Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

941 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΑ ...ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!


Βλέπετε την κυρία Καφαντάρη και μπροστά της τον Νίκο Φίλη; Αμφότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνώσας παράταξης η οποία με την κατάθεση των 941 σελίδων του 4ου Μνημονίου, βάζει τους βουλευτές της να το μελετήσουν εξονυχιστικά. Αυτό θα κάνουν όλοι οι ...
βουλευτές που θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια νέες σφαγές συντάξεων και αύξηση της φορολογίας, προκειμένου να...σώσουν και πάλι την Ελλάδα! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Καφαντάρη αναμένεται να κάνει και Πανεπιστημιακή διατριβή επί του 4ου Μνημονίου. 
Πότε θα τα προλάβει όλα αυτά; Σε 3-4 μέρες! Όχι παίζουμε! 
Τι και αν για τα πανεπιστημιακά πτυχία χρειάζεσαι μελέτη ενός ή δύο εξαμήνων για να φέρεις βόλτα 940 σελίδες; Η κυρία Καφαντάρη είναι πύραυλος γνώσης. Σε 3-4 μέρες θα έχει μελετήσει και τις 941 σελίδες και θα έχει κάνει πανεπιστημιακή διατριβή και μπορεί εύκολα να εξηγήσει στον λαό (τη βγάζουν συνέχεια τα κανάλια διότι η γυναίκα έχει μεστό λόγο) για ποιο λόγο ψήφισε και το 4ο μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.