Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Είπε ο Χριστός να κάτσουμε να μας σφάξουν ή να αντισταθούμε αν έρθει κάποιος να μας σκοτώσει ;

Είπε ο Χριστός να κάτσουμε να μας σφάξουν ή να αντισταθούμε αν έρθει κάποιος να μας σκοτώσει ;

Ρωτούν πολλοί :

«Επιτρέπεται να ασκήσω βία στις δύσκολες στιγμές και ώρες που
έρχονται (στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο όλο) ;»

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτά είναι τα σχέδια του Ερντογαν – Τι θέλει να κάνει στην Τουρκία

maxresdefault
Η μετατροπή της Τουρκίας σε ισλαμικό κράτος, είναι στην κρυφή ατζέντα του Ερντογάν, σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό και συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη, ο οποίος μιλώντας στο IONION FM, σχολίασε τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η εμφάνιση της Παναγίας μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες...ΒΙΝΤΕΟ


Tο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να δεχθούμε κάτι το εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες; Βέβαια, καλό είναι να μην πιστέυουμε ότι μας σερβίρουν, διότι υπάρχουν και οι επιτήδειοι.

Όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμένα γεγονότα... εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Στη ζωή μας άλλωστε δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα! Το γεγονός της Zeitun στην Αίγυπτο έχει καταγραφεί ιστορικά, και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Μεγάλη αποκάλυψη από Ιταλίδα πολιτικό: Εξηγεί γιατί μισούν θανάσιμα εμάς τους Έλληνες!

Έμα Μπονίνο
Σ’ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδας πολιτικού, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

Μάθετε τι Πραγματικά Συμβαίνει στον Κόσμο! Αποκαλύπτει ο Βλαντιμίρ Πούτιν!! (video)

 
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν
αποκαλύπτει τις πράξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων στον κόσμο.
Από ομιλία του Πούτιν στην λέσχη Valdai στο Sochi 27 Οκτωβρίου 2016
(ομιλία ΠΡΙΝ τις αμερικανικές εκλογές)

Δείτε πως η Ε.Ε. χρηματοδοτεί την υποχρεωτική...ανεργία!

Δείτε πως η Ε.Ε. χρηματοδοτεί την υποχρεωτική...ανεργία!

Απώτερος σκοπός, όλοι να ζουν αποκλειστικά και μόνο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 

ΠΟΙΕΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;; BINTEO

ΠΟΙΕΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ…

Forbes: Ας άφηναν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει

Forbes: Ας άφηναν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει

«Η Ελλάδα  δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρηματικό ποσό που απαιτείται και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε (να συμμετάσχει το ΔΝΤ)», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος

Οι Εβραίοι και ο Μωσαϊκός νόμος σταύρωσαν τον Χριστό ΒΙΝΤΕΟ

Οι Εβραίοι και ο Μωσαϊκός νόμος σταύρωσαν τον Χριστό

Η Μεγάλη Εβδομάδα, η εβδομάδα ανάμνησης του τι τράβηξε ο Χριστούλης μας από εκείνους,που τον νόμο και την θρησκεία του αφεντικού τους, του Γιαλνταμπαώθ - Γιαχβέ -Σατανά μάς τον κάνανε ιερό. Να θυμηθούμε δηλαδή, τι κάνανε εκείνη την εποχή που διαρκώς προσπαθούσανε να Τον στριμώξουν, να Τον συλλάβουν και να Τον σκοτώσουν.


Η συγκλονιστική ζωή της Ελληνίδας που κοσμούσε τα πακέτα των Sante! ΦΩΤΟ

ΣΑΝ1
Είτε καπνίζει κάποιος, είτε όχι, είτε είναι μικρός σε ηλικία είτε μεγαλύτερος είναι μάλλον απίθανο να μην έχει πιάσει στα χέρια του ένα πακέτο τσιγάρων «Sante». Τη θρυλική κόκκινη παραλληλόγραμμη κασετίνα δηλαδή που μέσα της έκρυβε 20 άφιλτρα τσιγάρα.

Εκπληκτικό! Ταΐζει το αδέσποτο και αυτό της φέρνει κάθε μέρα "δώρα"!

Εκπληκτικό! Ταΐζει το αδέσποτο και αυτό της φέρνει κάθε μέρα `δώρα`!

Η ιστορία του σκύλου Tua Plu που έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral. Πριν απολαύσει το φαγητό του, προσφέρει στη "μαμά" του για αντάλλαγμα... φύλλα και χαρτιά!

Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας 10 ώρες μετά από την εφαρμογή του βερνικιού νυχιών


Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών βάφει τα νύχια της. Αλλά, γνωρίζατε ότι το βερνίκι νυχιών περιέχει χημικά συστατικά τα οποία είναι τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο σώμα, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και στο εσωτερικό του σώματος σας; Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε πως το βερνίκι νυχιών επηρεάζει το σώμα σας,

Αν δείτε κάποιον να σας παρακολουθεί με ένα απλό τηλεσκόπιο, πιθανότατα να είστε στόχος όπλου κατευθυνόμενης ενέργειας!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "KΗΙΒΙΝΥ" ΑΧΡΗΣΤΕΨΑΝ ΕΝ ΡΙΠΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΝ NORAD (NORTH AMERICAN AEROSPACE DEFENCE COMMAND) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Επικίνδυνα μονοπάτια διαφθοράς στην Ελλάδα, την Αλβανία και την Ιταλία, Η υπόθεση του Αλβανού πρώην αστυνομικού Dritan Zagani, το "drug scan

Η έκθεση  (GRECO) για τη διαφθορά στην Ελλάδα , οι συστάσεις προς την κυβέρνηση και
η αξιολόγηση συμμόρφωσης της χώρας μας στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2017

Τουρκία: Παραδόθηκε το TCG Bayraktar - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


Το TCG Bayraktar Class LST (Landing Ship Tanks) παραδόθηκε στο τουρκικό ναυτικό χθες, 22/04, παρουσία του Τούρκου υπουργού άμυνας Φικρί Ισίκ (Fikri Isik). Το πλοίο είναι από τα πλέον σύγχρονα του είδους του και το μεγαλύτερο στην Τουρκία κατασκευασμένο απο τουρκικές ιδιωτικές εταιρείες σύμφωνα με το ntv.com.tr

Υπόγειες στοές στη Σελήνη

Υπόγειες στοές στη Σελήνη

Ενδέχεται να ανοίχτηκαν από αρχαία ποτάμια λάβας στο φεγγάρι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τις μελλοντικές ανθρώπινες αποικίες

Oι σπάνιες γαίες στο Αιγαίο, οι συνταξιούχοι γεωλόγοι και η χρεοκοπία του ΙΓΜΕ


Tο 2013 το ΙΓΜΕ και το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, στο πλαίσιο προγράμματος ερευνών, συνολικού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, ξεκίνησαν την αναζήτηση ενδείξεων για κοιτάσματα σπανίων γαιών στην υφαλοκρηπίδα του Βόρειου Αιγαίου, από τον Κόλπο της Ιερισσού έως τη Σαμοθράκη.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΤΕΣΤ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η απόφαση της κυβέρνησης μέσα στα πολλά τεστ υγείας, που ζητάει από όσους υποβάλλουν αίτηση να εργαστούν στο δημόσιο, να έχει και ένα "τεστ παρθενίας" για όσες γυναίκες είναι κάτω των 25 ετών.

Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος θαμμένος ζωντανός σε φέρετρο;



Πόση ώρα θα μπορούσε να αντέξει κάποιος μέσα σε ένα φέρετρο αν τον έθαβαν ζωντανό; Από δέκα λεπτά μέχρι μία ώρα, ή έξι με 36 ώρες;

"Ιταλός αρχαιολόγος για Αμφίπολη: "Η ΕΕ δεν θέλει τέτοιες ανασκαφές γιατί διαλύουν το μύθευμα ότι ο ρωμαϊκός πολιτισμός είναι το θεμέλιο της Δύσης""


Kαι όμως υπάρχουν ακόμα δύο θάλαμοι προς εξερεύνηση σύμφωνα με τον Ιταλό αρχαιολόγο Α.Κόρσο, ενώ καταγγέλει ότι κάποιοι δεν θέλουν τη συνέχιση της ανασκαφής, λόγω πολιτικών ιδεοληψιών και η ΕΕ για να μην καταστραφεί το μύθευμά της ότι όλα ξεκινούν από τον ρωμαϊκό πολιτισμό!

Τα θαύματα του Αγίου Γεωργίου σε μουσουλμάνους

Τα θαύματα του Αγίου Γεωργίου σε μουσουλμάνους
Συγκλονιστικές ιστορίες
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πλευρές της σχέσης ανάμεσα στο χριστιανισμό και το μουσουλμανισμό είναι το γεγονός ότι, σε περιοχές όπου συνυπήρξαν πληθυσμοί που ανήκαν και στις δυο πνευματικές παραδόσεις, οι μουσουλμάνοι γίνονταν αποδέκτες θαυματουργικών παρεμβάσεων του Χριστού, της Θεοτόκου και διαφόρων χριστιανών αγίων.

Προβοκάτσια των κεμαλικών με το Αγαθονήσι



Μέχρι τώρα ήταν ο Ερντογάν που κατά την προεκλογική του περίοδο προκαλούσε κάθε μέρα, είτε με τα νησιά του Αιγαίου, είτε με τη Συνθήκη της Λωζάνης, είτε με τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων.

ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Ποιοι δεν θέλουν τον Τσοχατζόπουλο εκτός φυλακής

??????? ??? ?????????????? ??????????? Προσπάθεια από κάποιους να παραμείνει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βλέπει το «nyxtobaths.blogspot.gr», σε σχετικό άρθρο, όπου μαζί δημοσιεύει και ένα έγγραφο.
Ολόκληρο το άρθρο:
Όλοι είχαν την σιγουριά ότι θα βρεθεί τρόπος να βρεθούν τα χρήματα για την εγγύηση των 200.000 ευρώ που είχε επιβάλει το δικαστήριο για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και δεν είχαν πέσει πολύ λάθος! Τα χρήματα μπορεί και να υπάρχουν αλλά ίσως κάποιοι τα μπλοκάρουν για προσωπικά συμφέροντα και ουσιαστικά τον δολοφονούν με την επιστροφή του στον Κορυδαλλό μετά από το τριπλό bypass.

AIΣΧΟΣ ! ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΠΙΚΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ! ΒΙΝΤΕΟ


 ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΛΟΓΟΥΣ .....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!!!

Tι σημαίνουν όλες οι λατινικές φράσεις που ακούμε καθημερινά


Από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσουμε τη λατινική γλώσσα. Αν και πολλοί από εμάς την έχουμε διδαχθεί, σχεδόν πάντα “σκαλώνουμε” σε αυτή την φράση, που έχουμε ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν θυμόμαστε τι ακριβώς σημαίνει.

Έξι παράξενα πράγματα για τον ανθρώπινο οργανισμό που συμβαίνουν στο διάστημα



Η παρατεταμένη διαμονή στο διάστημα κρύβει μερικές εκπλήξεις, αλλά και κάποιους κινδύνους για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μάθετε γι αυτούς…

«Η Συρία χρειάζεται 900 δις δολάρια για ανασυγκρότηση»


Απρίλιος 22, 2017. 21:17
Ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου, Αχμέντ Αμπό ελ Γκεΐτ, δήλωσε ότι για την ανασυγκρότηση της Συρίας απαιτούνται τουλάχιστον 900 δισεκατομμύρια δολάρια, λόγω της εμπλοκής της σε εμφύλιο πόλεμο από το 2011, σύμφωνα δημοσίευμα του Σαββάτου από το αιγυπτιακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «MENA».

Τα βασανιστήρια των Άγγλων στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ στην Κύπρο

Τα βασανιστήρια των Άγγλων στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ στην Κύπρο

Θέλετε να μάθετε, τι κάνανε οι "συμμάχοι" μας Άγγλοι στους Έλληνες της Κύπρου, που πολεμούσαν για την ελευθερία τους;

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα με δικιά σας ευθύνη, γιατί περιγράφονται σκληρά βασανιστήρια απο τους "πολιτισμένους" Άγγλους!

ΕΕ: Σχεδιάζει τα χαλύβδινα λέπια της λογοκρισίας



Καθεστώτα υπό κατάρρευση θωρακίζονται με επιπρόσθετα μέτρα και μηχανισμούς κατασταλτικούς. Πάντα για να συγκρατηθεί το σάπιο περιεχόμενο ενός βαρελιού χρειάζεται να περαστούν (στο βαρέλι) περισσότερα σιδερένια στεφάνια…

Ο Χριστιανός μπορεί να είναι άραγε ταυτόχρονα και Πολεμιστής; (Μέρος 1ο)



γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


Ο πόλεμος στηρίζεται στο μίσος...και θρέφεται απ’ τον πόνο...

Βλέπεις να σκοτώνονται γύρω σου οι σύντροφοί σου και πολεμάς με μεγαλύτερη μανία και αποφασιστικότητα...

Ο τελευταίος που είχε συμφέρον να ρίξει τα χημικά ήταν ο Άσαντ: Γιατί τον θέλουν νεκρό;

Εκκλησία της Δαμασκού επισκέφτηκε ο Σύρος πρόεδρος. Φωτογραφία αρχείου Syrian Presidency via Facebook
Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ
 
Έχουν ήδη συμμαχήσει με τους αποκεφαλιστές του σουνιτικού  Ισλαμικού κράτους. Και το διαφημίζουν χωρίς αιδώ. Αμερικανοί, Ισραηλινοί και τα παρακολουθήματά τους στην ΕΕ και  στη  Μέση Ανατολή (Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ), δηλώνουν και το κάνουν πράξη πως προτιμούν τους ισλαμιστές-αποκεφαλιστές , παρά το κοσμικό καθεστώς του Άσαντ. Και κάθε μέρα που ο Άσαντ παραμένει στην εξουσία κυριολεκτικά σκυλιάζουν και βγάζουν αφρούς σαν σεληνιασμένα τετράποδα.

Δικέφαλο δελφίνι βρέθηκε σε παραλία της Σμύρνης στην Τουρκία - Δείτε το μοναδικό αυτό φαινόμενο! φωτο

Αίσθηση έχει προκαλέσει η εικόνα ενός δελφινιού με δύο κεφάλια που ξεβράστηκε σε παραλία της Σμύρνης

Γιατί αυξάνεται η τάση των Ευρωπαίων για επιστροφή στα εθνικά τους νομίσματα


Ο Sergi Cutillas δήλωνε ενθουσιασμένος όταν η Ισπανία ανακήρυξε το ευρώ ως το εθνικό της νόμισμα.

Βίντεο ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το Άγιο Φως (όταν πρωτοβγαίνει) ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ: Για "άπιστους Θωμάδες"! ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΦΕΤΟΣ 2017



 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ : Κι όμως ... στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν ακόμη παλικάρια ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ σε μια "ρατσιστική" παράσταση που κοροϊδεύει τον ορθόδοξο μοναχισμό. Φωτογραφίες - Βίντεο - Σχόλια.


Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε από την Λαμπρή, και κάποιοι "θεατρίνοι", αυτοπροσδιοριζόμενοι ως κουλτουριάρηδες, σκέφθηκαν να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ με μια θεατρική παράσταση που προσβάλει τον Ορθόδοξο μοναχισμό. 
Ντύθηκαν (ξεντύθηκαν για να κυριολεκτούμε), ξύρισαν όλοι οι άρρενες και το στήθος τους και φωτογραφήθηκαν παριστάνοντας τους μοναχούς..

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! "ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...

Αιγύπτιος κόπτης ο οποίος πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Καϊρου (όπου ζει η οικογένειά του, ενώ εδώ εργάζεται ο ίδιος) προειδοποιεί, μέσω της εφημερίδας μας: "Οι περισσότεροι τζιχαντιστές βρίσκονται στην Αίγυπτο. Εκεί γίνεται στην κυριολεξία χαμός από τους πυρήνες...

ΧΙΟΣ:ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΘΩΠΕΥΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό ήλθε την Παρασκευή στο φώς της δημοσιότητας στην Χίο όταν ένας λαθρομετανάστης ακολούθησε ένα μικρό Ελληνόπουλο στις τουαλέτες σε καφετέρια της πόλης και αποπειράθηκε να το θωπεύσει και να το κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η γκρίζα πόλη του μέλλοντος στην Ολλανδία

Η γκρίζα πόλη του μέλλοντος στην Ολλανδία
Ένα ανεξάρτητο, αυτόνομο χωριό, που δημιουργήθηκε σε διάστημα μικρότερο των δυόμισι χρόνων, είναι πλέον το μεγαλύτερο Κέντρο Υποδοχής Αιτούντων 'Ασυλο στην Ολλανδία. Το «Κέντρο Υποδοχής COA» βρίσκεται στην πόλη Ter Apel, στο βόρειο τμήμα της χώρας, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 αιτούντες άσυλο.

Έτσι η Τουρκία θα πλήξει την Ελλάδα: Θα χτυπήσουν σε Αιγαίο-Θράκη με πρόσφυγες και στην Κύπρο με όπλα

Έτσι η Τουρκία θα πλήξει την Ελλάδα: Θα χτυπήσουν σε Αιγαίο-Θράκη με πρόσφυγες και στην Κύπρο με όπλα
Το σχέδιο της Τουρκίας να πλήξει την Ελλάδα και να εκβιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να βγει κερδισμένη στο προσφυγικό, στους υδρογονάνθρακες και σε ό,τι άλλο προσδοκά, «ξετυλίγεται» από τις τελευταίες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ..ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Στα άδυτα του Βατικανού ΒΙΝΤΕΟ

Στα άδυτα του Βατικανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι μυστικά κρύβει το Βατικανό, ένα άγνωστο για τους περισσότερους κρατίδιο;

Θεσσαλονίκη: Αμερικάνικη ΜΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ έβαλε σαν σήμα της, γράφημα πρόσκλησης παιδόφιλων (ΠΙΤΣΑ ΓΚΕΪΤ ΜΥΡΙΖΕΙ)


ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Σίγουρα ΟΧΙ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ…
‘XEΡΙ – ΧΕΡΙ’ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;;

ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ



Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην οδό Παπαναστασίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός ενός επαγγελματικού φορτηγού προσπάθησε να αποφύγει ένα σκύλο και κατέληξε μέσα σε ένα κομμωτήριο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες

Μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

690_dc534415-13a7-4daf-b09c-cef029978c4b
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί που βρίσκονταν στην είσοδο του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αγίου Δημητρίου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννενα: Συμπλοκή μεταναστών με έναν τραυματία

Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλίμνιο περιοχή των Ιωαννίνων.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ βίντεο της KGB με υπερφυσικές δυνάμεις! ΒΙΝΤΕΟ



Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με υπερφυσικές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε...

Δημοψήφισμα κατά της παγκοσμιοποίησης ο δεύτερος γύρος για τη Λεπέν Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα εκλογικά αποτελέσματα

Δημοψήφισμα κατά της παγκοσμιοποίησης ο δεύτερος γύρος για τη Λεπέν
Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι το κεντρικό θέμα αυτών των εκλογών είναι η «άγρια παγκοσμιοποίηση» και κάλεσε όλους τους πατριώτες να την υποστηρίξουν. Ηρθε η ώρα να απελευθερωθεί ο γαλλικός λαός από τις αλλαζονικές ελίτ, πρόσθεσε.

Πλ. Βικτωρίας: Συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών


Συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών «προσφύγων» και «οικονομικών μεταναστών» σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Βικτωρίας. Κατά τη διάρκεια της

Ο ΔΕΞΙΟΣ ΦΙΓΙΟΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ TON CIAΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! Βρυξέλλες και Βερολίνο «ψηφίζουν» Μακρόν... ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;



Άνετος και χαμογελαστός αναγνώρισε την ήττα του και παρακάλεσε τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τον Μακρόν! Ποιος; Μα ο Φιγιόν φυσικά.

Η μεγάλη προβοκάτσια κ@λ@αριστερής φυλλάδας Liberation.



Το σημερινό της εξώφυλλο.
Τίτλος:

Η επομένη Πρώτη Κυρία τής Γαλλίας !!!Κατάληψη της προεδρίας της δημοκρατίας από έναν που δεν αρέσκεται σε γυναίκες! Πριν ήταν συνεργάτης των Rothschild



"Αυτή είναι η γυναίκα του υποψηφίου Γάλλου του Μακρόν (39 ετών) για αύριο... Ήταν καθηγήτρια του στο λύκειο, παντρεμένη με 3 παιδιά. Χώρισε από τον άντρα της, άφησε τα παιδιά της και παντρεύτηκε αυτό το τσογλάνι που