Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΝΤΟΝΑ:"Ντόναλντ Τραμπ ρούφα το κ@@@@ σου...." εικόνες & βίντεο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Η Μαντόνα στην διαδήλωση κατά του Τραμπ με στίχους που... σόκαραν

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδηλωτές στην Πορεία Γυναικών κατά του Τραμπ, με τη Μαντόνα να ανεβαίνει στη σκηνή.

«Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Της ανταρσίας. Για την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή τυραννίας, όπου βρίσκονται σε κίνδυνο όχι μόνο οι γυναίκες αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι», είπε στην ομιλία της η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:
«Πήρε αυτή τη φρικιαστική στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει για τα καλά. Φαίνεται πως είχαμε πέσει σε μια ψεύτικη αίσθηση άνεσης. Η δικαιοσύνη κερδίζει, το καλό κερδίζει στο τέλος. Το καλό δεν κέρδισε σε αυτές τις εκλογές, αλλά θα κερδίσει στο τέλος».
Στη συνέχεια η Μαντόνα ανέφερε: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι. Ας βαδίσουμε μέσα στο σκοτάδι και σε κάθε βήμα να ξέρετε ότι δεν φοβόμαστε, ότι είμαστε μόνοι, ότι δεν θα υποχωρήσουμε».
Μετά από την ομιλίας της, η οποία καταχειροκροτήθηκε, η Μαντόνα τραγούδησε το «Express Yourself». Την ώρα που τραγουδούσε έστειλε μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας του: «Ντόναλντ Τραμπ ρούφα το κ@@@@, δεν είμαι η σκύλα σου».
(στο 13:30 και μετά ακούστε)
iefimerida.gr

και μερικές παλι'οτερες εικόνες της








ναι η ίδια είναι....




να και ο στόχος της 


ο εμπαιγμός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.