Κυριακή 9 Απριλίου 2017

+18 EKTAKTO:η ISIS ανέλαβε την ευθύνη.Τρομοκρατική έκρηξη στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου στην πόλη Tanta στην Αίγυπτο:30 νεκροί 71 τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ


Η ISIS διεκδίκησε τις σημερινές πολύνεκρες επιθέσεις κατά 2 κοπτικών ναών στην Tanta και στην Αλεξάνδρεια αντίστοιχα σύμφωνα με το πρακτορείο της Amaq.
Toυλάχιστον 30 άτομα σκοτώθηκαν και 71 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση πλησίον ναού στην πόλη Tanta, βόρεια του Καίρου μεταφέρει την Κυριακή.

L’image contient peut-être : une personne ou plus


 Για  ισχυρή τρομοκρατική  έκρηξη στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου στην περιοχή Ali Mubarak στην πόλη Tanta στην Αίγυπτο κάνει λόγο το anahar κι άλλα αραβόφωνα μέσα όπως το tayyar,L’image contient peut-être : une personne ou plus

Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται ν΄αυξηθεί καθώς αυτός είναι ο πρώτος απολογισμός.Συγκεχυμένο είναι ακόμη το τοπίο για τις ακριβείς συνθήκες αφού κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό του ναού των κοπτών.Ένας αξιωματούχος αιγύπτιος μιλάει για 21 νεκρούς και 50 τραυματίες.Άλλες πηγές μιλούν ήδη για 25 νεκρούς.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη λειτουργία στην εκκλησία Αγ Γεώργιος  Mar Girgis της Tanta,σύμφωνα με υπεύθυνο του Υπ.Εσωτερικών και ο απολογισμός είναι  «21 νεκροί και 59 τραυματίες», όπως αναφέρει το Υπ.Υγείας της Αιγύπτου.Aucun texte alternatif disponible.
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα στην εκκλησία και στο κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας.
Η αστυνομία συνέλαβε 2 άτομα.Τη στιγμή της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε εντός του ναού μέσα σε αυτόν ήταν 2000 άτομα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.
Nωρίτερα η .telegraph σημείωνε ότι 13 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας σ΄ εκκλησία στο Δέλτα του Νείλου σύμφωνα με τοπικά μέσα και ενώ οι κόπτες γιόρταζαν την Κυριακή των Βαίων.
Το sputnik πριν από λίγο μιλάει και δεύτερη έκρηξη με νεά θύματα στην πόλη Tanta.


update 30 νεκροί και 71 οι τραυματίες σύμφωνα με τελευταίες αναφορές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.