Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Aπλήρωτο ξενοδοχείο φιλοξενούσε 3 χρόνια πρόσφυγες ΒΙΝΤΕΟ



Λογάριασε χωρίς το κράτος ο ξενοδόχος από τη Νέα χώρα Χανίων, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια περιμένει την πολιτεία να τον αποζημιώσει για τη φιλοξενία 140 προσφύγων.

O KAMMENOΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ BINTEO


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ,,,
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤAI ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Τί εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και τί εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου;

Liantinis
Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω το σώμα του σε μια σπηλιά στον Ταύγετο…

Εκδόθηκαν οι πρώτες βιομετρικές κάρτες για αλλοδαπούς στη Λάρισα.


ID-ont: Τον Φεβρουάριο του 2017 ο κος Μουζάλας (http://id-ont.blogspot.gr/2017/02/dna-580161.html), υπουργός του κου Τσίπρα, υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει το όραμα του κου Γιώργου Παπανδρέου που μέσω του κου Ραγκούση, το 2011, είχε ανακοινώσει ότι όλοι οι μετανάστες θα αποκτήσουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα με τσιπάκι (http://id-ont.blogspot.gr/2011/02/blog-post_16.html). 

Το είπε λοιπόν ο κος Μουζάλας και το έκανε. Οι πρώτες Ηλεκτρονικές ταυτότητες με τσιπάκι δόθηκαν σε μετανάστες στη Λάρισα, σύμφωνα με όσα έγραψε η εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας.

Με αποδοκιμασίες και σπρωξίματα υποδέχθηκαν τον Μακρόν σε εργοστάσιο στην πόλη του ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Με αποδοκιμασίες και σπρωξίματα υποδέχθηκαν τον Μακρόν σε εργοστάσιο στην πόλη του -Πήγε μετά την Λεπέν [βίντεο]
«Θερμή» υποδοχή, με αποδοκιμασίες και σπρωξίματα, υποδέχθηκαν τον Εμάνουελ Μακρόν σε εργοστάσιο στη γενέτειρά του, την Αμιένη.

Προς αποχώρηση από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών η οργισμένη Βενεζουέλα

Προς αποχώρηση από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών η οργισμένη Βενεζουέλα

Κατηγορεί τον Οργανισμό για ανάμειξη στα εσωτερικά της

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ…ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του Πιλότου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, σε μια τελετή στο προεδρικό μέγαρο δέχτηκε τους πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας,  καθώς και τους πιλότους της πολιτικής, σε μια δεξίωση προς τιμήν τους.

Είμαστε για τα… πανηγύρια! Έφτιαξαν μέχρι και… πέργκολα στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΠ αναρχικών στα Εξάρχεια

tragelafos-bazoun-kai-pergkola-sto-antieksousiastiko-kep
Την ίδια στιγμή που η ΕΛΑΣ καταστρώνει ειδικό σχέδιο απομάκρυνσης του κοντέινερ, που λειτουργεί ως «ΚΕΠ αναρχικών» στην πλατεία Εξαρχείων, οι διαχειριστές του έκαναν και επέκταση βάζοντας υποστυλώματα για την τοποθέτηση στεγάστρου προκειμένου να προστατεύονται από τον ήλιο τα βιβλία που θα εκθέτονται κάτω από αυτό, όπως και οι επισκέπτες του.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ» ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ «ΦΙΔΙ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)

grand-mufti-of-jerusalem-750x409Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες του Ισλάμ είναι οι πολύ στενές μέχρι και αδελφικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με τον Χίτλερ και τον Ναζισμό.

Οι Εβραίοι της Βρετανίας βάζουν το Ισραήλ πάνω από την αριστερή τους ιδεολογία

Παρά την παραδοσιακή πίστη τους προς την αριστερά, μόλις το 8,5% των Εβραίων στη Βρετανία σχεδιάζει να ψηφίσει το Εργατικό Κόμμα στις επικείμενες γενικές εκλογές στη χώρα αυτή - μόνο και μόνο επειδή το κόμμα αυτό υποστηρίζει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Σερβικά ΜΜΕ: Κοσοβάρος δισεκατομμυριούχος αγοράζει στη νότια Σερβία “Βρώμικα λεφτά για τη Μεγάλη Αλβανία'



“Βρώμικα λεφτά για τη Μεγάλη Αλβανία- Ο Πατσόλι αγοράζει στη Νότια Σερβία με 250 εκατ ευρώ», γράφει το σερβικό δημοσίευμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: «Ενσωματώνουν» αθόρυβα μουσουλμάνους

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: «Ενσωματώνουν» αθόρυβα μουσουλμάνους

Στην αρχή μας ζήτησαν να βοηθήσουμε στην διάσωση των «ταλαίπωρων μεταναστών πού πνίγονταν στο Αιγαίο», όπερ και εγένετο.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ – Τα Γερμανικά LiDL αφαιρέσανε τον σταυρό από τις φωτογραφίες των εκλλησιών στα προιόντα τους.. με photoshop MΠΟ'Ι'ΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ LIDL - ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


KATOXIKA NEA: ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΌΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΈΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ … ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ …Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ …Η ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ ΤΟΤΕ Η ΤΑ ΧΟΑΞ ΤΑ ΦΤΙΆΧΝΕΙ Η ΛΙΝΤΛ … Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ …ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ  ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ !!
Τα Γερμανικά σούπερ μάρκετ LiDL διαφημίζουν και ονόμασαν αυτή την εβδομάδα Ελληνική

Στις 27 Απριλίου τα γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στην Αθήνα και ξεκινά η περίοδος της κατοχής της Ελλάδας Επίσκεψη ανώτατων αξιωματικών της Βέρμαχτ στην Ακρόπολη. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!


 Επίσκεψη ανώτατων αξιωματικών της Βέρμαχτ στην Ακρόπολη.

Κατάλαβες τώρα; Για ρίψη αυγών στον Αλαβανο…14 μήνες φυλακή …Ο Παπακωνσταντίνου 12 μήνες για την Λίστα Λαγκαρντ… ΕΛΕΟΣ!!!!

Καταδικαστήκαν με 14 μήνες φυλάκιση, οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα για την ρήψη των αυγών στον Αλαβάνο… Ο Παπακωνσταντίνου μόλις 12 μήνες ….ΝΤΡΟΠΗ.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ» ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ! ΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!

Νέα στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της «ιερής μπίζνας» με τα τάματα της Παναγίας της Τήνου που μετατρέπονται σε ράβδους χρυσού στην Τουρκία έρχονται στη δημοσιότητα.

ΚΡΑΞΙΜΟ! «Δούρου, ξεπληρώνεις στον Τσίπρα γραμμάτια για το διορισμό του συντρόφου σου»


Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «τα διόδια στο οδικό δίκτυο» η  συζήτηση εξελίχθηκε σε κλίμα έντασης, καθώς οι παριστάμενες συλλογικότητες από κατοίκους των περιοχών

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! Μετά τους 2.338 αρχαιολόγους η ΔΕΗ προσέλαβε και «Καλλιτεχνικό Διευθυντή»! 1875 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!!!!



Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και ο περί ου ο λόγος θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ για χρονικό διάστημα 8 μηνών, από 1.5.2017 έως και 31.12.2017.

(Ν)τροπολογία-ρουσφέτι από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόστιμα λαθρεμπορίας

(Ν)τροπολογία-ρουσφέτι από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόστιμα λαθρεμπορίας

Οι εταιρείες στις οποίες περνούν περιουσιακά στοιχεία του κράτους έπειτα από διαδικασίες ιδιωτικοποίησης να απαλλάσσονται από παραβάσεις λαθρεμπορίας που τελέστηκαν κατά την περίοδο που το περιουσιακό στοιχείο ήταν υπό κρατική ιδιοκτησία, προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την φτώχεια στην Ελλάδα της Νέας Εποχής Πάνω από το 1/3 των Ελλήνων βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την φτώχεια στην Ελλάδα της Νέας Εποχής
Εν όψει του 4ου μνημονίου και με την πραγματική ανάπτυξη να αγνοείται στη χώρα μας, νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως αναφορικά με την εξαθλίωση των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια της κρίσης, ιδιαίτερα από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την αριστερά.

Πογκρόμ : Η Μονή Κουτλουμουσίου ΚΑΤΑΣΧΕΙ τα αυτοκίνητα όσων μοναχών διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Αποκαλύψαμε χθες βράδυ (εδώτο πογκρόμ που γίνεται τις τελευταίες ημέρες από την Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, σε βάρος ευλαβών αγιορειτών πατέρων.
Σήμερα αποκαλύπτουμε έγγραφο με το οποίο η Μονή αναθέτει στις αστυνομικές αρχές να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα αυτοκίνητα των πατέρων, εκμεταλλευόμενοι το ότι κάθε αυτοκίνητο στο Άγιο Όρος τυπικά είναι γραμμένο σε κάποια μονή.
Δείτε το έγγραφο:

ΑΣΑΝΤ: Οι ΗΠΑ θέλουν μαριονέτες, όχι ανεξάρτητους ηγέτες! Γι’ αυτό έχουν πρόβλημα & με τον Πούτιν ΒΙΝΤΕΟ


(Ελληνικοί υπότιτλοι) O Σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε συνέντευξη του σε ερώτηση που δέχτηκε περί της αμφισβητούμενης νομιμότητας του ως πρόεδρος της Συρίας από την Δύση, δήλωσε:

S-300 μεταφέρουν οι Ρώσοι στην Βαλτική! Μεγάλη η συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα της Ε.Ε. BINTEO

S-300 μεταφέρουν οι Ρώσοι στην Βαλτική!

Την απάντησή του έδωσε ο ρωσικός στρατός, μετά τις νατοϊκές κινήσεις στην Εσθονία και την ευρύτερη περιοχή της Βαλτικής. Προχθές, οι Αμερικανοί είχαν αποστείλει δύο F-35 να συνδράμουν τις προσπάθειες της αεροπορικής μοίρας που εδρεύει στην Εσθονία. Σήμερα, οι Ρώσοι εξόπλισαν τον θύλακά τους στην Βαλτική, το Καλίνιγκραντ, με πυραύλους S-300 V4.


Αντιδράσεις από το ειρωνικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για Πούτιν: «Λοιπόν πώς σου αρέσει αυτό Βλαντ;» ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο της ηλεκτρονικής  έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail το οποίο σε καθαρά ψυχροπολεμικό κλίμα ειρωνεύεται τον Ρώσο πρόεδρο Βάντιμιρ Πούτιν.

Σύντομα θα κτυπήσουμε Τούρκικο Μαχητικό Αεροσκάφος


Εμείς – όπως έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια – .. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ κύριοι . Οι φύλακες δεν αστειεύονται .

Μην τολμήσετε να χαθεί έστω και ένας πόντος από την Ελλάδα…

Κύριε Πρωθυπουργέ, πόσα είναι τα ρευστά διαθέσιμα της χώρας;
Αληθεύει ότι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού ακρωτηριασμένου ανθρώπου;;;

«Ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών, ήταν…» ΒΙΝΤΕΟ



Για τον Στάθη Ψάλτη που απεβίωσε πριν λίγα εικοσιτετράωρα… μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Λάζο Μαντικό και στους 90,6 ΑΡΤ FM για τις στιγμές που έζησε μαζί του. Διαβάστε τι είπε για τον αγαπημένο ηθοποιό:

«Ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών, ήταν

Tελικά αποδεικνύονται «κότες» και οι κρητικοί;;;;;; ~ «Πέφτουν» οι υπογραφές για την άφιξη προσφύγων ΦΩΤΟΣ



οι Πρωταγωνστές!!! (μάγκες, τα ευροπόπουλα είναι πολλά, μα πάρα πολλά!!!)

Άγρια δολοφονία στην Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης σκότωσε 48χρονο που ήταν με τη σύζυγό του! Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία ΦΩΤΟΣ


Το θύμα είχε ραντεβού με τη γυναίκα του δράστη - Ο δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και παραδόθηκε

Σε μόνιμη επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο-Φοβούνται χτύπημα και στην Κύπρο ΒΙΝΤΕΟ

Σε μόνιμη επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο-Φοβούνται χτύπημα και στην Κύπρο

Κλίμα έντασης από χθες

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - και τα υπόγεια... - του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ...13 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ



(ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ, ΟΙ ΠΛΕΟΝ ...ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...)

Φήμες και εικασίες αιώνων, αιωρούνται μέχρι σήμερα για τα κρυφά αρχεία της Βιβλιοθήκης του Βατικανού...
Πιθανολογίες, που αγγίζουν το θεατό και το αθέατο, με αναφορές στην παρουσία εγγράφων....

Ο πατέρας του Μακρόν τον «εξόρισε» στο Παρίσι για να μη βλέπει τη Μπριζίτ Το πρώτο φιλί του Μακρόν με - την τότε δασκάλα - και νυν σύζυγό του όταν ήταν μόλις 15! ΦΩΤΟ

Ο πατέρας του Μακρόν τον «εξόρισε» στο Παρίσι για να μη βλέπει τη Μπριζίτ

 Ήταν μόλις 15 ετών όταν ερωτεύτηκε την Τρονιέ Τι αποκαλύπτει πρώην καθηγητής του υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας

Εμμανουέλ Μακρόν: Ο εκλεκτός του Οίκου Rothschild, της Λέσχης Bilderberg και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων…


Ο Εμμανουήλ Μακρόν (Emmanuel Macron) είναι το “golden boy” της Ευρωκρατίας και το μακρύ χέρι της Νεοφιλελεύθερης Globalist Ελίτ


«Ο Macron είναι περισσότερο Ομπάμα από τον Ομπάμα. Περισσότερο Μπλερ από τον Μπλερ. Ένα δημιούργημα, περιποιημένο και γυαλισμένο για αυτή την "αυθόρμητη" προσφορά για εξουσία από την τραπεζική τάξη την οποία αντιπροσωπεύει ασταμάτητα».

154 Ελληνικές πόλεις της Παλαιστίνης, κατά την εποχή του Ιησού Χριστού!


Ποιες ήσαν οι 154 ελληνικές πόλεις της Παλαιστίνης κατά την εποχή του Ιησού Χριστού;
η οποία περιλάμβανε τα σημερινά κράτη Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο και Συρία,

Αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος: Βρήκε τα 200.000 ευρώ από «δωρεές φίλων» Ακόμα και μέσα στην ημέρα

Αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος: Βρήκε τα 200.000 ευρώ από «δωρεές φίλων»

Κατά πληροφορίες απομένουν μόνο γραφειοκρατικές λεπτομέρειες - Θα πάει στο πατρικό σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι

Βρέθηκαν απολιθώματα που είναι ίσως η πιο πρώιμη πολυκυτταρική ζωή



Απολιθώματα που ανακαλύφθηκαν κατά λάθος στη Νότιο Αφρική είναι ίσως οι παλαιότεροι μύκητες που έχουν βρεθεί ποτέ με 1,2 δισεκατομμύρια έτη διαφορά, γεγονός που ξαναγράφει την ιστορία της ανάπτυξης αυτών των οργανισμών, που δεν είναι ούτε χλωρίδα ούτε πανίδα, σύμφωνα με ερευνητές.

Αλβανία: Ο Ρώσος πρέσβης ανησυχεί για τη ζωή του- ζήτησε βοήθεια από τη Μόσχα


Η ρωσική πρεσβεία στα Τίρανα απειλείται, ζήτησε βοήθεια υπηρεσιών από τη Μόσχα
Απρίλιος 26, 2017. 20:54
Ο Ρώσος πρέσβης στα Τίρανα, Αλεξάντερ Καρπούσιν, απευθύνθηκε επίσημα στο Αλβανικό κράτος, προειδοποιώντας της αρχές ότι αισθάνεται απειλούμενος.

Πρόεδρος Σκοπίων: Ο Σόρος έκαψε το γραφείο μου


« Ιβάνοφ: Ο Σόρος έκαψε το γραφείο μου», λέει το δημοσίευμα
Απρίλιος 26, 2017. 22:18
«Έχουμε δει ότι τα κεφάλαια από τους Αμερικανούς πολίτες,  των φορολογουμένων στις ΗΠΑ,  μεταφέρονται σε ίδρυμα που φέρει το όνομα του Τζορτζ Σόρος και χρησιμοποιούνται ακόμη και σε βίαιες ενέργειες.

Δεν φαντάζεστε τι έκανε όταν έπιασε την σύντροφό του… με άλλον άνδρα (ΦΩΤΟ)

ΘΕΟΣ! Δεν φαντάζεστε τι έκανε όταν έπιασε την σύντροφό του… με άλλον άνδρα (ΦΩΤΟ)
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ και τον θυμό του για την απιστία, ο 23χρονος Duston Holloway

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ… ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ – Η άτακτη παπαδιά με τον εραστή στην Χαλκίδα

Roz_skandalo_Halkida Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό.
Ο μικρός φτερωτός θεός που σημάδεψε με το βέλος του κατευθείαν την καρδιά μιας 35χρονης παπαδιάς από την Εύβοια και την έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με

ΔΕΗ - Νυχτερινό τιμολόγιο: Από την 1η Μαϊου αλλάζουν οι ώρες



Από 1ης Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ με σημερινή ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα από

Η πρόταση για τριχοτόμηση της Λιβύης ξανά στο τραπέζι

LIVII Καθώς η κατάσταση στη Λιβύη παραμένει ρευστή, έξι χρόνια μετά την ανατροπή του Muammar Gaddafi από την εξουσία, η πρόταση για τριχοτόμηση της χώρας επανέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από τον Sebastian Gorka, σύμβουλο του αμερικανού προέδρου Donald Trump.

ΕU Open Day 2017: H Ευρώπη καλωσορίζει την Αστυπάλαια



Στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων για την Ημέρα της Ευρώπης, η Ευρώπη θα καλωσορίσει την μυθολογική αδελφή της Αστυπάλαια.

FORBES: Ποια είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σε κάθε χώρα – Εκπληξη στην Ελλάδα

imerisia_LARGE_t_103901_20051220_806 Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη, παρουσίασε το Forbes. Συγκεκριμένα, δίνει λίστα που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη εταιρεία σε κάθε χώρα.

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη είναι η

Σκληρές μάχες Κούρδων – τουρκικού στρατού στη Συρία


«Ο τουρκικός στρατός επιτίθεται στην Εφρίν, η YPG απαντά»
Απρίλιος 26, 2017. 22:45
Ο τουρκικός στρατός επιτέθηκε χθες στις περιοχή Κερεσόξ και Σεγκάλ (Qereçox και Şengal) κοντά στην Ντέρικ αρχίζοντας τις επιθέσεις στην επαρχία Εφρίν. Στις επιθέσεις απάντησε οι Κούρδοι των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG).

Θρασύτατη δήλωση από τον Τούρκο ΥΠΕΞ: «Το Αγαθονήσι είναι τουρκικό - Το έχουμε εξηγήσει» ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Με νέα θρασύτατη δήλωση το τουρκικό ΥΠΕΞ και δεν αναγνωρίζει την ελληνικότητα του Αγαθονησίου και επιτίθεται κατά του Π.Καμμένου και συνεπώς στηρίζει ολοκληρωτικά τις αναθεωρητικές δηλώσεις του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ και του Τούρκου ΥΠΑΜ Φ.Ισίκ.

Αίγυπτος: Στρατιωτικές αντιπροσωπείες ΗΠΑ και Βρετανίας στο Κάιρο


Απρίλιος 27, 2017. 07:42
Σε ζητήματα της Μέσης Ανατολής αναφέρονται οι συναντήσεις Αμερικανών και Βρετανών αξιωματούχων με Αιγυπτίους,  που έλαβαν χώρα στο Κάιρο.

Γερμανικό δικαστήριο ακύρωσε τις περικοπές σε Έλληνες δασκάλους

dikastirio Δικαίωση για Έλληνες δασκάλους στη Γερμανία. Η δικαιοσύνη της χώρας αναίρεσε τις εις βάρος τους μνημονιακές περικοπές.
Σύμφωνα με τη γερμανική Süddeutsche Zeitung του Μονάχου υπάρχει η περίπτωση των 18 δασκάλων του ελληνικού δημοτικού σχολείου της Νυρεμβέργης που προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη και τώρα δικαιώθηκαν.

Μια αφίσα του 1940 απαντά στους τουρκικούς ισχυρισμούς για το Αγαθονήσι



Το κατόρθωμα του Βάσου Βέργη όπως απεικονίζεται σε έργο που βρίσκεται στις συλλογές του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου

Το Ισραήλ βομβάρδισε το αεροδρόμιο της Δαμασκού- στόχος όπλα του Ιράν


Απρίλιος 27, 2017. 08:37
Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρεται σε επιθέσεις της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Δαμασκού, στη Συρία, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα συριακά μέσα ενημέρωσης που δείχνει μια σειρά από εκρήξεις στο αεροδρόμιο ή κοντά στο αεροδρόμιο.