Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Σκόπια: Ο UCK απειλεί με επιθέσεις στο Τέτοβο


«Επιστολή προς το δικαστήριο του Τέτοβο από τον UCK»
Απρίλιος 12, 2017. 20:21
Ο  (αλβανικός) Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός- UCK, απείλησε το δικαστήριο του Τέτοβο με επίθεση  εκρηκτικών. Αυτό αναφέρει η αστυνομία του Τέτοβο σύμφωνα με ένα μήνυμα που άφησε η αλβανική ομάδα στην πόρτα της δικηγόρου Νατάσα Γιανέφσκα, μετά από δίκη στο Τέτοβο, όπως σημειώνει η αλβανική ‘TvKoha’.

Σχέδιο εξέγερσης ισλαμιστών στην Ελλάδα με εντολές Ερντογάν καταγγέλλουν τα «Επίκαιρα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό «Επίκαιρα», οι άνθρωποι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν εκπονήσει άκρως απόρρητο σχέδιο που αποσκοπεί στην πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.

O D Trump ευχαρίστησε τις χώρες του ΝΑΤΟ (άρα και την Ελλάδα) που καταδίκασαν την επίθεση με χημικά.Μαζί με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι θα βάλει τέλος στον πόλεμο στη Συρία …με πόλεμο.ΝΑΤΟ ΗΠΑ ετοιμάζουν πόλεμο κατά Συρίας……..

O Donald Trump δήλωσε την Τετάρτη ότι « είναι καιρός να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον βάρβαρο εμφύλιο πόλεμο να νικήσουμε τους τρομοκράτες και να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιστρέψουν στα σπίτια τους  » στη Συρία.Αυτή τη δήλωση έκανε σε συνέντευξη τύπου στον Λευκό

Έκτακτο! Μόλις έριξαν οι ΗΠΑ, την μητέρα όλων των βομβών στο Αφγανιστάν - όλα τα video

Έκτακτο! Μόλις έριξαν οι ΗΠΑ, την μητέρα όλων των βομβών στο Αφγανιστάν - όλα τα video
Οι ΗΠΑ έριξαν στο Αφγανιστάν την μητέρα όλων των βομβών στο Αφγανιστάν, εναντίων υπόγειων εγκαταστάσεων του ISIS. Πρόκειται για την ισχυρότερη μη πυρηνική βόμβα των ΗΠΑ με ισχύ 21.000 lb.

Έκρηξη με έναν τραυματία στην Αγία Πετρούπολη 10 μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό

Έκρηξη με έναν τραυματία στην Αγία Πετρούπολη

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι σε μια βιβλιοθήκη και τραυματίστηκε ένας 17χρονος

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ

 

Γιατί και πως τους βασανίζει κάθε χρόνο το Άγιο Φως

Γιατί και πως τους βασανίζει κάθε χρόνο το Άγιο Φως
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια.

Αυτό που εμείς ονομάζουμε Άγιο Φως
1. εμφανίζεται εκ θαύματος, καθώς μέσα στον Πανάγιο Τάφο, μπαίνει ο Πατριάρχης ο Ελληνορθόδοξος, αφού τον ψάξουν οι Εβραίοι με κάθε μέσον της τεχνολογίας και με κάθε τρόπο, για να σιγουρέψουν ότι δεν θα κάνει κάποιο τρυκ για να ανάψουν οι λαμπάδες που έχει μαζί του. Οι λαμπάδες ανάβουν εκ του μηδενός, επομένως μιλάμε για ένα ξεκάθαρο θαύμα που γίνεται κάθε χρόνο. Ενοχλεί, το ότι ο Χριστός κάνει κάθε χρόνο θαύμα.

Τον Νυμφώνα σου βλέπω


«Η σημαία της μεγάλης Αλβανίας κυματίζει στις παραλίες της Χιμάρας»


Απρίλιος 13, 2017. 19:34
Η σημαία της Μεγάλης Αλβανίας κυματίζει στην παραλία της Χιμάρας. Τη σημαία έβαλαν οι νέοι στην Παλάσα,  που αισθάνονται εθνικά Αλβανοί και με υπερηφάνεια κυματίζουν τη «σημαία της Μεγάλης Αλβανίας των προγόνων τους», όπως λέει το δημοσίευμα.

Σε μισθωμένα διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης 320 «πρόσφυγες»

Σε μισθωμένα διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης 320 πρόσφυγες
Σε διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους 320 πρόσφυγες, αριθμός που υπολογίζεται να διπλασιασθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ιρακινός ισλαμιστής ο συλληφθείς για την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ Ήθελαν νεκρούς οι δράστες


Οι βόμβες περιείχαν καρφιά και αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα και είχαν ακτίνα δράσης 100 μέτρων  - Έρευνα σε σπίτια δύο υπόπτων, ένας εκ των οποίων είναι Γερμανός, που φέρονται να είχαν διασυνδέσεις με ισλαμιστές - Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας η UEFA

Προκαλεί η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη: «Ψευδοθαύμα» κατά τον Κοραή το Άγιο Φως !!! ΑΘΕΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!

Φωτεινή Βάκη: «Ψευδοθαύμα» κατά τον Κοραή το Άγιο Φως
Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, που χαρακτήρισε «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως και βουλευτές του κόμματος που ζήτησαν να σταματήσει η υποδοχή του με τιμές αρχηγού κράτους, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη πήρε τη σκυτάλη, και τόνισε ότι κατά τον Αδαμάντιο Κοραή το Άγιο Φως αποτελεί «ψευδοθαύμα».

Οι Άγγλοι »εντόπισαν » σαρίν…όπως ο σημερινός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ο Mike Pence το 2004 έλεγε ότι βρέθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ κάτι που απορρίφθηκε στη συνέχεια…

H pencewmd
Mετά την Τουρκία η Μεγάλη Βρετανία δια του πρέσβη της στον ΟΗΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι βρετανοί επιστήμονες συμπέραναν τη χρήση sarin ή ενός ανάλογου νευροτοξικού αερίου κατά την διατεινόμενη επίθεση στο Khan Cheikhoun στη Συρία.

Έτσι εκπαιδεύεται η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων – ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικός πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) με συμμετοχή του συνόλου των Ναυτικών Δοκίμων, του πλοίου γενικής υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ από 06 έως 10 Απριλίου 2017.

ΟΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ!

Ήταν 21 Αυγούστου του 1903 με το παλαιό εορτολόγιο που ακολουθεί το Άγιο Όρος, δηλαδή 3 Αυγούστου με το νέο.

ΤΑΙΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ!!!) ΝΑ ΜΑΣ… ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συνεχίζοντας τον ξέφρενο παραλήρημα του ο Ερντογάν τις παραμονές του κρίσιμου δημοψηφίσματος όπου κρίνεται η ίδια η τύχη του, αυτή την φορά επιτέθηκε με έντονο τρόπο κατά των… Γκιαούρηδων, (έτσι προσφωνούσαν τους χριστιανούς Έλληνες και άλλους στην οθωμανική αυτοκρατορία), δηλαδή των απίστων, οι όποιοι θέλουν να αιχμαλωτίσουν αυτόν και την ίδια την Τουρκία και να την καταστρέψουν.

EKTAKTO To συριακό ΓΕΣ και σύριος βουλευτής καταγγέλουν ότι αεροσκάφη του ΝΑΤΟ έπληξαν αποθήκη χημικών της ISIS κοντά στη Deir Ezzor και σκοτώθηκαν εκατοντάδες πολίτες από τα τοξικά αέρια……..


 »Μαχητικά του NATO διέπραξαν χθες μια σφαγή χτυπώντας μια αποθήκη χημικών της ISIS στο χωριό Hatla στ΄ανατολικά της Der Ezzor! Υπάρχουν αρκετοί νεκροί πολίτες! »
Πριν από λίγο ο σύριος βουλευτής του πολύπαθου Χαλεπίου Fares Shehabi κάνει αυτήν την καταγγελία.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΡΓΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με πολύ σκληρά λόγια η γνωστή εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Mariya Zaharova, επιτέθηκε κατά της Τουρκίας εξ’ αιτίας της άμεσης τοποθέτησης που πήρε για τον υποτιθέμενο χημικό βομβαρδισμό του Άσαντ και για τις ακραίες θέσεις ότι αυτό δεν αρκεί αλλά χρειάζεται περεταίρω επέμβαση των Αμερικανών στην περιοχή.

Η Υπερδνειστερία αναγνώρισε ως επίσημη σημαία τη ρωσική


«Η τρίχρωμη της ρωσικής ομοσπονδίας θα χρησιμοποιηθεί στο ίδιο επίπεδο με τη σημαία της  Υπερδνειστερίας», γράφει το Regnum.ru
Απρίλιος 12, 2017. 21:55
Το Συμβούλιο της Υπερδνειστερίας  έκανε δεκτή στις 12 Απριλίου την τελική ανάγνωση ενός νομοσχεδίου για τη χρήση της ρωσικής σημαίας στην επικράτεια στο ίδιο επίπεδο με τη σημαία της Υπερδνειστερίας.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: “Πούλησαν” τον Ερντογάν στελέχη των Γκρίζων Λύκων! Ψηφίζουν ΟΧΙ


 Στους φασίστες ποτέ δεν μπορείς να ΄χεις εμπιστοσύνη.

Τις τελευταίες ώρες πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία, ο Ερντογάν θα το καταλάβει.

Αμερικανοί στρατιώτες κινούνται στα νότια της Συρίας


Απρίλιος 12, 2017. 23:02
Τοπικά μέσα ενημέρωσης με δημοσιογραφικές αναφορές αποκαλύπτουν ότι αμερικανικές δυνάμεις συνοδευόμενες από δυνάμεις της Ιορδανίας, βρίσκονται στα σύνορα Συρίας- Ιορδανίας, προκειμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - Του ζητά να βαφτιστεί χριστιανός με νονό τον Πούτιν

Ο Σεραφείμ έγραψε επιστολή στον Ερντογάν και του ζητά να βαφτιστεί χριστιανός με νονό τον Πούτιν
Ανοικτή πρόταση προς τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να ασπαστεί τον χριστιανισμό και να βαφτιστεί στο Φανάρι με νονό τον Πούτιν, απευθύνει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μέσα από τις 37 σελίδες της επιστολής που του έγραψε.

ΚΥΠΡΟΣ- Αμμόχωστος: ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ

Η κυβέρνηση του τουρκοκυπριακού καθεστώτος απαγόρευσε οριστικά την τέλεση της Ακολουθίας του Επιταφίου στον ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο που τελείτο τα τελευταία 4 χρόνια. Το καθεστώς ανέφερε πως δεν θα δίνει άδεια για Ακολουθίες σε ναούς όπου δεν τελούνταν αυτές πριν από το 1974.

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει τις 200.000 για τον Τσοχατζόπουλο

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει τις 200.000 για τον Τσοχατζόπουλο

Για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και για την ζωή στη φυλακή μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ η Βίκυ Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ. 

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον.

«Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά» ήταν η απάντηση του Β.Πούτιν στο τελεσίγραφο των Αμερικανών για την Συρία «ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
«Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά» απάντησε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο τελεσίγραφο των Αμερικανών...«ή είστε με εμάς ή είστε με τους Σύρους».

Βρετανός διπλωμάτης: «Η Ουάσιγκτον να υποστηρίξει τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας, τα Σκόπια να ενταχθούν στην Αλβανία»


 (Ο τίτλος από το δημοσίευμα)
Απρίλιος 12, 2017. 23:16

Σε ανάλυσή του ο Τίμοθι Λες (Timothy Less) που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Foreign Affairs» υποστηρίζει ότι η αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια μπορεί να εγγυηθεί τη διαρκή ειρήνη και ως εκ τούτου, η δημιουργία μιας Μεγάλης Αλβανίας, μιας Μεγάλης Σερβίας και Μεγάλης Κροατίας, θα σβήσουν με μιας όλες τις συγκρούσεις στα Βαλκάνια.

Ρωσικό βέτο σε έρευνα μετά τη χημική επίθεση

Η Ρωσία θα θέσει βέτο στον σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσαν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία και αφορά την διεξαγωγή έρευνας για την χρήση χημικών όπλων στην Συρία, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκαντίλοφ, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το πρακτορείο Interfax.

H Άγκυρα στέλνει το «Ορούτς Ρέις» για έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ αμέσως μετά το δημοψήφισμα!


ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 Το ερευνητικό πλοίο «Ορούτς Ρέις», ένα υπερσύγχρονο σκάφος 87 μέτρων, το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με το «Μπαρμπαρός» και είναι κατασκευασμένο στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης, στέλνει η Άγκυρα για την διεξαγωγή σεισμικών ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή στην κυπριακή ΑΟΖ αμέσως μετά το δημοψήφισμα.

Ο Άσαντ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι “χτύπησαν” αποθήκες με χημικά και σκότωσαν εκατοντάδες


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε μιλήσει χθες για *** “στημένες επιθέσεις με χημικά” στη Συρία,προκειμένου να δικαιολογηθούν νέοι βομβαρδισμοί.

Με το ηλεκτρονικό υπερ-σύστημα αεράμυνας Richag-AV οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν 34 «Tomahawk» στην Συρία ΒΙΝΤΕΟ


Ήταν πρόβα σύγκρουσης Ρωσίας-ΗΠΑ

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ )

Assad στο ΑFP: H »χημική επίθεση » στο Khan Cheikhoun είναι 100% κατασκευασμένη.


Bachar el-Assad δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑFP στη Δαμασκό ότι η χημική επίθεση που διαπράχθηκε στο  Idlib ήταν ολοσχερώς κατασκευασμένη και χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο δικαιολόγησης των αμερικανικών χτυπημάτων κατά του συριακού στρατού.
« Για μας είναι 100% κατασκευασμένη « , δήλωσε ο Assad στην α΄του συνέντευξη μετά το Khan Cheikhoun, και τ΄αμερικανικά αντίποινα.

ΔΙΑΤΑΓΗ για Άμεση ΕΚΚΕΝΩΣΗ !! Ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ και ένα «ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ» !!!


H B Κορέα διέταξε την άμεση εκκένωση 600.000 κατοίκων της Pyongyang.

Ετοιμάζεται για πόλεμο με ΗΠΑ και για ένα »μεγάλο γεγονός ».

Ρωσικά ΜΜΕ: «Οι Αμερικανοί μεταφέρουν την βάση τους από το Ιντσιρλίκ στη Σούδα» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Tην μεταφορά της αμερικανικής βάσης από το Ιντσιρλίκ της Τουρκίας στην Σούδα της Κρήτης πρότεινε η Ελλάδα στις ΗΠΑ ώστε οι αμερικανικές δυνάμεις να μην εξαρτώνται από την πολιτική του Ρ.Τ.Ερντογάν όπως αναφέρει σήμερα το ρωσικό κρατικό Ρία Νοβόστι

Πώς βγαίνει το Αγιο Φως - Οσα δεν λένε και όσα κρύβουν τα ΜΜΕ... (βίντεο) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΣΥΡΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ


Ένα βιβλίο πού τελευταία κυκλοφόρησε με τίτλο « Άγιον Φως. Το θαύμα του Μεγάλου Σαββάτου στον Τάφο του Χριστού» είναι μία σπάνια θρησκευτική, ιστορική, αλλά καί επιστημονική μελέτη γι΄αυτό το θαυμαστό καί εξ΄ ουρανού φαινόμενο πού δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο σατανάς καί τα όργανά του θέλουν να αμαυρώσουν μιά καί δείχνει πεντακάθαρα ότι η Ορθοδοξία είναι η μόνη τού Αληθινού Θεού Θρησκεία ! Οί ηλεκτρομαγνητικές καί επιστημονικές μετρήσεις πού έγιναν μέσα στόν χώρο τού Παναγίου Τάφου το αποδεικνύουν...

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Σήμερον κρεμάται επί ξύλου - Η Σταύρωση του Θεανθρώπου

« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Πέμπτη, οἱ τὰ πάντα καλῶς διαταξάμενοι θεῖοι Πατέρες, ἀλληλοδιαδόχως ἔκ τε τῶν θείων Ἀποστόλων, καὶ τῶν ἱερῶν Εὐαγγελίων, παραδεδώκασιν ἡμῖν τέσσαρά τινα ἑορτάζειν, τὸν ἱερὸν Νιπτήρα, τὸν μυστικὸν Δεῖπνον (δηλαδὴ τὴν παράδοσιν τῶν καθ' ἡμᾶς φρικτῶν Μυστηρίων), τὴν ὑπερφυὰ Προσευχήν, καὶ τὴν Προδοσίαν αὐτήν».

Γιατρός που βοηθούσε θύματα της χημικής επίθεσης στη Συρία έχει δικαστεί για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και απαγωγές δημοσιογράφων

Ο Δρ. Islam, που εργάστηκε ως γιατρός στο νοσοκομείο St. Bart στη Βρετανία, αυτή τη στιγμή έχει απομακρυνθεί από το ιατρικό μητρώο. Ένας γιατρός εκπαιδευμένος στη Βρετανία, ο οποίος θεωρήθηκε ήρωας για τη φροντίδα των θυμάτων της τελευταίας χημικής επίθεσης στη Συρία, δικάστηκε στο παρελθόν για εγκλήματα τρομοκρατίας και φέρεται να ανήκε στην ομάδα που απήγαγε τον Βρετανό δημοσιογράφο John Cantlie.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΟΥΝ! Ο Βολιβιανός εκπρόσωπος στον ΟΗΕ, ξεφτίλισε την Αμερικανίδα ομόλογό του! Για το συριακό «σκηνικό»…


ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ‘ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ’ ΤΗΣ …ΠΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΘΑ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΑΝ»…«Π ρ ο φ α ν έ σ τ α τ α»…

5 περίεργα σημάδια που δείχνουν ότι δεν πίνεις αρκετό νερό


Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά το νερό δε μου αρέσει. Βασικά δεν είναι ακριβώς ότι δε μου αρέσει, απλά σπάνια νιώθω...

Kάτι συμβαίνει! Φεύγουν τα Νατοϊκά πλοία από την Τουρκία την ημέρα του δημοψηφίσματος


Σε επιφυλακή για τις εξελίξεις στην Τουρκία εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου βρίσκεται και το ΝΑΤΟ και φαίνεται ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά τα μέτρα του.

ΚΡΗΤΗ: Φασαρία για απόδειξη…50 λεπτών! ΓΙΑ ΕΝΑ ...ΚΟΥΛΟΥΡΙ!!!! Αγριεμένο πλήθος σε βάρος ελεγκτών


Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ελεγκτές και πολίτες μετά από έλεγχο των πρώτων σε καταναλωτή για ένα ...κουλούρι στο κέντρο του Ηρακλείου

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ! ΣΟΚ! Βγαλανε selfie όλοι μαζί πριν απο σκηνοθετημένη «επίθεση» στη Συρία!


ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΚΤΛ) ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜ. ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…

ΑΝΘΙΜΟΣ, ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ISTANBUL Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;


Συχνά, πυκνά, διαβάζω την εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος και πράγματι πληροφορούμαι απίστευτα και απίθανα πράγματα. Ειδήσεις που πραγματικά με “καραφλιάζουν”!
Έτσι, από πρόσφατο τεύχος διαβάζω:
Ο Σεβασμιότατος Αλεξανδρουπόλεως και η “Istanbul”!

Στην Ελλάδα της κρίσης αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες, οι θάνατοι παιδιών ενώ μειώθηκαν οι γεννήσεις ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;

Στην Ελλάδα της κρίσης αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες, οι θάνατοι παιδιών ενώ μειώθηκαν οι γεννήσεις

Η θνησιμότητα από αυτοκτονίες αυξήθηκε με μέσο ετήσιο ρυθμό 7,9% έναντι 1,6% πριν την κρίση - Την ίδια ώρα ο ρυθμός γεννήσεων μειώθηκε με μέσο ετήσιο ρυθμό 3,9% - Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός όσων ήθελαν ιατρική βοήθεια αλλά δεν μπορούσαν να τη λάβουν

Γι' αυτό φοβούνται την Ιστορία - Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο σουλτάνος στον Τσάρο, για τον απαγχονισμό του Γρηγόριου του Ε'

Στις 10 Απριλίου οι Τούρκοι απαγχόνισαν τον ηρωικό Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε'
Επειδή είναι αυτοί που έχουν ανακαλύψει την προπαγάνδα, ξέρουν να κρύβουν τη μισή αλήθεια, δημιουργώντας τερατώδη ψέμματα.

Σπέρνουν «κόφτες», θερίζουν... χρυσά μπόνους Λαγκάρντ και Τόμσεν! - Οι μισθοί και τα προκλητικά προνόμια για την ελίτ του ΔΝΤ

Σπέρνουν «κόφτες», θερίζουν... χρυσά μπόνους Λαγκάρντ και Τόμσεν! - Οι μισθοί και τα προκλητικά προνόμια για την ελίτ του ΔΝΤ - Media
Ο Πολ Τόμσεν, διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, πέρασε τις τελευταίες ημέρες (ημέρες κρίσιμες στον δρόμο προς το Eurogroup της Μάλτας) ταξιδεύοντας. Πού; Στη μακρινή και εξωτική Τζαμάικα την προηγούμενη εβδομάδα. Και από εκεί, στην κοντινή και διόλου εξωτική ΠΓΔΜ την περασμένη Τετάρτη, για να πάρει μέρος σε συνέδριο «φιλολογικού» (οικονομικά μιλώντας) χαρακτήρα.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ


Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε τον υιόν του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης DAVID (ΔΑΥΪΔ) MAYER DE ROTHSCHILD να μιλάει στο Βήμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ποιός τροφοδοτούσε τα ΜΜΕ πριν από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ


ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ “ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ” ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Γόρδιος Δεσμός για τον Τραμπ το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ
Τη ρώσικη ρουλέτα την ξέρουν καλύτερα οι Ρώσοι

Έχετε δει αυθεντική ψησταριά του Γιαχβέ; Φωτογραφίες

Έχετε δει αυθεντική ψησταριά του Γιαχβέ;Μετά από αγώνα, προκειμένου η αστυνομία να δώσει την άδειά της, το Ανώτατο Εβραϊκό Δικαστήριο οργάνωσε τελικά την Πέμπτη αναπαράσταση του Περάσματος (Εβραϊκό Πάσχα) και των λειτουργιών του Ναού του Σολομώντα.

Γερμανικά πλέον και τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας

Ξεκίνησε η παράδοση

Ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Μ. Δευτέρας η διαδικασία παράδοσης των 14 αεροδρομίων στη Fraport Greece. Στόχος είναι εφόσον η όλη διαδικασία κυλήσει ομαλά οι πρώτες πρωινές πτήσεις της M. Τρίτης να γίνουν υπό τον πλήρη έλεγχο της Fraport. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξή τους για τα επόμενα 40 χρόνια.

Ὑφαρπαγὴ κατοικίας μὲ ὅλους τοὺς τρόπους!!!


 Τώρα καταλαμβάνουν καὶ σπίτια ἀνυπερασπίστων πολιτῶν οἱ ἀλῆτες, σπάζοντας πόρτες!!!
Οἱ νοικοκύρηδες ἂς μείνουν στὸν δρόμο!
Δὲν τοὺς νοιάζει!!!

ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ; ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Κατά καιρούς έρχονται στο φως περίεργα ευρήματα που διχάζουν τους ερευνητές και τους επιστήμονες…

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ.!!!!!!!!!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ. ΒΙΝΤΕΟ

  
Η αρνητική ενέργεια τραβά επάνω μας, ότι άσχημο περνά από δίπλα μας. Όταν όμως καταφέρουμε να ζούμε με αισιοδοξία και πίστη, για τις δυνάμεις μας και τον Θεό, μια ευχάριστη διάθεση θα έρθει να αντικαταστήσει, την κακομοιριά με καλοτυχία, την μουρμούρα με κατανόηση , τις αναποδιές με