Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

«Στιγμιαίος πόλεμος» η νέα τουρκική απειλή λόγω πυραύλων…

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2017/05/Turkish-Roketsan-T-300-Kasirga1.jpg

Η πρόσφατη εκρηκτική αύξηση των παραβιάσεων από πλευράς της Τουρκικής Αεροπορίας και η επίσημη αμφισβήτηση της ελληνικότητας του Αγαθονησίου, έδωσαν ένα σκληρό πλήγμα στις αφελείς αντιλήψεις, σύμφωνα με τις οποίες οι τουρκικές προκλήσεις αποτελούσαν στοιχείο της εκλογικής καμπάνιας του Ερντογάν και κατά συνέπεια θα εξαφανίζονταν ή έστω θα περιορίζονταν δραστικά μετά το δημοψήφισμα.

Χωρίς το παραμικρό εμπόδιο 107 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έφτασαν παράνομα στη Χίο μόνο το Σαββατοκύριακο

Μόνο το Σαββατοκύριακο έφτασαν στην Χίο 107 παράνομοι μετανάστες, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανένα εμπόδιο βέβαια, όπως σαν να μετακινούνταν από τη μια τουρκική επαρχία στην άλλη.

Ξεπούλημα: Όλα πηγαίνουν στο υπερταμείο!

Ξεπούλημα: Όλα πηγαίνουν στο υπερταμείο!

Την επιτροπεία του οποίου θα την έχουν ξένοι οργανισμοί και φυσικά οι δανειστές. 

ΚΡΗΤΗ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ


Στο μάτι είχε βάλει ένας 26χρονος από το Πακιστάν τις οικονομίες μιας 74χρονης στο Λασίθι

Σημάδια που σου στέλνει το σώμα 1 μήνα πριν το εγκεφαλικό


Το σώμα σου ένα μήνα πριν το εγκεφαλικό θα σου στείλει κάποια  προειδοποιητικά σημάδια. Μην τα αγνοήσεις

Γιγαντιαίες barrel μέδουσες ξεβράστηκαν στις ακτές της δυτικής Ουαλίας, περιπατητές ανησυχούν για το φαινόμενο και τις περιγράφουν ως εξωγήινες, η συνάντηση ενός δύτη με τεράστια barrel μέδουσα σε ένα εκπληκτικό βίντεο ΦΩΤΟΣ

Xιλιάδες γιγαντιαίες μέδουσες του είδους barrel jellyfish  ξεβράστηκαν στις ακτές της δυτικής Ουαλίας O μεγάλος αριθμός τους δημιουργεί έκπληξη στους κατοίκους και στους ειδικούς της θαλάσσιας ζωής.

Τέσσερις κορυφαίες αντιφλεγμονώδεις τροφές


Η φλεγμονή αποτελεί βασική έκφανση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαν να επουλωθούν οι πληγές στο σώμα...

Κόρη του Στάλιν: «Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό» ΒΙΝΤΕΟ


 Κόρη του Στάλιν: «Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό» Σε συνέντευξη το 1967 μόλις έφτασε στην Αμερική.Αναγνωρίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην ανθρωπότητα και νοιώθει και αυτή ένοχη ενώ εμείς ψηφίσαμε κομμουνιστικό κόμμα περιμένοντας ευημερία.

Ο Χριστιανισμός ανθίζει στην Ανατολική Ευρώπη δεκαετίες μετά την πτώση του αθεϊστικού κομμουνισμού, δείχνει έρευνα. Πιο στενά συνδεδεμένη η θρησκευτική με την εθνική ταυτότητα στις ορθόδοξες χώρες


Ο χριστιανισμός σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ακμάζει ένα τέταρτο του αιώνα μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και των αθεϊστικών κομμουνιστικών καθεστώτων, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ βίντεο: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας αφού πεθάνουμε



Η Αμερικανική Χημική Ένωση δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο με θέμα περίεργο αλλά άκρως ενδιαφέρον...

Σοκάρει η μαρτυρία επιβάτη του τρένου που εκτροχιάστηκε -Τι έγραψε στο Facebook


Τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στον εκτροχιασμό του τρένου το βράδυ του Σαββάτου, περιέγραψε ένας εκ των επιβατών, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά...

Περίεργες αλλαγές στους πολεμικούς χάρτες στη Συρία - Αλλάζουν χρώμα σε μια νύχτα τεράστιες εκτάσεις

Freepen.gr - Περίεργες αλλαγές καταγράφονται από τη μία ημέρα στην άλλη στον πλέον δημοφιλή ιστότοπο με τη live εξέλιξη του συριακού πολέμου.

Αρχαίες Σπαρτιάτισσες: «οι μόνες γυναίκες που γεννούσαν πραγματικούς άνδρες»



Καθήκον της γυναίκας στην Αρχαία Σπάρτη, όπως προσδιοριζόταν από τους νόμους της πολιτείας, ήταν η γέννηση και ανατροφή υγιών τέκνων. Για τον λόγο αυτόν αποκλειόταν από το στρατιωτικό λειτούργημα. Ωστόσο, ο γυναικείος πληθυσμός της Σπάρτης απολάμβανε μεγάλα προνόμια, πράγμα που προκαλεί εντύπωση, εάν συγκρίνουμε τη θέση της γυναίκας στη Σπάρτη με αυτήν στην Αθήνα και στις άλλες ελληνικές πόλεις της αρχαιότητας. Η γυναικεία ελευθερία σε καμία άλλη πόλη του αρχαίου Ελληνικού Κόσμου δεν εκδηλώθηκε τόσο έμπρακτα, όσο στη Λακωνική Πολιτεία.

Δείτε το σπάνιο ελάφι με χαυλιόδοντες που επανεμφανίστηκε μετά από 66 χρόνια ΦΩΤΟΣ



Ένα σπάνιο αρσενικό ελάφι με χαυλιόδοντες είδαν επιστήμονες της οργάνωσης Wildlife Conservation στο βορειονατολικό Αφγανιστάν...

ΚΙ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ "ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...


Αυτό είναι το νέο υποβρύχιο για το πρόγραμμα MiLDEN του Τουρκικού Ναυτικού
Αυτό είναι το σύστημα αναερόβιας πρόωσης για υποβρύχια που αναπτύσσεται
Αυτός είναι ο διαστημικός πυραυλικός φορέας της
Αυτό είναι το νέο πυκνωτικό ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο Tufan
Αυτό είναι το νέο «πυροβόλο» laser κατά εναέριων και θαλάσσιων drones
Αυτό είναι το νέο τροχοφόρο αυτοκινούμενο πυροβόλο Yavuz T-155
Αυτή είναι η εξοπλισμένη έκδοση του τουρκικού UAV ANKA
Αυτός είναι ο νέος τουρκικός πύραυλος απειλή για τις ελληνικές πυραυλακάτους

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ) ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ BORA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ 280km* ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ...ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΒΟΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΛΙΓΟ ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

Ποια είναι η πραγματική ηλικία της ψυχής σου;


Δες σε ποια ηλικιακή ομάδα συντονίζεται η ψυχή σου

Φράγκοι ἤ Γαλάτες;

Δοκιμάστε νὰ ῥωτήσετε κάποτε ἕναν Γάλλο γιὰ τὴν ἐθνική του ταὐτότητα. Ἐὰν δηλαδὴ εἶναι Γαλάτης (Γάλλος), ἢ Φράγκος (Γερμανός), νὰ δεῖτε τὶ θὰ σᾶς ἀπαντήση.

Ηλεία: Απαγωγή ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ με απειλές και ξυλοδαρμούς - Ο όμηρος έκανε την πιο έξυπνη κίνηση!


Βρέθηκε δεμένος να δέχεται χτυπήματα αλλά κατάφερε να κάνει την κίνηση ματ. Ο όμηρος παγίδευσε τους απαγωγείς του, που δεν περίμεναν τη συνέχεια...
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς τρεις Πακιστανοί

Ο Κώστας Καζάκος αποκαλύπτει: «‘Οταν «έφυγε» η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη…»

aliki-tzenni-1-700x590
Ο Κώστας Καζάκος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη και εξομολογήθηκε για τις σχέσεις Βουγιουκλάκη – Καρέζη.

ΠΟΤΕ ανοιχτά THN ΚΥΡΙΑΚΗ τα καταστήματα

pote anoixta ths kyriakh ta katasthmata 01
Εἶναι λυπηρὸ νὰ γίνεται πάλι συζήτηση αὐτὲς τὶς ἡμέρες γιὰ κατάργηση τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς. Προσπαθοῦν ἔτσι κάποιοι νά καταπατήσουν ἕναν νόμο πού νομοθέτησε γιά καθαρά πνευματικούς λόγους, τό εὐλαβές Ἑλληνικό Κράτος, ἀπό τῆς συστάσεώς του στα νεώτερα χρόνια, ἀλλά σάν τακτική καί θέση ζωῆς ἐφαρμοζόταν σέ ὅλους τούς αἰῶνες τῆς Ἱστορίας μας. Τό ἐν λόγῳ νομοθέτημα, πέρα ἀπὸ τὸ γεγονὸς ὅτι θὰ δημιουργήσει ἐντάσεις στὸν ἐμπορικὸ κόσμο, θά προσβάλλει ἐντόνως τίς συνειδήσεις τῶν Ὀρθοδόξων καί θά μετετρέψει τή ζωή τους σ’ αὐτό πού χαρακτηρίζει τή ζωή τῶν Εὐρωπαίων : ἕνα ἀνεξέλεγκτο κυνήγι χρήματος καί πλούτου καί παντοειδῶν ἀπολαύσεων ὑλικῶν, μιά ἀτέλειωτη μανία πλουτισμοῦ.

Δέκα διακεκριμένοι επιστήμονες καταδικάζουν τις θεωρίες ταυτότητας φύλου και τη θεματική εβδομάδα ΒΙΝΤΕΟ


Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση συζητά σχετικά με τη Θεματική Εβδομάδα «Σώμα και Ταυτότητα» με 10 επιστήμονες από όλο το φάσμα του σχετικού επιστημονικού χώρου: παιδαγωγικό, ψυχοπαιδαγωγικό, ιατρικό, ψυχιατρικό, νομικό, κοινωνιολογικό και θεολογικό.

Το Τουρκικό Προξενείο μοιράζει λεφτά και τάμπλετ στους μικρούς Πομάκους για να τους κάνει Τούρκους

Το Τουρκικό Προξενείο μοιράζει λεφτά και τάμπλετ στους μικρούς Πομάκους για να τους κάνει Τούρκους
Στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής οι Πομάκοι της Θράκης υποφέρουν μέσα στον ασφυκτικό κλοιό που έχουν στήσει τα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη, καταγγέλλει σε δημοσίευμά της η «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

ΗΠΑ: Ο Steve McQueen πίστεψε στον Χριστό πριν από τον θάνατό του, αποκαλύπτει βιβλίο

Ένας γνωστός Αμερικάνος ευαγγελιστής, ο Greg Laurie, αποκάλυψε την ιστορία επιστροφής στον Χριστό του θρυλικού ηθοποιού Steve McQueen στο νεότερο βιβλίο του “Steve McQueen:The Salvation of an American Icon(Steve McQueen: Η Σωτηρία ενός Αμερικάνικου Ειδώλου), το οποίο θα γίνει και ντοκιμαντέρ.

Δυο Γερμανοί στρατιώτες συνελήφθησαν γιατί σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση εναντίον πολιτικών προσώπων, που ασκούσαν πολιτική υπερ των μεταναστών, κατηγορούν την υπουργό Άμυνας Ursula von der Leyen για στήριξη ακροδεξιών στο Γερμανικό στρατιωτικό σώμα.



δυο Γερμανοί στρατιώτες συνελήφθησαν για συνομωσία με σκοπό τη δολοφονία ανώτερων πολιτικών προσώπων, που ασκούσαν πολιτική υπέρ των μεταναστών.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι εξτρεμιστές της δεξιάς στρατιώτες, ήθελαν να αποδώσουν αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα στους πρόσφυγες.
οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο Γερμανό υπήκοος Maximilian T., τον 28χρονο συνεργό του αξιωματικό του στρατού, Franco A. και τον 24χρονο φοιτητή Mathias F.

Η πρώτη αυτοφορτιζόμενη μπαταρία από τον ...ήλιο, από Ελληνα ερευνητή



Ποιός δεν έχει έχει γνωρίσει την εμπειρία να ξεμένει το κινητό του τηλέφωνο από μπαταρία; Υπάρχει άραγε περίπτωση κάποτε κάτι τέτοιο να αποτελέσει οριστικά παρελθόν; Σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί μια νέα τεχνολογία που αναπτύσσει η ομάδα ενός έλληνα ερευνητή της διασποράς, του καθηγητή Γιώργου Δημόπουλου του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ του Καναδά, με στόχο την πρώτη αυτοφορτιζόμενη-επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων μέσω ηλιακής ενέργειας.

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στον θάνατο των passwords; ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ


Όλο και συχνότερα μαθαίνουμε για νέες κυβερνοεπιθέσεις, για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, αλλά και πάλι βάζουμε ένα βολικό password πάνω από την ασφάλεια των στοιχείων και των αρχείων μας. Γι αυτό και μετά από τόσα χρόνια, ο πιο δημοφιλής κωδικός πρόσβασης στον κόσμο παραμένει το 123456.

Ποια είναι η λύση;...

Μυστήριο «τέρας» της θάλασσας ξεβράστηκε στις ακτές της Ινδονησίας 15 μέτρα μήκος και 6 με 7 μέτρα πλάτος BINTEO



Ένα αγνώστου ταυτότητας θαλάσσιο «τέρας» ξεβράστηκε στις ακτές του νησιού Σεράμ της Ινδονησίας. Το τεράστιο πλάσμα επέπλεε μέσα σε μία λίμνη αίματος στα ρηχά της ακτής και το ανακάλυψε ένας ντόπιος κάτοικος.

Τα Πρωτόκολλα της Φλωρεντίας (1913 και 1924) και τα 14 χωριά της Μακεδονίας που παραχωρήσαμε στην Αλβανία το 1924

Από τη Συνθήκη του Λονδίνου στο Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας
 – Το πλήρες κείμενό του
 – Η οριστική διευθέτηση των ελληνοαλβανικών συνόρων με το Δεύτερο Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας
 – Τα χωριά της Φλώρινας που παραχωρήσαμε στην Αλβανία το 1924 και τα ζητήσαμε πίσω (!) λίγα χρόνια αργότερα
– Τι έγραψαν ξένοι διπλωμάτες.

Ο Μιχ. Σάλλας, μετά το πλιάτσικο στις συστημικές τράπεζες, ξανά στο προσκήνιο μέσω της Παγκρήτιας Τράπεζας



Ο Μιχ. Σάλλας μαζί με μια σειρά από άλλους εγχώριους τραπεζίτες πρωταγωνίστησαν στην καταλήστευση των τραπεζών, στην μείζονα καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και στην είσοδο της Ελλάδας στην κρίση και την μνημονιακή υποδούλωση.

200 γενετιστές συναντήθηκαν στο Κέντρο Γονιδιώματος της Νέας Υόρκης στις 9-10 Μαϊου 2017, για να συζητήσουν την υλικοτεχνική υποστήριξη του προγράμματος, για τη δημιουργία πλήρους ανθρώπινου γονιδιώματος στο εργαστήριο

 
H δημιουργία συνθετικού ανθρώπινου γονιδιώματος θα είναι εφικτή σε περίπου πέντε χρόνια ή και λιγότερο,σύμφωνα με έναν από τους διοργανωτές του προγράμματος HGP-Write: Testing Large Synthetic Genomes in Cells

Καταργεί ο Αλέξης τις πανελλαδικές με…ένα νόμο, ένα άρθρο


Επί δεκαετίες, ο μόνος αδιάβλητος κι αξιόπιστος θεσμός, που εμπιστεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι των εισαγωγικών εξετάσεων για τα πανεπιστήμια. Όσο κι αν κατά καιρούς, οι εκάστοτε υπουργοί Παιδείας άλλαξαν το όνομα η το περιεχόμενο των εξετάσεων αυτών,

Ούτε η γη που πατάμε δεν πρέπει να μας ανήκει ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε η γη που πατάμε δεν πρέπει να μας ανήκει

Αφορμή γι'αυτό το άρθρο στάθηκε το βίντεο που θα παρακολουθήσετε σύμφωνα με το οποίο το εύφορο χώμα που καλύπτει τον πλανήτη μας και μας θρέφει καταστρέφεται με γοργούς ρυθμούς και υπάρχει ο κίνδυνος σε κάποια στιγμή να εξαφανιστεί και να μείνει ο ανθρώπινος πληθυσμός χωρίς πηγή τροφής, απειλούμενος με εξαφάνιση.

Πανίβλακες του Ερντογάν κάνουν «ντου» σε λάθος σπίτι και «πιάνουν» Τούρκο με τα σώβρακα ενώ ξυριζόταν (βίντεο)

Πανίβλακες του Ερντογάν κάνουν «ντου» σε λάθος σπίτι και «πιάνουν» Τούρκο με τα σώβρακα ενώ ξυριζόταν (βίντεο)
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε καταγράφει με τον πιο εύστοχο τρόπο την παράνοια πουεπικρατεί στην Τουρκία

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέννησε αυτή η γυναίκα από τη Βραζιλία! ΦΩΤΟΣ



H Bραζιλιάνα Rosemere Fernanda de Andrade από το Ρεσίφε είναι μια όχι και τόσο συνηθισμένη μητέρα

Επενδύσεις σε JP MORGAN και BLACK ROCK έχουν οι Τσακαλώτος-Σταθάκης


Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν επενδυτικά χαρτοφυλάκια των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ…

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…" Λοιπόν να είσθε άγρυπνοι και έτοιμοι" ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Άλλο ένα περιστατικό το οποίο φυσικά δεν πρόκειται να προβληθεί σε κανένα από τα καθεστωτικά  δυτικά  ΜΜΕ.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ: «Είδα το Χάρο με τα μάτια μου – Το βαγόνι μπήκε στο σπίτι μου!»

traino «Μουδιασμένη» ξύπνησε σήμερα η μικρή κοινωνία του Άδενδρου, ενός χωριού περίπου 3.000 κατοίκων δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου, χθες το βράδυ, αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σπίτι, με αποτέλεσμα τρεις εκ των επιβαινόντων να βρουν τραγικό θάνατο και άλλοι έξι να νοσηλεύονται.

Η Κυρά της Ρω, Δέσποινα Αχλαδιώτη πεθαίνει το 1982 στις 13 Μαίου H μάνα του Έθνους που δεν λύγισε ποτέ απένταντι στους Τούρκους ΒΙΝΤΕΟ



Πόσες φορές δεν την απείλησαν, δεν την χλεύασαν για την αναγκάσουν να λυγίσει; Δεν λύγισε ποτέ. Όμορφη ως Ελληνίδα η κυρά της Ρω.

Τα τουρκικά πανεπιστήμια ανοίγουν σε Ελληνες φοιτητές Στην Ελλάδα υπάρχει ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας



Περισσότεροι από 100.000 αλλοδαποί φοιτητές, προερχόμενοι από 119 χώρες, σπουδάζουν κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά σε τουρκικά πανεπιστήμια. Ιδρύματα με ιστορία αιώνων, αλλά και νέα,

Η αδερφή του Πάνου Καμμένου «απολογείται» για τις χειρονομίες σε οπαδούς του Ολυμπιακού


Η Αλεξία Καμμένου κλήθηκε να «απολογηθεί» για τις χειρονομίες του αδελφού της, Πάνου Καμμένου στον χθεσινό 4ο τελικό του πρωταθλήματος Α1 γυναικών...

ΡΟΔΟΣ: Βοσκός βασάνιζε επί χρόνια σκυλάκια – Εισαγγελική παρέμβαση μετά απο ενέργειες της φιλοζωικής



Ύστερα από τη συγκέντρωση οπτικού υλικού και τις μαρτυρίες μελών του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, ο τελευταίος προχώρησε σε έγγραφη αναφορά προς την Εισαγγελία Ρόδου κατά βοσκού της περιοχής 7 πηγών, ο οποίος σε ερημική δασώδη τοποθεσία έδενε σκυλιά ανακυκλώνοντας τα, ώστε να φυλάνε τα πρόβατα του.

ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ CIAΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΕΛΑΣΗ «Ο βιασμός είναι πάντα μια πράξη μισητή και σιχαμερή. Γίνεται, όμως, ακόμη πιο απαράδεκτη όταν διαπράττεται από όποιον ζητά και εξασφαλίζει προστασία από τη χώρα μας»


Έντονες επικρίσεις και πολιτικές αντιδράσεις προκάλεσε τοποθέτηση της Ντέμπορα Σερακιάνι, πρώην αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος και νυν περιφερειάρχη

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Τρικαλινός πλήρωσε ήδη τα έξοδα …κηδείας του επειδή η οικονομική κρίση τον έχει αγχώσει για το αν θα έχει την …ύστατη ώρα τα χρήματα


Πούλησε σε γραφείο κηδειών το αγροτικό του αυτοκίνητο για τα …μελλοντικά έξοδα της κηδείας του...

Τί έφταιξε για το θανατηφόρο δυστύχημα στο Άδενδρο: Γιατί το τρένο έπεσε πάνω στο σπίτι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν για τη μεγάλη τραγωδία στο Αδενδρο, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι ενώ τρεις είναι σοβαρά τραυματίες (δύο πολυτραυματίες και τέσσερις ελαφρά τραυματίες) όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Βενεζουέλα: τους πετάνε σακούλες..περιττωμάτων ενώ εδώ τους έχουν για πρότυπο οι CIAριστεροί ΒΙΝΤΕΟ

Bενεζουέλα: Βγείτε όλοι στους δρόμους!

Η Βενεζουέλα βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της.Στην «πορεία των περιττωμάτων», χιλιάδες διαδηλωτές παρατάχθηκαν απέναντι από στρατιώτες, κραδαίνοντας σακούλες με περιττώματα τα οποία πέταγαν εναντίον τους.

Πνευματικός πατέρας του Τσίπρα Ζίζεκ: Όσοι διαφωνούν θα πάνε στα ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ - ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

 Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο σοφός λαός μας,

Τα λόγια είναι φτώχεια

Αποκάλυψη: Η Ατζέντα 2030 στο 4ο μνημόνιο

Αποκάλυψη: Η Ατζέντα 2030 στο 4ο μνημόνιο

Η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς...βιώσιμης ανάπτυξης. 

Σαουδάραβας κληρικός απαιτεί από τη FIFA να απαγορεύσει τον σταυρό!

Σαουδάραβας κληρικός απαιτεί από τη FIFA να απαγορεύσει τον σταυρό!

Ένας σκληροπυρηνικός θρησκευτικός ηγέτης της Σαουδικής Αραβίας

ΚΡΗΤΗ:Πατέρας τριών παιδιών κάρφωσε αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του προκειμένου να βάλει τέρμα στην ζωή του ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ Η ΤΡΙΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


 Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τις δύο αυτοκτονίες, σε Χανιά και Ιεράπετρα, που σημειώθηκαν χθες στο νησί και σήμερα νωρίς το πρωί παραλίγο να έχουμε και μια τρίτη!

Αίγυπτος: Νεκρόπολη με τουλάχιστον 17 άθικτες μούμιες ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι ΦΩΤΟΣ

Αίγυπτος: Νεκρόπολη με τουλάχιστον 17 άθικτες μούμιες ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι (pics)
Πηγή: REUTERS/Mohamed Abd El Ghany 
 Μια σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε στην Αίγυπτο, όπου βρέθηκε ένα τάφος με τουλάχιστον 17 άθικτες μούμιες,

Η Αγκυρα διαλύει τις ψευδαισθήσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας: Κυκλοφόρησε βίντεο με τα νέα σύνορα της Τουρκίας – Καταργεί τη Συνθήκη της Λωζάνης

Βίντεο τουρκικής εφημερίδας σήμερα παρουσιάζει την κατεχόμενη Κύπρο, την Βόρεια Συρία και μέρος του Ιράκ ως τουρκικά εδάφη, κατά προεδρική παραγγελία για να τo εμπεδώσει η διεθνή κοινότητα και οι ηγεσίες των χωρών αυτών.

Με βαριοπούλα τζιχαντιστές κατέστρεψαν ελληνικές αρχαιότητες που βρήκαν στην έρημο ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! ΦΩΤΟΣ

Με βαριοπούλα τζιχαντιστές κατέστρεψαν ελληνικές αρχαιότητες που βρήκαν στην έρημο (βίντεο)
Τζιχαντιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποίησε το Σάββατο 13 Μαΐου μια βαριοπούλα για να καταστρέψει ελληνικές, ρωμαϊκές και ασσυριακές αρχαιότητες που ανακάλυψε στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.

Ιωάννης Μάζης : Η στρατηγική της Τουρκίας και η στάση του Ελληνισμού ΗΧΗΤΙΚΟ


Η Τουρκία μετά την επιλογή Τράμπ για ενίσχυση των Κούρδων, επιχειρεί να δημιουργήσει γενικευμένη αστάθεια από τα Βαλκάνια και το Αιγαίο , μέχρι την Κύπρο και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ώστε