Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Επίθεση στα Ηλύσια Πεδία: Τα γαλλικά μίντια δυσκολεύονται να κρύψουν τις κραυγαλέες ανωμαλίες στην ιστορία ενός χαμένου μισθοφόρου.

Paris: les médias peinent à cacher les anomalies flagrantes dans l’histoire d’un mercenaire perdu
O διατεινόμενος δράστης της επίθεσης στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι απέχει πολύ από το να είναι ένας άγνωστος. Είναι ένας εγκληματίας πολυ-υπότροπος που θα όφειλε να εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ένοπλες επιθέσεις  αλλά αυτός απελευθερώθηκε με αντάλλαγμα να στρατολογεί μισθοφόρους και να τους συνοδεύει στη Συρία για να συμμετάσχουν στην ανατροπή της συριακής κυβέρνησης.
Αυτό είναι λίγο το σενάριο των  « Douze Salopards » και δεν είναι η α΄φορά που μέλη των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών  (θα ήταν πιο δίκαιο να τον ορίσουμε ως έναν Intel Asset) ενέχονται ως το λαιμό σε όλα τα βρώμικα χτυπήματα που στρέφονται με βία κατά των υπαλλήλων τους. Αυτοί οι τελευταίοι  όφειλαν να τον ελευθερώσουν.Το μεγάλο κεφάλι (δικαστική ασυλία, προνόμια σε χρήμα και είδος ,  ελευθερία να σκοτώνεις με κάθε ατιμωρησία στη Συρία και αλλού κλπ.) και η παράνοια έκαναν το υπόλοιπο.
Το γεγονός ότι ο στόχος είναι 1 ή περισσότεροι αστυνομικοί επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο το  »ανήκειν » του στις μυστικές υπηρεσίες .
Επομένως μια ακόμη επίθεση υπό πλαστή σημαία (false flag)? όχι στ΄αλήθεια. Πρόκειται για συνέπειες μιας χειρονομίας τυχαίας και παρακινδυνευμένης ενός φαινομένου αξιοποιήσιμο για ένα λίγο ένδοξο τέλος. Αυτή δεν είναι η α΄φορά που ένα δεύτερο μαχαίρι προερχόμενο από τις συμμορίες ή την εγκληματικότητα που στρέφεται ενάντια στον  »θεράποντα » αστυνομικό του.
Αυτό που μπορούμε αυτή τη φορά ν΄αποκομίσουμε είναι ότι τα μίντια ολοένα και πιο πολύ δυσκολεύονται να κρύψουν κάποιες ανωμαλίες κραυγαλαίες κατά τη διάρκεια που αυτά τα σκυλιά του πολέμου κινητοποιηούνται από τις γαλλικές υπηρεσίες για κέρδος που πολύ απέχει από τα συμφέροντα της Γαλλίας.
reseauinternational.net 22.4.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.