Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τροχόσπιτο Γερμανών τουριστών παγιδευμένο με εκρηκτικά στην Ημαθία!

Υπόθεση-μυστήριο.

Σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα ΣΕΑ Πλατάνου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να βάλει αέρα στα λάστιχα του αυτοκινούμενου τροχόσπιτού του ένα ζευγάρι Γερμανών και διαπίστωσε με τρόμο ότι κάποιοι το είχαν παγιδεύσει με τηλεχειριζόμενο εμπρηστικό μηχανισμό!

Ο Τούρκος στρατηγός Ακάρ έδωσε εντολή για άσκηση με πυρά στο Αιγαίο ευρισκόμενος στην Αθήνα!

NAVTEX-AIGAIO-TURKEY-ELLLADA01 Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Υιοθετώντας την τακτική του αιφνιδιασμού η Τουρκία για δεύτερη συνεχομένη ημέρα ανακοίνωσε την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά, με προειδοποίηση μόνο ολίγων ωρών, αυτή την φορά στο κέντρο του Βορείου Αιγαίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΠΟΙΟΙ έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ώστε να ετοιμάσουν το κόμμα του Πρίγκιπος που θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΠΟΙΟΙ έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ώστε να ετοιμάσουν το κόμμα του Πρίγκιπος που θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο!!

ΠΟΙΟΙ …ΣΠΕΥΔΟΥΝ!!!ΠΟΤΕ θα κάνει την εμφάνισή του το «βασιλικό» κόμμα…

Ο Ακάρ στο Χίλτον κοιμόταν και ο τουρκικός στόλος “έκανε πυρά” νύχτα δυτικά της Λέσβου

Ο Τούρκος Αρχηγός ΕΔ Χ.Ακάρ βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα συμμετέχοντας στο βαλκανικό φόρουμ των Αρχηγών, συναντήθηκε με τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και αυτή την ώρα θα

Δείτε πως βγάζουν εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου τον Θ.Τζήμερο ΒΙΝΤΕΟ «Θύελλα» για την γροθιά Τζήμερου στην Μπαλού του ΚΚΕ - Τον έβγαλαν σηκωτό από την αίθουσα!

«Θύελλα» για την γροθιά Τζήμερου στην Μπαλού του ΚΚΕ - Τον έβγαλαν σηκωτό από την αίθουσα! 

Ομόθυμη καταδίκη της βιαιοπραγίας- Τζήμερος: Δεν χτύπησα κανέναν, με χτύπησαν - Μπαλού: Με χτύπησε και μία και δύο φορές - Δείτε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Τζήμερος να σκίζει αφίσες, αλλά όχι να χτυπά το στέλεχος του ΚΚΕ, καθώς και βίντεο με την απομάκρυνσή του από τον χώρο της συνεδρίασης

Στη Ρωσία απαγορεύθηκε βιβλίο που αναφέρεται σε ανωτερότητα των Εβραίων



Μάιος 11, 2017. 23:01
Ρωσικό δικαστήριο  χαρακτήρισε ως εξτρεμιστικό ένα βιβλίο του Γερμανού ραβίνου του 19ου αιώνα, του  Μάρκους Λεμάν (Marcus (Meir) Lehmann), που έχει τίτλο  «Δια της βίας Βάπτιση» και διέταξε να κατασχεθούν.

«Eυκλείδεια» μαθηματικά: Πώς το αφορολόγητο των 5.686 ευρώ το «βαφτίζουν» 6.250 ευρώ Το αφήγημα του «success story»

tsakalwtos_skeptik_2015

Ο ΥΠΟΙΚ υποσχέθηκε ότι από το 2020, αν πιάσουμε τους στόχους και ενεργοποιηθεί ένα από τα αντίμετρα για μείωση του φόρου εισοδήματος, τότε το αφορολόγητο μπορεί να πάει στα 6.250 - «Μασάζ» στους βουλευτές που αγωνιούν για το αν θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα

ΛΙΓΗ ΣΤΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΩΡΑΚΙ!

Ροδίτισσα μάνα προσφέρθηκε να θηλάζει το μωράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

Ροδίτισσα μάνα προσφέρθηκε να θηλάζει το μωράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

 Ροδίτισσα η οποία έγινε μητέρα πριν από  μερικές εβδομάδες και η οποία διαμένει σε

ΡΟΔΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 84ΧΡΟΝΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ - ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


Συνελήφθη μετά από σχεδόν 20 χρόνια φυγοδικίας άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία 84χρονης γυναίκας στην Κω.

"ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ" "

 


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ! Δείτε γιατί VIDEO

o-basilis-karras-proetoimase-to-telos-tou.w_hr Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, έχοντας αρκετούς φανς.
Στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται γίνεται πάντα πανικός, ωστόσο, σε μία του εμφάνιση κατάφερε να κάνει κάτι μοναδικό. Να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις: Η Ουάσιγκτον δεσμεύεται για την προστασία της Τουρκίας


Το ότι η Ουάσιγκτον είναι αφοσιωμένη στην προστασία του νατοϊκού συμμάχου της διαβεβαίωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τζιμ Μάτις, τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών στο Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργού.

Απόφαση βόμβα: Το Ελεγκτικό ζητεί πίσω τους μισθούς από 30.000 συμβασιούχους



Του Παναγιώτη Στάθη

Πίσω τους μισθούς, με προσωπικούς καταλογισμούς ζητεί η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, από περίπου 30.000 συμβασιούχους οι συμβάσεις των οποίων παρατάθηκαν κατά τρόπο αντισυνταγματικό αφού αυτό απαγορεύεται απο το Σύνταγμα. Η απόφαση βόμβα του ελεγκτικού

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στρατεύματα του ΝΑΤΟ εισήλθαν στο βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ – Ο Ζάεφ έβαλε την χώρα ήδη στην Συμμαχία ειρωνευόμενος την Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ


Γεγονότα μείζονος σημασίας πραγματοποιούνται από χθες το βράδυ στην  ΠΓΔΜ με την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην χώρα για να εδραιωθούν τα κεκτημένα της δύσης, αναφέρει σήμερα το πρωί ο σερβικός τύπος.

Η ατζέντα του “Girl Power” στις νεαρές ηλικίες Ενθάρρυνση της transgender επιδημίας


Του Michael Sebastian (Return of  the Kings) / ΚΟ

Η προπαγάνδα του "Girl Power" είναι πανταχού παρούσα. Κάθε φορά που βλέπετε μια διαφήμιση, πηγαίνετε να δείτε μια ταινία ή απολαμβάνετε την αγαπημένη σας κωμική σειρά στην τηλεόραση, σίγουρα θα εκτεθείτε σε κάποια μορφή μηνύματος Girl Power. Οι «ειδικοί» μας λένε

Η επικίνδυνη πατέντα οδηγού μηχανής που σαρώνει το facebook ΦΩΤΟΣ



Μια ομολογουμένως ευφάνταστη πλην όμως επικίνδυνη πατέντα εφάρμοσε στη μηχανή του ένας συμπολίτης μας. Όπως βλέπετε...

Τα σχέδια των Κινέζων για την ελληνική κρουαζιέρα



"Θα κάνουμε το λιμάνι του Πειραιά ένα μαργαριτάρι για τη Μεσόγειο. Ένα μεγάλο προορισμό κρουαζιέρας". Με αυτά τα λόγια ο Deng Yu, βοηθός διευθύνοντος συμβούλου, PPA, China Shipping, έδωσε το στίγμα των μελλοντικών σχεδίων για την ανάπτυξη της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός στην κινεζική αγορά, μετά και την εξαγορά του ΟΛΠ από την Cosco.

Φωτιά στα Βαλκάνια: Εκατοντάδες στρατιώτες των ΗΠΑ καταφθάνουν στην Βοσνία για να αποτρέψουν την απόσχιση των Σερβοβόσνιων! ΒΙΝΤΕΟ


Σενάρια απόσχισης των Σερβοβόσνιων στην Βοσνία φέρνουν τις αμερικανικές  δυνάμεις εκ νέου στην χώρα αυτή.

Νέα πρόκληση Έ.Ράμα: Απειλεί να προσαρτήσει το Κόσοβο, όπου ξέσπασε πολιτική κρίση – Με πόλεμο απειλούν οι Σέρβοι


Νέα απίστευτη πρόκληση από τον Έντι Ράμα.

Αυτή τη φορά απειλεί να προσαρτήσει το Κόσοβο, όπου ξέσπασε πολιτική κρίση.

Σκόπια- Τουρκία: Μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας


«Σκοπιανές και τουρκικές εταιρείες θα αυξήσουν τη συνεργασία»
Μάιος 11, 2017. 21:29

Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από την Τουρκία είχε συναντήσεις με εταιρείες μέλη  του Συνδέσμου Εμπορικών Επιμελητηρίων στα Σκόπια.

Πρόσβαση στη δικαιοσύνη για περιβαλλοντικά ζητήματα


Νέες κατευθυντήριες γραμμές βοηθούν τους πολίτες να αποκτήσουν καλύτερη και δικαιότερη πρόσβαση στα εθνικά τους δικαστήρια για περιβαλλοντικές υποθέσεις

Επανέρχεται στην επικαιρότητα η διαμάχη μεταξύ των μοναχών και των αναρριχητών για την πρόσβαση στα Μετέωρα.


 Επανέρχεται στην επικαιρότητα η διαμάχη μεταξύ των μοναχών και των αναρριχητών για την πρόσβαση στα Μετέωρα. Τον περασμένο μήνα, μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ακυρώθηκε το διεθνές φεστιβάλ σχοινοβασίας Μετεώρων, που

«Καταζητείται ζωντανός ή νεκρός»: Οι ΗΠΑ δίνουν 10 εκατ. δολάρια για τον αρχηγό τζιχαντιστών

«Καταζητείται ζωντανός ή νεκρός»: Οι ΗΠΑ δίνουν 10 εκατ. δολάρια για τον αρχηγό τζιχαντιστών - Media
Η αμερικανική κυβέρνηση προσφέρει έως και 10 εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες που θα επέτρεπαν τον εντοπισμό του Μοχάμαντ αλ Γκολάνι, του αρχηγού της Φάταχ αλ Σαμ, του πρώην βραχίονα της αλ Κάιντα στη Συρία, γνωστοποίησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η Τουρκία επικρίνει την απόφαση της Γερμανίας να χορηγήσει άσυλο σε Τούρκους στρατιωτικούς



Μάιος 11, 2017. 20:52
Η Άγκυρα καταδίκασε την απόφαση της Γερμανίας να αποδεχθεί τις αιτήσεις ασύλου στρατιωτικών που φέρονται ως προσκείμενοι στην ιδεολογία του ιεροκήρυκα του Ισλάμ, Φετουλάχ Γκιουλέν. 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ : «ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τραβάει στα άκρα το σχοινί η Άγκυρα στην κυπριακή ΑΟΖ, την ίδια ώρα που το ερευνητικό τουρκικό σκάφος Barbaros διεξάγει παράνομες έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα στην περιοχή.

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-Ερανος υπέρ της Τουρκίας στη Θράκη!

dgsdfΝέο προκλητικό «κάλεσμα» από το προξενείο της Κομοτηνής

Σοκαριστικές εικόνες που μέσα από το σπίτι ενός παιδόφιλου


Ο David Timothy Deakin ακούει τα επίμονα χτυπήματα στην εξώπορτα του διαμερίσματός του. Ήταν οι γείτονες; Η αστυνομία; Ο άντρας βλέπει στο μπουφάν ενός πράκτορα τα γράμματα NBI, που μεταφράζεται ως Εθνικό Γραφείο Ερευνών των Φιλιππίνων ή αλλιώς το FBI της χώρας.

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πριν από λίγο καιρό ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Δαμασκού, μελετώντας ένα γνωστό χαρτονόμισμα αξίας 100 μονάδων, με έκπληξη έκανε μια σημαντική για αυτόν ανακάλυψη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ανακάλυψη και στο ίδιο συμπέρασμα με τον μουσουλμάνο της Δαμασκού κατέληξε και ένας Εβραίος από το Ισραήλ. Πως συνδέονται οι δύο αυτές περιπτώσεις;

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: Τι θέλουν να κάνουν στην Αγιά Σοφιά Με αφίσες που έχουν κατακλύσει την Κωνσταντινούπολη

ag.sofia Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι με την Αγιά Σοφιά.

Τα μέλη του συλλόγου «Νέων της Ανατολής» καλούν του Μουσουλμάνους σε

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΜΕΙΝΑΝ»… ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Τούρκους, όταν αντίκρισαν ξαφνικά και τελείως αναπάντεχα να κυματίζει ψηλά η

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Υπόσχεται… κατακλυσμό και τοποθετείται ακόμα και σε όχημα! ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

tourkia_stratos
H τουρκική εταιρεία Aselsan παρουσίασε τελικά το πυκνωτικό ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο οπλικό της σύστημα » rail gun TUFAN»στο IDEF 2017.(13th International Defence Industry Fair) που πρόκειται για το 13ο  Διεθνές Συνέδριο Άμυνας για το 2017, οικοδεσπότης του οποίου ήταν φέτος η Τουρκία.

Βαριές κατηγορίες για απάτη 1 εκ. ευρώ σε έξι εφοριακούς, στη Θεσσαλονίκη

Βαριές κατηγορίες για απάτη 1 εκ. ευρώ σε έξι εφοριακούς, στη Θεσσαλονίκη - Κεντρική Εικόνα
Ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία εις βάρος έξι εφοριακών, άσκησε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ:Συνελήφθη και πάλι για κατοχή ναρκωτικών ο γιος του Μουφτή Ξάνθης! ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Πηγή φωτογραφίας: «Μαχητής» Ξάνθης
Πηγή φωτογραφίας: «Μαχητής» Ξάνθης

Στο σπίτι του Φαϊζάλ Σινίκογλου βρέθηκαν 1 φυτό κάνναβης και 21 ναρκωτικά δισκία – Γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές του απόψεις

Τεχνολογία: Delta SPA Υποκλοπή Δορυφορικών Επικοινωνιών


Για τη πλειοψηφία του κόσμου οι δορυφορικές επικοινωνίες θεωρούνται μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους επικοινωνίας και για αυτό άλλωστε, οι περισσότερες μονάδες ειδικών επιχειρήσεων αλλά και οι πολιτικοί συχνά τις χρησιμοποιούν. Το 2011 η ιστοσελίδα WikiLeaks διέρρευσε μία σειρά από έγγραφα προηγμένων συστημάτων παρακολούθησης. Ένα από αυτά ήταν και το σύστημα δορυφορικών υποκλοπών της εταιρίας Delta SPA

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ: Αναψε ξανά το σήμα της Ολυμπιακής στο Ελληνικό ΦΩΤΟΣ

σημα6
 Μετά από 20 περίπου χρόνια φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Αλίμου.

Η Ρωσία προσφέρει στη Βουλγαρία νέα «MiG-29» και αγοράζει τα παλιά


«Η Ρωσία μας προσφέρει νέα «Mig-29», αγοράζοντας τα παλιά»
Μάιος 11, 2017. 16:00
Σόφια.
Η ρωσική αεροπορική επιχείρηση «MiG» έχει κάνει μια προσφορά στη Βουλγαρία,   αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών με πληρωμή (για αγορά)  των υπαρχόντων παλαιών της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! Στον ιερό βράχο ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Νωρίς το πρωί της Πέμπτης οι Αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων που συμμετέχουν στην 11η Διαβαλκανική Σύνοδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ που διεξάγεται στην Αθήνα, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη. 

Συρία: Οι Τουρκμένοι καταδικάζουν την απόφαση των ΗΠΑ να οπλίσουν τους Κούρδους

Η αντιπολίτευση καλεί τον Ερντογάν να ματαιώσει τη συνάντηση με τον Τραμπ



Μάιος 11, 2017. 20:19
Ο αντιπρόεδρος  της Ένωσης των Φυλών των Τουρκμένων και των Αράβων της Συρίας,  Ομέρ Ντεντέ, καταδίκασε την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να οπλίσει τους Κούρδους της Συρίας.

«ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ» ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Συγκλονιστικά τα ευρήματα έρευνας – Τι λένε οι Ελληνες

poutin
Οι ορθόδοξες κοινωνίες στην Ευρώπη είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν το ρεβανσιστικό όραμα του Vladimir Putin για τη Ρωσία, σε σχέση με τις καθολικές, σημειώνει σημερινό δημοσίευμα του EUObserver, αναφερόμενο στα αποτελέσματα σχετικής έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε χθες από την αμερικανική εταιρία δημοσκοπήσεων Pew.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η φωτογραφία με τους Εύζωνες που σπάει κόκαλα έξω από τη Βουλή – Σε ποιους απέδωσαν τιμές ΦΩΤΟ

evzones Εξαιρετικά σχόλια έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ».

Πρόκειται για τη φωτογραφία στη σελίδα 7, που απεικονίζει ένα στιγμιότυπο από τη χθεσινή
διαμαρτυρία στη Βουλή των μελών του

Ξαφνική στρατηγική άσκηση μετακίνησης των αντιαεροπορικών MIM 23-B Improved Hawk από την Αττική προς «άγνωστο προορισμό» ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ


του Πέτρου Αναστασίου

Με μια θεαματική κίνηση τόσο για επιχειρησιακούς, όσο και για πολιτικούς λόγους, το ΓΕΕΘΑ έδωσε εντολή και εκτελέστηκε άσκηση κινητοποίησης και μετακίνησης από την Αττική της 181 ΜΚ/Β, που είναι εξοπλισμένη με MIM 23-B Improved Hawk και αποτελεί την δεύτερη,

Η Τουρκία πολύ κοντά στην πώληση πολεμικών πλοίων στην Σαουδική Αραβία!


Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να υπογράψουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο εξαγωγών αμυντικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Εθνικισμός: Θανάσιμος εχθρός της Νέας Τάξης



Το 1990 κυκλοφόρησε το βιβλίο “The New World Order” (Η Νέα Παγκόσμια Τάξη) που έγραψε ο Αμερικάνος συγγραφέας και ερευνητής Anthony Ralph Epperson (γεννημένος το 1937).

Γιατί ο Θ.Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Ενα βίαιο περιστατικό έγινε μόλις πριν λίγο κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού συμβούλιου. Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες του κόμματος που υποστηρίζει.

Πρώτη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς από τη Τουρκία- ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Δείτε το βίντεο


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Τις... δόξες του Κιμ Γιονγκ Ουν μάλλον ζήλεψε ο Ρ.Τ.Ερντογάν, γι΄αυτό σήμερα προχώρησε στην πρώτη δοκιμή, βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, στη Σινόπη της Τουρκίας.

Πριν 53 χρόνια έδιναν στους Τούρκους το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: Σήμερα θέλουν και άλλα νησιά

Το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και η πυραυλάκατος ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ στη νήσο Μεγίστη, στο πλαίσιο αποστολής τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ, STR
Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης - Προσπαθώ μάταια από την δεκαετία του 1980 να ενημερώσω τις ελληνικές κυβερνήσεις και τον ελληνικό λαό για την αξία του Καστελόριζου. Ακόμα και, σήμερα, τα δελτία καιρού στις ελληνικές τηλεοράσεις δεν περιλαμβάνουν το ακριτικό νησί, διότι κείται πολύ ανατολικότερα από τους χάρτες που χρησιμοποιούν.

24 γεγονότα που μάλλον δε γνωρίζεις



1. Ο ήχος που ακούς όταν βάλεις κοχύλι στο αυτί σου δεν είναι ο ήχος του ωκεανού αλλά

Δικηγόροι: «Δημεύουν τις περιουσίες των φορολογούμενων»

dikigoroi
«Τη διαφωνία του κατά τρόπο καθολικό και απόλυτο» διατυπώνει το δικηγορικό σώμα στη συμφωνία μεταξύ δανειστών και κυβέρνησης για την αύξηση της βάσης υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών.

20χρονος νεκρός από κατανάλωση «speed» σε μουσικό φεστιβάλ στο «Χυτήριο» – «Μάστιγα» στους νέους η χρήση ναρκωτικών σε συναυλίες


 Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος του Σαββάτου για τον 20χρονο Μανώλη, φοιτητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας μετά από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών σε μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον Χίο: Λαθρομετανάστες χώρισαν το νησί σε «περιοχές» και εγκληματούν


Όταν ακόμη και μια κατεξοχήν καθεστωτική εφημερίδα, με σαφέστατα «αντιρατσιστική» γραμμή, αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι οι λαθρομετανάστες κάνουν ό,τι θέλουν σε νησί της Ελλάδος όπου μπήκαν παράνομα, τότε αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το πόσο τραγική είναι πλέον η κατάσταση στον τομέα της λαθρομετανάστευσης.

ΚΤΗΝΗ ΠΑΝΤΟΥ:Πυροβόλησε στο κεφάλι με αεροβόλο & σκότωσε αδέσποτο σκύλο στο Μάτι της Νέας Μάκρης ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ - ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Πυροβόλησε στο κεφάλι με αεροβόλο & σκότωσε αδέσποτο σκύλο στο Μάτι της Νέας Μάκρης
Καταγγελία κατ’ αγνώστου στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης κατέθεσε στις 9 Μαΐου το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» καθώς την Πέμπτη 4/5 στην οδό Φυσιολατρών στο Μάτι Αττικής ένα αδέσποτο σκυλί βρέθηκε πυροβολημένο. Ο δράστης το είχε σκοτώσει πυροβολώντας το στο κεφάλι με αεροβόλο.

Λιβάνι: Κάνει… θαύματα σε 7 μέρες! - Δείτε τις θεραπευτικές του ιδιότητες


Μπορεί το λιβάνι να είναι γνωστό περισσότερο από την εκκλησία και από… τα δώρα των τριών μάγων στο θείο βρέφος, όμως, φαίνεται ότι …διαθέτει ξεχωριστές θεραπευτικές ιδιότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ !! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ !! ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ !! Τα πάντα Είναι Ενέργεια.

Στερεά Ύλη Στην Πραγματικότητα Δεν Υπάρχει.
Τα πάντα Είναι Ενέργεια. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Ένα στα πέντε Ελληνόπουλα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Ένα στα πέντε Ελληνόπουλα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Στην Ελλάδα 7.500 παιδιά έως πέντε ετών πέφτουν κάθε χρόνο θύματα κακοποίησης,ενώ το 73% δεν θα μιλήσει για αυτό τον πρώτο χρόνο και το 45% των θυμάτων δεν θα μιλήσει για τουλάχιστον πέντε χρόνια

Φιλελεύθερες, νεοταξίτικες …παπαριές!!!


Δὲν μπορῶ παρὰ νὰ γελῶ μὲ τὶς ἐμμονὲς τῶν «θεσμῶν» γιὰ τὶς Κυριακὲς (ἐννοῶ ὅτι τὸ μαγαζί μου τὸ ἀνοίγω ὅποτε γουστάρω), μὲ τις ἄδειες ταξὶ καὶ ἀλλὰ εὐτράπελα, τὰ ὁποῖα, σύμφωνα μὲ τὸ ἐντόπιο μεταρρυθμιστικὸ κίνημα, κρατοῦν τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὴν ἀπογείωσή της.

ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΠΟΡΟΥΣ 800 ΕΤΩΝ! Το αποτέλεσμα… ΦΩΤΟΣ

SPOROI

 Ανακάλυψαν πρόσφατα σπόρους ηλικίας 800 ετών, σε μια αρχαιολογική ανασκαφή…
Τα περισσότερα τρόφιμα έχουν ημερομηνία λήξης. Ειδικά οι φυσικές τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, σιγά-σιγά σαπίζουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά τι γίνεται με τους σπόρους τους; Σίγουρα κι εκείνοι έχουν ημερομηνία λήξης, έτσι δεν είναι;

Αναβιώνει και πάλι η Αραβική Άνοιξη;

Αναβιώνει και πάλι η Αραβική Άνοιξη;

Παρόμοιο περιστατικό στην Τυνησία με εκείνο του 2011

Ο Βασιλιάς της Σ. Αραβίας και τα τσιπάκια

Ο Βασιλιάς της Σ. Αραβίας και τα τσιπάκια

Μία εντελώς ακραία ιδέα είχε ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας,

Το ακυκλοφόρητο όπλο της CIA

Το ακυκλοφόρητο όπλο της CIA

Το Wikileaks πρόσθεσε νέα έγγραφα στο Vault 7,

ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΥΒΟ …ΒΙΝΤΕΟ


Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ!!! …
Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΟΣΤΙΣΕ 1 ΔΙΣ..!!!


….χρησιμοποιούν την ιερή γεωμετρία να για έρθουν σε επαφή με άλλες διαστάσεις και οντότητες;;; Γνωρίζουν την δύναμη πίσω απο την ιερή γεωμετρία