Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Βρέθηκαν ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ στο METΡO της ΑΘΗΝΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO)

giants-min
Η ύπαρξη Γιγάντων είναι ευρύτατα διαδεδομένη σε όλες σχεδόν τις μυθολογίες του κόσμου, αλλά και σε ιερά κείμενα παντός τύπου…

Ματαιώνεται η έκθεση της «Ηλεκτρονικής» – Στις 30/01 ξεκινά η διαδικασία εκποίησης




Ματαιώνεται η λειτουργία της έκθεσης με εμπορεύματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών, η οποία κηρύχθηκε σε πτώχευση προ μηνών, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 σε πρώην κατάστημά της στη Γλυφάδα, λόγω της τεράστιας προσέλευσης στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ

 Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται " Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Ελληνίδα ιατρός αποστομώνει Διοικητή Νοσοκομείου που ζήτησε να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες

 

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι.

Αποστομωτική απάντηση έδωσε μια Ελληνίδα ιατρός στον Διοικητή του Νοσοκομείου Πατρών, ο οποίος ζήτησε «εν μέσω οδηγιών για τους μουσουλμάνους ασθενείς» να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες από τα δωμάτια των ασθενών.

Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Λονδίνο

 Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Λονδίνο

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 τραυματίες

 Ισχυρή έκρηξη από την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα, σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τι προκάλεσε την έκρηξη αλλά έχουν ξεκινήσει έρευνες. Οι κάτοικοι απομακρύνονται από το κτίριο. Οι δρόμοι έχουν κλείσει. Καλούμε οδηγούς και πεζούς να αποφεύγουν την περιοχή», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 τραυματίες, ενώ το σημείο έχουν σπεύσει περισσότερα από 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 60 πυροσβέστες.
Παράλληλα εκκενώνονται κατοικίες υπό το φόβο και άλλων εκρήξεων και έχουν κλείσει οι γύρω δρόμοι.
newsbeast.gr

 

Τι έκανε το CERN που δεν μπορέσατε να δείτε!

Για όσους μπορεί να ένιωθαν περίεργα εκείνες τις μέρες, παρακολουθώντας και τα περίεργα που συνέβαιναν στον πλανήτη, βρήκα αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό άρθρο από έναν ακτιβιστή ή αλλιώς “truther”

Σοκ στην Κύπρο: Η Τουρκία μετέφερε αποβατικά πλοία στο νησί (φωτό-βίντεο)



του Γιάννη Πετρίδη

Με μία προκλητική κίνηση που δικαιώνει απόλυτα τους Ελληνες και τους Ελληνοκύπριους που στάθηκαν στο ύψος τους και αρνήθηκαν να δεχθούν την οποιαδήποτε "λύση" στο Κυπριακό (γιατί υπάρχουν και αυτοί που όχι απλώς δεν στάθηκαν εκεί που έπρεπε αλλά διαγκωνίστηκαν για να παραδώσουν τα κλειδιά της μαρτυρικής Μεγαλονήσου, όπως ο τραγικός πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης) η Τουρκία παρέδωσε δύο αποβατικά πλοία στο "Ναυτικό" του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους!

Η «μάχη» άρχισε από την Πελοπόννησο - Οδικούς «ακρωτηριασμούς» των κυρίων οδών ξεκίνησαν οι αγρότες ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί, σε όλη τη χώρα, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις προχώρησαν ακόμα και σε μπλόκα στην εθνική οδό.
Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Αιγιάλειας λίγο πριν από τις 12.30 το μεσημέρι έκλεισαν τη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Σατανιστές παρελαύνουν κατά Ντόναλντ Τραμπ video

 
 Ένα ρητό λέει, αν θέλεις να δεις κατά πόσο επέλεξες το σωστό άτομο για ηγέτη, δες ποιοι είναι αυτοί που του εναντιώνονται . Χθες πέρα από τα έξαλλα μίσανδρα τσουλάκια τις Φεμινίστριες , και κάθε λογής εκφυλισμένο χαζοχαρούμενο αιδοίο, παρήλασε και το τάγμα των Σατανιστών της «Εκκλησίας του Σατανά » .

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Πομάκοι ζητούν εσπευσμένα την βοήθεια των υπόλοιπων Ελλήνων

Τι αναφέρουν για την Τουρκία, την Θράκη, τους «μετανάστες» και την κυβέρνηση

 Αποτελώντας μειονότητα μέσα στη μουσουλμανική μειονότητα, οι ελληνογενείς Πομάκοι απειλούνται από τις επεκτατικές πολιτικές της Άγκυρας, η οποία θέλει να εκτουρκίσει την ελεύθερη Θράκη και τους ίδιους.

Οδηγίες προς ελληνικά νοσοκομεία: Αφαιρέστε τα χριστιανικά σύμβολα

 

Η πολυπολιτισμική Ελλάδα είναι εδώ!

 Όπως μεταδίδει το πατραϊκό tempo24.gr, το βράδυ της Πέμπτης ο παιδίατρος - νεογνολόγος στο ΠΠΝΠ και πρώην διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Γιάννης Γιαννακόπουλος, έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται κανόνες που αφορούν μουσουλμάνους ασθενείς.

FΑCEBOOK: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ...



Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η εξέλιξη στον τομέα της πληροφορικής;

Την απάντηση έρχεται να δώσει εν μέρει το υπ’ αριθμόν ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, καθώς προετοιμάζει μία απίστευτη νέα τεχνολογία, η οποία σύντομα θα επιτρέπει στους χρήστες της να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων(!!!).

Κρήτη: Αδίστακτοι Αλβανοί ληστές της έσπασαν τα πλευρά και άφησαν το γκάζι ανοιχτό (βίντεο)


Οι αδίστακτοι ληστές στα χέρια της αστυνομίας. Η εξομολόγηση του ζευγαριού προκαλεί οργή και φόβο στην τοπική κοινωνία…
Τρεις μέρες μετά η έρευνα των αστυνομικών είχε αποτέλεσμα και το πρωί, οι δύο Αλβανοί δράστες 35 και 32 ετών πέρασαν την πόρτα του Ανακριτή για να απολογηθούν για την παράνομη είσοδο του ενός στη χώρα και για την αντίσταση κατά της Αρχής του δεύτερου, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για την εγκληματική τους δράση στον Φουρνέ.

«ΚΑΖΑΝΙ» ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!

Η κατάσταση στο Άγιο Όρος, στον προαιώνιο Φάρο της Ορθοδοξίας, έχει αρχίσει και ξεφεύγει με ένα ανεπανάληπτο Πογκρόμ διώξεων αντιοικουμενιστών μοναχών που δείχνει πως κάποιοι θέλουν το Άγιο Όρος φερέφωνο της παναίρεσης του Οικουμενισμού. Καζάνι που βράζει το περιβόλι της Παναγίας.

Η αρχαιότερη μορφή γραφής στον κόσμο βρέθηκε στην Καστοριά! (ΦΩΤΟ)


Σύμφωνα με την συμβατική αρχαιολογική επιστήμη, η γραφής ανακαλύφθηκε γύρω στο 3,000 με 4,000 χρόνια Π.Χ, στην Σουμέρια, αλλά ένα αρχαιολογικό εύρημα από την Καστοριά, που ήρθε στο φως πριν από μια δεκαετία, αντικρούει αυτή την θεωρία ίσως για αυτό ελάχιστοι γνωρίζουν κάτι περί αυτού.

ΣΠΑΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μας «ΜΙΛΑ» για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρόκειται για ένα σπάνιο νόμισμα στο οποίο βλέπουμε την θεά Αθηνά, στην μία όψη του.
Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο.
Παρατηρώντας καλύτερα τις φωτογραφίες που είδαμε στο autochthonesellhnes θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν κάποια σύμβολα τα οποία ενδεχομένως, σημαίνουν πολύ περισσότερα από όσα μας δείχνουν…

ΙΔΟΥ Η… ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 2017!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια φωτογραφία που πραγματικά συγκλονίζει δείχνει ποια ήταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με το έμπα του νέου χρόνου, 2017.

Μόσχα: Το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος θα επιχειρήσει να αποσταθεροποιήσει τη Βουλγαρία



Το βουλγαρικό δημοσίευμα του mediapool.bg,  αναφέρεται σε προπαρασκευή διαδηλώσεων από το ίδρυμα του Σόρος στη Σόφια και από την αμερικανική οργάνωση «Αμερική για τη Βουλγαρία» από άτομα που θα πληρωθούν με 30 ευρώ σε κάθε συμμετοχή τους στη διαδήλωση