Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Eκτακτο: Επίθεση κατά Ειδικού Φρουρού στα Εξάρχεια, έξω από το υπ. Πολιτισμού

Eκτακτο: Επίθεση κατά Ειδικού Φρουρού στα Εξάρχεια, έξω από το υπ. Πολιτισμού ΣΤΗ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ
 Η επίθεση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας. Η ομάδα των αγνώστων που επιτέθηκε στον Ειδικό Φρουρό,

Και η Ολμπράιτ κατά Τραμπ: Θα γίνω μουσουλμάνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Και η Ολμπράιτ κατά Τραμπ: Θα γίνω μουσουλμάνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

 Αναρτήσεις στο Twitter

Η Μαντλίν Ολμπράιτ, λέει ότι είναι έτοιμη να δηλώσει μουσουλμάνα στο θρήσκευμα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όσους ασπάζονται το Ισλάμ στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και αντιδρώντας στα μέτρα που ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος για τους μετανάστες που έρχονται στις ΗΠΑ

ΦΙΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 ΟΞΩ Π@@ΣΤΗΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική διαδήλωση για τα ΊμιαΟλοκληρώθηκε η αυτοεπικαλούμενη "αντιφασιστική" διαδήλωση συλλογικοτήτων {τουτ έστιν δεν γεμίζουμε ούτ ένα ταξί} της αριστεράς και του "αντιεξουσιαστικού" χώρου {τουτ έστιν συριζόφιλών εξουσιαστών} για τα Ίμια. Η πορεία ξεκίνησε από

ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Το Κρύβουν Αιώνες!! Ελάχιστοι το Γνώριζαν, Αλλά δεν Μίλαγαν!! Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ, ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΑΥΚΑΣΟ!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ  ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ   Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ
ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ

Νέο επίδομα μέχρι και €25.000 - Ποιοι το δικαιούνται

Κοινοτική επιδότηση 70% και άτοκο δάνειο για δαπάνες εργασιών ανώτατου ύψους 25.000 ευρώ στις κατοικίες που

Επαληθεύεται η προφητεία της Γερόντισσας Λαμπρινής; «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»!




Λόγια που είπε 26 χρόνια πριν και σήμερα επαληθεύονται...

– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»!

(Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).

– Τυχεροί όσοι

Οι 3 τροφές που θα σας κόψουν (κυριολεκτικά) τον βήχα!


Οι 3 τροφές που θα σας κόψουν (κυριολεκτικά) τον βήχα!
Μια γρίπη ή ένα ελαφρύ κρυολόγημα μπορεί να αφήσουν στο πέρασμά τους έναν επίμονο βήχα που θα μας ταλαιπωρήσει για μέρες ή και για ολόκληρες εβδομάδες.
Η ενοχλητική αίσθηση στον λαιμό δυσκολεύει την ομιλία και το φαγητό, προκαλώντας σημαντική δυσφορία στην καθημερινότητά μας.
Τα 3 προϊόντα που θα δείτε παρακάτω θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε μια και καλή!

Αλογα Πίνδου εγκλωβισμένα στο χιόνι ...σώθηκαν απο την ΕΜΑΚ ![βίντεο-φωτο]

Μια επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ  πέρα  απο τα συνηθισμένα  , έλαβε  χώρα σήμερα το πρωί στα ορεινά της Αρτας και συγκεκριμένα στη Σκουληκαριά ,στο όρος Γάβρογο .

Έτσι θα είναι το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα Μέσα Μεταφοράς! Πώς θα ονομάζεται και πόσο θα κοστίζει!



Στην πλέον κρίσιμη φάση της μπαίνει η εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις Συγκοινωνίες της Αθήνας. Από τις αρχές

Νέα τάξη πραγμάτων μαθαίνει παιδιά του δημοτικού να βάζουν προφυλακτικά και να ΜΗΝ έχουν φύλο VIDEO


δείτε το βίντεο

ΚΤΗΝΗ - ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ) ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


Boileddog
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα λάβουν μέρος το 2018 στη Νότια Κορέα. Κάθε χρόνο θανατώνονται με φριχτό τρόπο γύρω στα δύο εκατομμύρια σκυλιά. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 5000 σκυλιά την ημέρα. Όπως πιστεύουν οι ίδιοι οι Κορεάτες, το σκυλίσιο κρέας είναι γευστικότερο αν το ζώο πεθάνει με βασανιστικό τρόπο. Γι αυτό το λόγο εφαρμόζουν ηλεκτροσόκ, στραγγαλισμό, ξυλοδαρμό καθώς και άλλες φρικτές μεθόδους θανάτωσης.

NTOKOYMENTO: Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα ..


Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια!
Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! 
Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! 
Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; 
Σίγουρα, ...... τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! – ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»!

ΠΡΩΤΑΚΙΑ-01
Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο στην Μάνδρα Αττικής. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε ποιο σχολείο είναι, για ευνόητους λόγους, δεν θέλουμε να στοχοποιηθούν γονείς και κυρίως οι ανήλικοι μαθητές του Σχολείου…

Πρωτοβουλία Ντοναλντ Τραμπ: Η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων



Ιανουάριος 27, 2017. 23:12
Η νέα διακυβέρνηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, προετοιμάζεται να εντάξει την οργάνωση της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» που δραστηριοποιείται στη βόρεια Αφρική, στον «Κατάλογο των Τρομοκρατικών Οργανώσεων», σημειώνει το τουρκικό Haber 10.

Θα πολεμούσες για την πατρίδα σου; Έρευνα-«καμπανάκι» που προκαλεί προβληματισμό – Μόλις το 54% των Ελλήνων θα έδιναν τη ζωή τους για την Ελλάδα – «Τρελά» ποσοστά για τους «γείτονες»

%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b14444

Μόλις το 54% των Ελλήνων θα πολεμούσε για την πατρίδα μας, όπως αποτυπώνεται σε έρευνα που διενήργησε η Gallup International.

Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ανησυχητική εξέλιξη, καθώς το ποσοστό είναι μικρό, αν αφενός αναλογιστούμε με ποιες χώρες συνορεύουμε και αφετέρου τα ποσοστά των γειτόνων μας είναι πάρα πολύ υψηλά.

Στην Τουρκία το ποσοστό είναι

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Εννιά χρόνια χωρίς τον ιστορικό ηγέτη της Εκκλησίας VIDEOS ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ"

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ...2 ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

Μπλόκο της αστυνομίας στον αποκλεισμό των συνόρων

efsyn.gr 

Την ώρα που οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και συσκέπτονται για το πώς θα οργανώσουν τον αγώνα τους, αστυνομικές δυνάμεις στα διόδια πριν το τελωνείο των Ευζώνων, τους σταμάτησαν ώστε να μην αποκλειστεί η δίοδος προς τα σύνορα. Προτροπή στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα παραγωγής να μην αποκλείσουν διασυνοριακές οδούς γιατί θα υπάρξουν επιπτώσεις στην οικονομία, απευθύνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ


%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-2
Αλβανοπροστάτης και Ελληνοφάγος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ…. Η κατασκευή του “άριστου” Τσενάι
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
apostoloupanos.gr

Το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, με τίτλο: “Τσάμηδες και Ουτσεκάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις” έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση και τούτο διαπιστώνεται από το γεγονός πως έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες του διαδικτύου, αλλά και στα social media. Επίσης προκάλεσε μεγάλο ταράκουλο στο πολιτικό μας Σύστημα. Αφού σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας και θέλοντας να καθησυχάσει το “ποίμνιό του”, χαρακτήρισε το δημοσίευμά μας ως κινδυνολογία!!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

 Όσο πιο ανθέλληνας τόσο το καλύτερο...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,.jpg

  Οι 160 έδρες του ΠΑΣΟΚ πήραν απόφαση να τα αλλάξουν όλα και όταν λένε όλα... εννοούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !

Η κυβέρνηση αποφάσισε πως μέσα στην αναμπουμπούλα με την οικονομία εκτός απο τις ελληνοποιήσεις , είναι καιρός να τελειώνουμε με τον στρατό και την πατριωτική συνείδηση του.....

Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης




Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Κι άλλο τουρκαλβαναριό με... «αετό» !!! Ο Καμμένος, τι κάνει; Στα μπουζούκια ! Εντάξει; Κάπνιζε πούρο και πέταγε λουλούδια...


Η Νέα Τάξη τρίζει τα δόντια της: 20 χρόνια φυλάκιση στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο! 20 χρόνια φυλάκιση και στον μοναχό π.Αντύπα! 10 έτη και 4 μήνες σε άλλους 6 μοναχούς!

"Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν"

Τραμπ: Μέτρα ελέγχου για να μείνουν εκτός ΗΠΑ οι ισλαμιστές τρομοκράτες


 REUTERS/JONATHAN ERNST

Ο κ. Τραμπ υπέγραψε ακόμη ένα διάταγμα με το οποίο διακήρυξε πως θα αρχίσει η «ανασυγκρότηση» των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, με την κατάρτιση σχεδίου για  νέα αεροσκάφη και πλοία (φωτ. αρχείου).

Νέα μέτρα ελέγχου «για να μείνουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες», έθεσε σε εφαρμογή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή.

Ο Σαλί Μπερίσα καλεί σε ξεσηκωμό τους Αλβανούς για την «Μεγάλη Αλβανία» και ζητάει πόλεμο με την Σερβία – Πολεμικές προετοιμασίες από τα Τίρανα VIDEO

του Ανδρέα Μουντζουρούλια - «Φωτιά» στα Βαλκάνια βάζει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα με ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο Αλβανικό Κοινοβούλιο, καθώς δήλωσε πως εάν η Σερβία δεν σεβαστεί το Κοσσυφοπέδιο, τότε αυτό σημαίνει πως τα Τίρανα μαζί με την Πρίστινα θα πρέπει να κηρύξουν το πόλεμο κατά του Βελιγραδίου.

«Οι «8» έδωσαν στην Ελλάδα τουρκικά στρατιωτικά μυστικά και πήραν άσυλο», γράφει η SABAH

 «Οι «8» έδωσαν στην Ελλάδα τουρκικά στρατιωτικά μυστικά και πήραν άσυλο», γράφει η SABAH
Η τουρκική εφημερίδα SABAH, σε έξαρση συνωμοσιολογίας, αναφερόμενη στην ασυλία που έδωσε την Πέμπτη ο Άρειος Πάγος στους «8» Τούρκους ικέτες, υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικοί αποκάλυψαν τουρκικά στρατιωτικά μυστικά στις ελληνικές Αρχές ως αντάλλαγμα για να μην εκδοθούν στο καθεστώς της Άγκυρας.

Η μαλθακοποίηση των αγοριών


Εξαιρετικό άρθρο από το The Mermaid Tavern

Ίσως να ανήκω στη τελευταία γενιά αγοριών όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια στην αλάνα, την βρομιά, την αντιπαλότητα και το βουνό. Δεν υπήρχε μέρα που να μην επιστρέφω στο σπίτι βρόμικος και με εκδορές σε όλο το σώμα μου. Ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, ξεκινούσαμε από το πρωί τις δραστηριότητες και τελειώναμε αργά το βράδυ, ακούραστοι και ανεξάντλητοι από ενέργεια. Παίζαμε ποδόσφαιρο, ποδήλατο, καλαθοσφαίριση, κρυφτό, κυνηγητό και κάναμε κάθε λογής παιδικές μπαγαποντιές και αταξίες. Αρπάζαμε μούρα και δαμάσκηνα από τις αυλές, επισκευάζαμε μόνοι μας τα ποδήλατά μας, φτιάχναμε ξίφη από σανίδες και δόρατα από χοντρά κλαδιά και παλεύαμε μεταξύ μας. Στο σχολείο υπήρχε αντιπαλότητα και ανταγωνισμός, μπορεί να είχε και νταήδες, αλλά μαθαίναμε να τους αντιμετωπίζουμε. Γενικά δεν ήμασταν τόσο ευαίσθητα παιδιά, ούτε παίρναμε βαριά ο,τι μας έκαναν, το ξεπερνούσαμε γρήγορα. Σήμερα θα μας χαρακτήριζαν αγροίκους και απολίτιστους. Όμως παρά τις σκανδαλιές και το θράσος που υπήρχε μεταξύ μας, διαπνεόμασταν από ένα σεβασμό και φρόνιμο ήθος, για να χρησιμοποιήσω λόγια του Κολοκοτρώνη περί φρονίμου ελευθερίας, προς τους μεγαλύτερους, τους δασκάλους, τα όργανα της τάξης και τους γονείς μας. Δεν θέλω να εξιδανικεύσω εκείνη την εποχή και τη γενιά μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα.
Τα σύγχρονα αγόρια διακρίνονται για την μαλθακότητα και την ηττοπάθειά τους. Γεννήματα υπερπροστατευτικών γονέων που έχουν αναθρέψει μία γενιά άβουλων ανθρώπων που δεν λερώθηκαν ποτέ, δεν χτύπησαν ποτέ, δεν τσακώθηκαν και γενικώς έπαψαν να ζουν πριν προλάβουν να γεράσουν. Μία ολόκληρη γενιά γαλουχημένη μονάχα με τις θηλυκές αρετές, όπως η φροντίδα, η ευαισθησία και η λεπτότητα, ενώ απέβαλε και στιγμάτισε τις ανδρικές αρετές, το θάρρος, την ακεραιότητα, την σκληραγωγία και την τιμή. Όλα αυτά για να γίνουν πιο πολιτισμένα και ευγενικά τα παιδιά. Παραδόξως έφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Τα παιδιά έγιναν πιο ακοινώνητα, αφού δεν επιτρέπεται η έντονη αλληλεπίδραση για να μην έλθουν σε ρήξη, για να μην λερωθούν γιατί πλέον «έχουμε εκσυγχρονιστεί» με συνέπεια να γεμίσουν το κενό και την απουσία των εξωτερικών δράσεων με βιντεοπαιχνίδια και κάθε λογής δώρα που κατέστησαν τα παιδιά αποβλακωμένα και κακομαθημένα. Χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στους γονείς, τους δασκάλους, την έννομη τάξη, τους μεγαλυτέρους, αφού μεγάλωσαν με την νοοτροπία ότι δεν είναι καλό να τα τιμωρείς όταν αυθαδιάζουν, οι δάσκαλοι δεν μπορούν και δεν τολμούν να τα πειθαρχήσουν γιατί οι γονείς δεν θέλουν να πληγωθούν και να καταπιεστούν τα καμάρια τους, ενώ οι ίδιοι οι γονείς δεν τα τιμωρούν γιατί προτιμούν τον διάλογο.
Σήμερα θεωρείται κατακριτέο να υποστηρίζεις ότι δεν είναι κακό να παίζει το παιδί με όπλα, να φτιάχνει ξίφος από κλαδί, να παίζει στην ύπαιθρο και να χτυπήσει, παρουσιάζεται ως λάθος να θεωρούμε ότι οφείλει να αντιδρά όταν προσβάλλεται και παρενοχλείται. Είναι επίσης απαράδεκτο να το τιμωρήσεις και αναχρονιστικό να το μεγαλώσεις με πειθαρχία. Δεν θα ξεχάσω