Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Σύρος αγόρασε οικόπεδο και το έκανε μουσουλμανικό νεκροταφείο παρ ότι δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια

Capture Απίστευτο και όμως πραγματικό φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι ένας Σύρος βρήκε τρόπο να κερδίζει χρήματα από τους θανάτους άλλων προσφύγων και μεταναστών.

Αγόρασε ένα χωράφι από κάτοικο της κοινότητας Άσκρη στην Αλίαρτο Βοιωτίας και το χρησιμοποιούσε ως… νεκροταφείο για μουσουλμάνους!

Φυσικά, ο εμπνευστής της πρωτοφανούς υπόθεσης δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα. Έτσι, φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με ένα γραφείο τελετών στην Αθήνα για να παραλαμβάνει της σορούς μουσουλμάνων που έφευγαν από τη ζωή σε νοσοκομεία και παραδίδονταν σε αυτό.

Οι πληροφορίες έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον Σύρο που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι έχουν γίνει δυο κηδείες στο εν λόγω χωράφι. Ωστόσο, από τις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν μόνο ένας τάφος και μία εκσκαφή. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται αν ο Σύρος είχε συνεργούς και αν είχε ευθύνη το γραφείο τελετών.

 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.