Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Χτύπησε μέχρι… θανάτου ένα σκυλάκι με έναν σωλήνα Η γυναίκα του είχε καταδικαστεί για κακοποίηση άλλου ζώου ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

skyli-kakopoihsh
 Εικόνες – σοκ εξέδωσε στην δημοσιότητα η Ζωόφιλη Δράση με ένα κουτάβι τεσσάρων μηνών που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν άνδρα με ένα κομμάτι σωλήνα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Καλλιόπης Μαραβελάκη, μέλος της Ζωόφιλης Δράσης, το άτυχο κουτάβι – ράτσας Γκρενενταλ – που ήταν μόλις τεσσάρων μηνών βρήκε τραγικό θάνατο από έναν άνδρα που η σύζυγός του έχει ήδη καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για κακοποίηση ενός άλλου ζώου.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η κ. Μαραβελάκη ο συγκεκριμένος άνδρας χθες το βράδυ πήρε ένα κομμάτι σωλήνα και χτύπησε το άτυχο ζώο προκαλώντας του αιμάτωμα στο στέρνο και συμφόρεση στους πνεύμονες με αποτέλεσμα τον θάνατο του ζώου από οξύ καρδιοναπνευστικό επεισόδιο.
Αυτό, όπως αναφέρει η κ. Μαραβελάκη, διαπιστώθηκε και από τον κτηνίατρο που έκανε νεκροψία – νεκροτομή στο νεκρό κουτάβι.
Παράλληλα, η Ζωόφιλη Δράση θα οδηγήσει τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος γι’ αυτόν τον θάνατο του ζώου στην δικαιοσύνη καθώς όπως αναφέρεται υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό.
skyli-1 skyli1-1 skyli2-1
http://www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.