Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τι είναι το Choking game: Θανάσιμο διαδικτυακό παιχνίδι απειλεί τους εφήβους



Στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις

11 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ: «Αλέξη, βάλε μαχαίρι σε βουλευτικά προνόμια και συντάξεις» – Ποιοι είναι


Να βάλει μαχαίρι ο Αλέξης Τσίπρας στα βουλευτικά προνόμια, τις διπλές συντάξεις και τη βουλευτική αποζημίωση, ζητούν 11 μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρτ - ίνης μ@λ@κ@ μου... Μαρτ - ΙΝΗΣ... Εντάξει; Καλά ξυπνητούρια...


Περισσότερα,

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

Aυτή είναι η δουλειά του Τσίπρα...όλοι καθαροί και έτοιμοι να μας ξανασώσουν...

Ώρα αποφάσεων για... νέο κόμμα από Διαμαντοπούλου- Φλωρίδη- Ραγκούση 

Άθυρα Πέλλας: Ξυλοκόπησε τον σκύλο και χτύπησε την γυναίκα που υπερασπίστηκε το αδέσποτο ζώο

Άθυρα Πέλλας: Ξυλοκόπησε τον σκύλο και χτύπησε την γυναίκα που υπερασπίστηκε το αδέσποτο ζώο
Της Ελένης Ηλιοπούλου

Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων Θεσσαλονίκης κατέθεσε το μεσημέρι της  Κυριακής 26 Μαρτίου μια γυναίκα η οποία ξυλοκοπήθηκε από κάτοικο του χωριού Άθυρα Πέλλας όταν προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο που ο συγκεκριμένος άνδρας και γείτονας της μπροστά στο τετράχρονο εγγόνι του πλάκωσε στο ξύλο χτυπώντας το επανειλημμένα με ένα παλούκι.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ «ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ …ΡΙΧΑΡΔΟ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανοίγεις το χαζοκούτι και βλέπεις παντού Ριχάρδο!

Η Ελλάδα του σήμερα είναι η… Ελλάδα του Ριχάρδο!

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση κυκλώματος ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών με εικονικούς γάμους ΑΡΓΑ "ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ"


Ανθρωποκυνηγητό για την εξάρθρωση κυκλώματος ελληνοποιήσεων με εικονικούς γάμους έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με πληροφορίες σ΄αυτό φέρεται να εμπλέκονται αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής.

Η Τουρκία ανακοίνωσε το νέο της 5ετές εξοπλιστικό: Με 400 προγράμματα θέλει να γίνει τοπική υπερδύναμη ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ


Τρομάζει το νέο πενταετές εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας που ανακοίνωσε ο οργανισμός αμυντικής βιομηχανίας (SSM). Αυτό αφορά τη περίοδο 2017-2021 και μέσα σε 124 σελίδες παρουσίασης περιλαμβάνονται δεκάδες εξοπλιστική προγράμματα, με τα οποία η γειτονική χώρα ευελπιστεί να μετεξελιχθεί σε τοπική στρατιωτική υπερδύναμη, αλλά και κυριότερα σε μέγα κατασκευαστή οπλικών συστημάτων.

Δίκη για τη δολοφονία της Φαίης: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την μάρτυρα- φίλη του θύματος «Τη ζήλευε. Ήταν η ζήλια και κάποια λόγια που άκουγε…»

Δίκη για τη δολοφονία της Φαίης: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την μάρτυρα- φίλη του θύματος
Τα «μυστικά και ψέματα» στην ολέθρια σχέση της 23χρονης, Φαίης Μπλάχα με τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία της, σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη αλλά και η παράλληλη «κρυφή» ερωτική σχέση του με την αδελφή της,

ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! Η συγκλονιστική ανάρτηση θύματος του τραγικού τροχαίου στον Εύοσμο


Ανατριχιαστικό είναι το μήνυμα που έγραψε στο Facebook, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, ένα από τα θύματα του τραγικού τροχαίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»… είχε γράψει

Θέμα νομιμοποιήσεως τοκογλυφίας πίσω ἀπὸ τὴν ἀναθεώρησιν τοῦ Συντάγματος!!!


Ἡ «Ἀναθεώρησις» τοῦ Συντάγματος εἶναι τύποις καὶ οὐσίᾳ ναζιστικὴ καὶ προωθεῖται μὲ ἀπαίτηση τῆς τρόϊκα καὶ τῶν ἐντοπίων πρακτόρων τους, γιὰ νὰ νομιμοποιήσουν τὶς ληστεῖες τους καὶ

Σκουρλέτης: Στημένος ο διαγωνισμός για τη ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Στημένο χαρακτήρισε τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση μέρους των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Hellenic Armed Forces : Εμείς είμαστε οι καλύτεροι…Δείτε το γιατί ! (φοβερό video)

101Κάποιοι λένε και λένε και δεν  το βουλώνουν …Αλλά επειδή «μπαφιάσαμε»  με τους Τούρκους Αγάδες και το πόσο καλοί είναι οι Τούρκοι Πασάδες που διοικούν τον δήθεν  δεύτερο σε μέγεθος Στρατό του ΝΑΤΟ …Πάρτε να έχετε !

Η Ελλάδα ζήτουλας μιας χειραψίας χωρίς αντάλλαγμα – Η υποτέλεια και τα παραμύθια των λαικιστών για τον Τραμπ


Η επέτειος της 25ης Μαρτίου φέτος ίσως να μην το αντιληφθήκατε αλλά επρόκειτο, εάν πιστέψουμε όλα αυτά που διαβάζουμε για μια ιστορική στιγμή για την τύχη της χώρας. Με την επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ, με την συνάντηση που είχε με τον ομόλογο του κ. Μάτις και με την χειραψία του με τον Αμερικανό πρόεδρο έστω και υπό το στριμωξίδι και άλλων ομογενών που ήθελαν να πλησιάσουν τον Προέδρο Τραμπ, επισφραγίσθηκε μαθαίνουμε η νέα εποχή στις ελληνοαμερικάνικες σχέσεις.

Σοκ στην Άγκυρα: «Οι ΗΠΑ συμφώνησαν στην ίδρυση του μεγάλου Κουρδιστάν»


ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΕΝ ΑΡΧΗ…

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Σοκ έχει προκαλέσει στην Άγκυρα η είδηση *** ότι οι ΗΠΑ του Ν.Τραμπ έχουν έρθει σε συμφωνία με τις διάφορες κουρδικές ομάδες για την δημιουργία ενός ανεξάρτητου ενοποιημένου Κουρδιστάν στις βόρειες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ

Ισραήλ και Άραβες σε αεροπορική άσκηση στην Ελλάδα


Μάρτιος 28, 2017. 22:10
Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ, μαζί με πιλότους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μια σειρά άλλων χωρών ξεκίνησαν, σήμερα,  κοινή άσκηση στην Ελλάδα, που σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που πληρώματα των δύο χωρών πετάνε δίπλα –δίπλα.

Ούτε η Αυστρία θέλει "πρόσφυγες"!


Η Ευρώπη «γυρνάει την πλάτη της» στην Ατζέντα 2030
Η Αυστρία θα επιδιώξει να εξαιρεθεί από την υποχρέωση να υποδεχθεί περισσότερους αιτούντες άσυλο βάσει του συστήματος μετεγκατάστασης της ΕΕ, όπως ανέφερε ο

Ο Ακρίτας στον Έβρο δεν κοιμάται Ποτέ…Αφουγκράζεται και Επαγρυπνεί! (φωτορεπορτάζ)

2Την δική τους απάντηση δίνουν οι Ακρίτες του Έβρου που δεν κοιμούνται Ποτέ κάνοντας πράξη το δόγμα του Πολέμου ότι ο Έβρος δεν πέφτει…Γιατί Εμείς Φυλάμε εδώ!

Εκουαδόρ: Γίγαντες παρουσιάζονται στον κόσμο (φωτό, βίντεο)


Στην επαρχία Λόχα, νότια του Εκουαδόρ στα σύνορα του Περού, πολλά παράξενα λείψανα ανακαλύφθηκαν.

Αλβανικό δημοσίευμα: Επί Οθωμανών - Ανύπαρκτοι οι «Μακεδόνες» -όπως αυτοαποκαλούνται οι Σλάβοι



Μάρτιος 29, 2017. 16:20
Η φωτοτυπία που παρατίθεται (άνω) είναι ένα έγγραφο της στατιστικής που διενεργήθηκε επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το οποίο παρουσίασε η Αλβανική Επιτροπή στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1919 για την υπεράσπιση των Αλβανών- σε κατοικημένες περιοχές  αναφέροντας τον αριθμό και την εθνικότητα των κατοίκων, γράφει η αλβανική "Albeu.com'.

«Η αλβανική γλώσσα επίσημη στο Μαυροβούνιο»


Μάρτιος 29, 2017. 22:36
Η αλβανική γλώσσα έγινε επίσημη γλώσσα σε κύριες πόλεις του Μαυροβουνίου, όπου υπάρχουν Αλβανοί,  τουλάχιστον 5% του πληθυσμού, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (βίντεο)

Κυκλοφόρησε ένα πραγματικά περίτεχνο, εντυπωσιακό και πολύ περιεκτικό τρέιλερ-βίντεο για την ημερίδα που θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 4 Απρίλιου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, για την καταδίκη του Οικουμενισμού.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Βέλγιο αρνείται να δώσει βίζα σε Τούρκους ιμάμηδες- Τα τουρκικά Τζαμιά στην ΕΕ παραρτήματα της ΜΙΤ – Αθήνα ακούει; ΒΙΝΤΕΟ


Στην Ελλάδα τους αφήνουν ελεύθερους να αλωνίζουν με «επαγγελματικά» όπλα και στο εξωτερικό μιλούν ξεκάθαρα για έργο της ΜΙΤ.

Γερμανία: Έφοδος σε σπίτια ιμάμηδων υπόπτων για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας


Έρχεται μεγάλη σφαγή- Ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ, Ισραήλ, Ρωσίας: «Εγκαταλείψτε αμέσως την Τουρκία» – Πλήγμα λίγο πριν την επίσκεψη Ρεξ Τίλερσον


Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσαν οι Αρχές των ΗΠΑ, του Ισραήλ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα εκδώσει και η Ρωσία σε λίγες ώρες εξαιτίας αυξημένης απειλής για τρομοκρατική επίθεση.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την έντονη οργή της Μόσχας προκαλούν οι τελευταίες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, με την συμμετοχή δυστυχώς και της Ελλάδας, που έχει εμπλακεί χωρίς να έχει κανένα συμφέρον.

Συναγερμός σε Στρατό-ΕΥΠ-Αστυνομία: Πληροφορίες για κρύπτες με οπλισμό στη Θράκη και δημιουργία εθνοφυλακής από την Τουρκία ΒΙΝΤΕΟ


Απειλές θανάτου και εμπλοκή ΜΙΤ-FETO

Πολύ σοβαρά είναι τα πράγμα στη Θράκη καθώς  όπως ακριβώς ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Βόμβα από τη Unicef: Σχεδόν ένα στα δύο Ελληνόπουλα δεν έχει τα βασικά προς το ζην!

Βόμβα από τη Unicef: Σχεδόν ένα στα δύο Ελληνόπουλα δεν έχει τα βασικά προς το ζην!

 Στοιχεία των πιο πρόσφατων ερευνών της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat

Με ποσοστό 45%, η Ελλάδα είναι, με διαφορά, η χώρα όπου τα παιδιά στερούνται βασικών αγαθών και υπηρεσιών, στην ΕΕ-14 - Το ποσοστό αυτό, είναι σχεδόν διπλάσιο από εκείνο που παρουσιάζει η αμέσως επόμενη σε υλική αποστέρηση χώρα (ΕΕ-14), η Ιταλία (24,6%)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 7,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πολύ ανησυχητική αποκάλυψη ότι ακόμα και μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να συμβεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός στην θάλασσα του Μαρμαρά, δυναμικότητας 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ που θα πλήξει καίρια την Κωνσταντινούπολη, κάνει το γνωστό Ινστιτούτο Σεισμολογίας της Τουρκίας, Kandilli.

«Ματωμένες μνήμες» από τη σφαγή του Μελιγαλά που διέταξε ο Μπελογιάννης – Αυτόν τον άνθρωπο προσκυνάει η Αριστερά


Πέρα από το βομβαρδισμό με ψεύδη από τους ιστοριογράφους της αριστεράς, πόσοι ακριβώς γνωρίζουν τι έγινε στη μεσσηνιακή πόλη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, οι οποίες μαρτύρησαν υπό τα χέρια των δολοφόνων του ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα την πρώτη (από τον Οκτώβριο του 1943 μέχρι τον Αύγουστο του 1944) αλλά και τη δεύτερη περίοδο (από τον Οκτώβριο του 1944 ως το Φεβρουάριο του 1945) της «κόκκινης τρομοκρατίας»; Λίγοι, ιδιαίτερα στους κόλπους των νέων.

Δυστύχημα Πόρσε Ύπατο Θήβας «Το παρασκήνιο …» (upd) ΒΙΝΤΕΟ



Δυστύχημα Πόρσε Ύπατο Θήβας «Το παρασκήνιο …»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΥΠ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Συγκλονίζουν τα Βορειοηπειρωτόπουλα ανήμερα της φετινής Εθνικής επετείου! ΒΙΝΤΕΟ


σχόλιο Γ.Θ : Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο αγαπημένος μας Άγιος Γεροντας για την Βόρεια Ήπειρο…

«Μὴ φοβάστε.

Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω.

Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια.

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε ο τάφος του Έλληνα βασιλέα Πτολεμαίου Ευπάτωρα (βίντεο)



Ένας πολύ σημαντικός τάφος αρχαίου Έλληνας βασιλέως φαίνεται πως έχει ταυτοποιηθεί από τον αρχιτέκτονα στο Τμήμα Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελλάδας, Μιχάλη Λεφαντζή, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Θεόδωρο Μαυρογιάννη και πρόκειται για την τελευταία κατοικία του Πτολεμαίου Ευπάτωρα!

Και ελεύθερος ο ιμάμης που βρέθηκαν όπλα στο τζαμί του... και καταχειροκροτούμενος από τους συγχωριανούς του! (βίντεο)


Την περιέργια εξάπτει το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος απο την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης ο Ιμαμης της Ηλιόπετρας Κεχαγιά Σαμπρή μετά την απολογία του το πρωί της Τετάρτης.

Συναγερμός στις Αρχές για «χτύπημα» της ΜΙΤ- Τούρκος δημοσιογράφος: «Ιμάμηδες σε ρόλο πράκτορα στην Ελλάδα» (βίντεο)


«ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ» ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»

της Μαρίνας Νικολάκη

Ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, Αμπντουλαχ Μποσγκούρτ, που έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου προ ημερών για περίεργη κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε:

Ι. ΜΑΖΗΣ: "ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ..." ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτίμησε ότι «θα έχουμε όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας», ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα. Όπως είπε ο ίδιος,

ΒΙΝΤΕΟ: Κατασκευή τόξου χωρίς εργαλεία

ΒΙΝΤΕΟ: Κατασκευή τόξου χωρίς εργαλεία

Ένα καλό τόξο είναι δύσκολη κατασκευή και απαιτεί πολλές ώρες εργασίας.

Η δολοφονία του Οδυσσέα Ανδρούτσου

Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος “το λιοντάρι της Ρούμελης” υπήρξε μία από τις ηρωικότερες μορφές της Επανάστασης, ευφυής, με ηγετικές ικανότητες, αλλά και παράφορος, στο πρόσωπο του οποίου συνυπήρχαν και η εκρηκτικότητα του πατέρα του αλλά και η πανουργία του προστάτη του Αλή πασά. Το όνομα του σπιλώθηκε και έπεσε θύμα του εμφυλίου.

Η πρώτη ελληνική Εκκλησία στην Ζάμπια

Η πρώτη ελληνική Εκκλησία στην Ζάμπια

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας εγκαινίασε,ανήμερα του Ευαγγελισμού και της επετείου της Επανάστασης του 1821 ακόμα έναν ναό,

Βάφτηκε γαλανόλευκη η 5η Λεωφόρος του Μανχάταν για την εθνική μας παρέλαση

Βάφτηκε γαλανόλευκη η 5η Λεωφόρος του Μανχάταν για την εθνική μας παρέλαση
 Νέα Υόρκη.- Της Ρεβέκκας Παπαδοπούλου
Photos: GANP/Dimitrios Panagos

Σαν ένα γαλανόλευκο ποτάμι ξεχύθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι ομογενείς της Νέας Υόρκης, της Νέας Ιερσέης και του Κοννέκτικατ στη σημαιοστολισμένη 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν για να τιμήσουν την 196η επέτειο της Παλιγγενεσίας του Εθνους και να διατρανώσουν την πίστη τους στα πανανθρώπινα ιδανικά και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για την πατρίδα Ελλάδα.

Ποιος Ταγματάρχης το 1951 μειοψήφησε στην επιβολή τής θανατικής ποινής τού Μπελογιάννη; Ποιος ρε μπαγλαμάδες; Ουστ !

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !

Το 1951 ως στρατοδίκης με τον βαθμό του ταγματάρχη στην πρώτη δίκη του Νίκου Μπελογιάννη ήταν ο μόνος που μειοψήφησε στην επιβολή της θανατικής ποινής στον «Άνθρωπο με το Γαρύφαλλο», παρότι φανατικός αντικομμουνιστής. Η απάντηση, βρίσκεται  

ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ Αποκάλυψη : Ιδιωτικές μπίζνες με τις ευλογίες της κυβέρνησης στα αποτεφρωτήρια

Ποιος να το πίστευε; Να είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζει νομοθετική πρωτοβουλία για να αναθέσει σε ιδιωτικά συμφέροντα τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών, μια δραστηριότητα με… μοιραία σταθερούς ή και αυξανόμενους τζίρους διεθνώς, την οποία ως τώρα μπορούσαν να αναπτύξουν μόνον οι δήμοι.

Τουρκία: Περιμένουμε τρία εκατατoμμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από το Ιράν

Ένα νέο κύμα προσφύγων αναμένεται να υποδεχτεί η Τουρκία σύντομα, ανέφερε ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Veysi Kaynak, σύμφωνα με τη Hurriyet.

Οι Τούρκοι απαιτούν την άμεση αποκατάσταση του τζαμιού στο Διδυμότειχο - Μετατρέπουν όμως την Αγία Σοφία σε τζαμί! VIDEOS


ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΒΑΓΙΑΖΗΤ : ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Aλλάζουν όλα: Νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα από τον Ν. Τραμπ


Aλλάζουν όλα πλέον στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς η εκδήλωση στο Λευκό Οικό για την εθνική μας επέτειο έβγαλε ειδήσεις.

“Χτύπα το ΝΑΙ όπως τον γκιαούρη”! Εκστρατεία μίσους υπέρ Ερντογάν στην Τουρκία


Όσο η 16η Απριλίου και το δημοψήφισμα που θα κρίνει πολλά για την τύχη του Ερντογάν, η ειδησεογραφία από την Τουρκία θα μας εκπλήσσει όλο και πιο δυσάρεστα.

Τουρκοποιούν τα πάντα

Τουρκοποιούν τα πάντα

Συναγερμός στον χώρο της Παιδείας

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και αρκετές μέρες, η είδηση ότι η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει θέσεις διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε νηπιαγωγεία της Θράκης και ιδρύει έδρες καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας,

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλώφ, και η Ρωσία δεν έχει στείλει ακόμα καινούργιο

Τα «παιδιά» του Σόρος σε δράση – «Ακτιβιστές» στην Λέσβο σε πορεία υπέρ των μεταναστών – Ξέφραγο αμπέλι η χώρα ΒΙΝΤΕΟ


Εκατοντάδες «ακτιβιστές» στην  Λέσβο έλαβαν  μέρος σε διαδήλωση υπέρ των προσφύγων, καλώντας  Αθήνα και Βρυξέλλες να καταργήσουν  την συμφωνία με την Τουρκία, και να σταματήσουν  τις απελάσεις,  αφήνοντας τους μετανάστες στη χώρα.

Η κούκλα κόρη του μακελάρη του Λονδίνου -Δεν υπέκυψε στις πιέσεις του να γίνει μουσουλμάνα Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ΦΩΤΟΣ

Η κούκλα κόρη του μακελάρη του Λονδίνου -Δεν υπέκυψε στις πιέσεις του να γίνει μουσουλμάνα [εικόνες]
Πληροφορίες για τις δύο κόρες του μακελάρη του Λονδίνου δίνει σε δημοσίευμά της η Sun, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του 52χρονου Χαλίντ Μασούντ να τις στρέψει προς το Ισλάμ.

Μας «κυκλώνει» ο Ερντογάν – Ετοιμάζεται πυρετωδώς το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων στα Τίρανα με χορηγό την Άγκυρα – Η Ελλάδα σε κλοιό πολιορκίας από Τουρκία και Αλβανία


Είναι ξεκάθαρο τι προσπαθεί να κάνει με το Τζαμιά ο Ερντογάν στην Αλβανία και στα Βαλκάνια.

ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της Πάρου τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφία: Parianostypos
Φραστική επίθεση από πολίτες της Πάρου δέχθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Μανιός ο οποίος έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του παριανού λαού που έγινε την Κυριακή στην Παροικιά, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

Η άνιση μάχη του Λιμενικού έναντι της τουρκικής ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την “μάχη της τσιπούρας”, οι Τούρκοι εμφανίζονται στη περιοχή του Φαρμακονησίου, με “εμπροσθοφυλακή”, αλιευτικά σκάφη. Η τακτική που ακολουθούν οδηγεί σε μία “άνιση” αναμέτρηση με τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Σκηνές ενός εμφυλίου που έρχεται στην Τουρκία! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους κατά των Ευρωπαίων κατηγορώντας τους ως “σταυροφόρους” που έσπευσαν να φωτογραφηθούν δίπλα στον Πάπα.

Λογαριασμό-σοκ για τις οφειλές της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ παρουσίασε ο Τραμπ στη Μέρκελ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
Άφωνη θα πρέπει να έμεινε η Άνγκελα Μέρκελ όταν ο Ντόναλντ Τραμπ της παρουσίασε -στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον- έναν λογαριασμό κοντά στα 350 δισεκατομμύρια ευρώ για τα χρήματα που φέρεται να χρωστάει η Γερμανία στο ΝΑΤΟ.

Τουρκικό προτεκτοράτο θέλουν την Κύπρο οι Εγγλέζοι και ο Έιντε του ΟΗΕ – Διαβάστε πώς το μεθοδεύουν

Ρήτρα του «μάλλον ευνοούμενου κράτους» (most favored nation – nation la plus favorisée), μετά από μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού, επιχειρούν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» να διασφαλίσουν για λογαριασμό της Τουρκίας, ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε και η Βρετανία, σε συντονισμό και συνεργασία με τις Βρυξέλλες.

H Συρία διαμύνησε δια Ρωσίας στο Ισραήλ:την επόμενη φορά που θα μας επιτεθείτε, θα χτυπήσουμεμε πυραύλους Scud πετροχημικά εργοστάσια σας και λιμάνι Χάιφας

Αποτέλεσμα εικόνας για explosion usine petrochimique Israel
Το Ισραήλ ενημερώθηκε επίσημα από την συριακή ηγεσία μέσω της Ρωσίας ότι για κάθε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία και για κάθε ισραηλινό αεροσκάφος που θα χτυπήσει ξανά τη Συρία θα εκτοξευθούν πύραυλοι Scud που μεταφέρουν μισό τόνο εκρηκτικών κατά στρατιωτικών βάσεων του Ισραήλ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Πως εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη; Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;


Θησαυροί της αρχαίας ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν, όπως είναι γνωστό, από ρωμαίους, φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζινι και από τον Άγγλο (Σκώτο για την ακρίβεια) Έλγιν.

Προετοιμάζονται για κάτι μεγάλο; Δείτε τα πολυτελή όσο και ανθεκτικά καταφύγια της Παγκόσμιας Ελίτ! (ΦΩΤΟ)

Στο άκουσμα της λέξης «καταφύγιο» το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων είναι κάποιο τσιμεντένιο ανήλιαγο δωμάτιο γεμάτο κουκέτες για τους φιλοξενούμενους και αποθέματα ξηράς τροφής. Ίσως ο κίνδυνος για κάποια μεγάλη καταστροφή

Αποκάλυψη: Ποιοι είναι πραγματικά οι ανθρωπιστές; Η απάντηση εκπλήσσει

Αποκάλυψη: Ποιοι είναι πραγματικά οι ανθρωπιστές
Στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, το ερώτημα ποιος είναι ανθρωπιστής απαντάται εύκολα: ανθρωπιστής είναι αυτός που βοηθάει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τους δίνει φαγητό, τους βρίσκει κατάλυμα και δρα γι΄αυτούς υπεράνω χρημάτων και ιδιοτελών σκοπών. Ωστόσο, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν προβληματίζουν τους πολίτες σχετικά με την «σκοτεινή διάσταση» των ΜΚΟ που αναφέρονται και ως «ανθρωπιστικές» ούτε μιλάνε για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω, ούτε για τους χρηματοδότες τους. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν προβάλλουν καμία άλλη περίπτωση ανθρωπισμού, καθώς αυτός ανήκει αποκλειστικά στην Δύση.

Η Τουρκία μεταφέρει την κρίση στην κυπριακή ΑΟΖ: Συνεχίζει τις ασκήσεις, εκβιάζει με δικές της έρευνες και απειλεί με πόλεμο για «win-win» μοιρασιά του φυσικού αερίου


Η Τουρκία μεταφέρει την κρίση στην κυπριακή ΑΟΖ εκεί όπου το φυσικό αέριο θα αρχίσει σιγά σιγά να αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου να είναι έτοιμες να το επεξεργαστούν και την Κύπρο να βάζει χρήματα στα κρατικά της ταμεία.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το λείψανο της Αγίας Ελένης


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ

ΒΑΤΟΠΕΔΙ… Ο Ηγούμενος ΣΠΑΕΙ τη Σιωπή του! Ο Καραμανλής ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ τους «Σκηνοθέτες» της Σκευωρίας!!!


Την ακράδαντη πεποίθησή του ότι η Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες εκτάσεις της ανήκουν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου εκφράζει ο ηγούμενος Εφραίμ ο Βατοπεδινός, μιλώντας αποκλειστικά στη Realnews.

Γκρίζοι Λύκοι στα κόμματα της ελληνικής Βουλής Φωτογραφίες ΣΟΚ

Γκρίζοι Λύκοι στα κόμματα της ελληνικής ΒουλήςΕκείνος αριστερά που κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι δολοφόνησαν, μεταξύ των άλλων, Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο, είναι ο