Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ποια Ευρώπη; Οι Ευρωπαίοι ξοδεύουν 31 δισ το χρόνο για αγορά ναρκωτικών! Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά στις γυναίκες. Οι γυναίκες και τα κορίτσια αποτελούν το 1/3 των χρηστών παγκοσμίως

Ειρωνεία... 15χρονη που νίκησε τον καρκίνο ως βρέφος, «νικήθηκε» από τα ναρκωτικά
 
Μία τραγωδία και μία μεγάλη ειρωνεία της ζωής μετουσιώθηκαν σε ένα κορίτσι 15 ετών στη Βρετανία, το οποίο «έφυγε» σε αυτήν την τρυφερή ηλικία από υπερβολική δόση κοκαΐνης και χαπιών Έκσταση. Όπως αποκαλύφθηκε, το πανέμορφο κορίτσι
είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν βρέφος και κατάφερε να το ξεπεράσει, κερδίζοντας το στοίχημα της ζωής. Δώδεκα χρόνια μετά, οι Μοίρες πήραν πίσω το πολύτιμο δώρο της, τιμωρώντας τη Σέρι Λι Τζέιμς γιατί δεν το εκτίμησε όσο θα όφειλε.

Η 15χρονη κατέληξε από ανακοπή καρδιάς μετά από χρήση ναρκωτικών χαπιών και κοκαΐνης. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν μάταιες.


Η έφηβη Βρετανίδα από το Έσεξ, είχε διαγνωστεί σε ηλικία τριών ετών με καρκίνο στο συκώτι. Μετά από μεγάλες θυσίες και προσπάθειες, υποβλήθηκε σε πετυχημένη μεταμόσχευση συκωτιού και έζησε. Νίκησε τον καρκίνο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τα «φαντάσματα» που την κυνηγούσαν.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 15χρονη βρισκόταν σε πάρτι μαζί με άλλους συνομίληκούς της. Εκεί πήρε ναρκωτικά και λόγω της υπερβολικής δόσης, υπέστη ανακοπή.
Την Παρασκευή εκδικάστηκε η υπόθεσή της στο δικαστήριο, όπου αποδείχθηκε ότι έλαβε εθελοντικά τα ναρκωτικά και ότι δεν ευθύνεται κάποιος άλλος για τον θάνατό της. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, για εμπορία και διακίνηση........

Αποτέλεσμα εικόνας για τονυ μπλερ

Επί εποχής σοσιαλιστή Μπλερ δόθηκε η χαριστή βολή στην Αγγλία.....Ξεπούλημα και ναρκωτικά παντού! Μιλάμε για τραγικά πράγματα. 

Γιοι υπουργών του Τόνυ να αγοράζουν χασίς αξίας 5.000 ευρώ και μετά να το διαλαλούν σε όλους...ΟΛΕΣ οι παμπ του Λονδίνου στα πολύ σκληρά ναρκωτικά. Όσο για τα φημισμένα Πανεπιστήμια; Δεν υπάρχει όριο...Στη Γαλλία,  υπολογίζεται ότι υπάρχουν δέκα εκατομμύρια χρήστες καννάβεως.....Ποιος δημιούργησε αυτή την κατάσταση; Μα φυσικά ένας άλλος σοσιαλιστής. Ο  πρώην πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν. Τι έκανε το σούργελο; Έβγαινε σε προεκλογικά σποτ και διαφήμιζε την κάνναβη!  

Το να κόβεις το απλό τσιγάρο ( μας έχουν σπάσει τα νεύρα με την αντικαπνιστική υστερία) και να το ρίχνεις στα ναρκωτικά δεν λέει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.