Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ


«Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Παρασκευή, τὰ ἅγια καὶ σωτήρια καὶ φρικτὰ Πάθη τοῦ Κυρίου καὶ Θεοῦ καὶ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἐπιτελοῦμεν, τοὺς ἐμπτυσμούς, τὰ ῥαπίσματα, τὰ κολαφίσματα, τὰς ὕβρεις, τοὺς γέλωτας, τὴν πορφυρᾶν χλαίναν, τὸν κάλαμον, τὸν σπόγγον, τὸ ὄξος, τοὺς ἤλους, τὴν λόγχην, καὶ πρὸ πάντων, τὸν σταυρόν, καὶ τὸν θάνατον,

«Οι Εβραίοι έχουν μεγάλη δύναμη και επιρροή». Πότε επιτρέπεται και πότε απαγορεύεται να ακουστεί ένας τέτοιος λόγος


Στις αρχές του Μαρτίου, έγινε γνωστό στους Βρετανούς, ότι η υπόθεση Jeremy Bedford Turner, θα επανεξεταστεί μετά από μια 13μηνη εκστρατεία εναντίον του, καθώς η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος θα αναθεωρήσει την απόφασή της περί μη άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον του.

Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά)


Το Ισραήλ αρνήθηκε και πάλι να δεχθεί οποιονδήποτε αριθμό προσφύγων από τη Συρία, αν και το υπουργείο εξωτερικών του χρηματοδοτεί την προσφυγική-εισβολή της Ευρώπης, και εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική και Ε.Ε αποτελούν μέρος του ευρύτερου αριστερού συνασπισμού που απαιτεί όλα - εκτός του Ισραήλ - τα κράτη να δεχτούν πρόσφυγες.

Το Σιωνιστικό σχέδιο για να επωφεληθεί το Ισραήλ από τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας

Αποχαρακτηρισμένη Έκθεση της CIA: 25ετή σχέδια των ΗΠΑ για την αποσταθεροποίηση της Συρίας

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»: ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Έχουν «σκυλιάσει» οι Rothschild: Απαιτούν από τα δυτικά έθνη (ΝΑΤΟ) εδώ και τώρα εισβολή στην Συρία – Να «ενωθούν ως μια γροθιά» δίνοντας το «έναυσμα για το νέο αιώνα»


Όλα έχουν την εξήγηση τους τόσο για το θέμα των ημερών την Συρία όσο και για την γενικότερη κατάσταση παγκοσμίως και αφορά την περιβόητη οικογένεια Rothschild,  που ενορχηστρώνει εδώ και πολλά χρόνια την νέα τάξη πραγμάτων  σε ολόκληρο τον πλανήτη .

Πόσα τεμάχια από τον Σταυρό του Χριστού σώζονται σήμερα

Σταυρό-1 Άραγε πόσα τεμάχια από το Τίμιο Ξύλο, υπάρχουν σήμερα στον κόσμο; Αυτή είναι σίγουρα μια ερώτηση που έχει κατά καιρούς περάσει από το μυαλό όλων μας, τη στιγμή που παρουσιάζονται διάφορα τμήματα Τιμίου Σταυρού.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ – Στο Ιόνιο με την Μπ. Μπαζιάνα και τα παιδιά ο Τσίπρας ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΣΕΙΣ ΒΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ

tsipras
Τα φημισμένα έθιμα του κερκυραϊκού Πάσχα θα παρακολουθήσει από κοντά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε το νησί των Φαιάκων για να περάσει τις άγιες μέρες.

Μυστηριώδης τάφος Έλληνα στρατιώτη μεγάλη ατραξιόν στην Ισπανία


To πραγματικό κόσμημα του Μουσείου της Μάλαγας είναι ο σκελετός και τα ευρήματα που βρέθηκαν στον τάφο ενός Έλληνα οπλίτη, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 2012 στα θεμέλια μίας κατασκευής στην πόλη της νότιας Ισπανίας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τι του γράφει για το… σόου της προσευχής του στην Αγιά Σοφιά


Ο Ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου, πρόεδρος της «Παγκόσμιας Ενορίας Αγίας Σοφίας», απέστειλε επιστολή στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν, σχετικά με την απόφασή του να προσευχηθεί την Μ. Παρασκευή στην «μεγάλη Χριστιανική Εκκλησία».

Στέλνουμε φρεγάτα μέσα σε τουρκικό ναύσταθμο την ημέρα του δημοψηφίσματος στη Τουρκία!


ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

του Γιάννη Πετρίδη

Με μια έξυπνη κίνηση του ΓΕΕΘΑ, η Ελλάδα τοποθετεί τις «καυτές» ημέρες του δημοψηφίσματος στη Τουρκία, κι ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Υ.Ερντογάν απειλεί «να ξαναρίξει τους Ελληνες στην θάλασσα» την φρεγάτα κλάσης MEKO 200HN F455 «Σαλαμίς» στην «καρδιά» του τουρκικού αμυντικού συστήματος:

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ! Δείτε πως θα χτίζεται απο εδώ και πέρα το αφορολόγητο!



Τέλος στο χαρτοβασίλειο των αποδείξεων βάζει, με απόφασή του ο διοικητής της ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, απαλλάσσοντας τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να κρατούν τις αποδείξεις πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών για να χτίζουν το αφορολόγητο.

Τρομακτικό τροχαίο στη Θηβών: ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε φαρμακείο ΦΩΤΟΣ

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά.

Μεγάλη Παρασκευή: Η αποκαθήλωση κι η ταφή του Χριστού


Την Αγία και Μ. Παρασκευή τα Άγια και σωτήρια και φρικτά Παθη του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού επιτελούμεν τούς εμπτυσμούς, τα ραπίσματα, τα κολαφίσματα, τας ύβρεις, τούς γέλωτας, την πορφυράν χλαίναν, τον τον κάλαμον, τον σπόγγον, το όξος, τούς ήλους, την λόγχην και προ πάντων τον Σταυρόν και τον θάνατον, α δι’ ημάς εκών κατεδέξατο » έτι δε και την του ευγνώμονος ληστού, του συσταυρωθέ- ντος αυτώ, σωτήριον εν τω σταυρώ ομολογίαν.»

Τέρμα στον μύθο του «ιουδαιο-χριστιανισμού»!


Ο όρος «ιουδαιο-χριστιανισμός» είναι ένα κατασκεύασμα που εξυπηρετεί πολιτικές ατζέντες. Δεν έχει καμία θεολογική και ιστορική βάση. Στις ΗΠΑ, όπου είναι ευρύτερα διαδεδομένος και εν γένει «αποδεκτός» ο όρος, γίνεται συχνά επίκλησή του όταν πρέπει

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!! “Αγνοούμενοι Άκρως Απόρρητο-Οι τελευταίοι επιζώντες αγνοούμενοι της Κύπρου”

Γιατί άραγε, όλοι μιλάνε γι αυτό το βιβλίο?

Διεκδικεί την Αφροδίτη, ο δήμος Μήλου



Προσπάθεια για την επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου ξεκινάει ο Δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Λαθρομετανάστης επιχείρησε να ασελγήσει σε 15χρονη Ελληνίδα


Σύμφωνα με την είδηση που μεταδίδει το Psaxna.gr (την οποία αποφεύγουν να αναπαράγουν τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ, για προφανείς λόγους…), ένα… ξαναμμένο «προσφυγάκι» από το Πακιστάν παρενόχλησε κατά τις βραδινές ώρες 15χρονο κοριτσάκι από τα Ψαχνά και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος…

  Από τον Μιχάλη Σιάτη, Κλινικό και Συμβουλευτικό Ψυχολόγο, MSc

…καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος. Οὗτος ἦν ἐν ἀρχῇ πρὸς τὸν Θεόν. πάντα δι’ αὐτοῦ ἐγένετο, καὶ χωρὶς αὐτοῦ ἐγένετο οὐδὲ ἕν ὃ γέγονεν. ἐν αὐτῷ ζωὴ ἦν, καὶ ἡ ζωὴ ἦν τὸ φῶς τῶν ἀνθρώπων. καὶ τὸ φῶς ἐν τῇ σκοτίᾳ φαίνει, καὶ ἡ σκοτία αὐτὸ οὐ κατέλαβεν (Ιωάν. Α, 1-6) .

Τρόμος στην ΕΛΑΣ από τους 400 αδίστακτους κακοποιούς που ορμούν στα σπίτια

Τρόμος στην ΕΛΑΣ από τους 400 αδίστακτους κακοποιούς που ορμούν στα σπίτια
Τι κρύβεται πίσω από τους θανάτους σε Πατήσια, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Γέρακα κ κι αλλού… Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου.
 Η Αστυνομία αλλά κι ο κόσμος δεν αντέχει δύο-τρείς ληστείες με φόνο, κάθε εβδομάδα.

The Times: Το Facebook δεν απομάκρυνε αναρτήσεις εξτρεμιστών παρότι είχε ενημερωθεί Τι απαντά ο ιστότοπος

The Times: Το Facebook δεν απομάκρυνε αναρτήσεις εξτρεμιστών παρότι είχε ενημερωθεί

Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας χρησιμοποίησε πλαστό προφίλ για να καταγγείλει αναρτήσεις παιδικής πορνογραφίας και ακραίας ισλαμικής προπαγάνδας

Η Φιλοξενία στην αρχαία Ελλάδα. Δεν Ήταν όπως μας «Σερβίρουν»



Ένα από τα συνήθη επιχειρήματα των επαγγελματιών «φιλάνθρωπων», «ανθρωπιστών» και «αντιρατσιστών», όταν θέλουν να καταδείξουν την «ξενοφοβία» και τον «ρατσισμό» των σύγχρονων Ελλήνων, που επιμένουν να αρνούνται την κατάληψη της Ελλάδος από τις ορδές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, είναι αυτό που κάνει επίκληση του θεσμού της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα....

Ρωσία: Μόνο 23 από τους 59 αμερικανικούς Τόμαχοκ στη Συρία βρήκαν το στόχο τους…οι περισσότεροι χτύπησαν άμαχους σε παρακείμενο χωριό ΒΙΝΤΕΟ


Απρίλιος 12, 2017. 08:07
Η Ρωσία έχει αμφισβητήσει την ακρίβεια και τη σχέση κόστους- αποτελεσματικότητας της  αμερικανικής πυραυλικής επίθεσης στην αεροπορική βάση αλ Σάιρατ στη Συρία.

Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… Ζώνει με ασκήσεις το FIR Λευκωσίας!!!


Με πέντε διαδοχικά παράνομα ΝΟΤΑΜ η πολεμική αεροπορία της Τουρκίας και το λεγόμενο «υπουργείο Συγκοινωνιών» του ψευδοκράτους, ξεκίνησαν από προχθές και θα συνεχίζουν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του μήνα σειρά στρατιωτικών ασκήσεων και ασκήσεων έρευνας και διάσωσης εντός του FIR Λευκωσίας.

Συμφωνία με τον Διάβολο

Συμφωνία με τον Διάβολο
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Το άρθρο μου αυτό θα είναι πολύ λιτό και μικρό σε έκταση, γιατί περιέχει κάτι πολύ σημαντικό και συγκεκριμένο.

Παλαιά Διαθήκη, ονόμασαν οι Χριστιανοί ιεράρχες του 4ου αιώνα μ.Χ. ένα σύνολο, κάποιων παραφρασμένων εβραϊκών και όχι μόνο κειμένων.