Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεν πέρασαν ούτε τρία εικοσιτετράωρα μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν είχε μια οριακή και αμφισβητουμένη νίκη και είχαμε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο «σοβαρό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

Ξανά σε δίκη οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί για την έκδοση τους ή μη στην Τουρκία

Ξανά σε δίκη οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί για την έκδοση τους ή μη στην Τουρκία
Για μία ακόμη φορά οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί θα κληθούν να «λογοδοτήσουν» προκειμένου η ελληνική Δικαιοσύνη να αποφανθεί εάν θα ικανοποιήσει το δεύτερο αίτημα της Τουρκίας για την έκδοση.

Ρωσία «Ο κόσμος απέχει μόλις μια τρίχα απ’ τον πυρηνικό πόλεμο – O N. Τραμπ πιο επικίνδυνος απ’ τον Κιμ Γιονγκ Ουν» – Στροφή 180 μοιρών εναντίον του πρόεδρου των ΗΠΑ από το σύνολο των ρωσικών ΜΜΕ!

 
Η ρωσική κρατική τηλεόραση που απηχεί τις θέσεις του Κρεμλίνου,  υποστηρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πιο επικίνδυνος απ’ τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν αντανακλώντας με τον πιο προφανή τρόπο την αλλαγή στάσης της Μόσχας έναντι του προέδρου των ΗΠΑ.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια από τις πρώτες δηλώσεις του Ερντογάν μετά το δημοψήφισμα, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα για την δική μας πλευρά γιατί δείχνει σε ένα βαθμό τις γενικότερες προθέσεις του, είναι ότι ενώ μέχρι πρότινος η Τουρκία είχε δηλώσει επίσημα ότι η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη», δηλαδή η στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στην Συρία είχε περατώσει την αποστολή της, τώρα τα πράγματα αλλάζουν ριζικά.

Τουρκικά μαχητικά έκαναν εικονικό βομβαρδισμό πάνω από την Κίναρο

Τουρκικά μαχητικά έκαναν εικονικό βομβαρδισμό πάνω από την Κίναρο
Δύο υπερπτήσεις πάνω από την Κίναρο πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξι τουρκικά μαχητικά τα οποία μπήκαν στο FIR Αθηνών χωρίς να έχουν καταθέσει προηγουμένως σχέδιο πτήσης.

Έκρηξη έξω από τράπεζα στην οδό Σανταρόζα στο κέντρο της Αθήνας

Έκρηξη έξω από τράπεζα στην οδό Σανταρόζα στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός στην αστυνομία- Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα που προειδοποιούσε ότι ο μηχανισμός θα έσκαγε μετά από 35'

Πεδίο μάχης πάλι το Πολυτεχνείο: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Τοσίτσα Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πατησίων μέχρι το Πεδίον του Άρεως

Πεδίο μάχης πάλι το Πολυτεχνείο: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Τοσίτσα

Πετροπόλεμος και μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή

Άλλη μια επίθεση ομάδας ciaναρχικών κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοινότητες λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα σχεδιάζει η κυβέρνηση - Θα βάλουν χίλιους «πρόσφυγες» σε κάθε πόλη της επαρχίας !



Την μεταφορά λαθρομεταναστών σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, σε αναλογία 10% επί του πληθυσμού σχεδιάζει η κυβέρνηση. Πρότυπο σε αυτόν τον σχεδιασμό η πόλη της Λιβαδειάς, όπου η ντόπια συριζαία δήμαρχος επέτυχε να τοποθετήσει έναν ανάλογο πληθυσμό στην πόλη της, με αντάλλαγμα τους ανάλογους διορισμούς για τους «ημέτερους».

Ούτε «ραντεβού» να είχανε θύμα και δράστης..Λίβυος αναγνώρισε τον ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ στα «Επείγοντα» του ίδιου νοσοκομείου! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ!


Ο 32χρονος Λίβυος που περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, είχε διακομιστεί αιμόφυρτος μετά την επίθεση που δέχθηκε από έναν -άγνωστό του, τότε- αλλοδαπό ενώ περπατούσε- Εκεί είδε τον δράστη της επίθεσης

ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα τελευταία «ωραία» κατορθώματα τους στη Ευρώπη….

Στις 16 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα,στο Μπαουτσεν(Bautzen) της Γερμανίας, ένα 9 χρόνο αγοράκι βγήκε από το σπίτι του για να συναντήσει έναν φίλο του. Τότε, το απήγαγαν τέσσερις λαθρο 30 με 35 ετών και το μετέφεραν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμεναν χάριν στα προγράμματα φιλοξενίας για μετανάστες.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…ΦΟΒΙΖΕΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η δύσκολη οριακή νίκη του Ερντογάν στο δημοψήφισμα καθιστά πλέον δυσκολότερη την περεταίρω πορεία του προς τις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές, γεγονός που συζητείται ήδη έντονα στο στενό το περιβάλλον καθώς όλα τα αποτελέσματα είναι πλέον δυνατά.

O άξονας ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία ετοιμάζει επίθεση στη Συρία.Ο γάλλος ΥΠΕΞ διατείνεται ότι η χώρα του έχει την »απόδειξη» ότι η Δαμασκός ευθύνεται για την επίθεση με τα χημικά - ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Jean-Marc Ayrault
Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του αμφιλεγόμενου βρετανού ΥΠΕΞ Boris Johnson για από κοινού επίθεση με ΗΠΑ κατά Συρίας ήταν η σειρά του γάλλου ομολόγου του να σπεύσει προς προς επίρρωση των λεγομένων αυτού.

Τρίμηνη φυλάκιση στον Τούρκο που συνελήφθη σε βραχονησίδα κοντά στη Σύμη

Τρίμηνη φυλάκιση στον Τούρκο που συνελήφθη σε βραχονησίδα κοντά στη Σύμη
Ποινή φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 28χρονο Τούρκο δικηγόρο, που εισήλθε την παραμονή του δημοψηφίσματος στην Τουρκία από το Μαρμαρίς λάθρα στην χώρα μας προκειμένου να ταξιδέψει ακολούθως στην Στοκχόλμη.

Μέγα Σημείο… Η ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας του Soufanieh της Δαμασκού μετά από 16 χρόνια άρχισε και πάλι να τρέχει λάδι….

Mετά από μια παύση 16 χρόνων λάδι άρχισε να ρέει και πάλι από την θαυματουργή ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας του Soufanieh που οφείλει τ΄όνομά της στη συνοικία της Δαμασκού όπου για πρώτη φορά έγινε το σημείο που συνοδεύθηκε από πολλαπλές εμφανίσεις της Παναγίας και στίγματα πληγές στο κορμί της σύριας Μύρνα.

Oι Αμερικάνοι τα μαζεύουν και φεύγουν από τη Ν Κορέα… !!


Εκκενώνουν τις οικογένειές τους στρατιωτικοί και διπλωμάτες.

Αδειάζει και η πρεσβεία στη Σεούλ….

H ISIS διεκδίκησε την επίθεση: Τρομοκρατική επίθεση στην Αγ Αικατερίνη του Σινά: 1 νεκρός 4 τραυματίες…

H αιγυπτιακή τηλεόραση ανακοινώνει ότι έγινε μια επίθεση ενόπλων κοντά στη μονή της Αγ.Αικατερίνης στο Σινά.Τουλάχιστον ένας νεκρός και 4 τραυματίες.rt
H ISIS διεκδίκησε την επίθεση σύμφωνα με το πρακτορείο της Amaq.

Ελικόπτερο του ελληνικού στρατού με 5 επιβαίνοντες ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ επισημαίνει αιγυπτιακή αφημερίδα



Απρίλιος 19, 2017. 13:37
 Ο ελληνικός στρατός ανέφερε την Τετάρτη ότι  άρχισε έρευνα για ένα ελικόπτερο που εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ κατά τη διάρκεια της πτήσης  στην βορειοδυτική Ελλάδα με πέντε επιβαίνοντες, γράφει η αιγυπτιακή ‘Ahram’.

Έγραψαν σατανιστικά συνθήματα,σύμβολα στον τοίχο του ρώσικου ναού του Αγ.Ηλία στη Χάιφα του Ισραήλ….

В Хайфе осквернена русская православная церковьΌπως μεταδίδει το Interfax αταυτοποίητοι εγκληματίες έγραψαν σατανιστικά σύμβολα με μαύρο και στον τοίχο της ρώσικης εκκλησίας του Αγ. Hλία στην Haifa του Ισραήλ.Ο ρώσος πρωθιερέας Miroslav Vitiv αποκάλεσε αυτές τις ενέργειες  “βαρβαρότητα του χαμηλότερου επιπέδου ,” αναφέρει το website HaifaRu την Τρίτη.

ΑΓΓΛΙΑ – ΗΠΑ απροκάλυπτα σύμμαχοι ISIS, al Qaida.Ο κανίβαλος βρετανός ΥΠΕΞ Boris Johnson δεν χόρτασε από τα 130 παιδιά που έκαψε ζωντανά με τους συμμάχους του.Χαρακτηρίζει τέρας τον Άσαντ κι απειλεί να επιτεθεί με τις ΗΠΑ μ΄αεροπορικές επιδρομές κατά του συριακού στρατού που πολεμάει 6 χρόνια ISIS, Αl Qaida…

uss-porter.jpg
Ο βρετανός ΥΠΕΞ Boris Johnson, δήλωσε την Τρίτη 18 Απρίλη ότι μελετά την πιθανότητα μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.Ο Boris Johnson  Britain δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να προστεθέι στις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ κατά του καθεστώτος του  “τέρατος” Bashar al-Assad.

Το Ιράν ορκίζεται «θάνατο στο Ισραήλ» καθώς αποκαλύπτει τους νέους του πυραύλους [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
Έναν πύραυλο, που έφερε την επιγραφή «Θάνατος στο Ισραήλ» παρουσίασε το Ιράν στη διάρκεια μιας μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης στην Τεχεράνη για την Εθνική Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αστάθεια στην Τουρκία μέχρι το 2019» ΗΧΗΤΙΚΟ


«Αστάθεια στην Τουρκία μέχρι το 2019»: Ο Σάββας Καλεντερίδης στον Σπύρο Χαριτάτο (Alpha, 18/4/17)

Έγγραφα CIA του 1947: Στη Βαλκανική Ομοσπονδία η Μακεδονία του Πιρίν και η Θεσσαλονίκη


Το σλαβικό δημοσίευμα είναι της 17ης Απριλίου 2017, στην ιστοσελίδα "mkd.mk", αντιγράφηκε και δημοσιεύθηκε από δεκάδες άλλες σλαβικές ιστοσελίδες των Σκοπίων

Απρίλιος 19, 2017. 19:18
Σκόπια.
Σε ένα από τα εκατομμύρια έγγραφα της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) υπάρχει αυτό της 5ης Ιουνίου του 1947 με τίτλο «Μακεδονία και Ομοσπονδία των Βαλκανίων».

Αδίστακτος ληστής μαχαίρωσε ένοικο μέσα σε πολυκατοκία στους Αμπελόκηπους ΦΩΤΟΣ

Αδίστακτος ληστής μαχαίρωσε ένοικο μέσα σε πολυκατοκία στους Αμπελόκηπους
Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος ένας άντρας, ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά σε έναν αδίστακτο ληστή την ώρα που εκείνος έβγαινε από το διαμέρισμα, στο οποίο είχε εισβάλει στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

4 συλλήψεις CIANΑΡΧΙΚΩΝ από την ΕΛ.ΑΣ. για κάψιμο Ελληνικής Σημαίας ανήμερα του Πάσχα


Τέσσερις νεαροί ύποπτοι, ανάμεσα τους μία γυναίκα, συνελήφθησαν στα Πατήσια

 Περίεργο περιστατικό που δεν δημοσιοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, στην περιοχή των Πατησίων.

Τηλεφώνημα Ράμα σε Ερντογάν: Συγχαρητήρια για τη νίκη στο δημοψήφισμα!

Ενώ δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση από την κυβέρνηση της Αλβανίας για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία,

ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!


Η Αλβανία είναι μία από τις επίσημες υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ, αλλά η διαδικασία έχει επιβραδυνθεί εδώ και καιρό από τα κράτη μέλη που δεν θέλουν να επιτρέψουν νέες χώρες στην Ένωση των 28 μελών.

Το Κοσσυφοπέδιο θα αγοράσει τα πρώτα του ελικόπτερα


Απρίλιος 19, 2017. 20:55
Πρίστινα.
Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Ίσα Μουσταφά, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ορίσει μια διυπουργική ομάδα, η οποία θα προσδιορίσει τις ανάγκες για την αγορά ελικοπτέρων.

Το τέλος μιας λυκοφιλίας και η έναρξη ξεκαθαρίσματος λογαριασμών


Τουρκία και η Ρωσία θα πολεμήσουν και οι δυο για έναν αγωγό: Τον EAST MED μέσω Ελλάδος

Τι θα γίνει μετά;

Ο πρόεδρος Κοσσυφοπεδίου ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΘΑΤΣΙ υπέρ των δηλώσεων Έντι Ράμα για Ένωση


  Ο Θάτσι υπέρ των δηλώσεων του Έντι Ράμα, ενώ ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Μουσταφά,  χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ράμα ως "λαϊκίστικες".

Σαραντάπορο: Η στιγμή εντοπισμού του ελικοπτέρου – ΒΙΝΤΕΟ


Η στιγμή εντοπισμού του ελικοπτέρου »Χιούι» στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, το οποίο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 19 Απριλίου 2017, που συγκλονίζει. Το παρακάτω βίντεο δείχνει το σημείο όπου βρέθηκε το μοιραίο ελικόπτερο. Αξίζει να τονίσουμε ότι ,

Περίεργο μείζον ατύχημα σε γερμανική φρεγάτα στον Πειραιά: Ερευνάται η περίπτωση σαμποτάζ! ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΕΘΗΚΕ Η F215 FGS BRANDENBURG ΒΙΝΤΕΟ


Η  γερμανική φρεγάτα F215 FGS Brandenburg κλάσης F123 που εκτελεί χρέη πλοίου διοίκησης της μόνιμης ΝΑΤΟϊκής ναυτικής δύναμης SNMG2 (Standing NATO Maritime Group 2) υπέστη μεγάλες ζημιές, μέχρις σημείου που να παρουσιάζει... κλίση (!) σε ένα πολύ περίεργο ατύχημα (;) κατά τον απόπλου της από το λιμάνι του Πειραιά.

Η πρώτη μαρτυρία από τη Βασιλική Πλεξίδα: «Έτσι σώθηκα από τη συντριβή του ελικοπτέρου» (βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη
Βαρύ πένθος έχει πέσει σήμερα σε ολόκληρη η χώρα από το δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, σκορπίζοντας τον θάνατο σε τέσσερις αξιωματικούς. Σώθηκε μόνο μία γυναίκα αρχιλοχίας, η Βασιλική Πλεξίδα, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ελαφρά κατάγματα και εκδορές.

Τέσσερις νεκροί, μία τραυματίας από την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου

Φωτογραφία από το σημείο της συντριβής/EUROKINISSI
 
Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή Σαραντάπορου Ελασσόνας, όπου εντοπίστηκαν και τα συντρίμμια του Χιούι UH-1H που είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ το πρωί της Τετάρτης.

Αφρικανός "πρόσφυγας" βίασε νεαρή με την απειλή machete μπροστά στον γκόμενό της στην Γερμανία!


Ο γκόμενος αναγκάστηκε να παρακολουθεί τον βιασμό της κοπέλας του απ' τον αγριεμένο Αφρικανό πρόσφυγα που τους απειλούσε με μεγάλο μαχαίρι machete!

Συγκλονιστικό θαύμα: Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν στην τελετή του Αγίου Φωτός του 2015 ΒΙΝΤΕΟ


Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες των πιστών στην πρόσφατη τελετή του Αγίου Φωτός του 2015. Το μοναδικό αυτό φαινόμενο αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσω iphone

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΛΙΒΥΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών για τα χρήματα σημειώθηκε στην Πάτρα...
τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.

Παγκόσμια η προσπάθεια φίμωσης στην εναλλακτική είδηση !!

Να μας φάνε όλους δεν μπορούν θα δημιουργήσουν «ήρωες» και δεν το θέλουν….. υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε τελειώσουν…. σε μηδενίζουν και αν έχεις άντερα συνέχισε!

Η Νορβηγία ετοιμάζεται να κατασκευάσει την πρώτη σήραγγα για πλοία στον κόσμο ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ



Η Νορβηγία ενέκρινε τη χρηματοδότηση ενός φιλόδοξου σχεδίου για την κατασκευή του πρώτου τούνελ στον κόσμο για πλοία.

Kάψε το λίπος στην κοιλιά με το κρύο αποτοξινωτικό ρόφημα που φτιάχνεται σε 2 λεπτά


Το πασχαλινό φαγοπότι ίσως να σου έχει αφήσει λίγες ενοχές γιατί έφαγες σαν να μην υπάρχει παραλία ξεχνώντας ότι το καλοκαίρι δεν αργεί!

Για τον Σταυρό και την Ελευθερία!


Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς (Николај Велимировић), Επισκόπου Αχρίδος: 
Αδερφοί μου, o Θεός μας είναι Θεός των ελεύθερων ανθρώπων και όχι των δούλων. Ο Χριστός κατέβηκε στη γη όχι για να στρατολογήσει με τη βία τους ανθρώπους, αλλά για να συγκεντρώσει εθελοντές στη στρατιά Του. Όποιος ήθελε, ήθελε.. Όποιος δεν ήθελε, δεν ήταν υποχρεωμένος. Μόνο που εκείνος που δεν θέλει να γίνει εθελοντής του Χριστού, γίνεται νεοσύλλεκτος του σατανά, είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει, επειδή ο Χριστός είπε:

Τα λεφτά του Τζορτζ Σόρος δημιουργούν πραξικόπημα στη Βουδαπέστη


Υποστηρικτές του Τζορτζ Σόρος διαδήλωσαν στη Βουδαπέστη κατά του Βίκτορ Όρμπαν
Ούγγροι διαδηλωτές κατέκλυσαν το Μεγάλο Σάββατο τους δρόμους της Βουδαπέστης κατηγορώντας τη δεξιά κυβέρνηση ότι επιδιώκει να φιμώσει τους επικριτές της,

Αποζημίωση 60.000 ευρώ σε φαντάρο που τραυματίστηκε


Mε την υπ’ αρίθμ. 325/2017 απόφαση του Α’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίφθηκε η από 22 Σεπτεμβρίου 2008 αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για