Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κοινή πολεμική ανακοίνωση Ρωσίας-Ιράν-Χεζμπολάχ: «Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν ξανά, θα απαντήσουμε με τρομαχτική δύναμη πυρός» – Κατεβαίνουν χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί στη Συρία!

Του Βασίλη Καπούλα

Πάρα πολύ άσχημη εξέλιξη, καθώς Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, στην ουσία πολεμικό τελεσίγραφο λέγοντας ότι η Αμερικανική επίθεση στην συριακή αεροπορική βάση πέρασε την «κόκκινη γραμμή» και πλέον θα υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε νέα επιθετική πράξη!

Τα επόμενα 24 ώρα αναβαθμίζεται δραματικά το θέμα των ΣΤΕΝΩΝ! «Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς»

  Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδελφοί. Ουδείς μπορεί πλέον να αντισταθεί στο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που τρέχει για τις ημέρες μας. Στις 11 και και 12 Απριλίου. … μετά την αμερικανική επίθεση στη Συρία η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλερσον στην Μόσχα θα κρίνει την ταχύτητα πολλών εξελίξεων.

Εθνικιστικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας στην τουρκική τηλεόραση… με αφορμή την ΑΕΚ! (βίντεο)


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ

Συζήτηση… τραγέλαφος σε εκπομπή στην τουρκική τηλεόραση! 

Ισλαμικό Κράτος: Εμείς σκοτώσαμε τους Χριστιανούς στην Αίγυπτο ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της έκρηξης στον Άγιο Γεώργιο της Τάντα

Ισλαμικό Κράτος: Εμείς σκοτώσαμε τους Χριστιανούς στην Αίγυπτο

Πάνω από 45 οι νεκροί από τις δύο επιθέσεις σε εκκλησίες κοπτών στην Αλεξάνδρεια και την Τάντα - Έγιναν την ώρα της Λειτουργίας για την Κυριακή των Βαΐων - Στην μία περίπτωση η βόμβα εξερράγη μέσα στην εκκλησία, στην δεύτερη βομβιστής αυτοκτονίας αυτοεξερράγη έξω από τον Άγιο Μάρκο

Γράμμα από έναν μελλοθάνατο

Γράμμα από έναν μελλοθάνατο

Ο Ιάκωβος Πατάτσος ήταν ένας από τους μαχητές της ελευθερίας της Κύπρου,κατά τον αγώνα της ΕΟΚΑ. Υπήρξε φίλος του π. Σάββα Αχιλλέως, με τον οποίο συνεργάζονταν στον αγώνα και, όταν συνελήφθη από τους Άγγλους και βρισκόταν στα κρατητήρια περιμένοντας την θανατική καταδίκη του, αλληλογραφούσε τακτικά μαζί του.


Κοσσυφοπέδιο: Ο αδελφός του ΑΛΒΑΝΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ,ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Χαραντινάι απειλεί τους Σέρβους εάν εκδοθεί ο Ραμούς στη Σερβία (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΝΤΟΣ)

Ο βουλευτής του Κοσσυφοπεδίου, ο Νταούτ Χαραντινάι, ο οποίος είναι αδελφός του αρχηγού του κόμματος της «Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου» και πρώην πρωθυπουργού, Ραμούς Χαραντινάι,

Κύπρος: Απορρίφθηκε η πρόταση Περδίκη για τη ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία στον Πενταδάκτυλο

Απορρίφθηκε η πρόταση Περδίκη για τη σημαία στον Πενταδάκτυλο
Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων με 13 ψήφους υπέρ και 22 κατά απέρριψε το σχέδιο ψηφίσματος, με το οποίο θα εκαλείτο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να θέσει στην προσεχή συνάντηση του με τον Τ/κ ηγέτη Μουστάφα Ακιντζί το θέμα της τουρκικής σημαίας στον Πενταδάκτυλο και να ζητήσει όπως ως μέτρο καλής θέλησης αυτή αφαιρεθεί.

Carl Sagan: Ποια θα ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας αν είχαν επικρατήσει οι αρχαίοι Έλληνες επιστήμονες και φιλόσοφοι;


 Ποιος ήταν ο Carl Sagan:

Ο Καρλ Έντουαρντ Σαγκάν (ή Σέιγκαν• αγγλ.:Carl Edward Sagan) (9 Νοεμβρίου 1934 – 20 Δεκεμβρίου 1996), ήταν Αμερικανός αστρονόμος και αστροφυσικός,

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ : Οι ΗΠΑ απειλούν κι εκβιάζουν το συριακό λαό με νέες χειρότερες επιθέσεις…..


« Oι ΗΠΑ πήραν μια απόφαση πολύ μετρημένη την τελευταία νύχτα » με το χτύπημα επί της συριακής βάσης εξήγησε η Nikki Haley στο Συμβούλιο Ασφαλείας. « Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα αλλά ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι απαραίτητο. »

Κλιμακώνει ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα τελείωσε- Τα χάλια της είναι φανερά»


«ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ»

»Τι λαός Τιτάνες »: πριν τη Δύση του ηλίου επαναλειτούργησε η αεροπορική βάση που χτύπησαν οι ΗΠΑ στη Συρία.


Δημοσιογραφικές πληροφορίες από Δαμασκό αναφέρουν ότι η αεροπορική βάση Al-Chaayrate που χτυπήθηκε σήμερα τις πρώτες ώρες της Παρασκευής από 59 πυραύλους κρουζ επαναλειτούργησε πριν τη δύση του ηλίου από γιγαντιαία εργοτάξια.

Ισχυρός σεισμός 5,2 βαθμών στα Τίρανα


«Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τα Τίρανα και αρκετές πόλεις της Αλβανίας», γράφει το δημοσίευμα του αλβανικού πρακτορείου
Τίρανα.
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 15:53,  που έγινε αισθητός σε πολλές πόλεις της Αλβανίας.
Ο σεισμός ήταν της

ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ «ΔΟΥΛΕΨΑΝ»… ΥΠΕΡ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η επίδειξη δύναμης από τις ΗΠΑ με τους αιφνιδιαστικούς βομβαρδισμούς στην συριακή βάση, είχε πολύ σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις για τις οποίες δεν αναφέρεται σχεδόν τίποτα από τα μεγάλα ΜΜΕ, γιατί ίσως αποκαλύπτει ένα άλλο μη προβαλλόμενο παράγοντα σε όλες αυτές τις κρίσιμες εξελίξεις.

Κίνδυνος μέσα στην Ελλάδα από τους πολυάριθμους Τούρκους πράκτορες - Τι ετοιμάζουν Από προβοκάτσια μέχρι και γενική αποσταθεροποίηση

Κίνδυνος μέσα στην Ελλάδα από τους πολυάριθμους Τούρκους πράκτορες - Τι ετοιμάζουν

Διόλου ασήμαντες δεν είναι οι προειδοποιήσεις που έρχονται από την Γερμανία για την δράση των Τούρκων πρακτόρων που ήδη βρίσκονται και οργανώνονται επί ελληνικού εδάφους.

“Ο Τραμπ μπλοφάρει και ο Ερντογάν κάνει λάθη” ρωσικό δημοσίευμα




Ο τίτλος από το δημοσίευμα
Απρίλιος 8, 2017. 20:53
Κατόπιν αιτήματος της  Άγκυρας υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου του Ρώσου ομολόγου του, Σεργκέι Λαβρόφ.

ΥΠΟΙΚ: Δώστε το σπίτι σας στο δημόσιο αν δεν μπορείτε να το πληρώσετε! (ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ)


Έναν… «βολικό» τρόπο ώστε οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς φέρεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

SPIEGEL: Η Αμερικανική NSA παρακολουθεί τις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών και στην Ελλάδα !

Αγανάκτηση σε κάθε ανυποψίαστο πολίτη και ντροπή σε όσους επιβάλλουν τα διάφορα σχετικά μέτρα παρανομώντας «εν γνώσει τους» προκαλούν όσα αποκαλυπτικά μας πληροφορεί το θεωρούμενο έγκυρο περιοδικό «Spiegel»

Αλβανοί δημοσιογράφοι ψάχνουν για …ίχνη Αλβανών στην Πρέβεζα… ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΕΣ...


 Απρίλιος 8, 2017. 22:39
Η αλβανική τηλεόραση «top-channel.tv»  αφιερώνει ένα ντοκιμαντέρ από την Πρέβεζα (Ελλάδα) παρουσιάζοντας την παλιά ιστορία της πόλης αυτής, συνδυάζοντας την ιστορία της με τα αλβανικά πρότυπα, αναζητώντας, δηλαδή, κατοίκους που μιλούν τη δική τους γλώσσα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΕΥΠ – ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΛΟΙΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»


Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για το δημοψήφισμα στην Τουρκία – Προξενεία και τεμένη σε κλοιό
Με το φόβο μιας πιθανής προβοκάτσιας που θα ανασημασιοδιοτήσει τις σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας ζουν σύμφωνα με πληροφορίες του

ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Τα μήλα από το Νησέλι θα γίνουν ανάρπαστα και στη Ρωσία!
Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ανανίεφ εξαγόρασε και τυπικά το

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΪΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ


Πάνω από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, μετά από έκρηξη (πιθανή βομβιστική επίθεση) σε εκκλησία στην πόλη Τάντα της Αιγύπτου.

Eπίκειται επίθεση στη Συρία μέσω συνόρων της Ιορδανίας;To σχέδιο επίθεσης που παρέλαβε ο Αμπντάλα από τις ΗΠΑ στη συνάντηση με Τραμπ


Tις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονα μια πληροφορία προειδοποίηση εντός των συριακών κύκλων.
 »Προσοχή στο νότιο μέτωπο των συνόρων στα σύνορα με την Ιορδανία.Ο θάνατος δεν έρχεται από ανατολικά αυτή τη φορά, αλλά από το νότο από την Ιορδανία.

Τί είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για το φετινό Πάσχα!


«ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…»

Το έτος 2017 που διανύουμε, συμπίπτει το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών με το δικό μας Ορθόδοξο Πάσχα, στις 16 Απριλίου.

Την επόμενη φορά που θα συμπέσει είναι μετά από

Κυριακή των Βαΐων: Η εκπλήρωση των προφητειών

   
Το γεγονός, που σύμφωνα με τη λειτουργική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, η θριαμβευτική είσοδος του Ιησού στην Ιερουσαλήμ, συνιστά το τέλος μιας μακράς ιστορίας, έξι περίπου αιώνων.

Ήταν τέλη του 587 π.Χ. όταν

Αυτή τη φορά οι ιρανοί έχουν δίκιο:O Rohani κατηγόρησε τον Τrump ότι βοηθάει τους τρομοκράτες στη Συρία.

Cette image transmis par le département américain de la défense montre le résultat des frappes aériennes sur la base militaire syrienne.
O ιρανός πρόεδρος Hassan Rohani κατηγόρησε τον αμερικανό ομόλογό του Donald Trump ότι βοηθάει τρομοκράτες στη Συρία. Τη δήλωση κατά του Donald Trump την έκανε το Σάββατο σε μια ομιλία του που διαδόθηκε από την κρατική τηλεόραση Irib.

Αμερικανός ΥΠΕΞ: «Η Κίνα συμφωνεί για ανάληψη δράσης στην Βόρεια Κορέα»! ΤΟ USS CARL VINSON ΠΛΕΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην κορεατική Χερσόνησο μετά τη δήλωση του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον ότι η Κίνα δεν έχει αντίρρηση στην ανάληψη στρατιωτικης δράσης κατά της Βόρειας Κορέας!

Οι βουλευτές στο Κοσσυφοπέδιο, που έχει έντονα χαρακτηριστικά του ακραίου Ισλάμ, με τους μεγαλύτερους μισθούς των Δ. Βαλκανίων


Φωτό από επεισοδιακή  συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου
Απρίλιος 9, 2017. 20:01
Το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο βρίσκεται υπό της Απόφασης 1244 των Ηνωμένων Εθνών και έχει κηρύξει μονομερώς την ανεξαρτησία του, έχει μια ισχνή οικονομία.

Ο τουρκικός στρατός σκότωσε 7 επικεφαλής του PKK στην Μαρντίν


Απρίλιος 9, 2017. 22:17
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν επτά Κούρδους αυτονομιστές  του PKK σε επιχείρηση στη νοτιοανατολική επαρχία Μαρντίν, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας την Κυριακή.

Απόρρητο έγγραφο της Frontex: Καταρρέει η συμφωνία Τουρκίας Ε.Ε για το προσφυγικό

Τη σοβαρή πιθανότητα ακύρωσης της συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Προσφυγικό, μετά την αποδυνάμωση των τουρκικών αρμόδιων υπηρεσιών εξαιτίας των εκκαθαρίσεων με αφορμή το πραξικόπημα, επισημαίνει σε απόρρητη έκθεσή της η Frontex, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η γερμανική εφημερίδα Welt.

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: «Εκατοντάδες Tούρκοι πράκτορες έτοιμοι για ειδικές επιχειρήσεις και στην Ελλάδα» ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΙΧ ΣΜΙΤ ΕΝΜΠΟΜ


Νέες αποκαλύψεις από τον  Έριχ Σμιτ Έενμπομ, που είναι επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα (αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη) και τα σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν, για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα μας. Ο ίδιος, τονίζει ότι οι Τούρκοι πράκτορες χρησιμοποιούν υποπολυβόλα τύπου Scorpion.

Σχέδια για χερσαία επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία με 150.000 στρατιώτες καταστρώνονται στην Ουάσιγκτον! ΗΠΑ: «ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ»


Επιδεινώνεται και άλλο το κλίμα έντασης στην Συρία με πραγματικά απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη.
Σύμφωνα με ρωσικές πηγές ο σύμβουλος ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου Ντ.Τραμπ καταστρώνει σχέδιο για πλήρη ανάπτυξη των αμερικανικών στρατευμάτων στη Συρία.

Ανταπόκριση με φωτογραφίες από Αλεξάνδρεια! 5 ακόμη βόμβες στην πόλη!


Η Σαββούλα Λιάτσου μεταδίδει από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

“Παγιδευμένη” με εκρηκτικά πόλη η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου!

Εκτός από την βόμβα που πυροδότησε ο καμικάζι στο προαύλιο της μητρόπολης των Χριστιανών Κοπτών,σκορπώντας τον θάνατο, άλλοι πέντε εκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν και εξουδετερώθηκαν από τις αρχές.

+18 EKTAKTO:η ISIS ανέλαβε την ευθύνη.Τρομοκρατική έκρηξη στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου στην πόλη Tanta στην Αίγυπτο:30 νεκροί 71 τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ


Η ISIS διεκδίκησε τις σημερινές πολύνεκρες επιθέσεις κατά 2 κοπτικών ναών στην Tanta και στην Αλεξάνδρεια αντίστοιχα σύμφωνα με το πρακτορείο της Amaq.
Toυλάχιστον 30 άτομα σκοτώθηκαν και 71 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση πλησίον ναού στην πόλη Tanta, βόρεια του Καίρου μεταφέρει την Κυριακή.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Nέα έκρηξη μροστά από το ναό Αγ. Μάρκου στην Αλεξάνδρεια από καμικάζι 11 νεκροί και 35 τραυματίες.

Μια ακόμη έκρηξη αυτή τη φορά κοντά σ΄εκκλησία στην καθεδρική εκκλησία του αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια προκαλώντας το θάνατο 11 ανθρώπων και τον τραυματισμό 35 άλλων από έκρηξη σε κοπτική  Εκκλησία στην Αλεξάνδρεια σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας sana. Αυτή είναι η 3η έκρηξη που επήλθε σήμερα στην Αίγυπτο.

Η Τουρκία αμφισβητεί την κυριαρχική αρμοδιότητα της Ελλάδας στο Καστελόριζο: «Δεν έχετε άδεια για αποστολές SAR»!


ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ

Αμφισβητεί ανοικτό  την ελληνική κυριαρχία στο Καστελόριζο η Τουρκία μετά την έκδοση ΝΟΤΑΜ με την οποία αποκαλεί άκυρη αντίστοιχη ελληνική αναφορικά με την διάσωση ναυαγών στην περιοχή.

Αλεξάνδρεια: Το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης


Η Σαββούλα Λιάτσου μεταδίδει από την Αλεξάνδρεια

Στη φωτογραφία ένας από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη που προκάλεσε καμικάζι .

Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ


Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, μετά από βομβιστική επίθεση σε κοπτική εκκλησία στην πόλη Τάντα της Αιγύπτου – Επίθεση και σε κοπτική εκκλησία της Αλεξάνδρειας με τουλάχιστον 11 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Δυο σοβαροί Ρώσοι στρατηγικοί αναλυτές και παράγοντες του ρωσικού καθεστώτος, μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα Pravda και στον δημοσιογράφο, Дмитрий Судаков, για  τα τελευταία γεγονότα στην Συρία και εκφράζοντας όπως αναφέρεται το στενό περιβάλλον του Ρώσου προέδρου, ζήτησαν η Ρωσία να απαντήσει δυναμικά στους αμερικανικούς βομβαρδισμούς!

Δες πώς το νούμερο του σπιτιού σου επηρεάζει τη ζωή σου!


Κάποιοι το έχουν ξανακούσει, αλλά πιθανώς δεν το πιστεύουν, άλλοι το εξετάζουν και οι περισσότεροι μάλλον το αγνοούν...

ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘOYN ΣΕ 7 ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

  
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΠΑΤΗ (FALSE FLAG) ΤΩΝ "ΧΗΜΙΚΩΝ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ


Το CNN, γνωστό για την προπαγάνδα και τη δημιουργία πλαστών ειδήσεων, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε ένα νεαρό κορίτσι ώστε να πιέσει για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας, Άσαντ