Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Συμφωνία με τον Διάβολο

Συμφωνία με τον Διάβολο
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Το άρθρο μου αυτό θα είναι πολύ λιτό και μικρό σε έκταση, γιατί περιέχει κάτι πολύ σημαντικό και συγκεκριμένο.

Παλαιά Διαθήκη, ονόμασαν οι Χριστιανοί ιεράρχες του 4ου αιώνα μ.Χ. ένα σύνολο, κάποιων παραφρασμένων εβραϊκών και όχι μόνο κειμένων.

Το σύνολο αυτών των κειμένων, υποτίθεται ότι αποτελεί την περιγραφή των γεγονότων κατά την σύναψη μιας Διαθήκης, μιας δηλαδή συμφωνίας, ανάμεσα στον Γιαχβέ και τους οπαδούς του.
Ο Γιαχβέ, είναι ο Σατανάς, ο Διάβολος.
Διαθήκη, σημαίνει σύμφωνα με τα λεξικά, συμφωνία.
Επομένως, η Παλιά Διαθήκη, είναι η Συμφωνία με τον Διάβολο.
Η συμφωνία αυτή λέει, ότι όποιος ακολουθεί τον τρόπο ζωής που ορίζει ο Σατανάς-Γιαχβέ, θα κληρονομήσει την Γη και όλοι οι υπόλοιποι, θα γίνουν δούλοι του και θα δουλεύουν, ώστε αυτός να κάθεται και να απολαμβάνει από τους κόπους τους.
Δείτε τι υπόσχεται με τον εκπρόσωπό του τον Ησαΐα.
Ησ. 61,6     ὑμεῖς δὲ ἱερεῖς Κυρίου κληθήσεσθε, λειτουργοὶ Θεοῦ· ἰσχὺν ἐθνῶν κατέδεσθε καὶ ἐν τῷ πλούτῳ αὐτῶν θαυμασθήσεσθε.
Ησ. 61,6     σεις δε, θα ορισθήτε ιερείς Κυρίου, λειτουργοί του Θεού. Θα τρώτε από τα πλούτη των εθνών και θα γίνετε αξιοθαύμαστοι με τον δικό τους πλούτο.
Αντίθετα ο Χριστός, ζήτησε να αποκηρύξουμε την τυπολατρία του Γιαχβέ, αλλά και τον κόσμο αυτό και να ζητούμε νοερά να βρεθούμε μετά τον εδώ ψεύτικο θάνατο, στον πραγματικό τον δικό του κόσμο.
Σε αυτές τις λίγες σειρές, περιλαμβάνεται όλη η αλήθεια του Χριστού. Όποιος την δεχθεί,  θα ζήσει στον πραγματικό κόσμο. Όποιος συνεχίσει τις χωρίς νόημα και αντίκρυσμα τυπικούρες του, θα συνεχίσει  την προσπάθεια να εφαρμόσει την συμφωνία με τον Διάβολο.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
δική μας, γιατί ο Χριστός ζούσε, ζει και θα ζει για πάντα, αφού είναι η ίδια η Ζωή και η Ανάσταση του σώματος που χρησιμοποιούσε εδώ στον κόσμο αυτό, έγινε απλά για να ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη των άπιστων μέχρι τότε μαθητών του.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.