Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ (μικρό) ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!!! (Εμείς, τά δεχόμαστε ΟΛΑ;)


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; 
ΔΕΝ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,  ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ..."ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ", ΟΙ ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!
ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι  ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ (ΜΟΝΙΜΩΣ) ΑΘΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ; Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ.... ["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Το Πουέρτο Ρίκο, υπέβαλε EΠΙΣΗΜΩΣ  α ί τ η μ α υπαγωγής σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές του, στην μεγαλύτερη χρεοκοπία περιφέρειας στην ιστορία των ΗΠΑ!


Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT


Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού, αναφέρει το ειδησιογραφικό πρακτορείο 'Bloomberg'. Έπειτα από χρόνια διαπληκτισμών στην Ουάσινγκτον, το Σαν Χουάν και τη Wall Street - μία διαμάχη που έφερε τα 'hedge funds' απέναντι σε κάποιους από τους φτωχότερους πολίτες των ΗΠΑ - ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο, ίσως επιτέλους βοηθήσει, στο να αποφασιστεί ποιος πληρώνεται και πόσο...

Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Και για τις δύο πλευρές, η τελική αναμέτρηση θα σημαίνει πόνο, αλλά και ευκαιρία. Οι ομολογιούχοι είναι βέβαιο ότι θα ζημιωθούν, με την κοινοπολιτεία να ξεκαθαρίζει, ότι δεν μπορεί να τους εξοφλήσει πλήρως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Στο μεταξύ, το Πουέρτο Ρίκο δεν θα βρει εύκολη λύση σε μια οικονομική κρίση, που έχει εξωθήσει πολλούς από τους πολίτες του, σε φυγή προς την αμερικανική ενδοχώρα, με μία ύφεση που έχει διαρκέσει μια δεκαετία και έναν πολυετή δανεισμό για την κάλυψη των ελλειμμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Το Πουέρτο Ρίκο ζητεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, να αναγκάσει τους πιστωτές να δεχτούν απώλειες 74 δισ. $  από οφειλές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Η διαδικασία, που αποκαλείται 'Title III', προέκυψε από έναν αμερικανικό νόμο που ενεργοποιήθηκε πέρυσι για να βοηθήσει το Πουέρτο Ρίκο, να επιβιώσει από την οικονομική του δυσπραγία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για PUERTO RICO DEBT
Χιλιάδες Πουερτορικανοί διαδήλωσαν στην επιχειρηματική συνοικία του Σαν Χουάν την Πρωτομαγιά, ενάντια στις προγραμματισμένες περικοπές δαπανών...
Σχετική εικόνα
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΝΤΙΛΛΑ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ..."ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΤΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ "ΜΕΣΑ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΟΪ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ; ; ;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ 'ΔΟΥΛΕΜΑ', 'ΘΑΨΙΜΟ' & 'ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ'; ; ; ]



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.