Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Στην Βενεζουέλα, της οποίας το καθεστώς εξυμνούν στην Ελλάδα, η κατάσταση έχει ξεφύγει.Ξύλο μέσα στις Εκκλησίες ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο μέσα στις Εκκλησίες

Η κυβέρνηση σημειώνει και επιφυλάσσεται Στην Βενεζουέλα, της οποίας το καθεστώς εξυμνούν στην Ελλάδα, η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Βλέπουμε συμπλοκές ακόμα και μέσα στις εκκλησίες, ενώ η κυβέρνηση, έχοντας κλείσει την Βουλή, πετάει έξω από το γραφείο του, τον ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Πάτρα: Υπέκυψε ηλικιωμένος που είχε χτυπηθεί ΑΝΕΛΕΗΤΑ από ληστές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ

Πάτρα: Υπέκυψε ηλικιωμένος που είχε χτυπηθεί άγρια από ληστές

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο επί 18 ημέρες καθώς είχε τραυματιστεί βαρύτατα από τα χτυπήματα των αγνώστων ληστών

Ιερέας:Χωρίς Ταπείνωση, Πίστη και Αγάπη να μην πλησιάσει κανείς στην Θεία Κοινωνία…(Πιστός:μα…αυτές βρίσκονται στην Κορυφή της Κλίμακας των Αρετών…άρα, μόνον Άγιος μπορεί να κοινωνήσει; )


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Άκουγα πρόσφατα ένα ραδιοφωνικό κήρυγμα από ένα δημοφιλή ορθόδοξο ρ/σ.
Μεταξύ πολλών άλλων, ο κληρικός ιεροκήρυκας είπε (στο περίπου) τις φράσεις:
«…ο πιστός πρέπει να προσέλθει στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας τηρώντας απαρέγκλιτα το «…μετά φόβου Θεού, Πίστεως και Αγάπης προσέλθετε…»

Ο Τομ Χανκς γιορτάζει την Ανάσταση αλά ελληνικά

Ο Τομ Χανκς γιορτάζει την Ανάσταση αλά ελληνικά

Ο Tom Hanks νιώθει και είναι Έλληνας. 

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ «ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ;;;

Πηγές του Πενταγώνου δίνουν διαφορετική ερμηνεία στην ρίψη της βόμβας..
Σύμφωνα με τις εκθέσεις αξιωματούχων του Πενταγώνου, στις 12 Απριλίου η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έριξε τη μεγαλύτερη συμβατική βόμβα που διαθέτει το οπλοστάσιο του Πενταγώνου, για να καταστρέψει υπόγειες εγκαταστάσεις των τρομοκρατών του Ισλαμικού κράτους.

Το ελληνικό δημόσιο έχει ξοδέψει 31.800.000 ευρώ για ένα μουσείο που δεν υπάρχει


To ελληνικό κράτος έχει δαπανήσει για το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας από το 2007 μέχρι σήμερα 31.800.000 ευρώ (!). Tα τελευταία 11 εκατομμύρια καταβλήθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το 2015. Κι όμως το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας δεν υπάρχει. Δεν έγινε ποτέ. Το σκάνδαλο με το Ολυμπιακό Μουσείο φέρνει στο φως

Βόρεια Κορέα: Νέα… αλλά αποτυχημένη πυραυλική δοκιμή (φωτό)


ΗΠΑ: «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΥΠΟΥ ΙCBM»

Με "υπογραφή" Αρχιμήδη ο μηχανισμός των Αντικυθήρων

Με "υπογραφή" Αρχιμήδη ο μηχανισμός των Αντικυθήρων

Την «υπογραφή» του Αρχιμήδη πίσω από τα γρανάζια του περίφημου Μηχανισμού των Αντικυθήρων είδαν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες σε νέες έρευνες. H αρχαία κατασκευή, που πιστεύεται ότι ήταν μηχανικός υπολογιστής και όργανο αστρονομικών παρατηρήσεων, ανακαλύφθηκε το 1900 σε πλοίο που ναυάγησε το 80 π.Χ. ή λίγο αργότερα ανατολικά των Αντικυθήρων…

Οι προφητείες ειναι δημιουργήματα της C.I.A.;

– Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.– Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ – Ένας νεκρός

Κατέπεσε στρατιωτικό ελικόπτερο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εκ των επιβαινόντων, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων rt.

Συγκλονιστικό σκίτσο για τον Ερντογάν: Από τον Ατατούρκ στον... Δικτατούρκ Θα περάσει στην Ιστορία

Συγκλονιστικό σκίτσο για τον Ερντογάν: Από τον Ατατούρκ στον... Δικτατούρκ

Ο σκιτσογράφος με το πρόθεμα του Δικτάτορα κάνει το λογοπαίγνιο «Δικτατουρκ» σχολιάζοντας έτσι το μοντέλο που ονειρεύεται να επιβάλει ο Ερντογάν στην Τουρκία

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΥΡΡΙΧΙΟ, ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ… ΓΙΟΚ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Και όμως είναι αλήθεια. Σε ένα τουρκικό γενικό πανεπιστήμιο μια από τις σημαντικές προϋποθέσεις για να σου χορηγήσουν το πτυχίο είναι να περάσεις και στις εξετάσεις του ποντιακού χορού, Horon, που συμπεριλαμβάνεται στο βασικό μάθημα, «Καλλιτεχνικές Δεξιότητες».

Θα πούμε το νερό, νεράκι! Τέλος στο δίκτυο ύδρευσης Η Ατζέντα 2030 είναι εδώ!

Θα πούμε το νερό, νεράκι! Τέλος στο δίκτυο ύδρευσης

Φανταστείτε ένα μέλλον όπου κάθε σπίτι θα διαθέτει μια συσκευή με την οποία θα «τραβά» από τον αέρα όλο το νερό που χρειάζεται ένα νοικοκυριό, ακόμη και αν το κλίμα είναι πολύ ξηρό ή ακόμη και έρημος. Και αυτό θα επιτυγχάνεται μόνο με τη βοήθεια της ενέργειας από τον ήλιο.

ΣΑΛΟΣ με τα 4,8 εκατ. ευρώ που είχε παρκάρει η Ντόρα μετά την Καραϊβική και στην Αφρική


Το υπουργείο Εξωτερικών έχει εντοπίσει και διεκδικεί την επιστροφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε χώρες της Αφρικής αλλά και της Καραϊβικής και τα οποία έχουν μείνει ανεκμετάλλευτα και «παρκαρισμένα» σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

Παναγιά Τήνου: Στην Τουρκία γράφεται ο επίλογος για το ιστορικό πλοίο



Στα διαλυτήρια του Αλιάγα της Τουρκίας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το πάλαι ποτέ κραταιό ακτοπλοϊκό επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Τήνου».

Έτσι έγινε η νοθεία στο δημοψήφισμα! ΒΙΝΤΕΟ με αποκαλύψεις

Έτσι έγινε η νοθεία στο δημοψήφισμα! ΒΙΝΤΕΟ με αποκαλύψεις
Δείτε πως βγήκε ο Ερντογάν Σουλτάνος

Εικόνες εμφυλίου από τις ΗΠΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες εμφυλίου από τις ΗΠΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μάχες σώμα με σώμα στην Καλιφόρνια - ΒΙΝΤΕΟ - Η Παλαιά Τάξη απαντά με δικούς της μαχητές των δρόμων15 Απριλίου 2017 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια είχαν διαδήλωση οι οπαδοί του Donald Trump, της αυτοαποκαλούμενης «εναλλακτικής δεξιάς» (Alt-Right) της Παλαιάς Τάξης.

Έτσι προστατεύουν οι "δικτάτορες" την Ορθοδοξία!


Εκκλησία στο μαρτυρικό Χαλέπι...

Αλβανία: Με εθνική γενοκτονία απειλείται ο ελληνικός πληθυσμός στη Χιμάρα

  Απρίλιος 15, 2017. 20:03
Τα πρότυπα στην ΕΕ και στον ΟΗΕ ισχύουν στο Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, FYROM, όπως στην Ευρώπη, και φυσικά στην Αλβανία.

Αστυνομική επιχείρηση, για την απελευθέρωση 16 ανθρώπων, που κρατούνταν όμηροι στη Θεσσαλονίκη ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ, ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

post-feature-image
Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις αρπαγών και εκβιάσεων σε βάρος παράτυπων αλλοδαπών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 21, 26 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, εκβίαση, αρπαγή και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Θλιβερή η αντίθεση με τους δικούς μας άθεους εδώ – Ο Β.Πούτιν εύχεται «Αληθώς Ανέστη» (βίντεο)


Θλιβερή η αντίθεση με τους δικούς μας άθεους στην πολιτική ηγεσία.

Η ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ… ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας έχει εκδηλωθεί μια ακατάσχετη ισλαμολαγνεία με αποκορύφωσα την απόφαση για ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στην Ανωτάτη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος στην Ελλάδα για τους δερβίσηδες, τους Σούφι και άλλα συναφή, συνήθως από ανθρώπους που έχουν παντελή άγνοια γύρω από όλα αυτά.

Η τίγρης Τασμανίας απασχολεί την Κρυπτοζωολογία και έχει ομάδα υποστήριξης με χιλιάδες μέλη

είναι πολλοί οι φίλοι του θυλακίνου, (από το αρχαιοελληνικό θύλαξ, σύγχρονο θύλακας) που πιστεύουν ότι το είδος, αυτού του ιδιαίτερου ζώου, συνεχίζει να επιβιώνει στη φύση. 

Δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ την Μεγάλη Εβδομάδα διότι σε αυτήν σύντομα θα κάνουν ΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

Το γνωστό ψηφιδωτό του ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στην Αγία Σοφία με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αρχίζει και φωτίζεται.( φώτο)

Όχι μόνο δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να προσευχηθεί ο Ερτνογάν την Μεγάλη Παρασκευή όπως προανήγγειλαν πριν μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά ζήτησε και την ψήφο των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία.

Περιπετειώδης άφιξη για το Άγιο Φως στην Κύπρο


Ένα ατύχημα σταμάτησε την πτήση που θα μετέφερε το Άγιο Φως από το Τελ Αβίβ στην Κύπρο. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το αεροσκάφος δεν θα κάνει την πτήση, λόγω του ότι κρίθηκε μη ασφαλές να ταξιδέψει. 

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΆΣΑΝΤ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ!



 ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ…ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!…ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ» ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥΗΔΕΖΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ…!!!…

Τα κανάλια “τσούγκριζαν αυγά…”! Συγκλονίζει ο φωτογράφος που κλαίει γονατισμένος από απόγνωση ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


Η Δύση δεν ειχε χρόνο να ασχοληθεί. Την ενδιέφερε ο … Σουλτάνος Ερντογαν και το δημοψήφισμα που θα του έδινε υπερεξουσίες, που θα της στοίχιζαν κάτι παραπάνω στο παζάρι για το δουλεμπόριο των προσφύγων. Ο λόγος βέβαια που έχει προκαλέσει εδώ και 6 χρόνια παραπάνω από 2,5 εκατ πρόσφυγες, καθόλου δεν την ενδιαφέρει … Tο Σάββατο, ένας καμικάζι έριξε το φορτηγό του ζωσμένο με εκρηκτικά πάνω σε ένα κονβόι λεωφορείων που μετέφερε χιλιάδες κατοίκους μακριά από τις περιοχές Foua και Kafraya που είχαν πολιορκηθεί από τους μαχητές της αντιπολίτευσης.

Θεσπρωτία: "Εσπασαν " τη νεκρική σιωπή ..με κλαρίνα ..στο νεκροταφείο [βίντεο-φωτο]

-Αναβίωσε ένα μοναδικό  έθιμο στο Γηρομέρι Φιλιατών-
-Ρίγη συγκίνησης στο νεκροταφείο 
-Για το έθιμο   μίλησαν στην κάμερα του epirus-tv-news ο κ.Λέλης Γρηγόρης ,εκπρόσωπος  της Τοπικής Κοινότητας Γηρομερίου και ο κ.Παναγιώτης Ντούρος ,δικηγόρος   παρ΄ Αρείω Πάγω,γεννημένος στο Γηρομέρι Φιλιατών.
-δείτε το βίντεο 

Το Λιμενικό της Λέσβου θρηνεί….


Θρηνεί όλη η Λέσβος για το θάνατο του 42χρονου Παναγιώτη Κ. που χάθηκε άδικα…

Ο "σκυλάς" με τις μεγάλες επιτυχίες και το πιο γλυκό χαμόγελο. Με την καρδιά μικρού παιδιού. Που έχει μόνο φίλους και τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ δεν είναι πια μαζί μας… 

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ: … ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ… ΒΙΝΤΕΟ

verykios_719_355
Και όμως αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να μιλούν ανενόχλητα και να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.
Ακούστε τον Δήμο Βερύκιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…!!

Χθες ψευδοθαύμα ... Σήμερα θαύμα ... Ό,τι βολεύει ανάλογα με τη μέρα ...


ΟΤΑΝ ΤΟ...ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΤΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ....


Δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΕ προαναγγέλλει τώρα ο Ερντογάν Σήκωσε το γάντι

Δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΕ προαναγγέλλει τώρα ο Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος επισήμανε ότι δεν είναι τόσο σημαντικό εάν η ΕΕ αναστείλει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, αρκεί πρώτα να τους ενημερώσουν - Η άγκυρα απορρίπτει τις επικρίσεις των διεθνών παρατηρητών 

Με "υποσχετικές" πληρώνεται η αγορά



Της Αλεξάνδρας Γκίτση

Οριακή μείωση της αφερεγγυότητας στο σύνολο της Ευρώπης καταγράφει για τη φετινή χρονιά, σε σχέση με το 2016, έρευνα της εταιρείας ασφάλισης πιστώσεων Atradius, που πραγματοποιήθηκε σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Από την έρευνα της Atradius η οποία επιβεβαιώνει

Εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου που μετέφερε ναρκωτικά με ταχύπλοα σκάφη, από Αλβανία στην Ιταλία και την Ελλάδα, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην Ευρώπη, η καταδίωξη και ακινητοποίηση του ταχύπλοου στο ακρωτήριο Ταίναρο, η κατάσχεση 1,5 τόννου κάναβης στην Ιταλία, η προφυλάκιση ΄Ελληνα δικηγόρου του Πειραιά που πρόσφερε τις νομικές του υπηρεσίες στο κύκλωμα, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οι διαδρομές του σε Αλβανία και Ιταλία

 Εξαρθρώθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και  τους Τομείς Ασφάλειας των Κεντρικών Λιμεναρχείων Πειραιά και Πάτρας,
διεθνής εγκληματική οργάνωση που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ιταλία, χρησιμοποιώντας ταχύπλοα σκάφη.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ αντιπολίτευση παρουσιάζει οπτικοακουστικό υλικό που αποκαλύπτει νοθεία

IMG_6416
Δεν πρόλαβε ο Ερντογάν να βγει και να πανηγυρίσει για το αποτέλεσμα και αμέσως η τουρκική αντιπολίτευση παρουσίασε 37 αρχεία οπτικοακουστικού υλικού που σύμφωνα με την ίδια αποτελούν αποδείξεις νοθείες για τις εκλογές. Συγκλήθηκε

Οι Σκοπιανοί συγχαίρουν τους Εβραίους για το ιουδαϊκό Πέσαχ (Πάσχα)


«Συγχαρητήρια για την εβραϊκή γιορτή του Πέσαχ»
Απρίλιος 16, 2017. 13:06
Σκόπια.
Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Σκοπιανών (ψευδομακεδόνων) συγχαίρουν τους Εβραίους των Σκοπίων και σε όλον τον κόσμο, για τις υπέροχες γιορτές του Πέσαχ, τις εορτές της λατρείας για την ελευθερία και της δόξας του εβραϊκού λαού, μέσα από την χιλιετή παράδοση (των Σλάβων) στην πίστη στον (χριστιανικό) Θεό, sτην οικογένεια και sτον αμοιβαίο σεβασμό.

Προσλήψεις ημετέρων στο "προσφυγικό" με 2.000 ευρώ «καθαρά»



Πόλεμο προκειμένου να αναλάβει εκείνη μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής διαχείρισης γύρω από το προσφυγικό έχει εξαπολύσει η ελληνική κυβέρνηση.

Ο τυφλός μαθητής που απορρίφθηκε στην Ελλάδα αλλά ήταν η αφορμή ν’ αλλάξει ο νόμος



Έμαθε από μικρός να παλεύει με το σκοτάδι και να το μετατρέπει σε φως. Με τα «μάτια» της θέλησης και του κοφτερού του μυαλού έχει κερδίσει διακρίσεις σε μαθητικές ολυμπιάδες, διαγωνισμούς φυσικής και αγώνες σκακιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ στο σχολείο του στη Θεσσαλονίκη ήταν αριστούχος και παράδειγμα προς μίμηση.

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η νίκη του «ΝΑΙ» στην Τουρκία -ΟΙ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ» ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


του Γιάννη Πετρίδη
 
Στη Τουρκία ο ισλαμικός εθνικισμός νίκησε τον κεμαλικό εθνικισμό. Αυτή είναι η ουσία του δημοψηφίσματος και σε σχέση με την Ελλάδα πολλά αλλάζουν.

Η Αλβανία έλκει Τούρκους και Ιταλούς για εργασία ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; ΦΑΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ


Απρίλιος 17, 15:39
Ενώ οι Αλβανοί προτιμούν να ξενιτεύονται για εύρεση εργασίας, ξένοι πολίτες ακολουθούν την αντίθετη διαδρομή: βρίσκουν την Αλβανία ως ένα ελκυστικό μέρος για εργασία και άνοιγμα επιχειρήσεων.

Εκθεση-τρόμος από την PwC: «Σε μια γενιά η Τουρκία θα είναι 11η οικονομική δύναμη στον πλανήτη και η Ελλάδα θα έχει ακόμα Μνημόνιο»


του Πέτρου Αναστασίου

Mια παγκόσμια οικονομική δύναμη, ισχυρότερη από τις Γαλλία, Σαουδική Αραβία, Νότια Κορέα, Ιταλία και Καναδά, αλλά και από το Ιράν, το Βιετνάμ, την Αίγυπτο κλπ. θα είναι η Τουρκία σε μόλις 33 χρόνια από σήμερα, αναφέρει έκθεση της PricewaterhouseCoopers (PwC), στην οποία παρουσιάζονται οι 32 ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη....

Τα μυρμήγκια μεταφέρουν μετά τη μάχη τους τραυματισμένους στρατιώτες τους πίσω στη βάση τους

Δεν φροντίζουν μόνο οι άνθρωποι να μαζέψουν τους τραυματίες τους από το πεδίο της μάχης, αλλά και τα μυρμήγκια, που μεταφέρουν τους πληγωμένους «στρατιώτες» τους πίσω στη βάση τους. Είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνεται κάτι τέτοιο σε έντομα.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτή τη μοναδική και ασυνήθιστα ανθρώπινη συμπεριφορά σε μεγάλα μαύρα αφρικανικά μυρμήγκια που συχνά διεξάγουν επικές μάχες με τερμίτες. Πρόκειται για το είδος Matabele (Megaponera analis) που ζει

Υπό κράτηση άντρας ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ «εγκέφαλος» του μακελειού στην Αγία Πετρούπολη Φέρεται να ήταν ανάμεσα στους διοργανωτές της επίθεσης ΒΙΝΤΕΟ

Υπό κράτηση άντρας «εγκέφαλος» του μακελειού στην Αγία Πετρούπολη

Φέρεται να έχει καταβολές από την κεντρική Ασία - Ονομάζεται Αζίμοφ Αμπρόρ Αχράλοβιτς, γεννήθηκε το 1990 και φέρεται να εκπαίδευσε τον δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ

Συντροφικά «μαχαιρώματα»: Καταγγελίες από ΜΚΟ του Soros για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που «έφαγαν» οι συριζαίοι για τους λαθρομετανάστες


Ηχηρές καταγγελίες για κατασπατάληση πόρων για το λεγόμενο «προσφυγικό» έκανε στην Κομισιόν, η ΜΚΟ του Soros στην Ελλάδα, Solidarity Now.

η RSPCA κατηγορείται για ευθανασία σε ζώο που περισυνέλεξε για να το "σώσει", σειρά από παρόμοια περιστατικά εγείρουν ερωτήματα για το ρόλο των φιλοζωικών οργανώσεων στην Αγγλία


Αγγλία, η RSPCA και πάλι κατηγορείται για άσκοπη ευθανασία σε ζώο.
όταν ο γατούλης (ginger tom) δεν κατάφερε να γυρίσει πίσω στο σπίτι του,  η 59χρονη Sandra Hall που τον φρόντιζε, άρχισε να τον αναζητά και να κάνει αφισοκολλήσεις ότι χάθηκε, πριν να επικοινωνήσει με το φιλοζωικό ίδρυμα RSPCA.

Η απρόσμενη επίσκεψη ενός μαυρόγυπα ΦΩΤΟ

Ποιος είπε ότι οι μαυρόγυπες ζουν μόνο στα βουνά;


Δώρα Σκαρτσή | www.wwf.gr

Η χρόνια ενασχόλησή μας με αυτούς τους σπάνιους και ιδιαίτερα όμορφους γύπες, μας επιβεβαιώνει κάθε φορά που έχουμε την τύχη να τους παρατηρούμε ότι οι μαυρόγυπες μπορεί να είναι κατά κανόνα μοναχικά πουλιά, ωστόσο στον δρόμο προς την αναζήτηση της τροφής τους, ακόμη και στα περίχωρα μιας πρωτεύουσας, μπορεί ξαφνικά να εμφανιστούν ανάμεσα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε από την Αλβανία ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη νόθευση και διακίνηση τους στην εγχώρια παράνομη αγορά


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε από την Αλβανία ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη νόθευση και διακίνηση τους στην εγχώρια παράνομη αγορά
Συνελήφθησαν τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, μέλη της οργάνωσης και κατηγορούνται άλλα δεκαεννέα (19) άτομα εκ των οποίων δύο επίσης μέλη του κυκλώματος
Κατασχέθηκαν -25 κιλά και -452- γραμμ ακατέργαστη κάνναβη, -3.589- γραμμ ηρωΐνη, -130- γραμμ κοκαΐνη και άνω των -39- κιλών νοθευτική ουσία σε μορφή βράχου

«Οχι» από τα κατεχόμενα στο τουρκικό δημοψήφισμα

Η ψηφοφορία είχε διεξαχθεί στα Κατεχόμενα από τις 5 έως τις 9 Απριλίου και σε αυτή είχαν πάρει μέρος Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι, κάτοχοι και τουρκικής υπηκοότητας

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ σε live μετάδοση στο Facebook ηλικιωμένο

 
Τα αδύνατα δυνατά κάνουν οι Αρχές του Οχάιο στις ΗΠΑ προκείμενου να εντοπίσουν τον άνδρα που δολοφόνησε έναν ηλικιωμένο κάνοντας live μετάδοση στο Facebook την Κυριακή του Πάσχα. Το βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι άκρως σοκαριστικό και δείχνει ξεκάθαρα τον δράστη να σκοτώνει εν ψυχρώ έναν άτυχο ηλικιωμένο.

Η Ρωσία συνεχίζει την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία


Απρίλιος 17, 2017. 16:24
Η Ρωσία συνεχίζει να παραδίδει ανθρωπιστική βοήθεια στον χειμαζόμενο λαό της Συρίας.

Αλήθειες, μύθοι και κρυμμένα μυστικά στους λογαριασμούς-σοκ του ρεύματος


«Φουσκωμένους» λογαριασμούς, που προκαλούν απανωτά ηλεκτροσόκ, παίρνουν στα χέρια τους οι καταναλωτές από τις αρχές του μήνα.

Μόνο «Όχι» στον Ρ.Τ.Ερντογάν από τους Τούρκους που ζουν στην Ελλάδα ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΡΟΔΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


«Όχι» ψήφισαν στην πλειοψηφία τους οι Τούρκοι που συμμετείχαν στο δημοψήφισμα, ψηφίζοντας στα εκλογικά τμήματα της Ελλάδας.

Ευρωπαϊκή έκθεση - κόλαφος για το Τουρκικό δημοψήφισμα: Έγινε με παρατυπίες και με ανεπαρκές νομικό πλαίσιο

Ευρωπαϊκή έκθεση - κόλαφος για το Τουρκικό δημοψήφισμα: Έγινε με παρατυπίες και με ανεπαρκές νομικό πλαίσιο
Καταπέλτης για το Τουρκικό δημοψήφισμα, λίγες ώρες μετά τα πρώτα αποτελέσματα είναι μια έκθεση των παρατηρητών του ευρωπαϊκού οργανισμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς, σύμφωνα με αυτήν ''Το δημοψήφισμα στην Τουρκία δεν ανταποκρίθηκε στα κριτήρια που έχει ορίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης, καθώς έγινε σε ανεπαρκές νομικό πλαίσιο και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων''.

Γνωστός δικηγόρος του Πειραιά και δυο επιχειρηματίες σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών από Αλβανία! Σενάριο σύνδεσης με τα χάπια των τζιχαντιστών!!!



Ενας δικηγόρος του Πειραιά, δύο αδέλφια, γόνοι επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας και δύο Αλβανοί μετρ στη διακίνηση ναρκωτικών με φουσκωτά σκάφη τεράστιας ιπποδύναμης που φαίνονταν να ανήκουν σε offshore εταιρίες, είναι μεταξύ των 9 κατηγορούμενων, στην υπόθεση του 1,5 τόνου κάνναβης που εντοπίστηκε στην Ιταλία. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η οργάνωση που εξάρθρωσαν η Δίωξη Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου και το Λιμενικό είναι μία από τις ισχυρότερες στη διακίνηση κάνναβης, στο τρίγωνο Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία.

Ιερέας σε ναό της Θεσσαλονίκης έβαλε φωτιά στην... Αγία Τράπεζα ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

Ιερέας σε ναό της Θεσσαλονίκης έβαλε φωτιά στην... Αγία Τράπεζα [vid]

Από φωτιά που έκαιγε πάνω στην Αγία Τράπεζα, άναψε τα κεριά του και μοίρασε το Άγιο Φως στους πιστούς, ο ιερέας που τέλεσε τη λειτουργία της Ανάστασης στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όπως δείχνει βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Υπέξ Αυστρίας: Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ


«Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ»
Απρίλιος 17, 2017. 17:43
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας και πρόεδρος του ΟΑΣΕ, Σεμπάστιαν Κούρτς, σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία τόνισε ότι αυτή η χώρα αποφάσισε σαφώς εναντίον της ΕΕ.

Πάνω από 1500 Παλαιστίνιοι άρχισαν απεργία πείνας στις ισραηλινές φυλακές



Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν κρατώντας  φωτογραφίες  των συγγενών τους, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη της πόλης Ναμπλούς (φωτό της 16ης Απριλίου)
Απρίλιος 17, 2017. 18:36
  Γάζα.
Περίπου 1500 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι από το Ισραήλ, ξεκίνησαν μια μαζική απεργία πείνας τη Δευτέρα για να πιέσουν τις αρχές στην εκπλήρωση των βασικών δικαιωμάτων τους και να