Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ: «Η τεράστια απάτη της ΔΕΗ»


1)η ΔΕΗ βάζει υπέρογκους λογαριασμούς και μας χρεώνει παράνομα να πληρώνουμε για τους λαθρομετανάστες και για την πισίνα την θερμαινόμενη που έχει ο κάθε υπουργός στα νησιά! το ονομάζουν ΥΚΩ! (σε μένα ζητάνε 85,04 € να πληρώσω για τους λάθρο και την πισίνα του Φλαμπουράρη και του κάθε λίγδα)

Και επίσημα πλέον, η Δανία από τη Δευτέρα δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν!


Όταν η Δανία σήμερα πλήρωσε και την τελευταία δόση της από ένα δάνειο 1,5 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, δεν ξεχρέωσε απλά μία ακόμα δόση. Έγινε η χώρα που κατάφερε να μη χρωστά σε κανέναν για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από το 1834. Έγινε το έθνος που δεν χρωστά ούτε μία... κορώνα σε κανένα ξένο χρέος.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 404 θέσεις εργασίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα αίτησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού για τις 404 θέσεις μόνιμου προσωπικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ γραμματέων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση στην προκήρυξη 1Κ/2017 για (δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας).

10 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο

Πάπας Συλβέστρος Β’

Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν περισσότερη ευχαρίστηση, πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δούμε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν.

Ουγγαρία: «Κυνηγοί συνόρων» εναντίον λαθρομεταναστών - βίντεο


Ο Ουγγρικός τύπος τους αποκαλεί «κυνηγούς» μετανάστων ή «κυνηγούς συνόρων». Πρόκειται για ειδική μονάδα που περιφρουρεί τα σύνορα και συλλαμβάνει όποιον παράτυπα προσπαθεί να εισέλθει σε ουγγρικό έδαφος.

ΚΟΛΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ...ΜΟΔΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα χαρακτηριστικό ανερχόμενο στοιχειό της σημερινής αρρωστημένης μόδας είναι η εμφάνιση των νυχιών. Ξοδεύονται εκατομμύρια στα ινστιτούτα για καλλωπισμό ονύχων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Η φαντασία στους διάφορους σχεδιασμούς νυχιών δεν γνωρίζει όρια.

Eν κρυπτώ η δίκη – παρωδία της SIEMENS...


Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ πρώην βουλευτή

Ξεκίνησε εν κρυπτώ η δίκη – παρωδία της SIEMENS, ενός διαχρονικού σκανδάλου μεταξύ της Γερμανικής εταιρείας και της εγχώριας διαπλοκής.

Αυτός ο συνδυασμός τροφών προστατεύει από τον καρκίνο


Ο συνδυασμός δυο συστατικών που περιέχονται στις τροφές, της σουλφοραφάνης και του σελήνιου, έχει προστατευτική δράση έναντι του καρκίνου.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Ελλάδα για τέσσερις εβδομάδες – Σε επιφυλακή για το δημοψήφισμα στην Τουρκία


Για κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» θα βρίσκεται η Αθήνα επί τέσσερις εβδομάδες -έως το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τις υπερεξουσίες του Ταγίπ Ερντογάν

Διακεκριμένος τέκτονας ὁ παπποῦς τοῦ Σαμαρᾶ,Ἀλέξανδρος Ζάννας


Ἀλέξανδρος Ζάννας
Διακεκριμένο μέλος τῆς Μεγάλης Στοᾶς τῆς Ἑλλάδος,ὁ παπποῦς τοῦ Σαμαρᾶ,Ἀλέξανδρος Ζάννας. Ἔμ, δέν θά ἦταν; 

Δέν εἶχαν ποῦ νά κρύψουν τήν ...χαρά τους

Γερμανική εφημερίδα εξευτελίζει την ΕΕ για το προσφυγικό! “Η Ελλάδα θύμα”


Μια γερμανική εφημερίδα “ξεφωνίζει” τους Ευρωπαίους για την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση τους στο προσφυγικό και δίνει απάντηση σε κάποιους εντός Ελλάδας, οι οποίοι σπεύδουν πάρα πολλές φορές να γίνουν “βασιλικότεροι του βασιλέως” και να ρίξουν όλες τις ευθύνες για όλα σ΄ εμάς!

Καλώς ήρθατε στη Λήθη! Χορέψτε Αλυσοδεμένοι Στο Ρυθμό!

  Καλώς ήρθατε στο Oblivia, το ολοκαίνουργιο και πιο τρελό λούνα παρκ του κόσμου!
Μήπως χρειάζεστε μια απόδραση;

Φοιτητής σκότωσε στριπτιζέζ και την πέταξε από τον 5ο όροφο γιατί…


Μια ολέθρια ερωτική σχέση ανάμεσα σε έναν 26χρονο φοιτήτη της ΑΣΟΕΕ και σε μια νεαρή στριπτιζέζ. Μια σχέση με πάθη, ζήλια και συχνούς διαπληκτισμούς που οδήγησε στην δολοφονία,

Απίστευτος Ερντογάν: Κατάσκοποι οι Ευρωπαίοι που επισκέπτονται την Τουρκία


Σε νέα επίθεση κατά της Ευρώπης προχώρησε σήμερα Τρίτη 21/3 ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζοντας τη Γηραιά Ήπειρο ως «φασιστική και άκαρδη» υπογραμμίζοντας πως μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου μπορεί να αναθεωρήσει τις σχέσεις του με την Ευρώπη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ UFO ΣΤΟ ΦΩΣ, 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!


Μπορεί να άργησε 6 χρόνια να βγάλει το ντοκουμέντο στο φως, μπορεί να εμπιστευτικέ άγνωστο πάροχο για τη δημοσίευση του βίντεο της κάμερας ασφαλείας

Συνεχίζουν και σκοτώνουν αδέσποτα γατιά και σκυλιά στην Κάρπαθο - Καταγγελία απο τον δήμαρχο του νησιού


«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση του φαινομένου της «θανάτωσης ζώων συντροφιάς, σκυλιών και γατιών», που είναι αδέσποτα.

Η πηγή του Κακού

Η πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτοδύναμη μετά τις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981, στην καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στο Περιστύλιο της Βουλής, αμέσως μετά την ορκωμοσία της.
Η δεκαετία του 1980 έφερε τούμπα τη ζωή πολλών, και τη δική μου. Από την Bentley του Ανδρεάδη με σοφέρ βρέθηκα με Vespa. Είναι η μοίρα όσων μπλέκουν με το Δημόσιο. Δεν παραπονιέμαι, ήταν ένα μάθημα που δεν έμαθα και μια εμπειρία που αντέχεται όταν είσαι στα σαράντα σου.

Tο Bitcoin έχασε το 1/5 της αξίας του!


Το ένα πέμπτο της αξίας του έχασε το bitcoin κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπό την απειλή διάσπασης του ψηφιακού νομίσματος, καθώς μαίνεται η διαμάχη μεταξύ των miners.

Συγκλονίζει η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου: Τι αποκάλυψε για τη δολοφονία μέσα από τη φυλακή


Τι αποκάλυψε για τη φρικτή δολοφονία στο Κορωπί η 26χρονη φόνισσα;...

Η πριγκίπισσα (ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ) 'Αννα της Βρετανίας πιστεύει στα οφέλη των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών

Η πριγκίπισσα 'Αννα πιστεύει στα οφέλη των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών

Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας μπορεί να προκάλεσε κάποια αντιπαλότητα στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας μετά τη δήλωσή της ότι οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορούν να προσφέρουν πραγματικά οφέλη, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση τον μεγαλύτερο αδελφό της Κάρολο που υποστηρίζει ότι οι καλλιέργειες αυτές αποτελούν περιβαλλοντική καταστροφή.

Προώθηση της ομοφυλοφιλίας ακόμα και στις συναυλίες ΒΙΝΤΕΟ

Προώθηση της ομοφυλοφιλίας ακόμα και στις συναυλίες

Ο Wade Nicholson-Doyle πήρε τον σύντροφό του Chris στη συναυλία της Adele στη Μελβούρνη,

ΔΕΗ: Τι ισχύει για τις οφειλές στο πρόγραμμα 36 δόσεων


Μετά από περίπου δύο μήνες ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία»
για τους πελάτες της ΔΕΗ, οι οποίοι είχαν ρυθμίσει τις οφειλές τους στο πλαίσιο του Προγράμματος των 36 δόσεων αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν με αποτέλεσμα η ρύθμιση τους να διακοπεί.

Τι αποκαλύπτουν τα αφτιά σας για τον εαυτό σας


Υπάρχει μια νευρολογική σχέση μεταξύ των εσωτερικών οργάνων και συγκεκριμένων σημείων του σώματος. Παρατηρώντας τα αφτιά, μπορούμε να μάθουμε για τις υπάρχουσες καταστάσεις της υγείας μας ή ακόμη και να προβλέψουμε μελλοντικά θέματα υγείας.

Γ.Παπανδρέου: Oύτε ίχνος ντροπής!- Αντί να σωπάσει… επιτίθεται στον Κ.Καραμανλή (βίντεο)


Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»

της Μαρίνας Νικολάκη

Ούτε ίχνος ντροπής δεν είδαμε σήμερα όπως βέβαια και στις εκλογές του 2009 από τον πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλους τους κατηγουρούμενους στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Απάντηση στον συνάδελφο Μιχάλη Λώλη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ποιος θα προστατεύσει τους πολλούς από την έστω και δικαία οργή των λίγων;

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
Απάντηση στον συνάδελφο Μιχάλη Λώλη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ποιος θα προστατεύσει τους πολλούς από την έστω και δικαία οργή των λίγων;
Αγαπητέ συνάδελφε Μιχάλη Λώλη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Θα πνίξουν τους Τούρκους στην θάλασσα

ΒΙΝΤΕΟ: Θα πνίξουν τους Τούρκους στην θάλασσα

Καρέ-καρέ η προετοιμασία του Πολεμικού μας Ναυτικού

Έτοιμο για όλα το Πολεμικό μας Ναυτικό! Δείτε τηλεοπτικό ρεπορτάζ:

Βέλγος πρωθυπουργός: «Δεν θα εκφοβιστούμε από τη στρατηγική διέγερσης των εθνικιστικών αισθημάτων του Ερντογάν»

Επικριτικός έναντι της Τουρκίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη βελγική εφημερίδα De Tijd ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ.

Μετανάστευση ή Εισβολή; ΒΙΝΤΕΟ

  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατεχόμενα: Πλατφόρμα υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα της Τουρκίας

Κατεχόμενα: Πλατφόρμα υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα της Τουρκίας
Η πλατφόρμα “Αδελφοσύνης των λαών” (Halkların Kardeşligi Platformu) που τάσσεται υπέρ του “όχι” στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία, συστάθηκε στα κατεχόμενα και απαρτίζεται από 12 συντεχνίες, κόμματα και οργανώσεις.

Οι φωτογραφία δεν είναι από το Βούπερταλ, αλλά από το Κιλκίς.



Πρόκειται μόνον για το γερμανικό κλιμάκιο προστασίας των κοινών ευρωπαϊκών μας συνόρων (και παρακαλώ μην γελάτε όταν μιλάμε για τόσο σοβαρά ζητήματα).

Ἔπ, καί ὁ πατέρας τοῦ ...ἱστορικοῦ ἡγέτου τῆς ἀριστερᾶς,Λεωνίδα Κύρκου,διακεκριμένον μέλος τῆς Μεγάλης Στοᾶς τῆς Ἑλλάδος; ! ! !


διακεκριμένον μέλος τῆς μεγάλης στοᾶς τῆς Ἑλλάδος 

Καρφί στο φέρετρο της Τουρκίας από Ρωσία και ΗΠΑ: Ξεκίνησε η εκπαίδευση Κούρδων από Ρωσικές δυνάμεις – Επίσημα για Κουρδιστάν μίλησε η CENTCOM – Δείτε βίντεο και εικόνες


Ρωσία και ΗΠΑ διαμελίζουν οριστικά την Τουρκία για διαφορετικούς λόγους η κάθε χώρα:

Eπίσημα για Κουρδιστάν μίλησαν οι ΗΠΑ σε ανακοίνωση της CENTCOM (!) ενώ η Μόσχα διέρρευσε βίντεο 

Πώς καταστρέφει τη ζωή του κάθε ζώδιο χωρίς καν να το επιδιώκει


Κριός (21/3-20/4)
Καταστρέφετε τη ζωή σας με την αρνητικότητα και επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαθείτε μέσα σε αυτήν.

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σοκ προκαλούν στην Άγκυρα και στο πολιτικό περιβάλλον του Ερντογάν η επίθεση που δέχτηκε από την βουλευτίνα του γερμανικού κοινοβουλίου, τουρκικής καταγωγής, Cemile Giousouf.

Γιά νά μαθαίνουμε - ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ


ΜΕΡΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ Ή ΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΘΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣ ΩΡΙΣΜΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΪΚΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ Καμχῆ, Καλδερών, Μάγιο ΚΑΙ Πάρδο ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ

Οι «αριστεροί» - «αναρχικοί» οπαδοί της Μπεσίκτας και τα εγχώρια γιουσουφάκια




Το άρθρο Σταλινίσκοι κάνουν κουμάντο στα γήπεδα κατέληγε σε υστερόγραφο για τους φανατικούς οπαδούς της τουρκικής Μπεσίκτας, τους λεγόμενους “Carsi”, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν υιοθετήσει ως λογότυπό τους το γνωστό Α (σε κύκλο) της αναρχίας και παρουσιάζονται ως "αριστεροί", "αντιρατσιστές", "αντιναζί" και τα τοιαύτα.

Καιρός: Προσοχή… Ερχεται χιονιάς και ψυχρή εισβολή απ’ τα παλιά από την 1η Απριλίου (χάρτες)


Σοβαρότατη ψυχρή διαταραχή με στοιχεία… «Αριάδνης» οργανώνεται στη βόρεια Ευρώπη και τα στοιχεία δείχνουν πως θα κατεβεί και στη χώρα μας από την 1η Απριλίου, με κρύο και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Εἴπαμε : Τό μόνον πού τούς ἐνδιαφέρει εἶναι ἡ πραγματοποίησις τῶν σχεδίων τους ! - Οἱ Μασόνοι, ὁ Τρίτος Ἰουδαϊκός Ναός καί ὁ Ἀντίχριστος -


Ποιος θα χτίσει το Ναό; *
 
Του Douglas Hamp /μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Πολλοί θεωρούν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αναγκαστικά Εβραίος λόγω της έντονης κίνησης του για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) Ναού στην Ιερουσαλήμ**.

Υπογραφή Προγράμματος Αμυντικής Συνεργασίας με το Ισραήλ

unnamed (4)
Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ, το Πρόγραμμα Αμυντικής Συνεργασίας (ΠΑΣ) έτους 2017 μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ.

Φόνοι, λεπίδι, σφαγὲς κι ἐξορία…




«Ἡ διαμάχη γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ θὰ εἶναι τίποτα ἐμπρὸς σὲ αὐτὸ ποὺ θὰ γίνη μὲ τὸ μάθημα τῆς Ἱστορίας»…

Γαλλική προειδοποίηση για τα ελληνικά σχολεία

Γαλλική προειδοποίηση για τα ελληνικά σχολεία

Γάλλοι κοινωνιολόγοι μας λένε ότι...

Ένα τρίτο νεαρών μουσουλμάνων πιστεύουν πως η τρομοκρατία, η θανάτωση δηλαδή χριστιανών και άλλων αλλόθρησκων μέσω ενεργοποίησης βόμβας, είναι αποδεκτή, γεγονός που αποτελεί καμπανάκι για την Ελλάδα, η οποία εισάγει αδιακρίτως παιδιά μουσουλμάνων στα ελληνικά σχολεία.

Εμπρησμός ή... τυχαία η πυρκαϊά στο τέμενος «Βαγιαζήτ Α', ο Κεραυνός» τού Διδυμοτείχου; Τίς ωφελείται; Μόνον ε δ ώ μία σ ο β α ρ ή ανάλυση για το θέμα ! Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Η _ Κ Α Ι _ Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Η... Ό,τι ΔΕΝ γράφουν οι άλλοι...

Διαβάστε

Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Τα τουρκικά ΜΜΕ ανήγγειλαν πολεμική ενέργεια κατά της Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι!



Μετά τον λεκτικό πόλεμο με την Ολλανδία και την Γερμανία , ο Τούρκος Σουλτάνος ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την Ελλάδα με αφορμή το διαγωνισμό εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Κύπρο και πιθανούς τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αναφέρει προκλητικά και ξεκάθαρα τουρκική εφημερίδα .

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος - ( Καταλάβετέ το,αὐτούς δέν τούς ἐνδιαφέρει ὁ χρόνος,ἕνα μόνον : νά πραγματοποιηθοῦν τά σχέδιά τους )


«Κάτω ἀπό φυσιολογικές συνθήκες, ὅλα τά εἴδη τείνουν νά αὐξάνονται μέ μεγάλη ταχύτητα. Μετά ἀπό λίγες γενιές ὁ κόσμος θά εἶναι κυριολεκτικά γεμᾶτος ἀπό ζωή. Καθώς ὁ ἀριθμός τῶν εἰδῶν αὐξάνεται, γίνεται ὁλοένα καί πιο δύσκολο γιά κάθε ἄτομο νά βρῆ μέσα συντήρησης.. μερικοί πρέπει νά χαθοῦν, καί αὐτό πού εἶναι γνωστό σάν ὁ νόμος τῆς φυσικῆς ἐπιλογής, λέει ὅτι αὐτοί πού θά χαθοῦν θά εἶναι οἱ ἀσθενέστεροι. Οἱ δυνατότεροι θά

Ποιοι κρύβονται πίσω από τους βανδαλισμούς στα ΜΜΜ


Το κεντρικό «στρατηγείο» και τους 2-3 καθοδηγητές (ηλικίας περίπου 35 χρόνων) των ομάδων καταστροφής και αφαίρεσης ακυρωτικών μηχανημάτων επιχειρούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας του κρίκους επικοινωνίας ανάμεσα στους «επικεφαλής» και τους

Συγκλονίζουν τα ευρήματα στον Πανάγιο Τάφο – Αποκλειστικές φωτογραφίες ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ιστορική στιγμή για τον Πανάγιο Τάφο - Παραδίδεται σήμερα το έργο που συγκλόνισε επιστήμονες και επισκέπτες- Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr από τα συγκλονιστικά ευρήματα.

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΘΟΥΡΙΟ»!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Τα βοθροκάναλα δεν θα σας την δείξουν ΠΟΤΕ…

“Σας ΣΦΑΖΟΥΝ μπροστά στα μάτια του Πλανήτη”! Ανοιχτή Επιστολή ενός ΚΑΝΑΔΟΥ στους Έλληνες!

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο μύθος του αριστερού καλλιτέχνη»


Πάντα με έβαζαν σε σκέψεις τα γνωστά λόγια του Xατζιδάκι πως «στην Ελλάδα για να κάνεις καριέρα πρέπει να είσαι ή αριστερός ή ομοφυλόφιλος. Εγώ πάντως αριστερός δεν είμαι».

Η πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά

Τα εβραϊκά κυβάκια ΤΕΦΙΛΙΝ του Κρόνου που φοράνε οι εβραίοι.Ο εβραίος ραββίνος Μορντεχάϊ Ι. Φριζής (Ραββίνος Θεσσαλονίκης) στο βίντεο. Καλό θα ήταν να ξεστραβωθείτε και να ψάξετε για το τι συμβαίνει πραγματικά στον κόσμο. Τόσες οι αποδείξεις ότι τα περισσότερα παρακλάδια των εβραίων είναι προς την λατρεία του Κρόνου-Σαταν. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται απο αυτούς. Δείτε τους πολιτικούς μας.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ: «ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕ ΣΤΟΝ… ΑΓΥΡΙΣΤΟ!»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μεγάλη κρίση έχουν μπει αυτές τις μέρες οι σχέσεις Βουλγαρίας Τουρκίας, εξ’ αίτιας της άμεσης ανάμειξης της Άγκυρας στις βουλγαρικές εκλογές, προτρέποντας τους Τουρκόφωνους της Βουλγαρίας να ψηφήσουν το φιλοτουρκικό κόμμα, Dost.

Οι Αμερικανοί μετέφεραν αεροπορικώς μαχητές κοντά στη Ράκα


Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών που βρίσκονται στη Συρία, μετέφεραν σε τοποθεσίες κοντά στην πόλη της Ράκα μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDG)- συντομογραφία στα τουρκικά.

Καταιγίδα κατασχέσεων από την εφορία για 800.000 οφειλέτες


Μήνα με το μήνα αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των φορολογούμενων στους οποίους η εφορία
επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως είναι οι κατασχέσεις.

Η δραματική υπερφορολόγηση της οικονομίας σε συνδυασμό με

"Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε εντολή για δημιουργία Στρατού Κοσσυφοπεδίου" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΛ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΘΑΤΣΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ


«Μεγάλη είδηση από την Αμερική/ Το SD έδωσε εντολή στο Θάτσι: φτιάξε στρατό Κοσσυφοπεδίου», γράφει το δημοσίευμα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (βίντεο)


Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο μεγάλο ζήτημα του Οικουμενισμού, που σαν επιδημία έχει ενσκήψει στις τάξεις της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, η οποία εμφανίζεται ψευδόμενη και πιστή στις επιταγές της Νέας Τάξης εγκαταλείποντας το ποίμνιο στα νύχια της παναίερεσης

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ «ΚΡΑΧ»: «ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!


Η πορεία των διαπραγματεύσεων έχει ρυθμό χελώνας αυξάνοντας σημαντικά τον βαθμό αβεβαιότητας με πρώτο θύμα τις τράπεζες.

Ακυρώθηκε η ΝΑΤΟϊκή άσκηση που εξαιρούσε τη Λήμνο


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ\

Σε ακύρωση της άσκησης ηλεκτρονικού πολέμου με την επωνυμία «Ramstein» προχώρησε το ΝΑΤΟ έπειτα από ένα τυπικό αλλά απολύτως χαρακτηριστικό παράδειγμα ενδοσυμμαχικής σύγκρουσης ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα.