Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Πόσο προδότες είναι; Η Ελλάδα απείχε από ψηφοφορία για την προστασία χωρών από τη χρεοκοπία – Καμαρώνεις τώρα για τους πολιτικούς σου Έλληνα; (ΦΩΤΟ)


Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την προστασία χωρών από τη χρεοκοπία. Το ίδιο έπραξαν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες – μέλη του ΟΗΕ, εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που ψήφισαν κατά.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση

ΓΙΟΣ του ιδιοκτήτη των Jumbo ο oδηγός της Porsche που προκάλεσε την τραγωδία με 4 ΝΕΚΡΟΥΣ! VIDEO

Η μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο βενιαμίν της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας…

Κρανιά Καρδίτσας: Βρήκαν τον σκύλο να περιφέρεται με σπασμένο σαγόνι & ξεριζωμένα δόντια (βίντεο) ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Κρανιά Καρδίτσας: Βρήκαν τον σκύλο να περιφέρεται με σπασμένο σαγόνι & ξεριζωμένα δόντια (βίντεο)
Επί 15 μέρες το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες περιφερόταν στην Κρανιά Καρδίτσας με το σαγόνι του τελείως σπασμένο και με τα πίσω δόντια του στην κυριολεξία ξεριζωμένα. Ενώ όλοι οι κάτοικοι έβλεπαν το ζώο,

Ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών "Αν βρεθώ σε δύσκολα χειρουργεία, κάνω νοερά προσευχή... Σας εξομολογούμαι ότι πολλές φορές «εφημερεύει» Ο ίδιος Ο Χριστός και ζούμε την παρουσία Του..."



  Παναγιώτης Δημακάκος:
Ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών περιγράφει  περίπτωση θείας παρέμβασης στο χειρουργείο...

Στον Γιώργο Ρήγα

Ο πραγματικός ερευνητής αναζητά την αλήθεια και, τελικά, εκεί είναι που συναντά τον Θεό. Τέτοιο είναι το παράδειγμα του Παναγιώτη Δημακάκου, ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος

Οπαδοί του Διονύσου έκαναν περιφορά... φαλλού στο κέντρο της Αθήνας VIDEO

Οπαδοί του Διονύσου έκαναν περιφορά... φαλλού στο κέντρο της Αθήνας
Από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου ως την πλατεία Μοναστηρακίου

  Τα «Φαλληφόρια-Φαλλαγώγια», όπως ονομάζεται η τελετή, οργανώθηκε από την Λατρευτική Κοινότητα «Λάβρυς» Ένας τεράστιος κόκκινος φαλλός εμφανίστηκε,

ΣΟΚ: Δείτε πόσες χιλιάδες προσλήψεις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσα εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν ανά έτος!


Σε ένα σύνολο 707.548 υπαλλήλων ανέρχεται το προσωπικό που απασχολείται στον ελληνικό δημόσιο τομέα, με κάθε σχέση εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου που αναρτήθηκαν στην apografi.yap.gov.gr.

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΡ(ΡΩ)ΣΤΕΡΟΙ! ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ - VIDEO

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΡ(ΡΩ)ΣΤΕΡΟΙ!Τον λαό με το μέρος του έχει ο Τραμπ!σε αντίθεση με το ελλαδισταν που περνάει στο πόπολο η προπαγάνδα τους!!
  Τον λαό με το μέρος του έχει ο Τραμπ!σε αντίθεση με το ελλαδισταν που περνάει στο πόπολο η προπαγάνδα τους! 
Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ είναι πρωτόγνωρο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι ένας από τους προέδρους που έχει πολεμηθεί όσο κανένας άλλος, ακόμη και από τους παλιούς του συμμάχους.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως

Περνούν στην αντεπίθεση οι Χιμαριώτες - Μήνυση κατά του δημάρχου για τις παράνομες κατεδαφίσεις


Οι κάτοικοι της Χιμάρας αντιστάθηκαν με όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα στην παράνομη κατεδάφιση των κατοικιών τους από τον δήμαρχο Χιμάρας Γιώργο Γκόρο και

Η αμερικανική επίσκεψη που έφερε… κρύο ιδρώτα στην Τουρκία!

u-s-commander

O στρατηγός Joseph Votel, διοικητής των στρατιωτικών αμερικανικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή πραγματοποίησε μια επίσκεψη την Παρασκευή στη Συρία για να συναντήσει τις (FDS), σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου αυτής της αντιτζιχαντιστικής συμμαχίας που υποστηρίζεται και διευθύνεται από την Washington.

Έρχεται »κόλαση» φωτιάς – Ανορθόδοξο πόλεμο σε πόλεις, αποσταθεροποίηση στο Αιγαίο και τη Θράκη, σαμποτάζ και δολοφονίες Ελλήνων ετοιμάζει η Άγκυρα!

bordoberelilarge_2

Ανορθόδοξο πόλεμος σε αστικό περιβάλλον, Αιγαίο, Μεταναστευτικό, τεχνικές συλλογής πληροφοριών, σαμποτάζ, επιδρομών και πολιτικών δολοφονιών ετοιμάζουν οι Τούρκοι κατά της χώρας μας.

Reuters: Τρίτη φτωχότερη χώρα της ΕΕ η Ελλάδα - Μας πέρασαν και οι πρώην κομμουνιστικές χώρες λόγω Μνημονίων! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη στατιστκή υπηρεσία της Ε.Ε. όπου δείχνουν τη σοβαρή επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα, λόγω των Μνημονίων. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες-μέλη της ΕΕ, πλην Ρουμανίας και Βουλγαρίας, ξεπέρασαν την Ελλάδα! 

Ακήρυχτος πόλεμος: Tουρκικό υποβρύχιο αναδύεται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων στην Κω! H κανονιοφόρος «Αήττητος» έμφορτη με καταδρομείς περιπολεί στα Ίμια – Δείτε βίντεο

turkish-sub

ΣΟΚ:Τουρκικό υποβρύχιο αναδύθηκε εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων χωρίς να παρακολουθείται από κάποιο σκάφος του λιμενικού ή του ΠΝ. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους ψαράδες μας να το βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους!

Προοίμιο πολεμικών εξελίξεων-Τουρκία: «Ανεβαίνουμε στα Ίμια όποτε θέλουμε»

5%ce%bd%ce%bd4

Προοίμιο πολεμικών εξελίξεων για τα ελληνοτουρκικά η απάντηση του Τσαβούσογλου στον Κοτζιά «Ανεβαίνουμε στα Ίμια όποτε θέλουμε».

Περίεργη εμμονή Τουρκίας προς ΝΑΤΟ: «Πάρτε τα πλοία σας από τo Αιγαίο – Δεν έχουν κανένα ρόλο πλέον» videos

snmg2-vessels-pay-visit-to-piraeus-greece

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ;

Περίεργη όσο και ύποπτη η εμμονή της Τουρκίας  για την απόσυρση της δύναμης του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο καθώς όπως υποστηρίζει ο τουρκικός υπουργός άμυνας «είναι πλέον νεκρό γράμμα».

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Σνόουντεν: «Εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης»


O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου,  για την NSA και την CIA

Με αυτούς τους κωδικούς WI-FI θα έχετε Internet παντού


Σε περίπτωση που έχει η πτήση σας καθυστέρηση και θέλετε να σκοτώσετε λίγο από το χρόνο σας, αυτός ο χάρτης, είναι ό,τι καλύτερο, αφού περιέχει τους κωδικούς από τα Wi-Fi των αεροδρομίων.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ - Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΛΑΜΑΚΙΩΝ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ" ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ VIDEO

ImageHandler (5)

Προκαλεί, το ξέρει και του αρέσει… ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, που χθες στην εκπομπή «Στην υγειά μας» χόρεψε χόρεψε ζεϊμπέκικο, φορώντας τακούνια!

Αποβίβαση λαθρομεταναστών στα…. Χανιά. VIDEO ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




Έψαχναν να βρουν την βίλα του ...Μητσοτάκη για να στεγαστούν.Κατ΄άλλους ήθελαν να βοηθήσουν στην ρυμούλκηση του αεροπλανοφόρου George H W Bush που ξανάρθε στα Χανιά. 

"Το μ--νί το λένε Γιώτα και τον π--τσο Παναγιώτα" στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Mε το που παραδόθηκε στο ελληνικό δημόσιο!!!


Το Κέντρο Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, παραδόθηκε επίσημα στο ελληνικό δημόσιο αυτήν την εβδομάδα.

Αυτό το κόσμημα της Ευρώπης, ένα από τα ομορφότερα κέντρα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με το που παραδόθηκε στο ελληνικό κράτος, άρχισε να ζει  τις πρώτες ημέρες του μίζερου αριστερού πολιτισμού της τρύπιας πεντάρας και της κουλουμοφασολάδας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξυμνεί οργάνωση του Σόρος ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΖΙ

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος δημοσιοποίησε μια επιστολή που γράφτηκε για εκείνους που συγκεντρώθηκαν για την λεγόμενη «Παγκόσμια Συνάντηση Λαϊκών Κινημάτων» που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια στις 16-19 Φεβρουαρίου - μια συνάντηση που οργανώθηκε από το Βατικανό. Οι συνεδριάσεις αυτές πραγματοποιούνται τακτικά στο Βατικανό και ξεκίνησαν από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στην προσπάθειά του να συνεργαστεί με μια ποικιλία “λαϊκών κινημάτων” σε όλο τον κόσμο. 

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ VIDEOS


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στην πιο «προοδευτική» χώρα της Ευρώπης, στην Σουηδία, οι φθίνοντες του Σόρος και των Ρόθσιλντ αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο στο Ιησού Χριστό και να επιβάλουν την θρησκεία του Λούσιφερ.
 Σαν κύριο όργανο αυτών των μασόνων της πανθρησκείας του Εωσφόρου είναι

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Ο Μεγάλος Μάγιστρος, ο Καγκελάριος, ο Έξαρχος, ο Ταξιάρχης…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στην Ελεύθερη Ώρα της περασμένης Κυριακής 19 Φεβρουαρίου δημοσίευσα στο άρθρο μου: “Ο Μασονισμός εισχώρησε στην Ορθοδοξία”, κατ΄  αποκλειστικότητα δημοσιοποίησα την ύπαρξη του “Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου! Το οποίο είναι υπό την αιγίδα και την πνευματική προστασία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας!
Ο οποίος είναι Πρόεδρος του

Μαλαισία: Οπλο μαζικής καταστροφής το χημικό που σκότωσε τον Κιμ Γιονγκ Ναμ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
Ο ετεροθαλής αδερφός του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν δολοφονήθηκε με ένα ιδιαίτερα τοξικό χημικό όπλο γνωστό ως νευροτοξικό παράγοντα VX, είπε η μαλαισιανή αστυνομία σήμερα, αναφερόμενη σε προκαταρκτική έκθεση.

Ο Κιμ Γιόνγκ Ναμ εξέπνευσε μετά από

Οι διαχειριστές της ΑΕΠΙ διερευνώνται για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης

 
Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η εταρία φέρεται να έχει αρνηθεί τον προβλεπόμενο διαχειριστικό έλεγχο, αλλά και για την προσπάθεια μεταφοράς της έδρας της στην Κύπρο.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: AΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ntalika-patra

30 ετών και μητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε στο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο φορτηγό επέβαιναν

Αδιανόητη τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας: Πόρσε σκορπά το θάνατο - 4 νεκροί (φωτό) ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ

 
Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός με ναρκωτικά, 4 όπλα και 6 μοτοσικλέτες ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
Ένας 45χρονος Αλβανός συνελήφθη, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή όπλων, καθώς και κλεμμένων μοτοσικλετών.

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΛΑΓΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ; ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

SYRIZAIOI-EKLOGES-ALLODAPOI1
Η Είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας,  είναι σοκαριστική: «Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση!
Παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013), που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια […]

Μουζάλας: Σχεδιάζουμε μέσα στο 2017 να μεταφερθούν 10.000 μετανάστες σε διαμερίσματα που θα τους χαριστούν! ΟΙ ΛΑΘΡΟ "ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ"!

MOUZALAS_10
Πρώτη προτεραιότητα χαρακτήρισε την μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από το Ελληνικό, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι φορτώνεται ο ίδιος από την αντιπολίτευση μια ευθύνη για την καθυστέρηση, που τον αδικεί. «Πήρα πολλές φορές προσωπικά την ευθύνη για το Ελληνικό. Δεν μπόρεσα, δεν μπορέσαμε, είχαμε να τακτοποιήσουμε 55.000 άτομα…

Τουρκαλβανός σύμβουλος του Ερντογάν ομολογεί: Η Τουρκία υποστηρίζει τους τσάμιδες

Τουρκαλβανός σύμβουλος του Ερντογάν ομολογεί: Η Τουρκία υποστηρίζει τους τσάμιδες
Ο Σαμπρή Ντεμίρη γεννημένος στα Σκόπια σπουδαγμένος στην Βοσνία και μετά στην Τουρκία, τώρα πια 45 ετών, είναι σύμβουλος για Βαλκάνια στο επιτελείο του Ερντογάν. Ο τουρκαλβανός αυτός

Εμπρησμός σε κέντρο μεταναστών στη Σουηδία Θυμός και οργή κατακλύζουν τους λαούς. VIDEOS

Εμπρησμός σε κέντρο μεταναστών στη Σουηδία

Τα τραγικά αποτελέσματα της παράνομης μετανάστευσης που έχει στόχο να γεμίσει η Ευρώπη μουσουλμάνους μετανάστες έχουν πολλάκις αναφερθεί μέσα από την ιστοσελίδα μας. Πλέον τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα και οι άνθρωποι ξεσπούν ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ όλα δείχνουν πως η Νέα Τάξη έχει καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

Δήλωση ἁπαλλαγῆς τοῦ τέκνου μου, ἀπὸ τὴν θεματικὴ ἑβδομάδα «Ἔμφυλες ταυτότητες»! Διαβάστε καὶ διαδῶστε τὴν δήλωση ἀπαλλαγῆς…


Δήλωση ἀπαλλαγῆς ἀπὸ τὴν θεματικὴ ἑβδομάδα. Δὲν ἐπιθυμῶ τὸ τέκνο στὸ ὁποῖο ἀσκῶ ὡς γονέας νομίμως τὴν ἐπιμέλεια καὶ γενικῶς τὴ γονικὴ μέριμνα νὰ παρακολουθήσει καὶ νὰ συμμετέχει καθ’ οἱονδήποτε τρόπο στὴν παρουσίαση τοῦ τρίτου ἄξονα μὲ τίτλο «Ἔμφυλες ταυτότητες»! 

Διαβάστε καὶ διαδῶστε τὴν δήλωση ἀπαλλαγῆς…

Το τερμάτισαν οι Αλβανοί: Εμφανίζουν τους Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό ΝΕΑ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21

Το τερμάτισαν οι Αλβανοί: Εμφανίζουν τους Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετόΟι προκλήσεις δεν έχουν τέλος την ώρα που η πολιτεία σιωπά.

Μία εθνικιστική οργάνωση της Αλβανίας  λεγόμενη και ως "Κίνηση για μια ενωμένη Αλβανία" η οποία συστάθηκε σχετικά πρόσφατα, προέβη σε μία πρόκληση άνευ προηγουμένου, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο φωτογραφία που χλευάζει τους οπλαρχηγούς του 1821.

ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

moria_kataylismoi Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ένας 22χρονος μετανάστης που νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα.

Οι Χριστιανοί σφάζονται στην Αίγυπτο από τον ISIS ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΓΓΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ

Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Σε μικρή γενοκτονία έχουν εξελιχθεί οι συχνές πλέον επιθέσεις των ισλαμοφασιστών εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών της Αιγύπτου, με τον στρατό της χώρας να μην είναι σε θέση να τους προστατέψει.

Ο Γιλντιρίμ συγκρίνει τον Ερντογάν με τον Μωάμεθ τον Πορθητή-Πολεμικό σκηνικό στήνει η Άγκυρα VIDEOS ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Γιλντιρίμ συγκρίνει τον Ερντογάν με τον Μωάμεθ τον Πορθητή-Πολεμικό σκηνικό στήνει η ΆγκυραΕπιδεινώνονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με αλληλοκατηγορίες συνεχίστηκε και η σημερινή μέρα, μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «Μπορούμε να ανέβουμε στα Ίμια όποτε το θελήσουμε».

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ!

tsavousoglou_3Με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και απειλές κατά της Ελλάδας απάντησε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

50 τζιχαντιστές έχουν επιστρέψει στην Ολλανδία από την Συρία και δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη

Freepen.gr - 50 τζιχαντιστές έχουν επιστρέψει στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια από τη Συρία, ωστόσο στους 35 εξ αυτών δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη.

Την είδηση δημοσιεύει

H αυτοψία αποκαλύπτει ότι ο ο ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη Vitaly Churkin δηλητηριάστηκε

%ce%ba%cf%83%ce%b4%cf%83%ce%b4%ce%b98%cf%83%ce%b4%ce%b4
H αυτοψία αποκαλύπτει ότι ο ρώσος απεσταλμένος στα Ηνωμένα Έθνη δηλητηριάστηκε. Μια πρώτη έκθεση της αυτοψίας που έγινε από ιατρικούς ειδικούς αποκάλυψε ότι ο ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη Vitaly Churkin  είχε δηλητήριο στα νεφρά του. Το έγγραφο που είδε με τα μάτια του ρεπόρτερ του liveMonitor αναφέρει:

Σε Βρετανό τουρίστα που αγνοείτο από το 2005 ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στα Μάλια!!! (ΦΩΤΟ)

bretanos toyristas

Στην αποκάλυψη ότι ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Μάλια, ανήκει τελικά στον 20χρονο

Μ.Κόνσολας: "Το μεταναστευτικό είναι η πιο μεγάλη μπίζνα της κυβέρνησης"


«Το μεταναστευτικό είναι η πιο μεγάλη μπίζνα που έχει στήσει αυτή η κυβέρνηση», εκτίμησε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διάταξη του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία παρατείνονται, για ένα ακόμα χρόνο, οι συμβάσεις για την κάλυψη έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών σε σχέση με τις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Θα έριχναν στην αγορά 6 τόνους ντομάτα Αιγύπτου με εντομοκτόνο


Ντομάτες συνολικού βάρους 6.104 κιλών κατέσχεσαν από επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στον Πειραιά,

Τι ισχύει για Καθαρά Δευτέρα και τη λειτουργία των καταστημάτων

Ενημερωτική εγκύκλιο στις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους απέστειλε η ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας) αναφορικά με την Καθαρά Δευτέρα και το πλαίσιο

Έρχονται άμεσα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί


Το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών και των δημόσιων λειτουργών που θα υπογράφουν τις αναδιαρθρώσεις προβληματικών δανείων και η εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα έρθουν άμεσα, με την μορφή διατάξεων προς ψήφιση

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ:Έκοψε το δάχτυλό της γιατί… έτσι ήθελε

Μία αρκετά περίεργη περίπτωση έλαβε χώρα στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας όταν μία
30χρονη γυναίκα, η Τορζ Ρέινολντς, προέβη σε αυτοακρωτηριασμό μέρους του δαχτύλου της γιατί

NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών


Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ:

Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα

Καταγγελία – βόμβα από τον Βάλτερ Κολ: Η Άνγκελα Μέρκελ σκότωσε τη μητέρα μου


Δώδεκα συνεχόμενα χρόνια στην εξουσία περιέχουν δοκιμασίες, πίκρες χαρές, διαψεύσεις, συμμαχίες και προδοσίες. Σίγουρα το τίμημα είναι μεγάλο, ακόμα μεγαλύτερο εάν ηγείσαι μίας χώρας σαν την Γερμανία.

Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται εκλογική συντριβή και δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες!

Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται εκλογική συντριβή και δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες! Ως και οι πέτρες έχουν καταλάβει πλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα φάει «μαύρο»

Μόνο στην Ελλάδα! Επιχείρηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας γιατί... ξέχασε τα κλειδιά της! ΦΩΤΟΣ


Μια γυναίκα στη Λαμία, για να μην πληρώσει κλειδαρά, κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική! Όχι μόνο κόπηκε η κυκλοφορία στην περιοχή αλλά

Η πομάκικη ταυτότητα μεταξύ τουρκικής πίεσης και ελληνικής αδιαφορίας

Εμινέ Μπουρουτζή
Η πομάκικη ταυτότητα μεταξύ τουρκικής πίεσης και ελληνικής αδιαφορίας
Κυρίες και κύριοι,
Πάνε πολλά χρόνια που τέτοιες ομιλίες με θέ-ματα σαν το δικό μου έγιναν σε όλη την Ελ-λάδα,αλλά με λύπη μου βλέπω ότι δυο δεκα-ετίες μετά είμαστε ακόμη στο σημείο μηδέν.Το θέμα μου είναι η ελληνική και η τουρκική στάση απέναντι στην πομάκικη ταυτότητα.Κι όταν λέω τουρκική στάση,εννοώ

Τι ισχύει για τη «φέτα» του Καναδά και τη CETA ΣΕΒΓΑΠ :Η συναίνεση τους «σε μια τέτοια σκανδαλώδη αδικία εις βάρος της χώρας μας αποτελεί εθνική προδοσία».


Η έγκριση της περιβόητης CETA, της οικονομικής συνεργασίας Ε.Ε. – Καναδά από το Ευρωκοινοβούλιο και ειδικότερα το θέμα της φέτας, μπαίνει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης

Πλέον, μετά τη συμφωνία, οι καναδικές εταιρείες μπορούν να παράγουν και να κυκλοφορούν στην αγορά της χώρας τους καναδική φέτα.

Τεχνολογία εντοπισμού κακόβουλων σχολίων από τη Google

Τεχνολογία εντοπισμού κακόβουλων σχολίων από τη GoogleH Google και η θυγατρική Jigsaw λάνσαραν την Πέμπτη μια νέα τεχνολογία που θα βοηθά

ΒΙΝΤΕΟ: Βυθίζεται η Πόλη του Μεξικού

Η Πόλη του Μεξικού που ιδρύθηκε από τους Αζτέκους το 1325

-τότε ονομαζόταν

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ – 30 ΔΗΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ – ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ 580.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ – ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ»

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ;

«Ηφαίστειο» η Αλβανία: Η αντιπολίτευση καλεί σε «πολιτική ανυπακοή»

Ατμόσφαιρα όξυνσης πυροδοτείται στην αλβανική πολιτική ζωή

Η σουηδική κυβέρνηση 'παρακαλά' τους πολίτες, να μην πληρώνουν έξτρα φόρους!!!


Η σουηδική κυβέρνηση έχει "πρόβλημα", αφού φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις καταβάλλουν, με δική τους θέληση, επιπλέον φόρους. Γιατί το κάνουν, ποιο είναι το κίνητρο και ποιο το κέρδος τους

Βγήκε προκήρυξη για μονιμοποίηση ΕΠΟΠ Ποια είναι τα κριτήρια των υποψηφίων και ποια η διαδικασία


Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, εξέδωσε προκήρυξη για τη μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πιο συγκεκριμένα προκηρύχθηκε

Η υπερβολική επιθυμία των ηλικιωμένων για ύπνο αποτελεί πρώιμη ένδειξη άνοιας

Αν ένας ηλικιωμένος αρχίσει να κοιμάται πάνω από εννέα ώρες τα βράδια, ενώ δεν το έκανε έως τότε
τότε

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων για τον Κοινωνικό Τουρισμό!!

k9

Έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας είναι πιθανό να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες για τους 150.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού.