Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΡΟΔΟΣ: ΓΡΟΘΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΛΑΨΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ!

kremasth lewforos 45
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (γύρω στις 3 με 4 η ώρα), στην Κρεμαστή, το οποίο, όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε αιτία για να συζητηθεί ευρύτητα στους κατοίκους
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άγνωστος δράστης χρησιμοποιώντας βία, πήγε να πάρει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε μια γυναίκα η οποία, σημειωτέον, καθόταν στο πεζούλι του σπιτιού της, (στενό της Κρεμαστής), όπως συνηθίζει χρόνια τώρα.
Από το σημείο, λοιπόν, του σπιτιού, περνούσε ένας νεαρός, (κατά πάσα πιθανότητα μελαψός), ο οποίος, αφού την πλησίασε της τράβηξε με δύναμη προσπαθώντας να της πάρει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε η ηλικιωμένη γυναίκα.
Για κακή του, όμως, τύχη, η αλυσίδα δεν έφευγε από τη θέση της, κι έτσι αφού προσπάθησε δύο-τρεις φορές να της την πάρει χτυπώντας μάλιστα την γυναίκα ακόμη και με... γροθιά, συνέχισε να την τραβά. Και πάλι, όμως, η καδένα άντεξε, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια!

Βλέποντας ο δράστης ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο, για να πάρει την λεία του, εγκατέλειψε την προσπάθεια, κι απομακρύνθηκε με τα πόδια.
Αμέσως στην Κρεμαστή ειδοποιήθηκαν και πήγαν Αστυνομικοί οι οποίοι άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

topika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.