Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο νέες αυτοκτονίες στα ΜΑΤ

Δύο νεαροί αστυνομικοί των ΜΑΤ αυτοκτόνησαν από τις αρχές του χρόνου με το υπηρεσιακό τους όπλο, βυθίζοντας τους συναδέλφους τους στη θλίψη και σπέρνοντας αναστάτωση στο Σώμα.

Οι πιο επικίνδυνοι νάρκισσοι: Κακοήθεις νάρκισσοι

wp-1449612948600
Οι κακοήθεις νάρκισσοι είναι οι πιο επικίνδυνοι και αυτοί που μπορούν να σε βλάψουν περισσότερο από όλους. Για να το κατανοήσουμε αυτό πρέπει να καταλάβουμε τι είναι κοινωνιοπάθεια κι αντικοινωνική διαταραχή. Απλούστατα είναι τα άτομα που δεν έχουν ενσυναίσθηση, που μπορούν να διαοπράξουν εγκλήματα (βίαια, σεξουαλικά εγκλήματα αλλά και όλων των ειδών)  χωρίς να έχουν τύψεις ή ενσυναίσθηση. Υπάρχει όμως διαφορά μεταξύ κάθε τύπου ναρκισσιστικής διαταραχής και του κακοήθους νάρκισσου.

Οι 10 πιο συγκλονιστικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2017...!! videos



Ο Νοστράδαμος (Michel de Nostredame) ο Γάλλος φιλόσοφος και αστρολόγος του 16ου αιώνα σύμφωνα με όσους προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να αποκωδικοποιήσουν τις προφητείες του, είχε προβλέψει μια σειρά σημαντικών και ιστορικών γεγονότων από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους δίδυμους Πύργους το 2001 μέχρι και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές...!

Ηλεκτρονική Αθηνών: Έγινε της Black Friday στην εκποίηση ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Τι και αν η εκποίηση των πρώτων προϊόντων ξεκίνησε πρωί Σαββάτου  το κλίμα στο πάλαι ποτέ κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στην Γλυφάδα θύμιζε τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί στην πρόσφατη Black Friday.

«Έλληνες στρατιώτες» σε στιγμές ….εθνικής ανάτασης….


…..σχηματίζουν την αλβανική σημαία

Μέσα σε μία διετία δημιουργήθηκε η γενιά των 100 ευρώ


Μαύρη διετία έφερε στους εργαζόμενους η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς οι μισθωτοί που παίρνουν από 100 ως 400 ευρώ τον μήνα έφτασαν στα 382.729 άτομα στο τέλους του 2016 από 363.710 που ήταν στο τέλος του 2015.

ΜΠΙΤΚΟΙΝ (bitcoin) ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Φούσκα ή Πυραμίδα;

Αναγνώστης των άρθρων μας, πρότεινε να περιγράψουμε και να παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά και την «ταυτότητα» του λεγόμενου Bitcoin.
Θα προσπαθήσουμε, όσο πιο απλά γίνεται, να δώσουμε στον απλό αναγνώστη όλα τα στοιχεία που αφορούν στο Μπιτκόιν από την καθιέρωσή του μέχρι σήμερα.

Μπιτκόιν (Bitcoin) τι είναι:

Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα

ΠΑΙΑΝΙΑ:ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ; VIDEO

Δείτε το βίντεο...

Το άγαλμα της Θεάς Κυβέλης στον Πόντο (φωτό) προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες !!



Η ανακάλυψη, που έγινε από 25μελή ομάδα αρχαιολόγων, επικεφαλής της οποίας ήταν ο καθηγητής Δρ Σουλεϊμάν Γιουτζέλ Σενγιούρτ (Süleyman Yücel Şenyurt ), την περασμένη εβδομάδα (8 Σεπτεμβρίου 2016), προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών που έσπευσαν να δουν ιδίοις όμμασι το ανέπαφο άγαλμα της Θεάς Κυβέλης που χρονολογείται στα 2. 100 έτη. 

21 Ιανουαρίου 1861: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζέφερσον Ντέιβις στην Αμερικάνικη Γερουσία πριν την απόσχιση!



ΚΟ: Φανταστείτε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Brexit οι Βρυξέλλες να διέταζαν τον στρατό της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εισβάλει στο έδαφος της Μ. Βρετανίας και δια της βίας να την επαναφέρει στην Ένωση. Και προκειμένου να εξωραΐσει την εικόνα της εισβολής και να αποφύγει τον χαρακτηρισμό του τύραννου εισβολέα, να το έριχνε στον… «ανθρωπισμό» και στα «δικαιώματα», θέτοντας ας πούμε, θέμα «προστασίας των προσφύγων» από την «ρατσιστική» Μ. Βρετανία.

ΜΑΝΤΟΝΑ:"Ντόναλντ Τραμπ ρούφα το κ@@@@ σου...." εικόνες & βίντεο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Η Μαντόνα στην διαδήλωση κατά του Τραμπ με στίχους που... σόκαραν

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδηλωτές στην Πορεία Γυναικών κατά του Τραμπ, με τη Μαντόνα να ανεβαίνει στη σκηνή.

Οι Αλβανικές αρχές ιδιωτικοποίησαν το ιστορικό μοναστήρι των Σαράντα Μαρτύρων στους Αγίους Σαράντα

Βαθαίνει το σκάνδαλο υπεξαίρεσης και καταπάτησης εκκλησιαστική ακίνητης περιουσίας στην Αλβανία με νέες αποκαλύψεις για καταπατήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, με ρίζες αρκετές δεκαετίες πίσω και συνεχίζουν και στις μέρες μας.
H τελευταία περίπτωση δεν έχει προηγούμενο

Η «oμόφυλη συντροφικότητα» σε στάσεις των ΜΜΜ

Οι αφίσες της πανελλήνιας καμπάνιας «Δίπλα Σου» για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου με όχημα την ομόφυλη συντροφικότητα, προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε στάσεις των ΜΜΜ του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

(vid) H “βαρυσήμαντη” συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στο Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι “Ε” – “Τί εννοούσα με το λεφτά υπάρχουν”



Στη μήνυση του απόστρατου στρατιωτικού για την περίφημη φράση “λεφτά υπάρχουν” βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και μάλιστα στην κάμερα του καναλιού “Ε” και της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη “Αποκαλυπτικά”.

Πίτσα Γκέητ!! Το σκάνδαλο των σκανδάλων! 3 videos (ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)


Μετά την ορκωμοσία Τραμπ: Στη σελίδα του Λευκού Οίκου ‘εξαφανίστηκαν’ θέματα για ομοφυλόφιλους και για κλιματική αλλαγή



Ιανουάριος 21, 2017. 22:09

Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου ‘εξαφανίστηκαν’ δύο τμήματα θεμάτων. Είναι το τμήμα που αναφέρονταν στην κοινότητα των Ομοφυλόφιλων ( SocietyLGBT)  και το τμήμα για την κλιματική αλλαγή.

Ισλαμιστές οργώνουν τα χωριά της μειονότητας… Στρατολογούν και χρηματοδοτούν τζαμιά!!

Στην «καρδιά» της ελληνικής μειονότητας, στα χωριά της Δρόπολης, κινούνται το τελευταίο διάστημα Ισλαμιστές και Ιμάμηδες, δημιουργώντας σκληρούς πυρήνες και στρατολογώντας κυρίως νέους.
Το ίδιο διάστημα, στα χωριά της μειονότητας καταγράφεται ένα μπαράζ «ληστειών», όπως παρουσιάζονται από τις αλβανικές αρχές, οι οποίες όμως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν προέρχονται από κοινούς ποινικούς αλλά φαίνεται ότι προέρχονται από δομημένη ομάδα, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους κατοίκους. Σ΄αυτό άλλωστε συντείνει το γεγονός ότι ενώ τα σπίτια έχουν διαρρηχθεί, έχουν γίνει άνω κάτω, δεν έχει κλαπεί σχεδόν τίποτα...

Σκυλίτσα με σπασμένο πόδι οδήγησε κτηνίατρο στα μικρά της διανύοντας 3 χιλιόμετρα.


Ένα Γκρεϊχαουντ με σπασμένο πόδι βρέθηκε να τριγυρίζει στους δρόμους και οδήγησε έναν κτηνίατρο στα μωρά της που βρίσκονταν σε απόσταση 3 χιλιομέτρων. Η ψυχολόγος Λίαν Πάουελ βρήκε τον σκύλο και τον πήγε στον κτηνίατρό της. Εκεί ο κτηνίατρος είδε ότι είχε γάλα και συμπέρανε, ότι κάπου πρέπει να είχε τα κουταβάκια της. “Της βάλαμε ένα κολάρο και απλά την ακολουθήσαμε…Ήξερε που πήγαινε”, δήλωσε η κτηνίατρος Έλεν Σόρμπι.”

 “Μας οδήγησε στους δρόμους και ακριβώς στο σημείο που βρίσκονταν τα 10 υπέροχα και υγιέστατα κουταβάκια της”, ανέφερε η Πάουελ. 

Αποκαλυπτικό άρθρο για τις απόρρητες εκθέσεις της CIA για Αιγαίο, Κύπρο στην «Κ»



Οι απόρρητες εκθέσεις της CIA για Αιγαίο, Κύπρο στην «Κ»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΔΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

(Πηγή : kathimerini.gr)

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, η ακραία επικοινωνιακή διαχείριση των διαπραγματεύσεων για τις βάσεις από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, η πιθανότητα ελληνοτουρκικής σύγκρουσης στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κύπρο, ακόμη και η κακή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στα μέσα της δεκαετίας του 1980, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στα 12 εκατομμύρια έγγραφα που αποχαρακτήρισε η CIA προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα. 

Χίος: Στιγμές τρόμου για 19χρονη που δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπούς



Πώς περιγράφει η κοπέλα όσα έζησε


Ήρθε κάποιος από πίσω μου, μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να μου τραβάει το κινητό - Aντιστάθηκα αλλά ήρθε και δεύτερος, με κλώτσησε στο πόδι το πήραν κι έφυγαν, περιγράφει

Στιγμές τρόμου, έζησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μια 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Χίο, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δυο αλλοδαπούς

Ο Τ.Σόρος έχασε ένα δισ.δολάρια από την εκλογή του Ν.Τραμπ - Οι λόγοι για τους οποίους ο νεοταξίτης κερδοσκόπος απεχθάνεται το νέο πρόεδρο


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
O T.Σόρος έχασε 1 δισ.δολάρια σε ένα μήνα λόγω της εκλογής του Ν.Τραμπ, δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γιατί μέσα στις βασικές του προτεραιότητες είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη πολιτική του εξόντωση με ορίζοντα τις εκλογές του 2020.
Ο Τ.Σόρος είναι ένας πανίσχυρος παράγοντας και σίγουρα όχι ένας απλός δισεκατομμυριούχος. Άρχισε να φαίνεται στο παγκόσμιο στερέωμα ως διαμορφωτής εξελίξεων όταν χρηματοδότησε

Σαν σήμερα το 1788 γεννήθηκε ο Λόρδος Βύρων








Άγγλος ποιητής, ηγετική μορφή του ρομαντισμού κι ένας από τους πιο ένθερμους φιλέλληνες, που έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία της Ελλάδας.
Ο Λόρδος Βύρων, όπως είναι γνωστός στη χώρα μας ο Τζορτζ Γκόρντον Μπάιρον,