελεγκτές του μετρό που φαίνεται ότι έχουν “αντιμιλιταριστικό κόμπλεξ”.
Μεταφέρουμε την ιστορία όπως την διηγούνται δύο αυτόπτες μάρτυρες από τον σταθμό Πανόρμου.
Παρασκευή απόγευμα λίγό μετά τις 15.30:

Σκόπια: Ετοιμάζεται και άλλο αιματηρό σενάριο;



«Σύμφωνα με την ‘Dokaz’: προετοιμάζεται  ένα άλλο αιματηρό σενάριο στα Σκόπια»
Μάιος 7, 2017. 16:12
Σκόπια.
Οι βιαιότητες που έγιναν στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, βρίσκονται στο προσκήνιο των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων, τόσο των σλαβικών όσο και των αλβανικών και συχνά πυκνά αναφέρονται αναφορές για συνέχιση των βιαιοτήτων.

Τούρκος διπλωμάτης από το Προξενείο Θεσσαλονίκης «ανατίναξε» την ΜΙΤ για να σωθεί: «Κάρφωσε» όλα τα δίκτυα της Τουρκίας στη Β.Ελλάδα και τις «επαφές» με στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας!


Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης Τούρκων Διπλωματών από το Προξενείο Θεσσαλονίκης έρχονται να επιβεβαιώσουν το άρθρο μας με τίτλο Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με Τούρκους διπλωμάτες -Αυτομόλησαν και εξαφανίστηκαν.

Eλληνικά υποβρύχια σαρώνουν το Αιγαίο στοχοποιώντας τις θέσεις των τουρκικών πολεμικών πλοίων (φωτό & βίντεο)


Σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να απαντήσουν στις προκλήσεις των Τούρκων, που έχουν δεσμεύσει παρανόμως το μισό Αιγαίο για ασκήσεις.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν νέος πρόεδρος της Γαλλίας με 65,1% - Ποια τα 4 πρώτα μέτρα (φωτό, βίντεο) Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ


του Πάνου Πέτρου-Δαμουλιάνου
 
Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας με ποσοστό κοντά στο 65,1% στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών έναντι του 34,9% της Μαρίν Λεπέν όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκαν γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα νότια της Κρήτης μεγαλύτερα από αυτά στην ΑΟΖ του Ισραήλ και Αιγύπτου


Γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα εντόπισαν σεισμικές έρευνες αμερικανικής γεωφυσικής εταιρείας σε συνεργασία με ελληνική, σε περιοχή νότια της Κρήτης.

Απειλές ‘Ισλαμικού κράτους’ για επιθέσεις σε Αλβανία


Μάιος 7, 2017. 20:24
Ο Αλβανός Λαβντρίμ Μουχατζέρι από το Κατσάνικ του Κοσσυφοπεδίου, γνωστός εκφραστής του ISIS  και βάρβαρος εκτελεστής πολλών ανθρώπων στη Συρία, απείλησε με επιθέσεις με μαχαίρια και παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα στην Αλβανία.

Αποκάλυψη Ελεύθερου Τύπου: Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. σε τουριστικές περιοχές για τζιχαντιστές


Την ώρα που το υπουργείο Τουρισμού ετοιμάζεται να καταγράψει νέο ρεκόρ θερινών αφίξεων στην Ελλάδα, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια για την αποφυγή τυχόν ακραίων φαινομένων

Το λαχανικό που μετριάζει τις επιπτώσεις από εγκεφαλικό επεισόδιο


Σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων από το Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου, το «μυστικό» συστατικό του ονομάζεται σουλφοραφάνη και μπορεί να ενεργοποιήσει πολύτιμα ένζυμα που προστατεύουν τον εγκέφαλο

Ποιοι συνταξιούχοι με αγροτικό εισόδημα θα δουν να περικόπτονται οι συντάξεις τους


Όσοι συνταξιούχοι είχαν συνταξιοδοτηθεί μέχρι τον Μάιο του 2016, δεν θα υποστούν περικοπή των συντάξεων τους για αγροτικό φορολογητέο... εισόδημα που θα έχουν ή για την επιδότηση που θα συνεχίσουν να παίρνουν.

Τετ α τετ Πάπα Φραγκίσκου–Τραμπ στο Βατικανό στις 24 Μαΐου


Ο πάπας Φραγκίσκος θα υποδεχθεί τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την 24η Μαΐου, ανακοίνωσε σήμερα το Βατικανό, παρότι οι δύο άνδρες εξέφρασαν ανοικτά τις βαθιές διαφωνίες τους κατά τη διάρκεια της περυσινής προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ.

Η Google θα καταβάλει 306 εκατ. ευρώ στο ιταλικό Δημόσιο


Η Alphabet, μητρική εταιρία της Google, συμφώνησε να καταβάλει 306 εκατ. ευρώ για τον διακανονισμό της φορολογικής

Γαλλία:Περισσότεροι από 50.000 αστυνομικοί κινητοποιούνται για την 7η Μαΐου


Περισσότεροι από 50.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες, με τη συνδρομή των στρατιωτικών που συμμετέχουν στην επιχείρηση Sentinelle, θα αναπτυχθούν εκ νέου στη Γαλλία προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια των

Κτηνωδία στο Μεξικό: Βίασαν μητέρα και κόρη και εκτέλεσαν το 2χρονο βρέφος μπροστά στα μάτια του πατέρα


Σοκάρει η απίστευτη βαρβαρότητα σε βάρος μιας τετραμελούς οικογένειας, η οποία ταξίδευε με το βανάκι της στο Μεξικό...

Η Ιταλία δίνει 800 ευρώ για κάθε γέννηση ή υιοθεσία παιδιού!

Cheerful family at home sitting in sofa

Ιταλίδες μητέρες ή γυναίκες που ζουν στην γειτονική χώρα και αποκτούν ή υιοθετούν ένα παιδί θα μπορούν να λάβουν επίδομα 800 ευρώ! «Από σήμερα μπορούν να κατατίθενται οι αιτήσεις στο ιταλικό ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων Inps. Οκτακόσια ευρώ σε κάθε μητέρα, για την γέννηση ή

Βατικανό: Άφεση αμαρτιών σε παιδοβιαστές Συγκλονίζει η υπόθεση με ιερέα που βίαζε και μόλυνε κορίτσια με HIV (AIDS)

Βατικανό: Άφεση αμαρτιών σε παιδοβιαστές

Το Βατικανό συγχωρέσε ιερέα, θετικό στον ιό HIV, ο οποίος παραδέχτηκε πως βίασε 30 νερά κορίτσια μεταξύ 5 και 10 ετών, μολύνοντάς τα με Έιτζ.

Σύνδρομο του βραστού βατράχου: όταν δεν μπορούμε να αντιδράσουμε στην κακομεταχείριση


 Το σύνδρομο του βραστού βατράχου αναφέρεται στη συναισθηματική κόπωση. Αυτό το είδος εξάντλησης εμφανίζεται όταν βρίσκετε τον εαυτό σας μπλοκαρισμένο σε μια κατάσταση από την οποία σας φαίνεται αδύνατο να ξεφύγετε.  Έτσι συνεχίζετε να την ανέχεστε, μέχρι που τελικά σας καταστρέφει.

Έτσι κάνουν τις γενοκτονίες οι Τούρκοι - Τεθωρακισμένο όχημα γκρεμίζει τοίχο σπιτιού και σκοτώνει δύο αγγελούδια

Στρατής Μαζίδης

Ότι οι Τούρκοι είναι δολοφόνοι το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν μπορούσαμε και εξακολουθούμε να αδυνατούμε να το προσδιορίσουμε, είναι το μέχρι ποιο σημείο δύνανται να φτάσουν.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Η φωτογραφία που απεικονίζει την φρίκη των Τζιχαντιστών (Βίντεο)

_BOtBEtsu_gQNDOV Ο Συριακός στρατός προελαύνει προς την Ράκα, την «πρωτεύουσα» των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, απελευθερώνοντας δεκάδες χωριά στο πέρασμα του.