Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Έλληνας στο Λονδίνο αποκαλύπτει: Περιμέναμε εδώ και πολλές ημέρες ένα χτύπημα


«Επικρατεί αναστάτωση και φόβος...»
«Ήταν σίγουρο, αφού ο αριθμός των αστυνομικών είχε αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες ειδικά στους σταθμούς του Μετρό και στους δρόμους», δήλωσε στο protothema.gr ο Γιώργος Καστελανίδης Ο Γιώργος Καστελανίδης μιλά στο protothema.gr και ισχυρίζεται ότι πολλές μέρες τώρα περίμεναν ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, αφού τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των αστυνομικών είχε αυξηθεί στους σταθμούς του Μετρό και στους δρόμους.
«Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει όλη τη περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες . Μιλούν με τους ανθρώπους που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά στο συμβάν και τους έχουν μεταφέρει όλους σε ένα χώρο για να τους κάνουν ερωτήσεις για το τι είδε ο καθένας και τι άκουσε.
Για εμάς ήταν σίγουρο πως θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, αφού ο αριθμός των αστυνομικών είχε αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες ειδικά στους σταθμούς του Μετρό και στους δρόμους.
Γενικότερα επικρατεί αναστάτωση και φόβος, ενώ ξέρουμε πως η αστυνόμευση τις επόμενες μέρες θα γίνει πιο ισχυρή. Δεν μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας γιατί έχουμε τις δουλειές μας και πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά . Παρόλα αυτά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και προσευχόμαστε να μην τύχουμε πάνω σε τρομοκρατική επίθεση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.