Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Τροχόσπιτο Γερμανών τουριστών παγιδευμένο με εκρηκτικά στην Ημαθία!

Υπόθεση-μυστήριο.

Σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα ΣΕΑ Πλατάνου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να βάλει αέρα στα λάστιχα του αυτοκινούμενου τροχόσπιτού του ένα ζευγάρι Γερμανών και διαπίστωσε με τρόμο ότι κάποιοι το είχαν παγιδεύσει με τηλεχειριζόμενο εμπρηστικό μηχανισμό!

Ήταν 10:30 το πρωί της Πέμπτης, όταν το ζευγάρι που είχε προορισμό την Κέρκυρα σταμάτησε για να ελέγξει ο οδηγός τα ελαστικά του τροχόσπιτου με πινακίδες Γερμανίας και είδε έκπληκτος ένα παράξενο αντικείμενο κολλημένο στο σασί, από το οποίο εξείχε ένα καλώδιο ενώ αναβόσβηνε ένα λαμπάκι! Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν βόμβα και έτρεξε στους υπεύθυνους του πρατηρίου ζητώντας τους να ειδοποιήσουν τις αρχές.
Στο σημείο έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πλατέος και της Πυροσβεστικής, που απομάκρυναν το τροχόσπιτο από το πρατήριο το οποίο έκλεισε προληπτικά. Δυο ώρες αργότερα (σ.σ. καλά που δεν είχε χρονοδιακόπτη…), έφτασαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν εμπρηστικός μηχανισμός με δυνατότητα πυροδότησης από μακριά!
Η βόμβα αφαιρέθηκε προσεκτικά και μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου εξετάζονται αφ’ ενός η συνδεσμολογία και το περιεχόμενό της και αφ’ ετέρου τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να αποδείξουν ποιος την τοποθέτησε.
Την έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση ανέλαβε το κλιμάκιο Θεσσαλονίκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Πάντως, το ζευγάρι των Γερμανών συνέχισε το ταξίδι του αφού έδωσε κατάθεση στους άνδρες της Αστυνομίας. Όπως είπαν, δεν φαντάζονται ποιος μπορεί να ήθελε να τους κάνει κακό.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.