Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Καταδίκες για τα ροζ βίντεο της εκδίκησης που κατακλύζουν το ίντερνετ

<p>Πρώην ζευγάρι σέρνεται επί χρόνια στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές της κοπέλας, καθώς αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό τους πληροφορήθηκε με τρόμο από φιλικά της πρόσωπα ότι την είδαν στο Διαδίκτ
Ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις έχει αρχίσει να αποκτά και στη χώρα μας το φαινόμενο της αρνητικής χρήσης του Διαδικτύου, ως μέσου για να εκδικηθεί κάποιος την προηγούμενη ερωτική του σύντροφο για τον χωρισμό τους, ενώ σε άλλες χώρες οι αντίστοιχες αναρτήσεις αποτελούν πλέον μάστιγα και σιγά σιγά συνοδεύονται και με την αναπαραγωγή εικόνων βίας σε βάρος ανθρώπων, αλλά και ζώων.

“Παιχνίδι νεύρων” της Τουρκίας που αναζητά το ελληνικό “λάθος” σε Αιγαίο και Κύπρο


“Παιχνίδι νεύρων” από την Άγκυρα που χωρίς αμφιβολία είναι πολύ εκνευρισμένη! Η Τουρκία παίζει αυτό το παιχνίδι στο Αιγαίο και τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο, επιζητώντας ένα ελληνικό “λάθος” που θα τις δώσει την “αφορμή” για να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να οδηγήσει σε κλιμάκωση.

Τι ανθρώπους προετοιμάζει το σύστημα

Τι ανθρώπους προετοιμάζει το σύστημα
 «…Το κοινωνικοπολιτικό μας σύστημα προετοιμάζει ανθρώπους

ΣΟΚ στη Κρήτη: Κόβουν το ρεύμα σε φτωχή εξαμελή οικογένεια Η οικογένεια πλήρωνε κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης που είχε κάνει, μέχρι που η επιχείρηση ακύρωσε την ρύθμιση.


Σε απόγνωση βρέθηκε μια εξαμελής φτωχή οικογένεια που διαμένει στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων μόλις έλαβε τον λογαριασμό της ΔΕΗ με τον οποίο πληροφορήθηκε ότι δόθηκε εντολή διακοπής στην ηλεκτροδότηση του σπιτιού της καθώς ακυρώθηκε η ρύθμιση οφειλών που είχε κάνει.

ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ (μικρό) ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!!! (Εμείς, τά δεχόμαστε ΟΛΑ;)


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; 
ΔΕΝ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,  ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ..."ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ", ΟΙ ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!

Όχι Αυστρίας-Γερμανίας σε τουρκικό δημοψήφισμα για τη θανατική ποινή στο έδαφός τους

Όχι Αυστρίας-Γερμανίας σε τουρκικό δημοψήφισμα για τη θανατική ποινή στο έδαφός τους
Αυστρία και Γερμανία ξεκαθάρισαν σήμερα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε Τούρκους υπηκόους που ζουν στις δύο χώρες, να ψηφίσουν εντός των εδαφών τους σε ενδεχόμενο τουρκικό δημοψήφισμα με θέμα την επαναφορά της θανατικής ποινής, μέτρο που πρότεινε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου.

Αλλάζει το όριο ηλικίας των υιοθεσιών


Η Δικαιοσύνη ανάβει το πράσινο φως για υιοθεσίες ακόμα και όταν ξεπερνιέται η ηλικιακή διαφορά το πολύ έως 50 ετών που επιτρέπεται να υπάρχει ανάμεσα στον θετό γονέα και το θετό παιδί.

Κύπρος: Επίσκεψη Λαβρόφ στις 18 και 19 Μαΐου

Κύπρος: Επίσκεψη Λαβρόφ στις 18 και 19 Μαΐου

Στο πλαίσιο της 127ης Συνόδου ης επιτροπής υπουργών Εξωτερικών του Συμβουλίου της Ευρώπης

Έρευνα Σοκ: Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos. Κατάλαβες τώρα;;;


Εδώ και λίγο καιρό είχα την απορία: πόσα λεφτά κερδίζουν οι τράπεζες από τα ‘’μηχανάκια’’ pos. Έκατσα και έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό, τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

ΗΠΑ: Οι πρώτες 100 ημέρες του Τραμπ. («Μια ωραία ατμόσφαιρα»)

Από το (εβραιοαμερικάνικο) Forward:

«Μεταξύ πολλών κινήσεων που αποσκοπούν στην ανατροπή των πολιτικών του προκατόχου του, ο Πρόεδρος Trump αποφάσισε πρόσφατα να μην δημοσιοποιήσει τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου. Εάν ήταν ανοιχτοί, οι κατάλογοι θα αποκάλυπταν τη βαθιά αλλαγή των 100 ημερών που η διοίκηση Trump έχει επιφέρει στη δομή της εξουσίας της εβραϊκής κοινότητας.

Φαινόμενο Johatsu: Άνθρωποι στην Ιαπωνία εξαφανίζονται

Στην Ιαπωνία οι άνθρωποι εξαφανίζονται. Δεν πεθαίνουν. Δεν αυτοκτονούν. Δεν απάγονται. Απλώς σκόπιμα εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα, χωρίς εξηγήσεις. Κοινώς γίνονται καπνός.

Tο κοντάρι του Βααλ ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Όταν κοιμάσαι έρχεται ο πονηρός - Για να φύγει, να κάνεις τον Σταυρό σου και να..."


«Τις πρώτες δύο-τρεις βραδιές που ήρθα και έμεινα στο ασκητήριο του γερό-Ιωσήφ ως...
κοσμικός, ο διάβολος τέτοια λύσσα είχε, που δε μ’ άφηνε να κοιμηθώ και να κάνω προσευχή. Πάω να κοιμηθώ και να, ο διάβολος επάνω μου ολόκληρος.

Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού

Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Ο Jim Shaw υπήρξε Μασόνοςσε ηγετική θέση (33ος βαθμός) πριν μεταστραφεί στον χριστιανισμό. Το βιβλίο ‘The Deadly Deception’ (‘Η Θανατηφόρα Εξαπάτηση’) του Tom McKenney περιγράφει την ιστορία του.

Πλάτωνος Συμπόσιον - Άννα Χ. Μαρκοπούλου ΒΙΝΤΕΟ


 Άννα Χ. Μαρκοπούλου ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στη Β.Κορέα – Navy seals διείσδυσαν στην χώρα – Η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται να πλήξει ΗΠΑ και Ν.Κορέα ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Oλα τα μάτια στραμμένα στην Β.Κορέα καθώς το βορειοκορεατικό καθεστώς απείλησε με «αντιτρομοκρατική επίθεση εναντίον των Η.Π.Α και της Ν.Κορέας σε αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν! Υπάρχουν πληροφορίες για διείσδυση στην Β.Κορέα των Navy Seals Team 6 ενώ έχει ξεσπάσει ανθρωποκυνηγητό για την εξάρθρωση της ομάδας ου θα δολοφονούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν!Τα πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει εντελώς!

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; Πέντε μήνες φυλάκιση στον Πασχάλη

62oip65oip32io3p5i3o-600x275

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών την περασμένη Τρίτη.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Φεμινίστρια μαμά ορκίζεται να μετατρέψει τον 3χρονο γιο της «σε μια περήφανη πριγκίπισσα είτε το θέλει, είτε όχι»


Η Leah McLaren είναι μία Καναδέζα φεμινίστρια αρθρογράφος και μητέρα δύο γιών οι οποίοι - δυστυχώς για αυτήν - είναι τα τυπικά ζόρικα αγοράκια. Η McLaren αισθάνθηκε ότι «προσβλήθηκε» από τον μικρότερο γιο της, που είναι μόνο 3 χρονών, όταν εκείνος απέρριψε τα «κοριτσίστικα» πράγματα και τώρα ορκίζεται να τον μετατρέψει σε μια «περήφανη πριγκίπισσα είτε του αρέσει, είτε όχι».

Γαλλία: Σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα κοντά σε στρατιωτική βάση

Γαλλία: Σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα κοντά σε στρατιωτική βάση
Ένας άνδρας που είναι γνωστός
στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίας ότι έχει «ριζοσπαστικοποιηθεί» συνελήφθη τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή κοντά σε μια στρατιωτική βάση στο Εβρέ, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία που ασχολείται με τρομοκρατικές υποθέσεις, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Να ΤΙ σημαίνει αν η γάτα σας τρίβει το κεφάλι της πάνω σας. Δεν πάει το μυαλό σας! ΒΙΝΤΕΟ


Τα γατάκια σήμερα, είναι πολύ δημοφιλή στο διαδίκτυο. Κατέχουν την πρώτη θέση στην λίστα των πιο δημοφιλών κατοικίδιων ζώων, πετώντας έξω ακόμα και τα σκυλιά.

Οι άνεργοι με καρδιακή ανεπάρκεια κινδυνεύουν περισσότερο με πρόωρο θάνατο - Δείτε τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας για τους νεότερους σε ηλικία

Η ανεργία σχετίζεται με 50% υψηλότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου στους ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με μια νέα δανική επιστημονική έρευνα. Η ανεργία αυξάνει την πιθανότητα θανάτου ενός ανθρώπου περισσότερο από το αν έχει ιστορικό διαβήτη ή εγκεφαλικού.

Παίζουν με τη φωτιά στη Βαλτική εναντίον της Ρωσίας

Παίζουν με τη φωτιά στη Βαλτική εναντίον της Ρωσίας

Οι νατοϊκές χώρες δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδιά τους για συσσώρευση στρατευμάτων γύρω από τη Ρωσία.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά τις πρώτες ενθουσιώδεις δηλώσεις στα τουρκικά ΜΜΕ για την συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, και για τις οικονομικές συμφωνίες που υπέγραψαν, το κουρδικό «αγκάθι» όχι μονό παραμένει αλλά οι Ρώσοι έδωσαν καινούριο χαστούκι στην Άγκυρα για το θέμα αυτό.

Ντοκουμέντο – ΚΑΡΑΝΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΓΕΝΑΡΧΗΣ και ΙΔΡΥΤΗΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ήταν ΑΠΛΑ ενας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ απο το ΑΡΓΟΣ


Στην ελληνική μυθολογία ο Κάρανος ήταν ο μυθικός γενάρχης του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας. Ο Κάρανος αναφέρεται για πρώτη φορά από τον Θεόπομπο. Οι παραδόσεις όμως οι σχετικές με τη γενεαλογία του είναι ποικίλες και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Πτήση τρόμου από το Ηράκλειο στην Αγία Πετρούπολη: Aεροπλάνο «βούτηξε» 18.000 πόδια

Πτήση τρόμου από το Ηράκλειο στην Αγία Πετρούπολη: Aεροπλάνο «βούτηξε» 18.000 πόδια
Τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Κρήτη 40 λεπτά μετά την απογείωση

 Για «δυσάρεστες στιγμές» μιλούν επιβάτες  της πτήσης της Nordwind - Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν απόφαση του πιλότου επειδή παρατηρήθηκε απώλεια πίεσης στην καμπίνα

Σόλων: "Πλουτίζουν οι τιποτένιοι"

O Σόλωνας ήταν αριστοκρατικής καταγωγής. Γιος του Εξηκεστίδη. Η εποχή που γεννήθηκε συμπίπτει με μια περίοδο δύσκολων κοινωνικών αγώνων.

Ο ΔΟΛ πλήρωσε 782.000 για τη θωρακισμένη Mερσεντές του Σταύρου Ψυχάρη

Ο ΔΟΛ πλήρωσε 782.000 για τη θωρακισμένη Mερσεντές του Σταύρου Ψυχάρη
Ο ΔΟΛ, η πλειοδοσία κι η θωρακισμένη Mερσεντές

– Όταν η ιστορία της ειδησεογραφικής Ελλάδας βγαίνει στο σφυρί, γράφει στο newpost.gr o Χρήστος Ξανθάκης.
Κάθομαι εγώ τώρα και διαβάζω τον κατάλογο της Grant Thornton για τους «δύο ανεξάρτητους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς» που αφορούν ο πρώτος στην ακίνητη περιουσία και ο δεύτερος στα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού της ΔΟΛ ΑΕ.

ΚΡΗΤΗ: Ποινή κάθειρξης 25 ετών για τον ΒΟΥΛΓΑΡΟ που ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΕ 57 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ τον ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ - ΘΑ ΤΟΝ "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΣΕΙ" ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ....

maxairoma-dikh
Ποινή κάθειρξης 25 ετών κατά συγχώνευση επέβαλε το Τριμέλες Δικαστήριο Ανηλίκων στον 19χρονο σήμερα Βούλγαρο, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του είχαν σκοτώσει με 57 μαχαιριές τον άτυχο 71χρονο Όθωνα Ανδρουλιδάκης τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες.

Η Αλεξάνδρεια είχε χτιστεί ώστε να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Οι Ιταλοί αρχαιοαστρονόμοι δρ. Τζούλιο Μάλι και Λουίζα Φέρο του Πολυτεχνείου του Μιλάνο υποστηρίζουν σε πρόσφατη δημοσίευσή τους ότι η αρχαία πόλη της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου είχε χτιστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Ελισάβετ έχει κρυφό λογαριασμό στο facebook


Τι κι αν είναι 91 ετών; Τι κι αν πριν μερικές εβδομάδες όλοι ρύθμιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την… κηδεία της;..

Τα πάνω κάτω στη στρατιωτική θητεία! Τι αλλάζει – Ποιοι φόβοι υπάρχουν

imagehandler_(12)__article Ανεξάρτητα από τις προσλήψεις των ΟΒΑ (συνολικά 1000 άτομα) και τις κατα καιρούς διαβεβαιώσεις πως υπάρχει ικανοποιητική στελέχωση των μονάδων όπως φαίνεται αναζητούνται τρόποι να μειωθεί το αναγκαίο προσωπικό για τις σκοπιές.

Βατερλώ στα βοθροκάναλα! Το 96% ΔΕΝ εμπιστεύεται την Τηλεόραση και τους Δημοσιογράφους αλλά το διαδίκτυο!


Οσο κι αν προσποιείται ο μεγαλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑεΙ ότι δεν καταλαβαίνει το γιατί η πτωχή πλέμπα δεν εμπιστεύεται τις “επώνυμες” πένες τους και την μεγάλη “σοφία” τους, η αλήθεια είναι εδώ και τους ισοπεδώνει!

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως ήταν αναμενόμενο με έντονη οργή υποδέχτηκε ο ελεγχόμενος τουρκικός τύπος την νέα απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων, στις 3/5, για την μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμέτοχη τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Σύρος αγόρασε οικόπεδο και το έκανε μουσουλμανικό νεκροταφείο παρ ότι δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια

Capture Απίστευτο και όμως πραγματικό φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι ένας Σύρος βρήκε τρόπο να κερδίζει χρήματα από τους θανάτους άλλων προσφύγων και μεταναστών.

Δάφνη: Βρισιές, κατάρες και... ευχές στο προφίλ του δράστη στο Facebook! Post στο facebook προειδοποιούσε για τον βιαστή; ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΩΤΟΣ

Δάφνη: Βρισιές, κατάρες και... ευχές στο προφίλ του δράστη στο Facebook! [pics] 
Το αδιανόητο δράμα που έζησε η 20χρονη κοπέλα κατά τις 24 ώρες της αιμχαλωσίας της από τον 52χρονο, στο σπίτι του στη Δάφνη, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Ο 52χρονος σήμερα οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, ενώπιον των οποίων ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί.

ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ - ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


- Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιαστή της Δάφνης
- Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αν αργούσαν λίγο ο αδίστακτος δράστης θα σκότωνε την 20χρονη κοπέλα μιας και είχε δει το πρόσωπο του βασανιστή της...
- Σοκ προκαλεί το βίντεο της κακοποίησης της νεαρής που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του "εργοδότη" της
- Ο βιαστής δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό
- Οι Αρχές πιστεύουν πως λέει ψέματα για το ποσοστό της αναπηρίας του

Πως περιέγραψε τη φρίκη που έζησε η 22χρονη στους αστυνομικούς «Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και... ΒΙΝΤΕΟ


Τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση από τον 52χρονο περιγράφει στην πρώτη της κατάθεση η άτυχη φοιτήτρια που νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ - Σοκ από τις καταθέσεις στη δίκη για την Marfin: Μας φώναζαν «να καείτε»

Σοκ από τις καταθέσεις στη δίκη για την Marfin: Μας φώναζαν «να καείτε»

 19/09/2016

 Ξεκίνησε η δίκη, έξι χρόνια μετά την τραγωδία

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Έλληνες-Ελληνίδες,

Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα παιδιά τους για τα προαναφερθέν.

η Deutsche Welle στην Αθήνα, μαζί με καλλιτέχνες του δρόμου, που δίνουν χρώμα σε εγκαταλειμμένη γειτονιά της πόλης, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Heart of Athens" ζήτησε από φοιτητές τέχνης των ΤΕΙ να δώσουν πνοή στη γειτονιά, που βρίσκεται η επιχείρησή του. (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ)


 o PETE ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Heart of Athens", που άνοιξε πρόσφατα, στην Αθήνα  (μόλις ένα χιλιόμετρο από το ελληνικό κοινοβούλιο)  ζήτησε από καλλιτέχνες του δρόμου "Street art conservators"  να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους, για να μετατρέψει τη μονότονη γειτονιά, που βρίσκεται το ξενοδοχείο του, σε ένα φωτεινό και πολύχρωμο χώρο.

Valiant Thor: Ο… εξωγήινος που εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Valiant Thor: Ο… εξωγήινος που εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; (βίντεο)

Ο άνθρωπος που απεικονίζεται, λέγεται ότι είναι ο Valiant Thor, ένας καλοκάγαθος… εξωγήινος από την Αφροδίτη, που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η φωτογραφία παρουσιάστηκε από τον Phil Schneider, ο οποίος είπε ότι συναντήθηκε μαζί του, ενώ εργαζόταν σε μυστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης, στην Preparedness Expo (έκθεση ετοιμότητας) του 1995.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Λείπουν ΣΕΡΡΕΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΚΕΡΚΙΝΗ από τα βίντεο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
άφησε εκτός διαφημηστικού σποτ ΣΕΡΡΕΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΚΕΡΚΙΝΗ στη σημαντική Έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι.

ΣΟΚ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΝΤΙΚΕΝΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ: Νταχάου τα σχολεία: μαρκάρουν τα χέρια των μαθητών που δεν έχουν να πληρώσουν την καντίνα »χρωστάω στην καντίνα ».Oι ταπεινώσεις…..

Un agent fait traverser des écoliers à Monterey, en Californire, le 28 avril 2017-AFP/FREDERIC J. BROWN
Οι σκηνές θυμίζουν μυθιστόρημα του Charles Dickens.Σε κάποια σχολεία των ΗΠΑ οι μαθητές που καθυστερούν να πληρώσουν την καντίνα υποχρεώνονται να καθαρίσουν τα τραπέζια, βλέπουv τα φαγητά τους να πετιούνται στους σκουπιδοντενεκέδες  ή τους σταμπάρουν στο μπράτσο : « εγώ οφείλω χρήματα στην καντίνα ».

Αλβανία: Ελληνικό ταχύπλοο έμεινε από καύσιμα στον κόλπο των Αγίων Σαράντα



Μάιος 5, 2017. 23:09
Άγιοι Σαράντα- Αλβανία.
Σήμερα το απόγευμα το πλοίο της αλβανικής ακτοφυλακής ‘Σιρόκα’ (P-117) έπλευσε σε βοήθεια σε δύο Βρετανούς υπηκόους, οι οποίοι επέβαιναν σε τουριστικό ταχύπλοο στον κόλπο των Αγίων Σαράντα.

«ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ!


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σήμερα στην Ευρώπη ζούνε περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τους οποίους το 80% ζει στις πλάτες των Ευρωπαίων.
Το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα αναφέρει ένας μουσουλμάνος σε ένα μεγάλο αραβικό κανάλι.

Περί Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων ( ΕΛΒΟ )

 

Κατευθείαν στο 40':00" φίλε αναγνώστη.

Τα παιδιά που παίζουν με κινητά ή τάμπλετ αργούν να μιλήσουν



Σύμφωνα με μια νέα καναδική έρευνα τα παιδιά εώς δύο ετών που περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά από κινητά, υπολογιστές, ή τάμπλετ θα καθυστερήσουν να μιλήσουν.