Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Υπό διωγμό οι Έλληνες στη Χιμάρα- οι Αλβανοί φοβούνται αυτονομία


Απρίλιος 23, 2017. 11:17

Το σύνθημα της ελληνικής μειονότητας  που έχει συγκλονίσει τα Τίρανα: «Οι Χειμαρριώτες,  ως Χριστιανοί, δεν θα επιτρέψουν  τους Ολιγάρχες και την Αλβανική Μαφία, για να αρπάξουν τις περιουσίες τους».

ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ» ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

 Η ολοκλήρωση της μετακόμισης των τζιχαντιστών ξεβρακώνει τους Αμερικανούς και τα κίνητρά τους. Παρά την παρουσία στρατευμάτων και τη λεγόμενη «πολιορκία», στελέχη του ISIS κατάφεραν ανενόχλητοι να ξεφύγουν, παρότι εντοπίστηκαν οι κινήσεις τους! Κατά τα άλλα, φταίει ο Άσαντ και γι’ αυτό ο Τραμπ του έριξε 59 πυραύλους, ενώ στον ISIS κανέναν…
Τι άλλο να πει κανείς;

Με 2 Οίκους Ανοχής ως «χρυσούς χορηγούς» το Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο στη Λάρισα !


Δύο οίκοι ανοχής περιλαμβάνονται στους χορηγούς του συνεδρίου στο οποίο μετέχουν διακεκριμένα πρόσωπα από τον τομέα της οικονομίας.

Λιβύη: Κατάρριψη αεροσκάφους με ελληνική εμπλοκή «μέσω» Σούδας;

Ερωτηματικά για ελληνική εμπλοκή σε επιχείρηση κατάρριψης καταριανού αεροσκάφους στη Λιβύη προκύπτουν μετά από δημοσιεύματα στον αραβικό Τύπο

Aπόπειρα εμπρησμού σε ναό στην πόλη Sousse στην Τυνησία.

Eglise
Oι μονάδες της ασφάλειας απέτρεψαν μια απόπειρα εμπρησμού της εκκλησίας στα Sousse λιμάνι στην Α Τυνησία , το Σάββατο 22.4.2017.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ:Ο βρετανικός βομβαρδισμός πριν 73 χρόνια στη Φοινίκη Τη στιγμή του βομβαρδισμού η ελληνική μειονότητα χόρευε για το Πάσχα. Από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν περίπου 15 γυναίκες και δύο παιδιά



Το δημοσίευμα σημειώνει την απουσία του επικεφαλής του ΚΕΑΔ από την εκδήλωση του βομβαρδισμού της εκκλησίας στη Φοινίκη 

Οι σχέση των παιδεραστών φίλων του Clinton με το προσφυγικό (ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΤΣΑ ΓΚΕΪΤ)


Στην Αμερική ο Clinton έχει ένα διάσημο δισεκατομμυριούχο περιούσιο φίλο μπλεγμένο με θέματα παιδεραστίας... τον Jeffrey Epstein. Μετά έχει κι έναν άλλο φίλο δισεκατομμυριούχο τον Frank Giustra ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Επίθεση στα Ηλύσια Πεδία: Τα γαλλικά μίντια δυσκολεύονται να κρύψουν τις κραυγαλέες ανωμαλίες στην ιστορία ενός χαμένου μισθοφόρου.

Paris: les médias peinent à cacher les anomalies flagrantes dans l’histoire d’un mercenaire perdu
O διατεινόμενος δράστης της επίθεσης στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι απέχει πολύ από το να είναι ένας άγνωστος. Είναι ένας εγκληματίας πολυ-υπότροπος που θα όφειλε να εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ένοπλες επιθέσεις  αλλά αυτός απελευθερώθηκε με αντάλλαγμα να στρατολογεί μισθοφόρους και να τους συνοδεύει στη Συρία για να συμμετάσχουν στην ανατροπή της συριακής κυβέρνησης.

Δίνουν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει ποιος πυροβόλησε τα σκυλιά τους στα Ραζάτα Κεφαλλονιάς

Δίνουν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει ποιος πυροβόλησε τα σκυλιά τους στα Ραζάτα Κεφαλλονιάς
Στα Ραζάτα Κεφαλλονιάς την Παρασκευή 21 Απριλίου το πρωί κάποιος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε δύο σκυλιά (Λαμπραντόρ) τα οποία ανήκουν στην οικογένεια της Διονυσίας Μονοκρούσου η οποία κάνει και μέσω του www.zoosos.gr έκκληση για τον εντοπισμό του
δράστη.

ΗΠΑ: Έκοψαν εκπομπή διάσημου προτεστάντη ραδιοφωνικού παρουσιαστή μόλις προσχώρησε στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία


Η δημοφιλής ραδιοφωνική εκπομπή "Bible Answer Man" με τον Hank Hanegraaff κόπηκε απότομα από τον χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Bott Radio Network” (BRN), λόγω «ανησυχιών» σχετικά με τη «βιβλική ακρίβεια» του Hanegraaff αφότου έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος.

Έκτακτη είδηση: Οφειλόμενη απάντηση στον Ράμα κατά τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στο Αλύκο - Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ "Από τη μία μας δίνετε τους τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη γκρεμίζετε τις εκκλησίες μας όπως τον Άγιο Αθανάσιο στους Δρυμάδες. Ήρθατε εδώ για να μας δείξετε ότι είστε φιλέλληνας αλλά κοιτάτε πως να αφανίσετε τον Ελληνισμό εδώ γι' αυτό και ενώσατε το Βρανίστι με τον Δήμο Χιμάρας".


 Απρίλιος 23, 2017. 17:57

Στο Αλύκο του Δήμου Φοινικαίων βρέθηκε σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα όπου μοίρασε τίτλους ιδιοκτησίας σε κατοίκους της περιοχής.

Η εκδήλωση κυλούσε ομαλά έως τη στιγμή που παρενέβη κάτοικος του χωριού Κώσταρι,

Το μαρτύριο των 5 χριστιανών της Maaloula.Απήχθησαν,εκτελέστηκαν και βρέθηκαν οι σωροί τους σε σπηλιά..


Οι 5 Mάρτυρες της Maaloula: αυτές είναι οι λιβανέζικες αρχές ασφάλειας που επέστρεψαν τα σώματα και τα ταυτοποίησαν.Οι νέοι απήχθησαν πριν 3 χρόνια κατά τη διάρκεια της εισβολής των τρομοκρατών στην ιστορική πόλη.Εκτελέστηκαν στην  παραμεθόρια πόλη του Λιβάνου Arsal ορμητήριο των τζιχαντιστών όπου μεταφέρθηκιαν από τους απαγωγείς τους της Al Nasra  από το  Yabroud όπου αρχικά οδηγήθηκαν. Μια οικογένεια από το Λίβανο εντόπισε τις σωρούς σε μια γνωστή σπηλιά στην Arsal. Από τα οστά τους ελήφθη DNΑ και ταυτοποιήθηκαν.

“Τι ετοιμάζεται στα Σκόπια;” Δημοσιεύματα μιλούν για ενδεχόμενο πραξικόπημα


Απρίλιος 23, 2017. 18:17
Αλβανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι γίνεται μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων στα Σκόπια, κοντά στην προστατευόμενη περιοχή «Γιάσεν», 15 χλμ βόρεια της πόλης των Σκοπίων.

Σοκ και δέος: Στα «μουλωχτά» ξεκίνησε η «ενσωμάτωση» 60.000 προσφύγων στην Ελλάδα με… χορηγία Σόρος!


Για «μόνιμους πρόσφυγες με χορηγία Σόρος» και για «εγκατάσταση, σπίτια και εργασία σε 60.000 αλλοδαπούς» κάνει λόγο

Σχεδόν ένας χριστιανός σκοτώνεται κάθε ώρα για την πίστη του!


Σχεδόν ένας Χριστιανός σκοτώνεται κάθε ώρα σε όλο τον κόσμο μόνο λόγω της πίστης του, δήλωσε ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος της Ουάσιγκτον.

Αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μετανάστες



Μεγάλο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές αρχές έχουν προκαλέσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες και οργανωμένο έγκλημα προσεγγίζουν και στρατολογούν μετανάστες.

Ιρλανδικό fund πραγματοποιεί πλειστηριασμούς στην Ελλάδα ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ «ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ»


Σαν το «κοράκι» ένα ξένο fund, με έδρα την Ιρλανδία, βγάζει στο… σφυρί την περιουσία Ελλήνων πολιτών.

Η απειλή των τουρκικών F-35 γίνεται διπλή - MBDA: «Ξεκινήσαμε την πιστοποίηση του βλήματος των 120 χλμ. METEOR στο stealth μαχητικό» ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-35 ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Ένα βήμα πιο  κοντά στην ολοκλήρωση του βλήματος Meteor στο μαχητικό F-35A βρίσκεται ο όμιλος της  MBDΑ σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Το «μνημείο του αγνώστου πρόσφυγα» απέναντι από την Ακρόπολη


Με την έκθεση Documenta 14 που πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 8 Απριλίου έως τις 16 Ιουλίου, υπό τον τίτλο «Learning from Athens», όπου οι εργαζόμενοι ήδη καταγγέλλουν πως άλλαξαν εν μια νυκτί οι συμβάσεις τους και πως βιώνουν απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες, τοποθετήθηκε ένα ανοιξιάτικο πρωινό του Απρίλη μια φυσικού μεγέθους μαρμάρινη προσφυγική σκηνή στον αρχαιολογικό χώρο στο λόφο Φιλοπάππου ή Μουσών, ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη.

Ρωσικά πλήγματα εναντίον Τούρκων στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσικά πλήγματα εναντίον Τούρκων στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μόσχα ξέρει πολύ καλά τις υπόγειες ενέργειες της Άγκυρας.

Τελειώνουν το ελεύθερο διαδίκτυο

Τελειώνουν το ελεύθερο διαδίκτυο

Τι προωθεί αυτή τη στιγμή  η Ευρωπαϊκή Ένωση και τι αναμένεται να γίνει στο εγγύς μέλλον. 

Απόστολος Θωμάς: Θαυμαστή διήγηση από τις περιοδείες στις Ινδίες

 

 Ο Απόστολος Θωμάς πωλήθηκε κατά παραχώρηση Κυρίου στον έμπορο Αμβάνη ως δούλος και πολύ ικανός και έμπειρος οικοδόμος.

Πάπας Φραγκίσκος, ο «εκλεκτός» της πανθρησκείας! Έστειλε μήνυμα για την γιορτή του Βούδα: Χριστιανοί και Βουδιστές ενωμένοι-Ταύτισε τον Χριστό με τον Βούδα!



Αν υπήρχε έστω η παραμικρή αμφιβολία πως ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο απόλυτος κήρυκας της πανθρησκείας και ο «εκλεκτός» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία επιχειρεί
να την επιβάλλει παντοιοτρόπως, μετά και από αυτήν την είδηση θα πάψει να υπάρχει!

Αλβανία: Η υπουργός Άμυνας ΜΙΜΗ ΚΟΔΕΛΗ εγκαινίασε το Γραφείο Κινητοποίησης Εφέδρων στο Ελμπασάν - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ! Η «Μίμι» (υπουργός Άμυνας της Αλβανίας) δούλευε χορεύτρια στη Συγγρού


Απρίλιος 23, 2017. 19:29
Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμη Κοδέλι, δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook τα εγκαίνια του Γραφείου Κινητοποίησης Εφέδρων στην πόλη Ελμπασάν.

“Είμαστε ευγνώμονες για τη Σούδα” δηλώνει ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Παιατ


Ευγνώμονες δηλώνουν οι Αμερικανοί για τη βάση της Σούδας, η οποία θεωρούν ότι διαδραματίζει κεντρικό ρόλο για τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου.

Αίτημα αποφυλάκισης έκανε ο »Abou Banat » απαγωγέας και αποκεφαλιστής των επισκόπων Xαλεπίου που κρατείται στην Κωνσταντινούπολη.


‘Hταν 22 Απριλίου 2013, όταν απήχθησαν οι 2 επίσκοποι Χαλεπίου ο ελληνορθόδοξος Boulos Yaziji και ο συρορθόδοξος Yohanna Ibrahim, 4 χρόνια πέρασαν. Ο Abou Banat η κωδική ονομασία του Μagomed Αbdurrakhmanov από το Νταγκεστάν που απήγαγε τους επισκόπους μέλος της αλ Νούσρα al-Qaïda βρίσκεται ακόμη φυλακισμένος στην Κωνσταντινούπολη.

Σενάριο εισβολής της Αλβανίας στα Σκόπια- από αυστριακή εφημερίδα



«Χάος στα Σκόπια, ο λαός θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση», γράφει η αυστριακή εφημερίδα

Αποδείξεις για το ρόλο της Τουρκίας στην αιματοχυσία της Συρίας! Δείτε τι βρέθηκε


Εκρηκτικό C4 Αντί  Αλεύρων σε σάκους τουρκικής… ανθρωπιστικής βοήθειας  στους σφαγείς της Συρίας

ΣΥΡΙΑ:Zabadani: η πόλη εκκενώθηκε από τους τρομοκράτες που γκρέμισαν ως και την εκκλησία…. ΦΩΤΟΣ

To Zabadani στην περιφέρεια Δαμασκό στη Ν Συρία καταστράφηκε αλλά ελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες χάρη στο συριακό στρατό και στους συμμάχους του που ανάγκασαν τους τρομοκράτες

Spiegel: Οι Γερμανοί κατασκόπευαν τα γραφεία της Ιντερπόλ και στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της ΒΝD, της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρνει στο φως το Spiegel.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ...ΚΑΝΟΥΝ! CIAΝΑΡΧΙΚΟΙ κατέλαβαν τα γραφεία CIAΡΙΣΤΕΡΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ) στα Εξάρχεια - ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ - ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια
Από αντιεξουσιαστές κατελήφθησαν το Σάββατο, επί μιάμιση ώρα, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια.

Σε ένα χρόνο: 48 χιλιάδες Αλβανοί έλαβαν ελληνική και ιταλική υπηκοότητα


Απρίλιος 23, 2017. 21:30
Σύμφωνα με την Eurostat η μεγαλύτερη ομάδα που αιτήθηκε υπηκοότητα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι οι Αλβανοί.

Σκόπια: Σε ποδοσφαιρικό αγώνα – drone με τη «Μεγάλη Αλβανία»


Άδοξο τέλος είχε η πρόκληση των Αλβανών σε ποδοσφαιρικό αγώνα

“Μίζες” 3 εκ. ευρώ για τα Leopard σε αξιωματικούς “όπλο” της Δικαιοσύνης κατά Παπαντωνίου


Για “νέα τροπή” στην έρευνα της Δικαιοσύνης για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπέγραψε τη περίοδο της υπουργίας του στο ΥΠΕΘΑ,κάνει λόγο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Real News.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΛΛΙΑ:Προηγείται ο Ε.Μακρόν λένε τα πρώτα exit polls - Mπαίνει η Μ.Λεπέν στον β' γύρο AΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Μονομαχία ανάμεσα στον άνθρωπο των Βρυξελλών Εμανουέλ Μακρόν και της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις από τη Γαλλία με τον πρώτο να προηγείται με 23,7% έναντι 21,7% της δεύτερης, με αποτέλεσμα την μεθεπόμενη Κυριακή, 7 Μαΐου να έχει σαφές προβάδισμα ο τραπεζίτης. 

H Βόρεια Κορέα απειλεί »να εξαλείψει την Αμερική από το πρόσωπο της γης » και καταγγέλει ότι οι ΗΠΑ μετέφεραν χημικά όπλα στη Ν Κορέα για επίθεση.


H Βόρεια Κορέα εξέδωσε μια σοβαρή προειδοποίηση προς την Ουάσιγκτον με την οποία απειλεί «να εξαλείψει την Αμερική από το πρόσωπο της γης», καθώς η Ουάσιγκτον  σχεδιάζει επιθέσεις με χημικά όπλα στην κορεατική χερσόνησο.

Συρία: To Iσραήλ βομβάρδισε στρατόπεδο των Μονάδων Εθνικής Άμυνας στην Qouneitra και σκότωσε 3

Le bombardement israélien d'un camp militaire en Syrie fait 3 morts
3 άτομα σκοτώθηκαν και 2 τραυματίστηκαν στη Συρία από ισραηλινό βομβαρδισμό που στόχευσε συριακό στρατόπεδο στην περιοχή της Qouneitra στα υψίπεδα του Golan.

Η ιταμή πρόκληση των Τούρκων στην Κίναρο η προσβολή στους νεκρούς και τα τουρκικά σήριαλ!


Οι σοροί των τεσσάρων στρατιωτικών μας,δεν είχαν ακόμη φθάσει στο νοσοκομείο της Λάρισας,όταν οι “γείτονες και σύμμαχοι” Τούρκοι προχωρούσαν στην πιο ιταμή πρόκληση των τελευταίων ετών: 63 παραβιάσεις στο Αιγαίο με υπερπτήσεις στην Κίναρο.

Χασάν Κουγιουκακούζ: Ο Τούρκος πτέραρχος που έδωσε εντολή για παραβιάσεις την ημέρα της τραγωδίας με το ελικόπτερο


Ύβρη κατά των επτά νεκρών αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί η εντολή του Τούρκου αρχηγού τακτικής αεροπορίας Χασάν Κουγιουκακούζ, την ημέρα της τραγωδίας του ελικοπτέρου Χιούι που συνετρίβη στην Ελασσόνα.

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

Ἐχθροὺς ὁ τέμνων Γεώργιος ἐν μάχαις,
Ἑκὼν παρ' ἐχθρῶν τέμνεται διὰ ξίφους.
Ἦρε Γεωργίου τρίτῃ εἰκάδι αὐχένα χαλκός.

Βιογραφία
Ο λαοφιλής Άγιος Γεώργιος ο μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος γεννήθηκε περίπου το 275 μ.Χ. στην Καππαδοκία, από γονείς χριστιανούς. Ο πατέρας του, μάλιστα, πέθανε μαρτυρικά για το

Έτσι είναι να δουλεύεις στο Κινέζικο εργοστάσιο που φτιάχνει τα iPhone... [video]



Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής από την Αμερική, πέρασε 6 εβδομάδες σαν εργάτης εργοστασίου στην Κίνα που κατασκευάζει τα κινητά τηλέφωνα της Apple και καταγράφει την εμπειρία του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φυλλαδιο Προπαγανδας υπερ του Οικουμενισμου μοιραζουν στις Καθολικες Εκκλησιες της Συρου!



Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί - όπου υπάρχει μεγάλη κοινότητα Καθολικών - γίνεται, εδώ και χρόνια, απαράδεκτη προπαγάνδα υπέρ του Οικουμενισμού υπό το πρίσμα της «αγάπης» και «συνύπαρξης»: Μάλιστα, πολλοί θεωρούν την υπάρχουσα κατάσταση στη Σύρο ως το «επόμενο βήμα» στην άμβλυνση των διαφορών μεταξύ Ορθοδοξίας και Παπισμού στη χώρα μας, λέγοντας ότι «τελικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε»!

Λαχταρᾶς ὅμως ἀκόμη μίαν ἐκδρομὴ στὴν Τουρκία


«Δῆθεν», λέει, ἡ Ποντικὴ Γενοκτονία

Ἡ ἐνόχλησις τῆς τουρκοφώνου ἐφημερίδος Μπιρλὶκ τῆς Κομοτηνῆς γιὰ τά μνημεῖα καὶ τὶς ἐκδηλώσεις γιὰ τὴν Γενοκτονία, τήν ὁποία ὀνομάζει «δῆθεν», δὲν μᾶς ἐκπλήσσει.
Εἶναι ἀκριβῶς ἡ ἐπίσημος τουρκικὴ ἄποψις.

Αύξηση-σοκ των θανάτων στον Βόλο – Βολιώτη ξεσηκώσου!


Σοκ στη Μαγνησία: 780 θάνατοι μέσα στο πρώτο μόνο τρίμηνο του 2017. Στους επίσημους καταλόγους των ληξιαρχείων, κατά τις πρώτες 90 ημέρες καταγράφονταν καθημερινά σχεδόν 8 θάνατοι.

Οι Αλβανοί μιλούν επισήμως για “ενιαίο κράτος στα Βαλκάνια”!


Ισχυρές αντιδράσεις στο Βελιγράδι προκαλούν οι διαδοχικές δηλώσεις Αλβανών αξιωματούχων σύμφωνα με τις οποίες εάν διακοπεί η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των δυτικών Βαλκανίων οι Αλβανοί της περιοχής «θα ζήσουν σ ένα ενιαίο κράτος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν στην συγκρότηση της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ξαφνική κλιμάκωση: Για πρώτη φορά η Σερβία απείλησε ευθέως με πόλεμο την Αλβανία


Παρέμβαση Μόσχας: «Ξεχάστε τη Μεγάλη Αλβανία»

 Ξεσηκώνονται οι Αλβανοί της νότιας Σερβίας

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έχουμε ευθεία απειλή πολέμου από τη Σερβία προς την Αλβανία μέσω του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας o οποίος τόνισε ότι ο  Ράμα με τις δηλώσεις του είναι έτοιμος να πυροδοτήσει πόλεμο στα Βαλκάνια!

Οι φράουλες "ασπίδα" κατά του καρκίνου του μαστού

Οι φράουλες "ασπίδα" κατά του καρκίνου του μαστού

Μια διατροφή πλούσια σε φράουλες προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού,την αρτηριοσκλήρυνση και την υψηλή χοληστερίνη, δείχνει νέα μελέτη.

«Βόμβα» από τον πρόεδρο της ΡΑΕ: Διαπραγμάτευση για να πουληθούν και υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ Τι είπε ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε βουλευτές

«Βόμβα» από τον πρόεδρο της ΡΑΕ: Διαπραγμάτευση  για να πουληθούν και υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ

Δεν γνωρίζω εάν η τελική συμφωνία θα περιλαμβάνει ή θα εξαιρεί τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, είπε ο Νίκος Μπουλαξής - Ζήτησε να βγουν από τα τιμολόγια οι χρεώσεις για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Εγγραφο – φωτιά: Παράνομες οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις

Παράνομες και αυθαίρετες μειώσεις επιβάλλονται μετά το νόμο Κατρούγκαλου σε επικουρικές και σε κύριες συντάξεις, όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο-βόμβα του Συνηγόρου του Πολίτη (ΣτΠ) που εξασφάλισε και δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος.

Απίστευτο: Η ΔΕΗ κέρδισε 460 εκατ. από το πετρέλαιο αλλά τώρα ζητά αυξήσεις 700 εκατ.

Απίστευτο: Η ΔΕΗ κέρδισε 460 εκατ. από το πετρέλαιο αλλά τώρα ζητά αυξήσεις 700 εκατ.
Του Χάρη Φλουδόπουλου
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΔΕΗ τονίζει ότι θα πρέπει να της καταλογιστούν περίπου 700 εκατ. ευρώ ως υπηρεσίες κοινής ωφέλειας καθώς έχει επωμιστεί τα βάρη κοινωνικών πολιτικών χωρίς να αποζημιωθεί για την περίοδο 2012 - 2015. Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι

Πτώση ελικοπτέρου: Δείτε Καρέ καρέ την πτήση και τη συντριβή του ΒΙΝΤΕΟ


Οι κακές καιρικές συνθήκες είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αιτία της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο

Διασώζοντας τὴν …«κανονικότητα»!


Πρὸς ὅλους τοὺς θιασῶτες τῆς «κανονικότητος»

Διαβάζω τὴν εἰσήγηση τῆς Ἐπιτροπῆς Ἀνταγωνισμοῦ για τὸ Καρτὲλ τῶν Ἐργολάβων.

Ἀνατριχιαστικὸ κείμενο γιὰ τὴν «κανονικότητα» στὴν ὁποίαν ζούσαμε ἐπὶ δεκαετίες.
Ὅλοι τὸ ξέραμε, ὅλοι τὸ βλέπαμε.

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΚΟ !!!!!



Τη δικογραφία, η οποία έχει σχηματιστεί σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου για το διάστημα που διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών και του Ανδρέα Λοβέρδου για τη χρονική περίοδο που διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών, διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στη Βουλή.

Άρχισαν μεγάλα κόλπα …εξαίρεση για Ρωσία ζητά η ExxonMobil!

Μεγάλες «φουρτούνες» προβλέπονται για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μια είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, οδήγησε σε σφοδρή επίθεση ισχυρών μελών του Κογκρέσου… η ExxonMobil, κατέθεσε τον περασμένο Μάρτιο στο υπουργείο Οικονομικών

ΗΠΑ: Χαιρόταν όταν ξυλοκοπήθηκε ένας «λευκός ρατσιστής». Τρεις μήνες μετά τον σκότωσε ένας μαύρος ρατσιστής


Στις 18 Απριλίου 2017, τρεις λευκοί άντρες εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Fresno της Καλιφόρνια. 
Ο δράστης, ο 39χρονος Κόρι Αλί Μουχάμαντ (Kori Ali Muhammad), τους δολοφόνησε υπό το φώς της ημέρας με το 357 περίστροφό του, ενώ τραυμάτισε άλλον έναν (πάλι λευκό). Την ώρα που πυροβολούσε φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ». Ο Μουχαμάντ έριξε 16 πυροβολισμούς μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Τζέρι Ντάιερ, ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για «έγκλημα μίσους».

Ανατριχίλα - Δείτε τον τελευταίο συγκλονιστικό μονόλογο του Στάθη Ψάλτη για την Ελλάδα της κρίσης... ΒΙΝΤΕΟ


Aπόσπασμα από την τελευταία του θεατρική εμφάνισή στην Πάτρα...

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα


Περίπου 150 «διαδηλωτές» - κυρίως αλλοδαποί – μαζεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Röszke, που είναι στα σύνορα με την Σερβία, ζητώντας την κατεδάφιση του συνοριακού φράχτη και την κατάργηση των κρατικών συνόρων, δήλωσε στο MTI ο György Bakondi, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού.

Κρυφή κάμερα σε μασονική Στοά ΒΙΝΤΕΟ


Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα “τελετουργικά” που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!

Ιράκ: Επέστρεψε ο βιολιστής σύμβολο μετά την φυγή των τζιχαντιστών (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ
Η παρουσία του αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού και έμπνευσης για το Ιράκ, αλλά και πολλούς υποστηρικτές των ελευθεριών της έκφρασης ανά τον κόσμο. Ο ίδιος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να εκφραστεί μέσω της μεγάλης του αγάπης. Της μουσικής και του βιολιού.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη – Πριν μπει στο νοσοκομείο


Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από την ζωή σήμερα στα 66 του χρόνια μετά από σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο...

Τι διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία του Ισλαμικού Κράτους ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί που τα κουτάβια μετατρέπονται σε θεριά ανήμερα, εκεί βρίσκεσαι στα σίγουρα στις εκπαιδευτικές δομές του χαλιφάτου του τρόμου.