Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τα σκαλιά του τρόμου στο "Μάτσου Πίτσου" στο Περού ΒΙΝΤΕΟ

Τα σκαλιά του τρόμου στο "Μάτσου Πίτσου" στο Περού

Το βουνό Χουάινα Πίτσου στο Περού έχει αναμφισβήτητα την καλύτερη θέα στο περίφημο Μάτσου Πίτσου,αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος γενναίος για να φτάσει εκεί. Το βουνό είναι

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ!!!


Αποκάλυψη: Κρυφή τροπολογία – σοκ που προωθεί το τραπεζικό καταστημένο, καταργεί τους εισαγγελείς και αναγορεύει σε Αρχιεισαγγελέα τον Γιάννη Στουρνάρα. Προβλέπει ότι καμιά δίωξη δεν θα ασκείται κατά τραπεζιτών χωρίς την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδας.

Γιατί οι λαοί δεν μισούν τον Κομμουνισμό όσο τον Ναζισμό; ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί οι λαοί δεν μισούν τον Κομμουνισμό όσο τον Ναζισμό;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί όταν ακούτε αναφορές για μοχθηρά καθεστώτα πάντα χρησιμοποιούνται οι όροι "ναζί" ή "φασίστας" και σχεδόν ποτέ κομμουνιστής;

Πως κλείνουν τα σύνορα Ινδίας – Πακιστάν, κάθε μέρα; ΒΙΝΤΕΟ


Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη τελετή λαμβάνει χώρα, κάθε μέρα στο Wagah, τη μοναδική διάβαση που συνδέει την Ινδία με το Πακιστάν

Η αποκωδικοποίηση της Συμπροσευχής στην Αίγυπτο του Πατριάρχη με τους αιρετικούς

Ιστολόγιον Κατάνυξις: Αποδελτιώνοντας δημοσιεύματα σχετικά με την Οικουμενιστική συμπροσευχή που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο, μεταξύ Ορθοδόξων και των αιρετικών Παπικών και Μονοφυσιτών, θα επιχειρήσουμε έναν μικρό σχολιασμό στους τίλους των δημοσιεύσεων που επιλέξαμε, για να αποκαλύψουμε την πραγματική διάσταση του θέματος.

Και εγένετο ο πρώτος κβαντικός υπολογιστής σε διεθνές επίπεδο


Οι Κινέζοι επιστήμονες κατασκεύασαν τον πρώτο κβαντικό υπολογιστή σε διεθνές επίπεδο, ο οποίος ξεπερνά τους

«Άλγος καρδίας» προξενεί η ανακοίνωση Αγιορείτικης Μονής ..


Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους

.. που έχει θέμα τους λόγους της απομάκρυνσης και της διαγραφής μοναχών, που διαφώνησαν με τα της Συνόδου της Κρήτης.

Καλλιθέα: Σύλληψη 21χρονου Αλβανού για κλοπές σε σπίτια και καταστήματα

police708_25
Στη σύλληψη ενός 21χρονου Αλβανού στην Καλλιθέα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο γνωστός Τούρκος διπλωμάτης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης Νταβούτογλου, Feridun Sınırlıoğlu, όπως έγινε γνωστό επέδωσε στις 12 Απριλίου 2017  στον ΟΗΕ  ένα πρωτοφανές έγγραφο, με το οποίο η Τουρκία θεωρεί casus belli την πραγματοποίηση από την Κυπριακή

Θὰ εἶναι μία στιγμή, μόνον…

…ποὺ θὰ ἀλλάξη, γιὰ πάντα, τὶς ζωές μας.

Θὰ εἶναι τόσο βίαιο καὶ τόσο ἀναπάντεχο, ποὺ ἐκείνην ἀκριβῶς τὴν στιγμὴ θὰ ἔχουμε μόνον μία ἐπιλογή: ἢ θὰ παλέψουμε ἢ θὰ …παρασυρθοῦμε στὴν ἄβυσσο!!!

ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Η Ρωσική “αρκούδα” …παραμονεύει

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα Ισλαμικά “σκυλιά”, της εγκληματικής φυσιογνωμίας του Αλβανού Πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, αλυχτούν βγάζοντας μίσος που θα αναφλέξει τα Βαλκάνια. Είναι έτοιμος στην εφαρμογή του σχεδίου του, περί της Μεγάλης Αλβανίας,  να ανάψει το φυτίλι της βόμβας που κρατάει στα χέρια του! Αφού υποκινεί τις δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια! Πιο συγκεκριμένα:

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν Αποκαλύπτει και Προειδοποιεί… Μυστικό Πρόγραμμα Ελέγχου του Καιρού…. ΒΙΝΤΕΟ

  

Το ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εκτίθεται… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ: Κουτσουράς Λασιθίου: Έκαψε τον σκύλο και τον κρέμασε ζωντανό σε δέντρο (βίντεο)

Κουτσουράς Λασιθίου: Έκαψε τον σκύλο και τον κρέμασε ζωντανό σε δέντρο (βίντεο)
Στο κτηνιατρείο της Μαρινέλας Αγαπουλάκη μεταφέρθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου ο σκύλος που εντοπίστηκε όχι μόνο γεμάτος εγκαύματα αλλά κρεμασμένος σ’ ένα δέντρο σε χωράφι στο χωριό Κουτσουράς Λασιθίου. Ο Παύλος, o oποίος βρήκε το ζώο σε τραγική κατάσταση όταν πήγε τυχαία στο κτήμα, ρωτώντας τους κατοίκους της περιοχής έμαθε ότι άκουγαν τα κλάματα ενός σκυλιού για τρεις ή τέσσερις ημέρες αλλά κανείς δεν νοιάστηκε να ψάξει γιατί αυτό το πλάσμα φωνάζει έτσι.

Παρίστανε τον… ταγματάρχη και εξαπάτησε στρατιώτη!

Παρίστανε τον… ταγματάρχη και εξαπάτησε στρατιώτη!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός απατεώνα από τη Χίο,που κατόρθωσε να εξαπατήσει στρατιώτη σε τηλεφωνικό κέντρο Μονάδας της Ρόδου, παριστάνοντας τον Ταγματάρχη!

Επιστήμονες ξεσηκώθηκαν: Κλέβουν την ελεύθερη σκέψη των ανθρώπων


Τι προτείνουν
Αντίπαλος του συστήματος διαπλοκής και ελέγχου συνειδήσεων είναι η ελεύθερη σκέψη.
Αυτή μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στα όποια σχέδια υποδούλωσης του πλανήτη, ειδικά μάλιστα αν εξαπλώνεται και επηρεάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου να μάθουν να αποφασίζουν μόνοι τους και όχι μετά από παραίνεση.

Έπεσαν οι μάσκες στα Εξάρχεια , η Εταιρεία «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε» κλείνει και το Εξαρχιστάν μετατρέπεται σε εργοτάξιο .


​Το πρόβλημα στα Εξάρχεια δεν είναι οι κουκουλοφόροι ( πακιστανοί , αλβανοί 3ης γενιάς , Αφγανοί κ.α ) αλλά , τα συμφέροντα που τους πιστώνουν και τους διατηρούν στην γνωστή δράση τους , παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το πρόβλημα ως κοινωνικό … αυτό το ξέρουν και τα πεζοδρόμια .

Οι ψυχές, περνούν κάτω από τον Θρόνο τής Ανάγκης... Ποια είναι η Ανάγκη;

  

Θεά Ανάγκη με τις τρεις κόρες της Μοίρες

Μας παρακολουθούν μέσω των video games

Μας παρακολουθούν μέσω των video games

Από τα online παιχνίδια και τις νέες κονσόλες,

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ "ΧΤΥΠΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΡΟΔΟ - Τούρκοι χάκαραν ιστοσελίδα εργαζομένων στο δήμο Ρόδου (φωτο)



Στο στόχαστρο γνωστής ομάδας Τούρκων χάκερς που δρα το τελευταίο διάστημα καταφέρνοντας “χτυπήματα” σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα των εργαζομένων του συνδικάτου της

Σκόπια: Αντιδράσεις για την αλβανική σημαία στο Κοινοβούλιο


Μάιος 3, 2017. 21:35
«Η σημερινή πρόκληση του διοικητή ‘Φορίνα’- ψευδώνυμο του προέδρου του Κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι, με την τοποθέτηση, παράνομα, της αλβανικής σημαίας στο κτήριο του νομοθετικού σώματος είναι ένα έγκλημα κατά της χώρας και άμεση επίθεση κατά του κράτους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα ТМРО των Σκοπίων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 4ο Μνημόνιο θα χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστες

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 4ο Μνημόνιο θα χρηματοδοτεί τους μετανάστες

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

Η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές, το 4ο Μνημόνιο και δεύτερο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει, μεταξύ άλλων, «κούρεμα» του αφορολόγητου ορίου για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες κατά περίπου 3.000 ευρώ που οδηγεί σε έξτρα φόρους έως 650 ευρώ τον χρόνο.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Φλεγόμενο αεροπλάνο συνθλίβεται σε αυτοκινητόδρομο on camera


Τη στιγμή που ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο πέφτει πάνω σε αυτοκινητόδρομο και τυλίγεται στις φλόγες, κατέγραψε η κάμερα ερασιτέχνη στο.

Φορολογούν, χωρίς ντροπή, κάτω από το όριο φτώχειας του 2012


Του Μιχάλη Χαιρετάκη

Δε θα σας κουράσω με διαγράμματα, δείκτες και αναλύσεις, με μια φράση η είδηση είναι:

Η "αριστερή" μας κυβέρνηση, ανήμερα πρωτομαγιάς πετσοκόβει το αφορολόγητο στα 5.681 ευρώ και φορολογεί, κάτω απο το όριο της φτώχειας του 2012 που ήταν 5.708 ευρώ.

Μετά την Συρία σειρά έχει η Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ευνομία ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ


Ευνομία: Η προσωποποίηση των καλών νόμων και της σύμφωνης με αυτούς διοίκησης και διαγωγής. Πρώτος ο Ησίοδος αναφέρει ότι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Λαμία: Έκαψε το παιδί του με πούρο – Συγκλονίζουν τα στοιχεία και οι μαρτυρίες. ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

EKAB-nyxta3
Ραγδαίες εξελίξεις διαδραματίζονται στην υπόθεση του 2χρονου παιδιού που μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Λαμίας κακοποιημένο. Ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε στην

H Σχολή της Φρανκφούρτης: Μια συνωμοσία διαφθοράς

Από τον Timothy Matthews*
Μάρτιος 2009
Ο Δυτικός  πολιτισμός στις μέρες μας διέρχεται μια κρίση που είναι ουσιαστικά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Άλλες κοινωνίες στο παρελθόν έχουν αλλάξει τους κοινωνικούς τους θεσμούς ή τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις υπό την επίδραση  εξωτερικών δυνάμεων ή την αργή ανάπτυξη της εσωτερικής εξέλιξης. Μόνον οι Έλληνες αντιμετώπισαν την θεμελιώδη μεταβολή των πεποιθήσεων τους και των θεσμικών τους οργάνων στην οποία στηρίζεται το σύνολο του ιστού της κοινωνικής ζωής, όταν επεβλήθη ο Χριστιανισμός.

Άφησε τη φωτογραφία της γυναίκας του στο τραπέζι και πάτησε τη σκανδάλη ΒΙΝΤΕΟ



Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας, 81 ετών, στην περιοχή του γηπέδου στην Ναύπακτο. μέσα στο σπίτι του με κυνηγετικό όπλο .

Όταν θηροφύλακες κυνηγούν παράνομα και ρίχνουν φόλες…

Όταν θηροφύλακες κυνηγούν παράνομα και ρίχνουν φόλες…
Της Ελένης Ηλιοπούλου

Στις 26 Απριλίου η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με ανακοίνωση της ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε αλλά δήλωσε άγνοια (!) αναφορικά με άρθρο της ιστοσελίδας κυνηγετικού ενδιαφέροντος www.ihunt.gr στο οποίο δημοσιεύτηκε ότι στις 24 Απριλίου ομοσπονδιακός

Βίντεο ντοκουμέντο: Την ώρα που καίγεται το αυτοκίνητο των δολοφόνων του Γρίβα στα Γλυκά Νερά

Βίντεο ντοκουμέντο: Την ώρα που καίγεται το αυτοκίνητο των δολοφόνων του Γρίβα στα Γλυκά Νερά
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα, τυλιγμένο στις φλόγες, είδε το φως της δημοσιότητας....

το Facebook θα προσλάβει 3.000 επιπλέον εργαζόμενους, για να προλαμβάνονται βίαιες πράξεις, δολοφονίες και αυτοκτονίες που μεταδίδονται ακόμα και ζωντανά, μέσω του κοινωνικού αυτού δικτύου


ο  CEO Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το Facebook σχεδιάζει να προσλάβει 3.000 επιπλέον εργαζόμενους (content moderators) για να μη γίνεται share αναρτήσεων στο κοινωνικό δίκτυο, που αναφέρουν εγκλήματα, αυτοκτονίες και άλλες βίαιες πράξεις.
Αμέτρητα βίντεο από αυτοκτονίες και δολοφονίες, είτε έχουν μεταδοθεί ζωντανά (live streamed) είτε μοιράστηκαν (shared) αργότερα στο Facebook, την περασμένη χρονιά.

Έτοιμες για πόλεμο ΗΠΑ και Νότια Κορέα: Έθεσαν σε λειτουργία την πυραυλική ασπίδα THAAD



Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στη Νότια Κορέα (USFK) γνωστοποίησαν σήμερα (2/5) ότι το εξελιγμένο αντιπυραυλικό σύστημα THAAD, που αναπτύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα

Το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο στέβιας «στήθηκε»


Οι νέες στρατηγικές συνεργασίες µε µεγάλους παράγοντες της βιοµηχανίας τροφίµων αλλά και οι επενδύσεις εκατοµµυρίων ευρώ σε έργα υποδοµής υποδεικνύουν πως η καλλιέργεια του φυτού, που έχει χαρακτηριστεί η «ζάχαρη του µέλλοντος», της στέβιας, έχει αρχίσει να βρίσκει τα «πατήµατά» της στην ελληνική παραγωγική διαδικασία, αφού προηγήθηκε η διαδικασία ξεκαθαρίσµατος....

Η Monsanto κατηγορείται ότι προσέλαβε στρατό απο trolls για να σιωπήσουν αρνητικά σχόλια με ψευδοεπιστημονικές εκθέσεις


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Ο βιοτεχνολογικός γίγαντας Monsanto κατηγορείται για την πρόσληψη, μέσω τρίτων, ενός στρατού διαδικτυακών trolls για την αντιμετώπιση αρνητικών σχολίων, επικαλούμενες θετικές ψευδοεπιστημονικές εκθέσεις οι οποίες υποβαθμίζουν τους πιθανούς κινδύνους των προϊόντων τους.

Μέχρι δύο συντάξεις τον χρόνο θα χάσουν 1,1 εκατ. συνταξιούχοι



Ανατροπές σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους και ασφαλισμένους περιλαμβάνει η τελική συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές όπως «κλείδωσε» τα ξημερώματα της Τρίτης. Μάλιστα, οι

Από σήμερα 2 Μαίου ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. Ήρθε η ΩΡΑ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μια καλή φίλη μόλις διάβασε τις νέες σημερινές απειλές των τούρκων μου κτύπησε καμπανάκι.
Ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, όλα τα προρρηθέντα του Οσίου επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας.
Υπάρχει τίποτε πιο έκτακτο από το έκτακτο;
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ από εδώ και πέρα ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τα ΜΜΕ
Να τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ
«Άφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι «αιτία πολέμου» για την Άγκυρα

ΠΑΤΡΑ:Πριν λίγο: Μαχαιρώθηκαν στην μέση του δρόμου - Ένας τραυματίας ΒΙΝΤΕΟ



Σοβαρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στις
8.45 το βράδυ κοντά στο πρώην 409 νοσοκομείο στην περιοχή της Πάτρας.

Η εικόνα του Ψηλορείτη από τη Σαντορίνη που προκάλεσε συζήτηση Η χιονισμένη Κρήτη από τη Σαντορίνη

Η εικόνα του Ψηλορείτη από τη Σαντορίνη που προκάλεσε συζήτηση
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μία φωτογραφία που τραβήχτηκε από το χωριό Πύργος της Σαντορίνης, που δείχνει σύμφωνα με τον άνθρωπο που τη δημοσίευσε τον Ψηλορείτη, στο Ν. Ηρακλείου.

Οι εξι αριθμοί για την υγεία σας που οφείλετε να γνωρίζετε



Πάρτε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια σας με την εκμάθηση των 6 αριθμών που ακολουθούν. Αυτοί θα σας βοηθήσουν από το να χάσετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά, μέχρι να προστατέψετε την καρδιά σας από ανεπιθύμητα προβλήματα.

η Marine Le Pen δήλωσε ότι θα απαγορεύσει κάθε θρησκευτική τελετουργική σφαγή ζώων, αν εκλεγεί. Οι νομοθέτες στην Φλάνδρα και τη Βαλονία, στο Βέλγιο, συμφώνησαν να απαγορεύσουν την kosher και halal σφαγή μέχρι το 2019


η Marine Le Pen, (υποψήφια του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στις γαλλικές προεδρικές εκλογές), δήλωσε ότι αν εκλεγεί, θα απαγορεύσει τη halal σφαγή των ζώων,  μαζί με κάθε άλλη μέθοδο τελετουργικής σφαγής χωρίς αναισθητοποίηση.

στο Ηνωμένο Βασίλειο ζητούν την επιβολή προστίμου στο Facebook, το Twitter και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης, όταν αργούν να αφαιρέσουν παράνομο και επικίνδυνο περιεχόμενο με ρητορική μίσους και προώθηση τρομοκρατίας

 
Ηνωμένο Βασίλειο, η Yvette Cooper "Labour MP " βουλευτής του εργατικού κόμματος και επικεφαλής της Επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Κοινοτήτων υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο στο Facebook, το Twitter και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης, όταν αργούν να αφαιρέσουν παράνομο και επικίνδυνο περιεχόμενο αναρτήσεων.

Πράγα: Ισλαμιστές βανδάλισαν τον ορθόδοξο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.Έγραψαν Αλλάχ Ακμπάρ και ότι πλησιάζει ο θάνατος των χριστιανών. ΦΩΤΟΣ

Photo: prague-express.cz
To πρωί της 28ης Απριλίου η εκκλησία της Κοίμησης της Παναγίας στο κοιμητήριο  Olšany στην Πράγα στην Τσεχία βανδαλίστηκε αναφέρει το Prague Express.

ΚΙ ΑΛΛΟ Νεκρό δελφίνι εκβράστηκε στην παραλία του Μύλου στην Κω ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ



Ένα νεκρό δελφίνι εκβράστηκε στην παραλία του Μύλου στην Κω. Το θαλάσσιο θηλαστικό εντοπίστηκε χθες από την Κατερίνα Χριστοφή.

Γ.Βαρουφάκης: «Απειλούσαν τη ζωή της οικογένειάς μου»- Οι «καυτοί» διάλογοι


Πολλές οι αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και για την έντονη περίοδο της διαπραγμάτευσης το 2015, και για τη περίοδο του δημοψηφίσματος το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

«ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ…» ΒΙΝΤΕΟ


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληρώνουν αδρά τους δολοφόνους του Έθνους!


Η ανακοίνωση της υπουργικής απόφασης (δείτε εδώ) σχετικά με την αμοιβή των "συμβούλων" του υπουργείου των Οικονομικών αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την σκοπιμότητα, αλλά και την προδοσία, που κρύβεται πίσω από τις μακροχρόνιες "διαπραγματεύσεις" και το καθεστώς ομηρίας όπου έχει περιέλθει η Ελληνική Οικονομία την τελευταία οκταετία.

Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι - Οδύνη για τον θάνατο της γυναίκας!



Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο. Σοκ σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, με την άτυχη γυναίκα να καταρρέει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...

Στην Αρχαία Ελλάδα, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ είχε θεοποιηθή !!! Ήταν η θεά Δίκη. Τι να λέμε τώρα... Σήμερα, ο μέσος ραγιαδο - τσιφτετέλληνας, κοιτάει μόνον την ΠΑΡΤΗ του... Γι' αυτό και η χώρα πλέον (για την Ελληνική Δημοκρατία μιλάμε, ε;) σέρνεται στην παρακμή...


Ο Διόνυσος, μαζί με τις Ώρες Ευνομία, Δίκη και Ειρήνη.

12,5 ευρώ το κρέας, 12,5 ευρώ και οι φακές... Το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε τις φακές πιο ακριβά και από τις γαρίδες - Οικογενειακές μπίζνες από συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη

Δαμασκός:υποστηρίζουμε τη ρωσική πρωτοβουλία για δημιουργία »ζωνών αποκλιμάκωσης. »


Μια πηγή του ΥΠΕΞ Συρίας ανέφερε ότι  “εκκινώντας από τη δέσμευση της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας για τη διασφάλιση της ζωής του συριακού λαού  και το σταμάτημα της αιματοχυσίας

"Αταξική κοινωνία" και VIP-hall


«Ο σύγχρονος κομμουνισμός δεν είναι μόνον ένα κόμμα νέου τύπου ή μια γραφειοκρατία που γεννήθηκε από την κρατική ιδιοκτησία και από τον ολοκληρωτικό κρατικό παρεμβατισμό στην οικονομία. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το βασικό γνώρισμα τού συγχρόνου κομμουνισμού είναι η ύπαρξη μιας νέας τάξης κρατούντων και εκμεταλλευτών». - Milovan Djilas, «Η Νέα Τάξη», Μόναχο 1957.

Tα αμπελοπούλια της Κύπρου σε κίνδυνο

default
 Tα άγρια πουλιά της Κύπρου έχουν τη δική τους τραγική ιστορία. Συχνά μπλέκονται στα δίχτυα λαθροθηρών και καταλήγουν στο πιάτο ως εκλεκτό έδεσμα. Περιβαλλοντικές οργανώσεις καταγγέλλουν.

Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι - Δίχρονη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ εκπαίδευση ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΜΟΦΥΛΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ

Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι – Ποια ηλικία αποφάσισε τελικά η κυβέρνηση

Έπονται ανακοινώσεις - ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Την θέσπιση δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης για το σύνολο των νηπίων