Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΚΟΜΟΤΗΝΗ:Συνελήφθη και πάλι για κατοχή ναρκωτικών ο γιος του Μουφτή Ξάνθης! ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Πηγή φωτογραφίας: «Μαχητής» Ξάνθης
Πηγή φωτογραφίας: «Μαχητής» Ξάνθης

Στο σπίτι του Φαϊζάλ Σινίκογλου βρέθηκαν 1 φυτό κάνναβης και 21 ναρκωτικά δισκία – Γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές του απόψεις

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή (5/5) στην Κομοτηνή ο Φαϊζάλ Σινίκολου, γιος του Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του Φαϊζάλ Σινίκογλου εντόπισαν μεταξύ άλλων 1 φυτό κάνναβης ύψους 15 εκατοστών και 21 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης μετέβη αμέσως και ο Μουφτής κ. Σινίκογλου που διαμένει στο ίδιο σπίτι  προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο γιος του μετά την σύλληψή του.
Ο γιος του Μουφτή Ξάνθης, Φαϊζάλ Σινίκογλου, σε προκλητικές φωτογραφίες με όπλα ανά χείρας
Ο γιος του Μουφτή Ξάνθης, Φαϊζάλ Σινίκογλου, σε προκλητικές φωτογραφίες με όπλα ανά χείρας
Αυτή πάντως δεν είναι και η πρώτη φορά που ο γιος του Μουφτή Ξάνθης με τις πράξεις του απασχολεί αρνητικά την κοινή γνώμη. Ο Φαϊζάλ Σινίκογλου φημίζεται άλλωστε για τις ακραίες τουρκικές εθνικιστικές του απόψεις ενώ δεν διστάζει να αναρτά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μέχρι και προσωπικές του φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με όπλα ανά χείρας.
Αν μη τι άλλο η στάση ζωής του δεν συνάδει σε ουδεμία των περιπτώσεων με το ήθος που θα έπρεπε να διακατέχει μέλη της οικογένειας ενός θρησκευτικού λειτουργού, άμεσα συνδεδεμένου με το ελληνικό Κράτος.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του Φαϊζάλ Σινίκογλου.

fonirodopis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.