Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εντοπίστηκε & ο Αλβανοκατσαπλιάς που κάνει το σήμα του «UCK»…Υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ! ΦΩΤΟ

sok-5Ταχύτατα οι Υπηρεσίες Ασφαλείας του Στρατού  εντόπισαν στην ΕΛΔΥΚ  όπου και υπηρετεί τον Αλβανοκατσαπλιά που σχηματίζει το σήμα του Αλβανικού αετού ( Το σήμα του Στρατού του UCK!)

Ομολογία ΒOΜΒΑ : «Τους κωδικούς και τα λεφτά του Παντελίδη τα ΕΚΛΕΨΕ ...

Δείτε τι λέει αξιωματικός της Διώξης;

Απίστευτο κι όμως είναι αλήθεια. Ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι, που λεηλάτησαν τους…
προσωπικούς λογαριασμούς του Παντελίδη, είναι από το στενό περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr φαίνεται πως οι φερόμενοι κράκερ ή χάκερ γνώριζαν τους κωδικούς του καλλιτέχνη.

Καρπάζωσαν τον Πρετεντέρη και του πήραν το πούρο στο Κολωνάκι


Τίποτα δεν πάει καλά για τον Πρετεντέρη. Δεν έφτανε που του μπερδεύουν το ΒΗΜΑ και τον χρόνιο ατάραχο βηματισμό προς την υψηλή κριτική, τον γιουχάρουν κιόλας. Και επειδή η ιστορία είναι κάπως εκδικητική, τον γιουχάρουν εκεί που ο ίδιος έλεγε πως ο λαός αποδοκίμαζε τον Πρόεδρο του ΣτΕ για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες. Στη λαϊκή συνοικία του Κολωνακίου.

ΑΥΤΟ είναι το δίδυμο σκληρών κακοποιών που το παίζουν ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ και «γδέρνουν» επιβάτες σε λεωφορεία! OΛΟ το χρονικό της ΔΡΑΣΗΣ της σπείρας… (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


a2
Δίδυμο σκληρών κακοποιών εμφανίζονται ως αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα στις λεωφορειακές γραμμές Α10 και Β10 που εκτελούν το δρομολόγιο Αχαρνές –Στ. Λαρίσης και κυριολεκτικά γδέρνουν τα θύματά τους που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών, μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων επιβατών!

Ο αληθινός λόγος που θέλουν τα παιδιά των «προσφύγων» στα ελληνικά σχολεία έχει όνομα και λέγεται ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Γιά ὅσους-ες ἐνδιαφέρονται νά καταλάβουν, γιατί γίνεται τόση μεγάλη προσπάθεια ἀπό ΜΜΕ καί «ἀλληλέγγυους», νά βάλουν τά μεταναστάκια στά ἑλληνικά καί ὄχι σέ δικά τους σχολεῖα:

Οι δοσίλογοι της κατοχής 1940-'44 και οι απόγονοί τους... VIDEO



Απόσπασμα απο την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος σκοπευτής". Πόσες διαφορές υπάρχουν άραγε μεταξύ των σημερινών δοσιλόγων με εκείνους του 1940-'44...; 

Δείτε το βίντεο

ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΗΠΑ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια καταπληκτική δήλωση του νέου συμβούλου του  Συμβουλίου  Εθνικης Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, που διορίστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε διεθνές επίπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ: Στοχοποιούν όσους Έλληνες αντιδρούν στην Νέα Εποχή

Χαρακτηρίζουν ως Ιράν το Κέντρο της Αθήνας
 Πάγια θέση της ιστοσελίδας μας είναι πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να πράξει όπως νομίζει στην ιδιωτική του ζωή.

Δέος και περηφάνια: Η Αγιά – Σοφιά της στερεάς Ελλάδας που κλείνει 1000 χρόνια ζωής ΦΩΤΟΣ


Ένα μοναστήρι 1.000 ετών, προστατευόμενο μνημείο της UNESCO, υποδέχεται καθημερινά πλήθος επισκεπτών που υποκλίνονται στην απαράμιλλη αισθητική και την αναμφισβήτητη αρχιτεκτονική του αξία.

Χτύπησε μέχρι… θανάτου ένα σκυλάκι με έναν σωλήνα Η γυναίκα του είχε καταδικαστεί για κακοποίηση άλλου ζώου ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

skyli-kakopoihsh
 Εικόνες – σοκ εξέδωσε στην δημοσιότητα η Ζωόφιλη Δράση με ένα κουτάβι τεσσάρων μηνών που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν άνδρα με ένα κομμάτι σωλήνα.

Τι σηματοδοτεί η κατάργηση της Αντιγόνης στο Λύκειο;

by
antigone_tsipras_gavroglou
Γιατί δε φύτρωσε ποτέ στον κόσμο, σαν το χρήμα, τόσο κακή εφεύρεση· αυτό γκρεμίζει πόλεις, αυτό κι από τα σπίτια τους ανθρώπους ξεσπιτώνει, αυτό το φρόνιμο μυαλό το ξεπλανεύει πάντα, το παρασέρνει στο κακό και στης ντροπής τη στράτα, και καθετί το πονηρό μαθαίνει στους ανθρώπους, διδάσκει την ασέβεια σ’ όλες της τις εκφράσεις. Μα όσοι τα κατάφεραν στο χρήμα πουλημένοι, με τον καιρό κάποια στιγμή άσχημα το πληρώνουν.

ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Η ντροπή της κοινωνίας - Δείτε πού και τι τρώνε οι ασθενείς!


 Μόλις λάβαμε την εν λόγω φωτογραφία στο PIRAEUSPRESS.gr δυο πράγματα μας ήρθαν στο μυαλό...

Πρώτα αναρωτηθήκαμε το πού μας έχουν φτάσει οι πολιτικοί ταγοί του τόπου και έπειτα, η εικόνα του Υφυπουργού Υγείας, του διάσημου κ. Πολάκη, να λέει ότι όλα πάνε καλά στα Δημόσια Νοσοκομεία!

Συγγραφέας έγραψε για την βύθιση του Τιτανικού…14 χρόνια πριν βυθιστεί!



Ο Αμερικανός συγγραφέας Μόργκαν Ρόμπερτσον προέβλεψε το ναυάγιο του Τιτανικού 14 χρόνια πριν αυτό συμβεί!!! Εξέδωσε τη νουβέλα «Futility» (Ματαιότητα) το 1898. Το έργο έχει τόσες ομοιότητες με το ιστορικό ναυάγιο, που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας...

Αποκλειστικό: Εμπόδιζαν τον κόσμο να πάει στην ορκωμοσία του Τραμπ. VIDEO

Εμπόδιζαν τον κόσμο να πάει στην ορκωμοσία του Τραμπ. Δείτε το βίντεο του Άλεξ Τζόουνς με τις μαρτυρίες του κόσμου.

Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS! VIDEO



Σάλο έχει προκαλέσει η προηγούμενη ανάρτηση του pentapostagma.gr, καθώς φαίνεται ότι η ταινία περιέχει σκηνές με αποκεφαλισμούς Ελλήνων στρατιωτών. Στην εικόνα και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι προς αποκεφαλισμό από τους τζιχαντιστές του ISIS φορούν ελληνική στολή παραλλαγής! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μας προετοιμάζουν, μας στέλνουν κάποιο μήνυμα; Όλα αυτά τη στγμή που Βρετανοί ειδικοί αποκαλύπτουν πως στο στόχαστρο του ισλαμικού φονταμεταλισμού έχουν μπει τα γεμάτα με τουρίστες ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι!

Αυτός είναι ο λόγος που οι έξυπνοι άνθρωποι αισθάνονται ευτυχείς όταν είναι μόνοι


 Είχατε ποτέ την επιθυμία να πάτε μακριά, πολύ μακριά, εκεί που δεν υπάρχει ψυχή, να είστε μόνος; Αν ναι, τότε είστε εξαιρετικά έξυπνος και οι επιστήμονες έχουν κάτι να πουν γι ‘αυτό.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και το London School of Economics & Political Science διεξήγαγαν μελέτη για να βρουν μια σύνδεση μεταξύ του τόπου όπου ζουν οι άνθρωποι και πόσο ικανοποιημένοι είναι με τη ζωή τους.

Τον «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» - Πέθανε ο Γερμανός δημοσιογράφος που ξεσκέπασε το Σύστημα

ΠΩΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
 
Απεβίωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος, Udo Konstantin Ulfkotte στα 56 του χρόνια

Η Σοβιετική Ένωση είχε φτιάξει επιτροπή για να πάρει την Μακεδονία

Η Σοβιετική Ένωση είχε φτιάξει επιτροπή για να πάρει την Μακεδονία




Τι αναφέρουν έγγραφα που δόθηκαν στην δημοσιότητα
 Η CIA έδωσε έγγραφα της πρώην Γιουγκοσλαβίας στην δημοσιότητα.
Αυτά αναφέρουν πως η Σοβιετική Ένωση της Νέας Τάξης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ρωσία του Πούτιν, μετά το τέλος του Β” “Παγκοσμίου Πολέμου στρατολόγησε επιτροπή με όνομα «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία» με σκοπό να υποκινηθούν εξεγέρσεις ταυτόχρονα κατά των κυβερνήσεων και των αρχών στην ελληνική και γιουγκοσλαβική Μακεδονία, ώστε να ενοποιηθεί η περιοχή υπό το σχηματισμό «Μακεδονική Δημοκρατία».

Η διαφορά μεταξύ Ναρκισσισμού και κακοήθους Ναρκισσισμού


insane3
Υπάρχουν δύο είδη ναρκισσιστών. Μία κατηγορία με μεγάλη ποικιλία από ναρκισσιστές και οι κακοήθεις ναρκισσιστές, μία ολόκληρη κατηγορία από μόνοι τους. Είναι ατυχές το γεγονός ότι αποκαλούνται με το ίδιο όνομα, επειδή είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους όσο η νύχτα από την μέρα.

Η Πλήρης Αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού


Μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις για την επιστημονική έρευνα πλησιάζει σε μία ολοκληρωμένη απάντηση: η πλήρης αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού.

Αυτοάνοσα νοσήματα: Οι 5 παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο



Το ανοσοποιητικό σύστημα μας προστατεύει απέναντι σε οποιοδήποτε ξένο σώμα επιχειρεί να εισβάλλει στον οργανισμό μας (π.χ. ιούς και μικρόβια) και ταυτόχρονα να μην δραστηριοποιείται εναντίον μας.
Ως αυτοάνοσα νοσήματα ορίζονται όσα προκαλούνται

Ούγγρος πρωθυπουργός: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο... Τραμπ με το «Πρώτα η Αμερική»

 

 Είχε υποστηρίξει και προεκλογικά τον Αμερικανό μεγιστάνα

Ο Βίκτορ Όρμπαν χαιρέτισε σήμερα το σύνθημα του Αμερικανού προέδρου και εξέφρασε την πρόθεση να τον μιμηθεί

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν χαιρέτισε σήμερα το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «Πρώτα η Αμερική»,

Υπό κυβερνητική αιγίδα το πρώτο Gender Festival στην Ελλάδα


Με αναφορές και στο Ισλάμ

 Την ώρα που στις ΗΠΑ γίνεται σοβαρή προσπάθεια απεμπλοκής του κράτους από τις θεωρίες της Νέας Τάξης, στην Ελλάδα επιμένουμε παγκοσμιοποιητικά.
Φεστιβάλ φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους Έλληνες τα «νέα φύλα», κάτι που όπως είδαμε προωθείται και στα σχολεία.
«Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα», ισχυρίζονται οι διοργανωτές του.
Όπως μεταδίδεται, η εκδήλωση χρηματοδοτείται

Το πείραμα Πρωτέας αποκάλυψε τα «μυστικά» της Σαντορίνης

Έξι ηφαιστειακούς κώνους, ενεργά αλλά ανεξερεύνητα σεισμικά ρήγματα αλλά και ένα υποθαλάσσιο όρος ύφους 300 μέτρων ...αποκάλυψε η έρευνα Αμερικανών, Βρετανών και Ελλήνων επιστημόνων στον βυθό της Σαντορίνης. Με το πείραμα Πρωτέας επιχειρήθηκε μέσα σε 26 ημέρες να γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία πλήρης καταγραφή του υποθαλάσσιου χώρου του νησιού των Κυκλάδων

Η κοινότητα LGBTQ χαιρετίζει την συζήτηση για τρανσέξουαλ στα ελληνικά σχολεία



Δίνουν συγχαρητήρια στο Υπουργείο Παιδείας

 Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το υπουργείο Παιδείας απέστειλε στα γυμνάσια όλης της χώρας εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» καθώς και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία».
Συγκεκριμένα,

Συνδαιτυμών (ομοτράπεζος) τού Παύλου Γλύξμπουργκ ο Νίκος Παππάς. Εντάξει;


Περισσότερα,

Υπερθέρμανση για γέλια – Πάγωσε ο Δούναβης VIDEOS

 

 Μετά από 30 χρόνια

 Καταρρέει μέρα με την μέρα η θεωρία της «υπερθέρμανσης».
Ενώ οι «επιστήμονες» κάνουν λόγο για ρεκόρ ανόδου θερμοκρασίας και για λιώσιμο των πάγων, ο Δούναβης πάγωσε μετά από 30 χρόνια.

Τέτοια ομοιότητα δεν μπορεί να είναι τυχαία! !!!!

Ποιος νάναι άραγε;;;

Αργά ή γρήγορα θα έρθει το βραχυκύκλωμα που θα κατεβάσει το γενικό… Οι Έλληνες περνούν καλά…



Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.
Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους.

Αποκάλυψη: “Γκρίζος Λύκος” – σμηνίτης στην Πολεμική Αεροπορία! ΦΩΤΟ


 
Δεν είναι μόνο οι νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι. Το ArmyNow.Net ανακάλυψε σμηνίτη που δηλώνει Τούρκος και φανατικός γκρίζος λύκος! Δείτε τις ΦΩΤΟ


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Μπορεί η φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” σήμα του αλβανικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα να έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στην ελληνική δημόσια σφαίρα, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Αίσχος από Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης: Ηλικιωμένος σκότωσε σκύλο έξω από Λύκειο & οι αρμόδιοι τον κάλυψαν ενώ απείλησε & τους μαθητές!



Η Ζωή Μποζαγλυκίδου εκπρόσωπος του φιλοζωικού σωματείου «Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων» επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να καταγγείλει όχι μόνο τη δολοφονία ενός σκύλου έξω από το Λύκειο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης στις 9 Δεκεμβρίου 2016 αλλά την απόκρυψη του γεγονότος και την κάλυψη του δράστη, που κανείς δεν τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, ούτε καν ο λυκειάρχης – «επειδή ο δράστης τους παρακάλεσε…» – αν και σύμφωνα με τους γονείς ο δολοφόνος του ζώου απείλησε τους μαθητές που αντέδρασαν βλέποντας τον να σκοτώνει αυτό το πλάσμα με την καραμπίνα του.

Ετοιμάζουν νέες μορφές ζωής




Ανακοίνωση επιστημόνων στις ΗΠΑ

 Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν τη δημιουργία του πρώτου σταθερού ημισυνθετικού οργανισμού, ενός βακτηρίου E.coli, το οποίο περιέχει στο γενετικό κώδικά του όχι μόνο τις τέσσερις φυσικές βάσεις (A, T, C, G) κάθε έμβιου οργανισμού στη Γη, αλλά επίσης δύο συνθετικές βάσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η πλήρης άλωση του Στρατού μας – Νέο κρούσμα με «αλβανικό αετό»; (ΦΩΤΟ)

Πριν ακόμη καταλαγιάσει το θέμα με τους νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», μια  νέα ανάλογη φωτογραφία εντοπίστηκε σήμερα

Τη διάλυση της μεσαίας τάξης καταγράφει έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία έρευνας της Marc για λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ καθώς αποτυπώνουν την φτωχοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών. Επτά στα δέκα νοικοκυριά είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται περισσσότερο το 2016 με το τρίτο μνημόνιο, ένα στα τέσσερα νοικοκυριά φοβάται ότι θα χάσει την περιουσία του λόγω χρεών, φορολογίας και οικονομικής αδυναμίας να αντεπεξέλθει, πάνω από 37% των νοικοκυριών δηλώνει ότι διαβιώνει με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που βρίσκεται στην κατώτερη εισοδηματική κλίμακα.

Ο Τραμπ ξεκινά απελάσεις μεταναστών με ποινικό μητρώο




Ο Λευκός Οίκος του Ντόναλντ Τραμπ διαμηνύει ότι οι μετανάστες χωρίς χαρτιά που έχουν ποινικό μητρώο ή σε βάρος των οποίων εκκρεμούν ποινικές διώξεις θα είναι οι πρώτοι που θα στοχοποιηθούν στο πλαίσιο των απελάσεων που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Τραμπ.

ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ» ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!


Στο Άγιο Όρος υπάρχει ένα και μόνο μοναστήρι που ποτέ δεν υπέκυψε στον Οικουμενισμό και αυτό το πληρώνει κατά καιρούς με πολλές διώξεις, όπως το δικαστήριο που σύρουν τους μοναχούς στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 25/1.
«ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/1ου/2017 Νέο Ημερολόγιο.
Καί πάλι δίωξη! Καί πάλι δίωξη φρονήματος! Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης γίνεται καί πάλι δίκη κατά τών γνησίων Εσφιγμενιτών Μοναχών.

Οι εγκαταβιούντες στό κονάκι τών Καρυών πατέρες δικάζονται διότι δεν επέτρεψαν στην χαλκευμένη υπό των ψευδοεσφιγμενιτών εισβολή να καταβάλει και να υποστείλει την τελευταία σημαία ομολογίας στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους.

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (Μόνο για όσους έχουν ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !) VIDEO

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στήν ΛΕΣΒΟ, για τους Λαθρομετανάστες! (Μόνο για όσους έχουν ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !)
%ce%b7-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd-%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%bf1

ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ (επιτέλους πιά, νισάφι!) ΤΑ …’ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ’, ΤΙΣ …’ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ’, ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ «ΠΗΡΕ», ΤΑ ‘ΚΙΝΟ’, ΤΑ ‘ΛΟΤΤΟ’, ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ μεγαλο-ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΥΣ!

Souvlaki GR: Το ελληνικό εστιατόριο που έγινε ανάρπαστο στη Νέα Υόρκη



souvlaki.gr (L.East)4

Η Τίνα Πλάγος μιλά στο FortuneGreece για το πώς κατάφερε να κάνει το Souvlaki Gr στέκι Ελλήνων και Αμερικανών.



Ξεκίνησαν από μία καντίνα φαγητού και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφεραν να δημιουργήσουν δυο νέα εστιατόρια στο κέντρο του Μανχάταν, κερδίζοντας όχι μόνο την αγάπη των Νεοϋορκέζων και των Ελλήνων ομογενών, αλλά και το βραβείο Rookie of the Year Vendy, το οποίο κάθε χρόνο διακρίνει τα καλύτερα street foods στις ΗΠΑ.

Αυστρία: 12χρονος ισλαμιστής ετοιμαζόταν να αιματοκυλίσει τη Βιέννη - Ήταν μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που βρισκόταν σε απευθείας επαφή με δίκτυο τζιχαντιστών που εδρεύει στην Αλβανία


Συνελήφθη και ένας 17χρονος

 Σοκ στην αυστριακή κοινωνία έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, για έναν 12χρονο που παρασύρθηκε από «κήρυκα μίσους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας και συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να αιματοκυλίσει κεντρική αγορά στη Βιέννη.

Ξεκινούν οι κατασχέσεις και για μικροχρέη στα ταμεία


 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ολες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ασφαλισμένων προς τα ταμεία, ανεξαρτήτως ύψους, διαβιβάζονται στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών, με ορατό τον κίνδυνο των κατασχέσεων ακόμη και για μικροποσά.

Συνελήφθη Τούρκος στην Κάλυμνο με ευρωπαϊκό ένταλμα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 38χρονος Τούρκος πολίτης,

Στέφανος Χίος για τους προκλητικούς Αλβανούς στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ΒΙΝΤΕΟ

Στέφανος Χίος για τους Αλβανούς στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
 Δείτε το βίντεο εδώ

Ζουράρις: Και τα ιδιωτικά σχολεία να φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα

 ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Μια εισήγηση που σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις αποκάλυψε πως θα κάνει στο υπουργικό συμβούλιο ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98 και στον Βαγγέλη Γιακουμή, είπε πως και τα ιδιωτικά σχολεία  θα πρέπει να φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα.

Μάθε παιδί μου γράμματα: Το υπουργείο Παιδείας φέρνει στα σχολεία... ενημέρωση για gay και trans! ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ



Εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται 12 ενότητες που αφορούν την σεξουαλική αναζήτηση και συζήτηση και 17 ενότητες που αφορούν την διατροφή απέστειλε στα γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας.

Αγρότες παραμένουν στο "μπλόκο" στα Χανιά - Επ αόριστον η κινητοποίηση


 Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν στην κινητοποίηση την οποία διοργανώνουν η... Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν.Χανίων, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι σε συμβολικό ολιγόλεπτο αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, διαμαρτυρόμενοι "για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει"..Οι αποκλεισμοί του δρόμου θα είναι καθημερινοί και θα γίνονται

Νέα πολυτελή ξενοδοχεία που «έρχονται» στο κέντρο της Αθήνας το 2017 - ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ


Έντονο το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών oμίλων για νέες επενδύσεις στην ξενοδοχειακή αγορά της ελληνικής πρωτεύουσας...

Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών oμίλων για νέες επενδύσεις στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, λόγω της καλής πορείας που διαγράφει ο αθηναϊκός τουρισμός τα τελευταία χρόνια.