Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Μεγάλη Εβδομάδα: Γιατί Ονομάζεται έτσι και ποια η σημασία της κάθε Ημέρα Της;


Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η εβδομάδα πριν το Πάσχα,από την Κυριακή των Βαΐων το βράδυ μέχρι το Μ. Σάββατο, και ονομάζεται «Μεγάλη»...

΄Ανθρωποι- ΖΟΜΠΙ στο Μάντσεστερ, από το ναρκωτικό spice, κάνει χρήση το 90% των αστέγων που εθίστηκε στη φυλακή για να "σκοτώνει την ώρα του"

Αγγλία, οι χρήστες του συνθετικού ναρκωτικού spice, έκαναν την πόλη  Manchester μια δυστοπική πόλη, που μοιάζει σαν βγαλμένη από ταινία τρόμου,  σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.
οι επιχειρήσεις λένε ότι, οι χρήστες κινούνται σαν ζόμπι, σφαδάζουν στους δρόμους ή κατρακυλούν σε τοίχους σε ώρες αιχμής.

Κυριακή των Βαΐων στα Κατεχόμενα της Μόρφου!

morfou_vaionΑνήμερα της Κυριακής των Βαΐων 9 Απριλίου 2017, τελέστηκε αρχιερατική θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΤΟ SURVIVOR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ σπάει κάθε μέρα ρεκόρ τηλεθέασης το περίφημο Survivor και ακόμα και σοβαρές ιστοσελίδες αναφέρονται και σχολιάζουν τις εξελίξεις σε αυτή την… «τιτανομαχία» υπό την τουρκική αιγίδα και τουρκική καθοδήγηση, ιδού ποια είναι η σημερινή Ελλάδα του Survivor.

ΑΥΤΗ είναι η ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟΥΔΗ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να βλέπει την ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ στον ιστό να μην ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ και…

ΧΨΒΧΨΒΧΨΩΒ
Ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση και τα στελέχη του με ακμαιότατο ηθικό το αποδεικνύουν καθημερινά.

Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου. Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.

Πάλι με το Άγιο Φως τα έβαλαν - video
του Λιακόπουλου Δημοσθένη

 Πάλι με το Άγιο Φως τα έβαλαν - video

Ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας κλήθηκε σε εκπομπή του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ,  να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων, που είναι κατά της μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ



 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

JACOB Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ): «Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το ΙΣΡΑΗΛ »(ΒΙΝΤΕΟ - ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)


Η επιστολή Μπάλφουρ στους Ροθτσιλντ! Η οικογένεια αυτή έκανε συμφωνίες της με τους Σιωνιστές ηγέτες του κόσμου σχετικά με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ: ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ...


Την απόλυτη εξαθλίωση επιβάλλει η κυβέρνηση Τσίπρα με τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση κατ' εντολή των δανειστών. Πρόκειται για...

Πρωταθλήτρια ΟΟΣΑ η Ελλάδα σε αυξήσεις άμεσων φόρων



Η μέση φορολογική επιβάρυνση της εργασίας -άμεσοι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές- αυξήθηκε κατά περισσότερο από 1% το 2016 μόνο στην Ελλάδα, μεταξύ των 35 χωρών-μελών του ΟΟΣΑ, όπως δείχνει μελέτη του Οργανισμού η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΓΑΝΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ: ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!!!


Σε μια άγνωστη πλευρά της ζωής του, ο ηθοποιός Χρήστος Τσαγανέας ...

Η αυτιστική κοκκινομάλα Julia έκανε ντεμπούτο στην παιδική σειρά Sesame Street, του Muppet show, για να μας βοηθήσει να αποδεχτούμε την αυτιστική συμπεριφορά και γενικά τη διαφορετικότητα των άλλων ατόμων

στην Αμερικανική τηλεοπτική σειρά για παιδιά "Sesame Street's",  έκανε το ντεμπούτο της η αυτιστική Muppet  Julia, μετά από δυο χρόνια που εμφανίζεται online και σε βιβλία.   

Γιατί ο Χριστός δεν έτρωγε κρέας - Τι αναφέρει η Αγία Γραφή για τη σάρκα των ζώων


Σύμφωνα με πολλούς μελετητές τα ιερά κείμενα επιτάσσουν τη χορτοφαγία και απορρίπτουν την κρεοφαγία...

Εβραϊκό Πάσχα – Καμία σχέση με την ελληνική Ανάσταση

Εβραϊκό Πάσχα – Καμία σχέση με την ελληνική Ανάσταση

Διαβάστε την αλήθεια

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ"! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


Η απόλυτη ξεφτίλα του επόμενου πρωθυπουργού. Αν και δεν πρόκειται στην ελληνική βολή να ψηφίσει τα σφαγιαστικά μέτρα της κυβέρνησης Τσίπρα, προκειμένου να προλάβει τις αντιδράσεις από τους δανειστές δεσμεύεται ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι θα εφαρμόσει όσα...

Βρήκε τα σκυλιά κλεισμένα σε κλουβιά στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας (βίντεο)

Βρήκε τα σκυλιά κλεισμένα σε κλουβιά στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας (βίντεο)
Σ’ ένα χωράφι στον οικισμό της Κακής Βίβλας της Σαλαμίνας κάτοικος της περιοχής εντόπισε την Κυριακή 9 Απριλίου 7 σκυλιά μεταξύ των οποίων και δύο κουτάβια κλεισμένα σε κλουβιά και απολύτως εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες καθώς εκτός τα βαρέλια δεν υπήρχε κάτι άλλο για να προστατευτούν.

Έτσι θα παρουσιάζουν τον παγκόσμιο ηγέτη ΒΙΝΤΕΟ

Θα μιλά ταυτόχρονα σε όλον τον πλανήτη

Είδηση βόμβα! Οι ΗΠΑ θα δικάσουν τον Ερντογάν ως εγκληματία πολέμου;

Του Σάββα Καλεντερίδη

O Ερντογάν με τους υπουργούς του που λαδώνονταν» από τον ιρανοαζέρο, μαζί με τον Ζαρράμπ, στην… πρώτη γραμμή

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Αυτό για τις ελιές δεν το γνωρίζουμε!

elia
Πείτε ναι στις ελιές. Επιλέξτε ποιες σας αρέσουν και καταναλώστε τις. Ο λόγος θα σας εντυπωσιάσει
Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι καταναλώνουν ελιές είναι σπανίως υπέρβαροι.

ΒΟΜΒΑ: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε κοτόπουλο από τα LIDL



Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία

Όταν κοιμάσαι και έρχεται ο πονηρός να κάνεις τον Σταυρό σου, να γυρίζεις από το άλλο πλευρό και θα φύγει»


«Τις πρώτες δύο-τρεις βραδιές που ήρθα και έμεινα στο ασκητήριο του γερό-Ιωσήφ ως...
κοσμικός, ο διάβολος τέτοια λύσσα είχε, που δε μ’ άφηνε να κοιμηθώ και να κάνω προσευχή. Πάω να κοιμηθώ και να, ο διάβολος επάνω μου ολόκληρος.

Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας που χάρισε όλη την περιουσία του και τώρα ζει σε παράγκες και φορτηγάκια!



Ένας Σύρος επιχειρηματίας, ο Μάτζι Ντουμάτο ζούσε μια ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Όλα άλλαξαν όταν τράκαρε με την Ferrari του στο Ντουμπάι.

ΠΟΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑ… ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ: Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα

exit_Europe_krisi
 Πριν από μία εβδομάδα, στις 6 Απριλίου, η Τσεχία χωρίς καθόλου θόρυβο «διέρρηξε» εντός Ε.Ε. τη σταθερή σχέση της κορόνας με το ευρώ. Τώρα, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και η Δανία. Ποιοι και γιατί σκέφτονται να τα «σπάσουν» με το ευρώ, πώς επηρεάζει το ενδεχόμενο ενός «exit» από την Ελλάδα ή αλλού.

Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους της Φωκίωνος Νέγρη: «οι λαθρομετανάστες κάνουν ό,τι γουστάρουν»

Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους της Φωκίωνος Νέγρη: «οι λαθρομετανάστες κάνουν ό,τι γουστάρουν»

Κάποτε η Φωκίωνος Νέγρη αποτελούσε την «βιτρίνα» του Δήμου της Αθήνας και ιδίως της Κυψέλης. Κάποτε… Εδώ και χρόνια, όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην, με την περιοχή να αποτελεί άντρο εγκληματικότητας και τους κατοίκους της να τρέμουν τόσο για την ζωή τους όσο και για την...
περιουσία τους. Ας δούμε τι αναφέρουν ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής, όπως τα διαβάσαμε σε έρευνα καθημερινής εφημερίδας για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Προσοχή: Η Θράκη σε κίνδυνο!

Προσοχή: Η Θράκη σε κίνδυνο!
Οι κινήσεις της Τουρκίας και η ανοχή της Ελλάδας
Διάφοροι “τουρκολάγνοι” περιφέρονται στις Βρυξέλλες και σ΄ άλλες “ισχυρές” πρωτεύουσες και διαμαρτύρονται για την “καταπίεση” της υποτιθέμενης “τουρκικής” μειονότητας της Θράκης, από το ελληνικό κράτος. Βρίσκουν πολλά  πρόθυμα αυτιά ,που γνωρίζουν βεβαίως ότι τους λένε ψέμματα,αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Οι Χριστιανοί τού Λιβάνου, από το 60% τού πληθυσμού, έγιναν μειοψηφία...


Περισσότερα,

ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ! ΑΥΤΟΙ οι 3 υπουργοί υπέγραψαν την παραχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport


  Fotis Kollias
 Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης των αεροδρομίων στη Fraport από τους κ.κ. Σπίρτζη, Τσακαλώτο και Καμμένο. Φωτογραφία δε θα στείλουν;
---------------------
Την ολοκλήρωση της συμφωνίας παραχώρησης των αεροδρομίων για 40 χρόνια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Fraport Greece υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί, Οικονομικών, κ. Ευκλειδης Τσακαλώτος, ο Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος. Εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ, υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αντώνης Λεούσης.

Όχι δεν είναι τέταρτο μνημόνιο !!



- 3,6 δις σε μετρητά και όλα τα ασημικά ..
Όχι δεν είναι τέταρτο μνημόνιο !!
Ένα φιλοδώρημα σε κάτι κακόμοιρους δίνουμε πάλι ...

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ: Υβρεις για τους Ελληνες με φόντο τον Παρθενώνα (ΦΩΤΟ)

ΑfD Προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας, έστειλαν οι Γερμανοί ακροδεξιοί, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους καμπάνιας.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η τύχη δεκάδων εκατομμυρίων παιδιών ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η τύχη δεκάδων εκατομμυρίων παιδιών

Μάθετε το γιατί

ΑΓΡΙΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! [ΦΩΤΟ]ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;


Είτε το πιστεύετε ή όχι ο πλανήτης μας υπάρχει εδώ και 4,5 εκατομμύρια χρόνια, αριθμό που δεν μπορούμε να το συλλάβουμε.

Τους απλώνουν.....σε όλη την επικράτεια. Ύπουλα-μεθοδευμένα-στοχευμένα χτυπήματα...και είναι ακόμα η αρχή. Πράγματι υφιστάμεθα "λιβανοποίηση"....ακραία φτώχεια και λάθρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μουζαλας
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από από κοινού ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Φιλίπ Λεκλέρκ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιώργος Κωτσός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αναλύθηκε σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός του υπουργείου αλλά και της Ε.Ε για την μετεγκατάσταση των προσφύγων που βρίσκονται σε καταυλισμούς, όπως το Κουτσόχερο, σε διαμερίσματα αρχικά στα μεγάλα αστικά κέντρα- όπως στο δήμο Λαρισαίων και στην συνέχεια σε μικρότερους δήμους της χώρας και της Θεσσαλίας.

Πιο Χριστιανός από όλους - Τον καταδιώκει όλη η ΝΤΠ αλλά ο Ασαντ υποδέχεται τον Ιησού μετά βαΐων και κλάδων


Τον καταδιώκει με μανία όλη η ΝΤΠ για να τον βγάλει από τη μέση, ωστόσο αυτός αντιστέκεται πεισματικά έξι χρόνια τώρα και αντέχει χάρη στη βοήθεια των συμμάχων του και την στήριξη του κόσμου.

Πασχαλιάτικα γίνονται οι μεγάλες βρωμιές.



Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης των αεροδρομίων στη Fraport από τους Σπίρτζη, Τσακαλώτο και Καμμένο για να μην ξεχνάτε ποιον πρέπει να φτύνετε εφ΄ορου ζωής.  

Καλεσμα CIAναρχικων για τα "χημικα" που εριξε ο Ασαντ στον λαο του λεει.....!Οταν το Ισραηλ βομβαρδιζει την Συρια ολοι εσεις μουγκα στην στρουγκα και τωρα σας επιασε ολους ο πονος που πριν 6 χρονια δεν ξερατε κατα που πεφτει στον χαρτη;

   
Γιώργος Παναραβιστής

Τι διαβασα ο ανθρωπος? Καλεσμα αναρχικων για τα χημικα που εριξε ο Ασαντ στον λαο του λεει.....!
Πρωτον ο Ασαντ δεν εχει χημικα τα εχει παραδωσει ολα πριν λιγα χρονια που ειχε κατηγορηθει (και ας αποδειχτηκε αργοτερα πως τα ριξανε οι τζιχαντιστες) και κανενας δεν μπορει να το...
αμφισβητησει αυτο!

Τα κανόνια στο Αιγαίο πήραν «φωτιά» ΦΩΤΟΣ



Τα πυροβόλα των μονάδων που υπάγονται στην ΑΣΔΕΝ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων) «πήραν φωτιά» τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο προβληματισμός των αναλυτών! Γιατί οι S400 δεν έπιασαν τους Tomahawks

3F0DFB1D00000578-0-image-a-2_1491602618080 Πλείστα όσα ερωτήματα δημιουργεί στους στρατιωτικούς αναλυτές το χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία, σχετικά με το σύστημα αεράμυνας της Ρωσίας.

Αφήστε το δέντρο και δείτε το δάσος

Αφήστε το δέντρο και δείτε το δάσος
του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Επειδή τα γεγονότα πλέον τρέχουνε πολύ γρήγορα και όταν τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα,, ξεχνάμε συνήθως να δούμε το τι συμβαίνει παγκόσμια (the big picture) και ασχολούμαστε μόνο με τα μεμονωμένα γεγονότα που τραβούν την προσοχή μας, θυμίζω με δύο λόγια τα εξής.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ AIR FORCE ONE! Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε – Περιπετειώδης η επιστροφή Τραμπ στην Ουάσιγκτον

milairforcetrump Ένα περίεργο κατά κοινή ομολογία περιστατικό συνέβη χθες κατά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ από τη Φλόριδα με το Air Force One.

Ήρωες άντρες του ΕΚΑΒ έσωσαν άλογο στο κέντρο της Αθήνας που τράκαρε με… ταξί (φωτός)



Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, άμαξα με δυο άλογα που εκινείτο στην οδό Αμαλίας, έξω από το Ζάππειο συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο ταξί, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ενός αλόγου. Η διερχόμενη μηχανοκίνητη ομάδα του Τμήματος Μοτοσυκλετών

Πάτρα: Στο νοσοκομείο διεκομίσθη τροχονόμος - Παρασύρθηκε από Ι.Χ. ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή του Α. Τσίπρα

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας διεκομίσθη εκτάκτως το απόγευμα μία...
τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των τροχονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορία – ΣΟΚ: Παγιδευμένο αυτοκίνητο «χτύπησε» το πούλμαν της Ντόρτμουντ


Καταιγιστικές είναι οι ειδήσεις που έρχονται από τη Γερμανία μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν δίπλα από το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα της Μπορούσια...

Επίσκοπος Χαλεπίου: "Ποια επίθεση με χημικά όπλα;"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
"Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...
Oράτιε, υπάρχουν πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που
ούτε εμείς δεν μπορούμε να διανοηθούμε..."
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Προειδοποίηση Πούτιν: Οι ισλαμιστές θα ρίξουν χημικά στη Δαμασκό και θα κατηγορήσουν τον Άσαντ

Προειδοποίηση Πούτιν: Οι ισλαμιστές θα ρίξουν χημικά στη Δαμασκό και θα κατηγορήσουν τον Άσαντ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι ο ρωσικός στρατός έχει πληροφορίες ότι οι ισλαμιστές θα πραγματοποιήσουν προβοκατόρικη επίθεση με χημικά στη Δαμασκό.

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



Έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ στη νοτιοανατολική Τουρκία, με κυρίως κουρδικό πληθυσμό, κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας. Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Τῆς ἀλειψάσης τὸν Κύριον

« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Τετάρτη, τῆς ἀλειψάσης τὸν Κύριον μύρω Πόρνης γυναικός, μνείαν ποιεῖσθαι οἱ θειότατοι Πατέρες ἐθέσπισαν, ὅτι πρὸ τοῦ σωτηρίου Πάθους μικρὸν τοῦτο γέγονε».

Το τραγούδι των τουρκικών ειδικών δυνάμεων – Δείτε τι λένε για τους Έλληνες

Οι «σύμμαχοι» στο NATO Τούρκοι λοιπόν έχουν «τραγουδάκι» που λέει:
«Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος», ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος. Τραγούδι που κάθε στίχος του, κάθε λέξη του ξεχειλίζει από μίσος»Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.

Oι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν Ισραήλ Παλαιστίνη από το φόβο καταιγισμού ιρανικών,συριακών και της Hezbollah πυραύλων αν προκύψει νέο χτύπημα κατά Συρίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για hezbollah missiles
Οι ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και καλούν τους υπηκόους τους να εγκαταλείψουν το Ισραήλ,τα κατεχόμενα παλαιστινικά εδάφη και Λωρίδα της Γάζας άμεσα.

Kαι αρχιναζιστής ο Τrump:o Λευκός Οίκος αθωώνει το Χίτλερ…… τον βγάζει καλύτερο από τον ΄Άσαντ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…..

Αποτέλεσμα εικόνας για Trump nazist hitler
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Sean Spicer, εκτίμησε την Τρίτη ότι ο Bachar al-Assad έκανε κάτι χειρότερο από τον Adolf Hitler χρησιμοποιώντας χημικά όπλα μια σύγκριση που ελαχιστοποιεί τα εγκλήματα του ναζισμού και κρίνεται ως θε΄ση φιλοναζιστική.

«Μ@λ@κ@ Τάκη», γιατί μάς έκαψαν την Πελοπόννησο (ΚΑΙ την Κρήτη) το 2007;


Διάβασε πρώτα

Ύπουλα-μεθοδευμένα-στοχευμένα χτυπήματα από μια σκληρή συμμορία....Αυτό που τους καθοδηγεί είναι το μίσος για τον Ελληνισμό. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η CIARISTERA




Όλη η βρώμα και η δυσωδία τώρα θα βγει  από την κομπλεξική αριστερά..

«Μπλε φάλαινα», το νέο διαδικτυακό παιχνίδι που σκορπά τον θάνατο -Προειδοποίηση και για την Ελλάδα

Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει ένα νέο άκρως επικίνδυνο διαδικτυακό «παιχνίδι» oι «μπλε φάλαινες».