Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΚΟΛΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ...ΜΟΔΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα χαρακτηριστικό ανερχόμενο στοιχειό της σημερινής αρρωστημένης μόδας είναι η εμφάνιση των νυχιών. Ξοδεύονται εκατομμύρια στα ινστιτούτα για καλλωπισμό ονύχων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Η φαντασία στους διάφορους σχεδιασμούς νυχιών δεν γνωρίζει όρια.
Μερικοί τα προτιμούν πολύχρωμα, άλλοι βάζουν σφραγίδες και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Αλλά το πιο εξωφρενικό σαν αυτήν την αρρωστημένη μόδα είναι αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή σε ένα στούντιο στο Μεξικό. Η ιδέα ήταν μιας καλλιτεχνίας, της Lupita Garcia, η οποία πήγε μια μέρα σε ένα στούντιο και ζήτησε κάτι ζωντανό επάνω στα νύχια της. Και ποια είναι αυτή η ιδέα.


Η ιδέα είναι παίρνουμε μικρούς σκορπιούς που τους διατηρούν μισοζωντανούς σε ένα ειδικό υγρό και αφού έχουν βάψει το νύχι κολάνε το σκορπιό από επάνω.
Αυτή η διαδικασία κοστίζει 3 δολάρια. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτή η ιδέα έχει προσελκύσει πολλές κοπέλες που έρχονται και από μακρινές αποστάσεις για να βάλουν σκορπιούς στα νύχια τους.
Η γυναίκεια ματαιοδοξία που τυραννούν αυτά τα ζώντα σε όλο της το μεγαλείο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.