Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Θέλουν να συγκεντρώσουν 100 εκατομμύρια νέους από όλον τον κόσμο - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

Θέλουν να συγκεντρώσουν 100 εκατομμύρια νέους από όλον τον κόσμο

Διαβάστε εδώ την αιτία!

Αφού πρώτα σου δίνουν Nobel ειρήνης και σε κάνουν γνωστό, μετά σε βγάζουν να ανακοινώσεις στον κόσμο τα σχέδια της παγκόσμιας εξουσίας.

Ο Kailash Satyarthi παρουσιάζεται ως Ινδός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των παιδιών και ένας από τους πρωτοπόρους παγκοσμίως στον αγώνα κατά της παιδικής εργασίας.
Το 1980 ίδρυσε το «Bachpan Bachao Andolan» (= Κίνημα «Σώστε την παιδική ηλικία») και λέγεται ότι έχει προστατεύσει αποτελεσματικά τα δικαιώματα περισσότερων των 83 χιλιάδων παιδιών από 144 χώρες.
Η δράση του, συνεχίζουν να αναφέρουν οι «πληροφορίες» για αυτόν, αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες για τη Σύμβαση 182 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, που αφορά τις χειρότερες μορφές παιδικής εργασίας και συνιστά πλέον ένα βασικό καθοδηγητικό κείμενο για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.
Το 2014 «τιμήθηκε» με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Με αφορμή τις θρησκευτικές επιθέσεις του Ισλάμ κατά των χριστιανών, με τελευταία την αιματηρή επίθεση εναντίον των κοπτών χριστιανών στην Αίγυπτο, αλλά καις τις τόσες συγκρούσεις, τις οποίες οι πράκτορες της Νέας Τάξης προκάλεσαν στον πλανήτη, ο Kailash βγήκε μπροστά για να προτείνει την «λύση» που φυσικά δεν σκέφτηκε ο ίδιος.
«Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα δώσει ένα τέλος στην κακία, το μίσος, την διχόνοια, τον φονταμενταλισμό, τον φανατισμό και όλα εκείνα τα πράγματα που αυξάνονται», δήλωσε, τονίζοντας πως αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα δώσει την ευκαιρία στις νέες γενιές να οδηγήσουν τον πλανήτη στο μέλλον.
Μιλώντας στο National Press Club στην Dhaka υπογράμμισε πως η παγκόσμια κίνηση πρέπει να κινητοποιήσει 100 εκατομμύρια νέους από όλον τον πλανήτη, οι οποίοι θα βοηθήσουν δήθεν να τερματιστεί η παιδική εργασία, σκλαβιά και βία και να προωθήσουν το δικαίωμα κάθε παιδιού να είναι ελεύθερο, ασφαλές και μορφωμένο.
Με «σημαία» λοιπόν την αδικία που έχει απλωθεί σε όλον τον κόσμο, ο τιμημένος με Νόμπελ Ινδός προτείνει ως λύση την κινητοποίηση 100 εκατομμυρίων νέων, οι οποίοι προφανώς και θα καλωσορίσουν μία παγκόσμια εξουσία, με τον έναν ηγέτη στην κορυφή, που θα φέρει φαινομενικά «δικαιοσύνη» και «ειρήνη» στον πλανήτη με αντάλλαγμα την ελευθερία σκέψης, έκφρασης και δημιουργίας.
Οι νέοι θα οδηγηθούν εκεί ακριβώς που θέλει το σύστημα, προκειμένου να κυριαρχήσει. Θα νομίζουν πως αυτοί ποδηγετούν τον πλανήτη, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι έτσι.
Η κίνηση ονομάζεται «100 εκατομμύρια για 100 εκατομμύρια» και ήδη, όπως θα δείτε στις εικόνες, έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τεράστιο πλήθος παγκοσμίως, ενώ ως μπροστάρηδες παρουσιάζονται «μεγάλες προσωπικότητες» της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης κοκ. 


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.