Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Πως περιέγραψε τη φρίκη που έζησε η 22χρονη στους αστυνομικούς «Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και... ΒΙΝΤΕΟ


Τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση από τον 52χρονο περιγράφει στην πρώτη της κατάθεση η άτυχη φοιτήτρια που νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ...

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 22χρονης για την κακοποίηση της  καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τη φρίκη που έζησε κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον τυφλό 52χρονο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει μεταξύ άλλων η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της.

Οι  αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως,  που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα με μία λέξη: «Φρίκη!».

Το βίντεο είναι αυτό που "καίει" τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.
Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ.

 «Είχα σχέσεις με την κοπέλα» είπε ο 52χρονος που βίαζε την 22χρονη

«Είχα σχέσεις με την κοπέλα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου που έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της ο 52χρονος που φέρεται να απήγαγε και να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη πέρασε την πόρτα του γραφείου του  Εισαγγελέα. "Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός" είπε ο δράστης στους δημοσιογράφους, ο οποίος συνοδευόταν από αστυνομικούς οι οποίοι τoν οδήγησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και εξερχόμενος από το κτίριο 16 της σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση για τις πρωτοφανείς πράξεις που κατηγορείται. "Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα" ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων για να πάρουν μια ωμή, κυνική απάντηση που δεν κρύβει ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του: «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέληση της».

Σε βάρος του 52χρονου η εισαγγελία άσκησε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).
-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).
-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Τελικά ο 52χρονος ο οποίος προσήλθε στη Σχολή Ευελπίδων ψύχραιμος και χωρίς δικηγόρο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.