Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η Αγία Τράπεζα είναι φλεγόμενη βάτος


(+Γεώργιος Παπαζάχος, καθηγητής Καρδιολογίας στο Παν/μιο Αθηνών και προσωπικός ιατρός του Οσίου Πορφυρίου)
Βρέθηκα τελευταία σε μια κεντρική εκκλησία των Αθηνών και έζησα βαθύ πόνο. Την ώρα πού κοινωνούσαν οι Αρχιερείς και οι Ιερείς, γύρω μου είχαν στηθεί «πηγαδάκια» -και όχι από ανθρώπους χωρίς παιδεία..

Η ΔΕΗ κλέβει όλο τον κόσμο για να μη πληρώνουν οι υπάλληλοί της ρεύμα και να κάνουν δεξιώσεις με χαβιάρια και αστακούς με τα λεφτά του λαού

Είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ δεν είναι και πολύ τίμια με τους Έλληνες πολίτες. Επίσης οι δαπάνες που κάνει κάθε χρόνο με δεξιώσεις και διάφορες δήθεν συνεδρίες προσφέροντας στους υπαλλήλους της χαβιάρια και αστακούς είναι ιδιαιτέρως δαπανηρές αλλά και αρκετά προκλητικές.

Αποτοξίνωση στο συκώτι με 5 τροφές: Ποιες είναι και πώς βοηθούν

Το συκώτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα στο σώμα, αφού είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό και την διύληση όλων των βλαβερών ουσιών από τροφές και ποτέ που περνούν στο αίμα. Είναι επί της ουσίας το όργανο που "φυλακίζει" τις τοξίνες και προστατεύει όλα τα υπόλοιπα όργανα.

Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας - Ορυχεία χρυσού, πλούτος και μάχες


Ο τάφος της Αμφίπολης εντυπωσιάζει σήμερα με το μέγεθός του. Ωστόσο η αρχαία Αμφίπολη ήταν μια πόλη ισχυρή, μεγάλη, με Ψηλά τείχη -που σώζονται. Πέρασε στην κυριαρχία των Μακεδόνων και έγινε το «νομισματοκοπείο» του Φιλίππου του Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτοί που έκαψαν τις παιδικές σάρκες στο Βιετνάμ καθορίζουν ποιος είναι εγκληματίας!!!


Οι επαγγελματίες εκτελεστές των λαών δεν πρόκειται προς το παρών να σταματήσουν την γενοκτονία των αθώων πολιτών στην ηρωική χώρα της Συρίας. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για το ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από τις επιθέσεις και εκτελέσεις αμάχων στην Συρία…εδώ και 6 χρόνια αιματοχυσίας!!! Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να έρθει όσο αυτόν τον κόσμο τον κυβερνούν οι τρομοκράτες της Δύσης.

Ο Πινόκιο ... Νάρκισσος Η ωραιοποιημένη Ύβρις

Ο Πινόκιο Νάρκισσος
Η διεθνής επιστημονική βιβλιογραφία έχει καταγράψει πάνω από 20 διαφορετικές συμπεριφορές που εμφανίζουν τα άτομα με την επονομαζόμενη ναρκισσιστική διαταραχή.
Αίσθηση μεγαλείου και βαρύτατης αυταρέσκειας. Χειριστικότατη συμπεριφορά προς τους άλλους με εξάρσεις γοητευτικής αίγλης που εναλλάσσονται με επιθέσεις και προσβλητικότητα προς την αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια του «άλλου».

Βενεζουέλα μαλλλ@@@@κα μου...


Περισσότερα,

Καταστράφηκε το 40% των κυψελών μελισσοκομίας, στην Αλβανία. Οι μέλισσες παθαίνουν σύγχυση από την καλλιέργεια ναρκωτικών στην Αλβανία και τα κατεστραμμένα δάση της χώρας δάση


το 2016 υπήρξε μια δραματική χρονιά για τους μελισσοκόμους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία σε εθνική κλίμακα, φέτος καταστράφηκε το 40 τοις εκατό των κυψελών.

Επίγειος Παράδεισος: Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στην Ελλάδα - Είναι 568 τετραγωνικά και ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....... ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Ένα σπίτι, 568 τετραγωνικά, τρεις ιδιωτικές παραλίες

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην δήμαρχο Μεγίστης



Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον πρώην δήμαρχο Μεγίστης Παύλο Πανηγύρη ο οποίος κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ… ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Θορυβημένη η Άγκυρα παρακολουθεί με ένταση τις τελευταίες κινήσεις των αμερικανικών δυνάμεων από το έδαφος της Συρίας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμερικανικά άρματα μάχης έχουν παραταχτεί σε θέση μάχης απέναντι από τα τουρκικά, στην συνοριακή γραμμή Kılıçtepe, στην περιφέρεια του Mardin.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ? ΓΙΑΤΙ Ε ? Ο Καμίνης στέλνει λογαριασμό νερού 15.000 ευρώ σε Μουζάλα και Τόσκα για κτίριο υπό κατάληψη (ΤΟΥΤ ΕΣΤΙΝ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ!)

Ο Καμίνης στέλνει λογαριασμό νερού 15.000 ευρώ σε Μουζάλα και Τόσκα για κτίριο υπό κατάληψη
Ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ έφτασε στον Δήμο Αθηναίων από το κτίριο σχολείου στον πεζόδρομο της οδού Πρασσά, στο Κολωνάκι, που τελεί υπό κατάληψη!
Λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 15.000 ευρώ, από κτίριο σχολείου που τηρεί υπό κατάληψη στέλνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.

Το Σώμα μας Ομιλεί Ελληνικά


Το μεγάλο ταξείδι της ζωής αρχίζει, όταν ένα Ωάριον και ένα Σπερματοζωάριον συνφωνήσουν να δομήσουν ένα νέον Σώμα.

Μυστήριο: Αρπάζουν γάτες, τις ξυρίζουν και τις επιστρέφουν Στη Βιρτζίνια

Μυστήριο: Αρπάζουν γάτες, τις ξυρίζουν και τις επιστρέφουν

Από τον Δεκέμβριο, τουλάχιστον επτά γάτες εμφανίστηκαν ξαφνικά στα σπίτια τους με την κοιλιά, την βουβωνική χώρα και τα πόδια τους ξυρισμένα

Ο Έλληνας που διασχίζει ολόκληρη την Αγγλία με το ποδήλατο μαζεύοντας χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο


Του Μάνου Χατζηγιάννη

Ρωτάμε και ξαναρωτάμε τι είναι ευτυχία

Μου την δίνει ο Τσίπρας όταν λέει “Έχει ο θεός”!

Μου την δίνει ο Τσίπρας όταν λέει “Έχει ο θεός”!

Έξαλλη η Λιάνα Κανέλλη με τον Αλέξη Τσίπρα

Έξαλλη με τον πρωθυπουργό εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Φωτογραφίες: Ο Αλέξης Τσίπρας στην Σύνοδο Κορυφής για το Brexit ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΜΑΣ!


Χαλαρός και ευδιάθετος ο πρωθυπουργός συνομίλησε με ομολόγους του και προσκάλεσε τον Φρανσουά Ολάντ να κάνει διακοπές στην Ελλάδα - Τι είπε στην σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών που μετείχε ως παρατηρητής

Έπνιξα τη Στέλλα επειδή δεν ήθελε να κάνει μπάνιο: Σοκ από την ομολογία του παιδοκτόνου ΒΙΝΤΕΟ

Έπνιξα τη Στέλλα επειδή δεν ήθελε να κάνει μπάνιο: Σοκ από την ομολογία του παιδοκτόνου
Ανατριχιαστική η περιγραφή όπως περιλαμβάνεται στη δικογραφία

 Το κινητικό πρόβλημα της Στέλλας με έριξε σε κατάθλιψη, είπε - Σοκαρισμένη η μητέρα - «Ο μπαμπάς θυμώνει εύκολα» λέει ο δίδυμος αδερφός του παιδιού

Απόρρητο έγγραφο της CIA αποκαλύπτει ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα ξεσπάσει πόλεμος όλοι εναντίον όλων στα Βαλκάνια



Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βελιγράδι αποκάλυψε εμπιστευτικό έγγραφο της CIA που λέει ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα ξεσπάσει πόλεμος στα Βαλκάνια.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: H 113η Αλβανική Ταξιαρχία εισέρχεται στα Σκόπια – 10 Αλβανοί πολιτικοί χαροπαλεύουν – Διάγγελμα Ιβάνοφ προς τον λαό – Σερβία: «Η κατάσταση μας αφορά»!

Πάμε για το κύκνειο άσμα του κράτους των Σκοπίων. Ο Αλβανός ηγέτης Τζαφέρι κινητοποίησε Αλβανούς αστυνομικούς και στρατιώτες και τους έστειλε στα Σκόπια ενώ έχουμε άφιξη και εθελοντών από την Αλβανία μαζί με UCKάδες!

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Βερολίνου μετά την έρευνα στην ύποπτη βαλίτσα ΦΩΤΟ

Οι πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου ανεστάλησαν για λίγη ώρα το Σάββατο, καθώς η αστυνομία έκλεισε τον Β τερματικό για να ερευνήσει μια ύποπτη βαλίτσα.

«Κόλαση» από την τουρκική Αεροπορία: Παρά την αντίδραση των ΗΠΑ «σάρωσαν» με 100 νεκρούς τις θέσεις των Κούρδων της Συρίας ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΛΗΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΕΦΑΛΙΑ» ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ


ου Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Επιδεικτικά βομβάρδισε θέσεις των συμμάχων των ΗΠΑ των Κούρδων SDF η τουρκική Αεροπορία σκοτώνοντας όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές περίπου 100 μαχητές από τις μονάδες του People's Protection Units (YPG), στην περιοχή Sinjar στο βόρειο Ιράκ και στο όρος Karachok στην βορειοανατολική Συρία και στην νοτιοανατολική Τουρκία

O Assad θα βομβαρδίσει το Ισραήλ με πυραύλους Scud;

هل يقصف الاسد "اسرائيل" بصواريخ سكود؟
O  Assad θα βομβαρδίσει το Ισραήλ με πυραύλους Scud;H Συρία έστειλε ένα
drone πάνω από το Golan στο Ισραήλ  « ως απάντηση στην ιρσαηλινή αεροπορική επιδρομή στο αεροδρόμιο της Δαμασκού ».Το Ισραήλ καταρρίπτει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος με πύραυλο Patriot .

Τα Σκόπια ανάβουν «φωτιές» στα Βαλκάνια - UCK:«Σλάβοι θα σας σφάξουμε για όσα κάνατε στους Αλβανούς αδελφούς μας» ΞΥΠΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
O «UÇK-AKSH» έβγαλε ανακοίνωση για έναρξη εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα κατά της σλαβικής πλειοψηφίας των Σκοπίων ανάβοντας εκ νέου την φωτιά στην «πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων» 

Κακόγουστη φάρσα ή μακάβριο αστείο μάλλον το τηλεφώνημα για σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε κάδο στην περιοχή του Μενιδίου


Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής πολίτης τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρήκε σακούλα πιθανόν με ανθρώπινο μέλος επί της Λ. Δημοκρατίας στο Μενίδι.

Αγνοείται 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών - Η αγωνία της οικογένειάς της


«Νομίζουμε ότι έπασχε από κατάθλιψη» - «Ψάχνουμε με τα πόδια, με αυτοκίνητα, με ό,τι μέσα έχουμε», εξομολογείται η αδερφή της

ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ !! Μοτοσικλέτα διανύει 500 χιλιόμετρα με… ένα λίτρο νερό! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφεύρεση


Ο βραζιλιάνος εφευρέτης, προωθεί τη δημιουργία του ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον μηχάνημα
Μια πραγματικά μοναδική μηχανή, η οποία μπορεί και κινείται μόνο με νερό, παρουσίασε ένας βραζιλιάνος από το Σάο Πάολο.

Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία της μικρής Στέλλας



Ένα βίντεο κάνει από το πρωί του Σαββάτου το γύρο του ελληνικού διαδικτύου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ο πατέρας της άτυχης Στέλλας, να πετάει στα σκουπίδια τη σορό της κόρης του.

Ο Πάνος Καμμένος στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Αγαθονήσι ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ



Η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ 1 θα ξεκινήσει τη θεματολογία της με βίντεο από την έπαρση της σημαίας στο Αγαθονήσι, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Απειλές πολέμου από UCK στα Σκόπια


φωτό από τη σελίδα του UCK στο Facebook

Ν.Τραμπ: «Με την εκτόξευση του πυραύλου η Βόρεια Κορέα περιφρόνησε την Κίνα – Eπισπεύδουμε την επιβολή μονομερών κυρώσεων»


Προχωρώντας σε νέα δοκιμαστική εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου, η Βόρεια Κορέα επέδειξε «περιφρόνηση» για τις επιθυμίες της Κίνας, τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Telegraph: Ο Σόιμπλε είπε στον Βαρουφάκη ότι τα μνημόνια είναι σε βάρος της Ελλάδας

Telegraph: Ο Σόιμπλε είπε στον Βαρουφάκη ότι τα μνημόνια είναι σε βάρος της Ελλάδας
Την παραδοχή πως στη θέση του, δεν θα υπέγραφε τα μέτρα λιτότητας, έκανε σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά τη διάρκεια μιας κατ’ ιδίαν συζήτησής τους.

Η παράνομη υλοτομία κατέστρεψε αρχαία δάση των Βαλκανίων, η οικολογική καταστροφή στην Αλβανία και το μορατόριουμ για την αντιμετώπισή της, συνεχής καταστροφή και των Ελληνικών δασών από Αλβανούς λαθροϋλοτόμους

Η Αλβανία αντιμετωπίζει μια οικολογική καταστροφή, από την παράνομη υλοτομία.
Αριθμητικά στοιχεία που συνέλεξε για έρευνα η "Balkan Investigative Reporting Network, or BIRN" δείχνουν ότι δασικές εκτάσεις στο μέγεθος μικρής πόλης ισοπεδώνονται κάθε χρόνο στην Αλβανία.

Λουκέτα, σκλᾶβοι καὶ μνημόνια!!!

Ἡ Τρόικα τῶν «7 χρόνια κάναμε λάθος», μαζὺ μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑ ποὺ ξεπλένει κάθε μνημόνιο, κάνουν ἐπιτέλους πράξη τὰ προφητικὰ λόγια τοῦ Τέλογλου καὶ περνοῦν νόμο γιὰ τὸ ἄνοιγμα τῶν καταστημάτων τὶς Κυριακές.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ιερείς: Τα παιδιά πρέπει να διδαχθούν το Ισλάμ

Ιερείς: Τα παιδιά πρέπει να διδαχθούν το Ισλάμ
Οι γονείς που έχουν αντιρρήσειςσχετικά με το να διδαχθούν τα παιδιά τους για το Ισλάμ, πρέπει να τους απαγορεύεται να αποκλείουν τα παιδιά τους από την διαθρησκευτική εκπαίδευση, ανέφερε η Εκκλησία της Αγγλίας.

Συμφέροντα πίσω από την εμμονή για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές Διεθνή συμφέροντα που θέλουν τις πολυεθνικές να είναι ανοικτές όλο το χρόνο ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



Την άποψη ότι πίσω από την εμμονή των δανειστών, για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές, υποκρύπτονται συμφέροντα, εξέφρασε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μπόνης.

«ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Με υπογραφή …Δημάρχου & ΜΚΟ του «Σόρος» !!! (Θά γίνει ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΕΤΟ λαθρομεταναστών!!!)


ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΜΩΡΑΛΗΣ) ΕΚΑΝΕ ΑΡΑ ΓΕ ΤΟΝ …ΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ «ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΤΟ ‘SURVIVOR’ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ;)
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ …Κ Η Δ Ε Υ Ε Τ Α Ι !!! ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ…

Λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο: Ο Ερντογάν ενέταξε στα σχέδια του τον αγωγό Ανατολικής Μεσογείου

Turkish President Recep Tayyip Erdogan (L) meets with Chief of Staff General Hulusi Akar (R) in Ankara, Turkey, 27 April 2017. EPA, TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE HANDOUT, EDITORIAL USE ONLY
Και τον αγωγό Ανατολικής Μεσογείου ενέταξε στα σχέδια της Τουρκίας ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στη σύνοδο του Ατλαντικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι αυτού του είδους τα προγράμματα θα καταστήσουν την Τουρκία κέντρο ενεργειακού διαδρόμου. Είπε ακόμη ότι στα σχέδιά τους είναι ένα νέο πλοίο να κάνει από δύο γεωτρήσεις στο χρόνο στη Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα.

Ποια Ευρώπη; Οι Ευρωπαίοι ξοδεύουν 31 δισ το χρόνο για αγορά ναρκωτικών! Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά στις γυναίκες. Οι γυναίκες και τα κορίτσια αποτελούν το 1/3 των χρηστών παγκοσμίως

Ειρωνεία... 15χρονη που νίκησε τον καρκίνο ως βρέφος, «νικήθηκε» από τα ναρκωτικά
 
Μία τραγωδία και μία μεγάλη ειρωνεία της ζωής μετουσιώθηκαν σε ένα κορίτσι 15 ετών στη Βρετανία, το οποίο «έφυγε» σε αυτήν την τρυφερή ηλικία από υπερβολική δόση κοκαΐνης και χαπιών Έκσταση. Όπως αποκαλύφθηκε, το πανέμορφο κορίτσι

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: δεν έχουμε χρόνο, μετά το χάος στα Σκόπια ανοίγει το Βορειοηπειρωτικό

ΞΕΚΙΝΗΣΕ… ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ «ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ»…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ και έρχεται από ψηλά
 « αλλάξτε τα σύνορα στην Βαλκανική Χερσόνησο πριν ανακηρυχθεί κουρδικό»

«Οι χαλβάδες των Σκοπίων καταρρέουν» 

Δήλωση-ΣΟΚ από καθηγητή μοριακής βιολογίας "Είμαστε διατροφικά πειραματόζωα"



Πρέπει και μπορούμε να αποτοξινώσουμε τόσο τη γεωργία όσο και το σώμα μας από τα χημικά και τα μεταλλαγμένα, αρνούμενοι να είμαστε πια διατροφικά πειραματόζωα. Αυτό τονίζει ο Γάλλος καθηγητής μοριακής βιολογίας Ζιλ-Ερίκ Σεραλινί του Πανεπιστημίου της Καέν, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πραγματική είδηση δε λέγεται είναι κρυμμένη κάπου στον ΟΥΡΑΝΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP4XP0t5E0OkhLMVp8THynxaCPSnGly3BE2Tn8hFtZwA6b1tvv89apD-JyaSjBGGSi0EXNtnFRe1HB-ofiLLxiLoasx5wUXlaYbOVpdXTo1eGXVKC_rbp1x66xzQIjc6y1w0RAnSg1pTU/s320/%25CE%25A6%25CE%25A9%25CE%25A4%25CE%259F24268.jpg

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τόσα πολλά σημάδια σε μια εποχή καθολικής ύπνωσης. Τόσες προφητείες αιώνων μπροστά μας και δεν παίρνουμε μπρος στον δρόμο της αφύπνισης και της μετάνοιας. Η γεωπολιτική ροή των εξελίξεων ξεκινά από τον υπέρ -υπολογιστή του Ουρανού την στιγμή που έχουν βραχυκυκλωθεί τα ανθρώπινα κυκλώματα της κοινωνίας.

Τo κούρεμα καταθέσεων βάζει στο τραπέζι το ΔΝΤ Επί τάπητος επίσης τα πρωτογενή πλεονάσματα και τα εργασιακά


Έχει ανοίξει κάποια θέματα το ΔΝΤ που δεν ήταν στην ατζέντα”, ανέφερε υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, λέγοντας ότι ένα από τα τρία βασικά θέματα των σημερινών διαπραγματεύσεων είναι ο χρηματοπιστωτικός τομέας. Με απλά λόγια το κούρεμα καταθέσεων.

«Το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται» [Βησσαρίων (1403-1472)] ΒΙΝΤΕΟ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»

Ισλάμ και Δύση: Δύο ασύμβατες έννοιες;

Δ ι α χ ρ ο ν ι κ ώ ς ... «Το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται» [Βησσαρίων (1403-1472)]

Την πληρώνουμε 10.000 τον μήνα, για να ρίχνει πασιέντζες.



Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε το λόγο απαντώντας στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά στην τροπολογία που έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση και διαγράφει τα πρόστιμα στον Σαββίδη η κυρία

Από το Καστελόριζο στην δημιουργική ασάφεια: Οι 7 πληγές του μνημονίου



Γράφει ο Κωνσταντίνος Μανίκας, Οικονομολόγος – Ψυχολόγος

Κλείσαμε επτά χρόνια μνημονιακής πορείας. Επτά χρόνια πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών διδαγμάτων. Επτά χρόνια επαναπροσδιορισμού βασικών μεταπολιτευτικών αρχών. Επτά χρόνια κατάρρευσης του κοινωνικού ιστού, της οικονομικής δραστηριότητας, της διεθνής εικόνας της χώρας. Επτά χρόνια που δεν αφήνουν πίσω τους φαγούρα αλλά επτά βαθιές, ανεξίτηλες πληγές.

Σ. Καλεντερίδης : Το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» και η Τουρκική ένταση στο Αιγαίο ΗΧΗΤΙΚΟ


Τα όσα συμβαίνουν στη FYROM είναι μία από τις πτυχές της εθνικής «αφύπνισης» των Αλβανών και στα πλαίσια της «Μεγάλης Αλβανίας» , μία εξέλιξη που θα συμβεί και δεν είναι αρνητική εκ προοιμίου για την Ελλάδα που δεν αναμειγνύεται , είπε ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης στον 9.84

Ἐλευθερία ἐκφράσεως

Ἐλευθερία ἐκφράσεως
Τὴν πρώτη νύκτα πλησιάζουν
καὶ κλέβουν ἕνα λουλούδι
ἀπὸ τὸν κῆπο μας
καὶ δὲν λέμε κάτι…

Μείωση στο 15% του φόρου των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Τραμπ


Ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών Μνούτσιν παρουσίασε τα βασικά σημεία της φορολογικής μεταρρύθμισης που προβλέπει μαζικές φοροελαφρύνσεις για πολίτες και επιχειρήσεις. Ισχυρές αντιστάσεις αναμένονται στο Κογκρέσο.

Η πιο ριψοκίνδυνη βόλτα με λεωφορείο στα Ιμαλάια! ΒΙΝΤΕΟ

maxresdefault
Για όσους λατρεύουν τον κίνδυνο! Μία βόλτα που προκαλεί… ίλιγγο!

Μέση Ανατολή: Ποιοι ζητούν τον πλήρη αφοπλισμό του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Ποιοι ζητούν τον πλήρη αφοπλισμό του Ισραήλ
 «Η ισραηλινή κυβέρνησηθα πρέπει να αφοπλισθεί για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή».

Έμφραγμα: Τι θα νιώσετε λίγο πριν συμβεί


Οι περισσότεροι θάνατοι από εμφράγματα προκαλούνται από κοιλιακή μαρμαρυγή της καρδιάς που εμφανίζεται πριν προλάβει ο ασθενής

HMS Audacius: Μετά από 10 χρόνια κατασκευής έκανε την εμφάνισή του το υποβρύχιο «τέρας» της Βρετανίας (φωτό)


Πρόκειται για ό,τι πληρέστερο έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος. Το υποβρύχιο με την ονομασία HMS Audacius, μετά από 10 χρόνια κατασκευής, έκανε την εμφάνιση του στο Μπάροου και τις επόμενες μέρες θα πέσει στο νερό.

Δείτε τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς για την Πρωτομαγιά

Athens Airports Metro
Με στάση εργασίας την Δευτέρα 1η Μαΐου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.