Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Έχουν «σκυλιάσει» οι Rothschild: Απαιτούν από τα δυτικά έθνη (ΝΑΤΟ) εδώ και τώρα εισβολή στην Συρία – Να «ενωθούν ως μια γροθιά» δίνοντας το «έναυσμα για το νέο αιώνα»


Όλα έχουν την εξήγηση τους τόσο για το θέμα των ημερών την Συρία όσο και για την γενικότερη κατάσταση παγκοσμίως και αφορά την περιβόητη οικογένεια Rothschild,  που ενορχηστρώνει εδώ και πολλά χρόνια την νέα τάξη πραγμάτων  σε ολόκληρο τον πλανήτη .
Οι Rothschild λοιπόν κάλεσαν όλα τα δυτικά έθνη να «ενωθούν ως μια γροθιά», προκειμένου να «παρέμβουν» στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ δίνοντας το «έναυσμα για την Συρία στο νέο αιώνα».
Ο Sir Evelyn de Rothschild κάλεσε προσωπικά τα δυτικά έθνη να «ενωθούν», προκειμένου να «παρέμβουν» στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ  το ταχύτερο δυνατό με όλες τις δυνάμεις τους προδικάζοντας άσχημες και τρομακτικές εξελίξεις στην περιοχή μας.
Περιγράφοντας τον Άσαντ ως «έναν βάναυσο δικτάτορα, ο οποίος πρέπει να εκδιωχθεί με τις κλωτσιές» κατά τη διάρκεια μιας ζοφερής ομιλίας σε έρανο στην πόλη του οικονομικού του βασιλείου του, το Λονδίνο, ο Rothschild απαίτησε από τα δυτικά έθνη την «ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ» επειδή είναι δεν «ανθεκτικό πλέον το κοινό αίσθημα» στις απειλές του.
Ο Rothschild αναφέρθηκε επίσης στις οικογενειακές επιχειρήσεις του, τις οποίες ξεκίνησαν τα πέντε αδέλφια του για τη σύσταση του «πρώτου και μοναδικού πραγματικά παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος », που λειτούργησε στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη, τη Νάπολη και τη Φρανκφούρτη, λίγο πριν από το τέλος  του 19ου αιώνα.
Έχουν «σκυλιάσει» οι Rothschild: Απαιτούν από τα δυτικά έθνη (ΝΑΤΟ) εδώ και τώρα εισβολή στην Συρία – Να «ενωθούν ως μια γροθιά» δίνοντας το «έναυσμα για το νέο αιώνα» - Εικόνα0
Ο ίδιος δήλωσε για αυτό: «Αυτά τα πέντε αδέρφια, που εργάστηκαν από κοινού για την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, δημιούργησαν μια εξαιρετική επιχείρηση που αντικατέστησε τα όρια και τους πολιτισμούς.
Ακριβώς πάνω από 200 χρόνια αργότερα, αυτές οι επιχειρηματικές ιδέες,  έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, είναι τώρα υπό απειλή από δεσποτικά καθεστώτα που είναι ανθεκτικά με το κοινό αίσθημα. Αυτά τα καθεστώτα αποτελούν απειλή για τις  διεθνείς εταιρικές αξίες μας», τόνισε ο ίδιος.
Ο Sir Evelyn, ένας χρηματιστής δισεκατομμυριούχος ο οποίος είναι παντρεμένος με την Lynn Forester de Rothschild, δεν εξηγεί γιατί όλες οι κυβερνήσεις του  κόσμου  θα πρέπει να «ακούσουν» (εκτελέσουν) τα αιτήματά του και να παρέμβουν με πόλεμο στην Μέση Ανατολή ;
Ωστόσο,  σύμφωνα με κάτι που ίδιος δεν αναφέρει  για την εισβολή της Συρίας, είναι ότι η χώρα αυτή παραμένει ένα από τα μόλις πέντε έθνη στον κόσμο που η οικογένεια  Rothschild δεν ελέγχει την κεντρική τράπεζα.
Το 2000 υπήρχαν οκτώ χώρες χωρίς οι Rothschild να ελέγχουν τις κεντρικές  τράπεζες τους , ωστόσο το Ιράκ, η Λιβύη και το Αφγανιστάν  αμέσως μετά τη δυτική εισβολή έχουν πέσει στα «νύχια» της γνωστής οικογενείας που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες τους.
H Συρία θα είναι το επόμενο βήμα ή το τέλος  της δυναστείας των Rothschild;
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.