Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σ Ο Κ …. ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ… !!


Τα παρακάτω στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα . Όποιος δε τα αμφισβητεί χωρίς στοιχεία , είναι βολεμένος ή πράττει εκ του πονηρού σε βάρος του σώματος και των λοιπόν αστυνομικών.

Με διάταγμα του 1953 η εκχώρηση των 14 αεροδρομίων (vid)

Με ρήτρα εθνικού νομίσματος έγινε η εκχώρηση των 14ων αεροδρομίων στη FRAPORT AE, σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξη Μητρόπουλο και το αποικιοκρατικό διάταγμα του 1953.

Μυστικιστής αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος!


Ο μυστικιστής που πρόβλεψε τη νίκη του Τραμπ στις Αμερικάνικες εκλογές ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει την ημερομηνία που θα ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

22 λέξεις που κανείς άντρας δεν έχει πει μετά τον στρατό!


Όσο είσαι φαντάρος δεν παίζει να μην μιλάς με βάση την συγκεκριμένη διάλεκτο. Θα τις χρησιμοποιήσεις αυτές τις λέξεις είτε το θες είτε όχι...

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τον ελληνικό λαό» ΕΒΡΙΣΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ



«Μετά τους Εφιάλτες και τις Θερμοπύλες, έχει Σαλαμίνες» είπε ο Αλέκος Αλαβάνος…μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

“ΚΡΥΒΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ SIEMENS

Επιστολές φωτιά που δημοσιεύονται για πρώτη φορά

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, παρουσίασα τα ονοματεπώνυμα μαρτύρων φωτιά, που επιμελώς δεν βρίσκονται στη λίστα μαρτύρων (ίσως θα μπορούσαν να είναι κάποιοι εξ αυτών και κατηγορούμενοι) του πολύκροτου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της Siemens των “μαύρων ταμείων”

Χρυσό θηριώδες τζιπ με πινακίδα «666» κυκλοφορεί... ΦΩΤΟΣ


Τι άλλο θα δούμε...

Δεν φτάνει που είναι... μεγάλο σαν θηρίο, έχει και τον αριθμό του Θηρίου - Ανήκει σε Άραβα playboy που προτιμά το Λονδίνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η αλήθεια για το Ισλάμ μέσα σε 44 λεπτά! ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια για το Ισλάμ μέσα σε 44 λεπτά!

Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι

Θὰ ἔχης ὅμως δημοκρατία κι εὐρῶ…


Τὸ θέμα εἶναι ἁπλὸ καὶ λογικό:
  • Δὲν θὰ ἔχης Πατρίδα!
  • Δὲν θὰ ἔχης θρησκεία!

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά του ότι η Πρωτομαγιά είναι μετά από δέκα μέρες, εν τούτοις από τώρα άρχισαν να λαμβάνονται έκτακτα μέτρα στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στην πλατεία Ταξίμ για την αποτροπή διαδηλώσεων που μπορεί να εκτραπούν ένεκα της επικαιρότητας και  μετά την αμφισβήτηση της εγκυρότητας του δημοψηφίσματος, σε κατά μέτωπο συγκρούσεις με τις αρχές.

ΣΥΡΙΖΑ - Μηταφίδης: Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, ο Μαδούρο είναι εκλεγμένος - ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΦΙΔΗ!


Στην περίπτωση της Βενεζουέλας και του προέδρου της Νικολάς Μαδούρο αναφέρθηκε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης, με αφορμή και παλιότερες δηλώσεις του για το ίδιο θέμα που είχαν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ασυνήθιστη «αθλητική» δραστηριότητα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Β. Κορέας


Αμερικάνοι επιστήμονες, ειδικευμένοι στην ανάλυση δορυφορικών εικόνων από τη Βόρεια Κορέα, ανέφεραν ασυνήθιστη δραστηριότητα στο χώρο των πυρηνικών δοκιμών: έναν αγώνα βόλεϊ.

Οι Τούρκοι ανάγκασαν αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Ρόδο αντί …Για την Πάφο!


Αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση Βαρσοβία – Πάφος αναγκάστηκε από την Τουρκία να αλλάξει το σχέδιο πτήσης του και να καταλήξει να προσγειωθεί στη Ρόδο αντί για την Πάφο που ήταν ο προορισμός του!

Η αρχή των πάντων! Η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική!


Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότικάθε λέξη στην Ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο. Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα.

Συγκλονιστική εμπειρία: Η ζωή μετά το θάνατο…


Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους πρώην σκεπτικιστές για τη ζωή μετά τον θάνατο

Η απάτης της «υπερθέρμανσης» στην Καρδίτσα ΒΙΝΤΕΟ

Η απάτης της «υπερθέρμανσης» στην Καρδίτσα

Η ανάδειξη του φαινομένου της υποτιθέμενης «υπερθέρμανσης»,η προβολή-σχολιασμός συμπερασμάτων της διάσκεψης του Παρισιού για το κλίμα, η ανάδειξη της θεσσαλικής πραγματικότητας,

Ραδιοφωνικά κωδικοποιημένα μηνύματα στέλνει η Βόρεια Κορέα στους κατασκόπους της, χρησιμοποιεί επίσης μια πιο εξελιγμένη μέθοδο επικοινωνίας της κατασκοπείας που είναι γνωστή ως στεγανογραφία

 παράξενες ραδιοφωνικές εκπομπές από τη Βόρεια Κορέα

Ακτιβιστής που είχε βοηθήσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Παρίσι Ήταν μέλος της gay κοινότητας

Ακτιβιστής που είχε βοηθήσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Παρίσι
Το προφίλ του 37χρονου Ξαβιέ Ζουγκελέ

Ήταν μέλος της gay κοινότητας και άφησε πίσω του τον σύντροφό του με τον οποίο συζούσε - Είχε προσφέρει τη βοήθειά του δύο φορές σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα - Είχε συμμετάσχει και στην επιχείρηση μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν

Βόμβα Βουλγαρικής Κατασκευής σε Καταρριφθέν Ιπτάμενο Ρομπότ του Ισλαμικού Κράτους !

 
Συριακές δυνάμεις κατέρριψαν την Τετάρτη ένα ιπτάμενο βομβαρδιστικό ρομπότ του Ισλαμικού Κράτους που στόχευε αμάχους πολίτες στην Ανατολική Συρία, όπως αναφέρουν διασταυρωμένης πληροφορίες.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ''ΠΟΡΝΗΣ'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Κάποιοι μου θέτουν συχνά το εξής ερώτημα: Καλά αφού εναντιώνεσαι τόσο σφοδρά στη πολιτική του Προέδρου Αναστασιάδη και στις πολιτικές του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ στο κυπριακό και σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, γιατί δεν στρέφεσαι στο ΔΗΚΟ και στον εν δυνάμει υποψήφιο του Νικόλα Παπαδόπουλο για να τους απαλλαγούμε;

Μυστηριώδεις διαδρομές πλοίων που μεταφέρουν όπλα, ναρκωτικά και ανθρώπους, παρακολουθεί η Ισραηλινή εταιρεία Windward με υποστηρικτή τον πρώην επικεφαλής της CIA, David Petraeus. ΄Υποπτη δραστηριότητα πλοίων που παραποιούν την ταυτοποίηση τους, κάνουν περίεργους θαλάσσιους ελιγμούς και απενεργοποιούν το σύστημα αναγνώρισης AIS, κοντά σε τρομοκρατικά hot spots. Μεταφορά παράνομου εμπορεύματος στη μέση του ωκεανού και ασυνήθιστες στάσεις στα Ελληνικά ύδατα. Η "δια θαλάσσης εγκληματικότητα", χτυπάει κόκκινο

Εκατοντάδες πλοία που πλέουν σε ευρωπαϊκά ύδατα, απενεργοποιούν στις διαδρομές τους το σύστημα εντοπισμού τους,  για να αποφύγουν τις αρχές παρακολούθησης και κάνουν ύποπτους ελιγμούς κοντά σε τρομοκρατικά hot spots. 

Η φωτογραφία που παραλίγο να προκαλέσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο Δείτε την και το ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτογραφία που παραλίγο να προκαλέσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Μία.. φωτογραφία ήταν η αιτία που παραλίγο να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως από το μακρινό 1962 όταν ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ που πετούσε πάνω από την Κούβα, τράβηξε τη φωτογραφία η οποία παρουσίαζε ένα σχήμα που μοιάζει με αστέρι.

Προειδοποίηση Βουλγαρικών υπηρεσιών: 3000 ένοπλοι Αλβανοί από Κόσοβο μπήκαν στα Σκόπια


Απρίλιος 21, 2017. 23:11
Ο αναλυτής Σάσα Μπορόεβιτς επικαλούμενος στοιχεία από τις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες ανέφερε ότι 3.000 ένοπλοι Αλβανοί εισήλθαν στο έδαφος των Σκοπίων, σημειώνει η σλαβική ιστοσελίδα ‘arena’.

Αισυμνητεία και Αισυμνήτες


 Γράφει ο Παλαιός
Τελευταία είδα ένα δυό άρθρα πάνω στο εν λόγω θέμα. Λόγω του ότι όμως αντιμετωπιζόταν λειψά είπα να προσθέσω δυο γραμμές διασαφηνίζοντάς το.
Ας δούμε μερικές αναφορές από την Κλασσική Γραμματεία :
Η παλαιότερη σωθείσα αναφορά είναι από τον Όμηρο, Οδύσσεια Θ’ 256-259
» ὣς ἔφατ’ Ἀλκίνοος θεοείκελος, ὦρτο δὲ κῆρυξ οἴσων φόρμιγγα γλαφυρὴν δόμου ἐκ βασιλῆος.

Αδιανόητη τραγωδία: 30 άνθρωποι πήγαν να δουν τον αγώνα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και κεραυνοβολήθηκαν Στη Νιγηρία

Αδιανόητη τραγωδία: 30 άνθρωποι πήγαν να δουν τον αγώνα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και κεραυνοβολήθηκαν

Έχασαν τη ζωή τους όταν στην αίθουσα που βρίσκονταν έπεσε ένα καλώδιο υψηλής τάσης μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή

ΒΙΝΤΕΟ: Πρώην σμηναγός των ΗΠΑ αποκαλύπτει

ΒΙΝΤΕΟ: Πρώην σμηναγός των ΗΠΑ αποκαλύπτει

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:

Σοκ στον Βόλο: Το ασθενοφόρο που περίμενε χάλασε, το δεύτερο έπιασε φωτιά και πέθανε περιμένοντας…

Σοκ: Το ασθενοφόρο που περίμενε χάλασε, το δεύτερο έπιασε φωτιά και πέθανε περιμένοντας…
Την τελευταία της πνοή άφησε το Μεγάλο Σάββατο μία 45χρονη γυναίκα στα «Κοκαλέικα» Αερινού.

Αυτές είναι οι χώρες με τους περισσότερους εκατομμυριούχους


Ο πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε οικονομική κρίση και πολλές χώρες να αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα χρέη τους, όμως αυτό δεν ισχύει για τους ιδιώτες. Το «αμερικανικό όνειρο»,

Ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού και τιμωρήθηκε με κολασμό...οι Μαθητές εγκατέλειψαν (πρόδωσαν εξίσου) τον Ιησού κι επιβραβεύτηκαν με αγιότητα...Που σταματάει το Θεϊκό Σχέδιο/Θέλημα και που αρχίζει η ατομική ευθύνη απέναντι στον πειρασμό (βάσει «Ελεύθερης Βούλησης») ; Τι κοινό έχει η (χωρίς λαϊκή αντίδραση) σύλληψη, βασανισμός και εκτέλεση του Ιησού με τα σημερινά δεινά της Ελλάδας (επίσης χωρίς λαϊκή αντίδραση) ;



γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Την ώρα της σύλληψης του Ιησού, ο ίδιος (αυτο)μεταστρέφεται σε έναν «αδύναμο άνθρωπο» που δεν επιθυμεί να αμυνθεί, προκειμένου να εκπληρωθούν οι περί Αυτού προφητείες.
Αυτό δείχνει να' ναι το έναυσμα για την πρώτη (γνωστή) "μη βίαιη" επανάσταση στην ιστορία.

Χρυσοβέργι Μεσολογγίου: Δύο γύπες νεκροί πιθανότατα από φόλες

Χρυσοβέργι Μεσολογγίου: Δύο γύπες νεκροί πιθανότατα από φόλες
Δύο Όρνια, προστατευόμενο είδος γύπα, εντοπίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες νεκρά στην περιοχή του χωριού Χρυσοβέργι, κοντά στο φαράγγι της Κλεισούρας του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου.

ΑΓΡΙΟ γιουχάισμα 3 βουλευτών του Σύριζα στα Τρίκαλα ΒΙΝΤΕΟ

Αγριο γιουχάισμα 3 βουλευτών του Σύριζα στα Τρίκαλα. Με διάφορα συνθήματα αντέδρασαν μέλη πολιτικών οργανώσεων, την ώρα που οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,

13χρονος έβαλε φωτιά σε δασική έκταση στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας (ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ ΜΟΥΓΚΑ)

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά σε δασική έκταση

Πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Ρομά στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας ξέσπασε λίγο πριν τις δύο, σήμερα (Παρασκευή 21 Απριλίου) το μεσημέρι.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ προφητεία!!! «Πάλι θα ξαναρθείτε, αλλά αυτά τα μέρη θα αλλάξουν»

Στο χωριό Κεφαλοχώρι που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας της Μικράς Ασίας, πριν από την Ανταλλαγή, ζούσε μία ευλαβής και χαριτωμένη νέα, η Ελένη. Την αποκαλούσαν Ελέναμπα, δηλαδή Ελένη που είχε γεροντική σύνεση, διάκριση και μιλούσε σαν Αββάς (Γέροντας).

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η ΠΟΕΔΗΝ για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο με αφορμή τον θάνατο 8χρονου κοριτσιού...


Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι «οι ελλείψεις ιατρικού προσωπικού θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών» και ζητά να εκδοθεί άμεσα το πόρισμα για το θάνατο της 8χρονης «για να μην επικρέμονται κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση».

Τι πίνει και δεν μας δίνει; Ο Τσίπρας «βλέπει» ανάπτυξη και καλεί επενδυτές στην Ελλάδα


Στη διαμάχη μεταξύ της Ευρώπης και του ΔΝΤ για το χρέος της Ελλάδας αποδίδει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία «σέρνεται» μήνες τώρα...

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; 5 συναρπαστικά στοιχεία!


Η φύση δεν είναι ευγενική με το ανθρώπινο σώμα μετά το θάνατό του...

Για πρώτη φορά στην Κύπρο έγινε αιμοκάθαρση σε σκύλο - Δείτε την συγκινητική εικόνα...


Η πρώτη αιμοκάθαρση ζώου στην Κύπρο είναι γεγονός...

Η Αίτνα βγάζει ποτάμια λάβας ΒΙΝΤΕΟ


Ένα από τα πιο εκρηκτικά ηφαίστεια στην Ευρώπη συνεχίζει να εκρήγνυται, με το βουνό της Αίτνας να βγάζει τέφρα και χείμαρρους λάβας.

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 47χρονου Αλβανού που βρέθηκε στον Άγιο Κοσμά ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΩΣΕ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!


Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής... Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 14-2-2017 εντός του πρόχειρου παραπήγματος που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Η στρατιωτική συμφωνία Αλβανίας-Τουρκίας εναντίον Σερβίας-Ελλάδας


Τουρκικό σχέδιο εισβολής στα Βαλκάνια λόγω εξέγερσης των Αλβανών (ΠΓΔΜ-Κοσόβου -Πρέσεβο-Ελλάδα)

Ο Σαλί Καμπάσι Αλβανός «ιστορικός» και έμμισθος υπάλληλος του Ερντογάν προσπαθεί να διεξάγει προπαγανδιστικού τύπου εκστρατεία στην χώρα του  και στα Βαλκάνια υπέρ της Αλβανίας και κατά της Ελλάδος, με απώτερο στόχο το κρυφό σχέδιο της Άγκυρας στην περιοχή μετά και την αποκάλυψη του κατασκοπευτικού δικτύου των Ιμάμηδων .

Ο Δήμος Τρίπολης εξαφάνισε αμέσως πτώματα δηλητηριασμένων αδέσποτων για να μην «χαλάει» η εικόνα της πόλης;

Ο Δήμος Τρίπολης εξαφάνισε αμέσως πτώματα δηλητηριασμένων αδέσποτων για να μην «χαλάει» η εικόνα της πόλης;
Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Δήμου Τρίπολης κάνει για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης καθώς και η εξόντωση των αδέσποτων συνεχίζεται «κανονικά» και είναι συστηματική, αλλά και η δημοτική αρχή αντί να διαχειριστεί το πρόβλημα φροντίζει απλώς να απομακρύνει ταχύτατα τα πτώματα για να μην υπάρχουν αποδείξεις, που την εκθέτουν, και φωτογραφίες που «χαλάνε» την εικόνα της πόλης.

Πύργος:Ο ουρανός μας είπε… «Halo»... ΒΙΝΤΕΟ


Η φύση πολλές φορές μας ξαφνιάζει με φυσικά φαινόμενα που δημιουργούν ασυνήθιστες εικόνες...
Μια τέτοια εικόνα που παραξένεψε, ξάφνιασε και δημιούργησε απορίες έγινε αντιληπτή από κατοίκους του Πύργου –και όχι μόνο- το μεσημέρι της Παρασκευής…

Αυτή είναι η "περίεργη" σύμπτωση πριν τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη και του Σωτήρη Μουστάκα...ΦΩΤΟΣ


Αναμφισβήτητα, ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης είναι δυο από τους μεγαλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της Ελλάδας και οι σπουδαιότεροι ηθοποιοί της γενιάς τους...
Η μοίρα, όπως όλα δείχνουν τους επιφύλασσε κάτι κοινό πριν το θάνατο τους...

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Στάθη Ψάλτη - Κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει...ΒΙΝΤΕΟ


Ένα βίντεο με το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Στάθη Ψάλτη κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...

Εκθεση του State Department «καίει» τους τουρκόψυχους Νέο «χαστούκι» για τους πράκτορες της Αγκυρας και τα βρόμικα σχέδιά τους στην ελληνική Θράκη!


Ε κθεση-κόλαφος του State Department των ΗΠΑ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη! Η εν λόγω έκθεση αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ελληνική Θράκη, συντάσσεται κάθε χρόνο και η τελευταία -για το 2016- «καίει» τους τουρκόψυχους, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Θόδωρος Γιουρτσίχιν: Αναχώρησε την Πέμπτη για το διάστημα με τις σημαίες της Ελλάδας,του ΠΑΟΚ και μία ποντιακή λύρα!


Την Πέμπτη στις 10.13 ώρα Μόσχας αναχώρησε ο ποντιακής καταγωγής κοσμοναύτης, Θεόδωρος Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλος για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχοντας μαζί του δύο σημαίες - της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ - καθώς και μία ποντιακή λύρα.

17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι – Δωρεάν μοίρασμα σπόρων ντόπιων παραδοσιακών ποικιλιών

17η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι – Δωρεάν μοίρασμα σπόρων ντόπιων παραδοσιακών ποικιλιών

Πώς θα πάρετε πίσω τις πινακίδες του ΙΧ σας με έκπτωση έως και 83% στα τέλη



Έρχεται καλοκαίρι. Θέλετε να πάρετε πίσω τις πινακίδες του τζιπ για να βελτιώσετε τις μετακινήσεις των θερινών διακοπών; Σας δίνεται η δυνατότητα και μάλιστα με «έκπτωση» έως και 42%. Αν πάλι σας απασχολεί από τώρα η επίσκεψη στα… χιόνια μπορείτε να κάνετε υπομονή, να θέσετε ξανά το αυτοκίνητο σε κυκλοφορία το φθινόπωρο ή το χειμώνα και να εξασφαλίσετε έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας έως και 83%

O Νίκος Eυαγγελάτος έπαιξε βίντεο από την επική κωμωδία “The Interview” ως αληθινό ρεπορτάζ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ - ΠΟΣΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;



Αυτήν την σκηνή, απ' την Χολιγουντιανή κωμωδία του 2014 έπαιξαν οι ειδήσεις του Έψιλον, με τον εξής καταπληκτικό τρόπο! (Ακούστε και τι λένε)

Και η Ιαπωνία μπαίνει στον πόλεμο στο πλευρό των ΗΠΑ: στέλνει 2 καταδρομικά πλοία για να προστεθούν στη συνοδεία του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson.Β Κορέα: «Οποιαδήποτε επίθεση στη Βόρειο Κορέα θα σημάνει το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε».Έχουμε έτοιμη τη βόμβα-Η


Η Ιαπωνία έστειλε σήμερα Παρασκευή μια μικρή αρμάδα προς υποστήριξη του αμερικανικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson και της συνοδείας του που σύντομα θα είναιστα ύδατα της Ιαπωνίας κοντά στην Κορεατική χερσόνησο.

Βούλιαξε το «Παναγία Πάρου» της ΝΕΛ

Παναγία Πάρου, ΝΕΛ,
Φαίνεται ότι το έχει το όνομα… το ένα »Παναγία» μετά το άλλο βυθίζεται στα λιμάνια απο τους ιδιοκτήτες τους…

ΔΙΠΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Αισθητός και στα ελληνικά νησιά



Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατά το Ευρωμεσογειακό Κέντρο Σπουδών σημειώθηκε στην Τουρκία.

Κεφαλλονιά ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Έσωσαν τον σκύλο που κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του επί 6 χρόνια

Κεφαλλονιά: Έσωσαν τον σκύλο που κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του επί 6 χρόνια
Η Μαρίνα Μασσάδο πρόεδρος συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο την διάσωση ενός σκύλου, που κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του έχοντας το επί έξι χρόνια έγκλειστο σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο ακαθαρσίες. Το ζώο σώθηκε μετά από παρέμβαση του συλλόγου ο οποίος ενημερώθηκε από περαστικούς οι οποίοι εντόπισαν το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο πλάσμα…

Ραγδαίες εξελίξεις για Porsche Βακάκη: Τι κρύβει το μοιραίο αυτοκίνητο. Πού το αγόρασε, ποια τα λάθη



Ποιες οι εξελίξεις για την Porsche του Βακάκη;