Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η αποκωδικοποίηση της Συμπροσευχής στην Αίγυπτο του Πατριάρχη με τους αιρετικούς

Ιστολόγιον Κατάνυξις: Αποδελτιώνοντας δημοσιεύματα σχετικά με την Οικουμενιστική συμπροσευχή που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο, μεταξύ Ορθοδόξων και των αιρετικών Παπικών και Μονοφυσιτών, θα επιχειρήσουμε έναν μικρό σχολιασμό στους τίλους των δημοσιεύσεων που επιλέξαμε, για να αποκαλύψουμε την πραγματική διάσταση του θέματος.
Από το “αληθοφανές” και το “λογικό”, που έχει επιβληθεί από τα κέντρα εξουσίας της Νέας Εποχής, «Όχι σε κάθε μορφή βίας, εκδίκησης και μίσους που εκδηλώνεται στο όνομα της θρησκείας»
…φτάνουμε “φυσιολογικά” στο οικουμενιστικό μήνυμα που μια τέτοια λογική συνεπάγεται Μήνυμα συνύπαρξης Χριστιανών – Μουσουλμάνων από τον Πατριάρχη στο Κάιρο

… ισοπεδώνοντας με τον τρόπο αυτό, τη λογική του πιστού λαού, του μέσου ανθρώπου κατά τα πρότυπα των μεθόδων χειραγώγισης της νέας Εποχής, Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Το Ισλάμ δεν μπορεί να εξισωθεί με την τρομοκρατία»

… κατηγορούν άλλους για εκείνα που οι ίδιοι κάνουν, μέσα στα μούτρα μας, (δηλ. λαϊκίζουν, υποβιβάζουν σε πολιτικό και εκκοσμικευμένο επίπεδο, το ρόλο της Πίστης) Πάπας Φραγκίσκος: Ο «δημαγωγικός λαϊκισμός» δεν βοηθά στην εδραίωση της ειρήνης

… στήνοντας εξαιρετικά κοστοβόρες και δαπανηρές ατραξιόν, για το θεαθήναι, επιστρατεύοντας κυριολεκτικά στρατούς, για την “ασφάλεια” των ιδίων και της αποστολής τους. Έχει πλέον εμπεδωθεί από τον μέσο τηλεθεατή, πως το κόστος τέτοιων show είναι αναγκαίο !!! Στην Αίγυπτο ο πάπας Φραγκίσκος υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (pics+vid)

… Τελικά αυτό που θα μείνει είναι άλλο ένα βήμα προς την νομιμοποίηση των συμπροσευχών με αιρετικούς, άλλο ένα βήμα προς την φασιστική επιβολή των διαλόγων, όχι επειδή έχουν κάποιο αποτέλεσμα, αλλά σαν αυτονόητο show για το θεαθήναι. Όποιος αντιδρά σε αυτή την τόσο φανερά “λογική” εκτροπή, κατηγορείται ως μικρονοϊκός, εμπαθής, φανατικός και ρατσιστής άνθρωπος, δίχως αγάπη και επικίνδυνος για την Ορθοδοξία και όλη την ανθρωπότητα !!! Οικουμενική προσευχή για αγάπη και ενότητα πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο με μήνυμα ειρήνης για όλο τον κόσμο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

Η τρομοκρατία στις μέρες μας, η λαθρομετανάστευση και τα Gay Pride, όπως έχουν αποκαλύψει πρόσφατα ακόμη και Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, είναι χρηματοδοτούμενα project από τους ισχυρούς, τους Ινστρούχτορες της Νέας Εποχής.

Σε μια άμεση προέκταση αυτής της θεώρησης, το Ισλάμ μέσω του ISIS αλλά και μέσω των αρχών του που διατυπώνονται στο Κοράνιο, έχει γίνει το χρησιμότερο εργαλείο, για την υλοποίηση αυτού του project.

Θύματα της βίας αυτής και στόχος των τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων, είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Άνθρωποι κοσμικοί, που περνούν τον χρόνο τους μπροστά στις τηλεοράσεις τα κινητά ή τους υπολογιστές τους. Άνθρωποι που “παιδαγωγούνται” από τους ίδιους ισχυρούς της Νέας Εποχής.
Μετά από ένα τέτοιο χτύπημα, τα θύματα και οι τρομοκρατημένοι άνθρωποι, έχουν ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, αστυνόμευση, που τελικά εκτρέπεται σε συγκατάθεση για την απόλυτη σκλαβιά της παρακολούθησης των πάντων, από τους ίδιους ισχυρούς της Νέας Εποχής.
Αν είχαν κάποια επιρροή οι Θρησκείες στο χρηματοδοτούμενο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων φαινόμενο της μουσουλμανικής τρομοκρατίας, με επικεφαλής σκληροπυρηνικούς θρησκευτικούς ηγέτες των ISIS θα μπορούσαν να μιλήσουν σε εκείνους. Μα δε μίλησαν.

Μίλησαν στα θύματα και στους τρομοκρατούμενους, καταδίκασαν τη βία στους πονεμένους, τους κατηγορούν για ρατσισμό και φανατισμό αν σκεφτούν να αντιδράσουν, να απαντήσουν, να πολεμήσουν, να ξεσηκωθούν, πράγμα φυσικό και δικαιολογημένο, γιατί οι άλλοι έχουν όπλα, οι άλλοι κάνουν πόλεμο, οι άλλοι δολοφονούν μαζικά, εκτελούν με πρωτοφανή βιαιότητα και διαφημίζουν την πρακτική τους. Η συμπροσευχή αυτή προβλήθηκε από τηλεόραση και διαδίκτυο. Απευθύνεται εκ των πραγμάτων σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση και διαδίκτυο και αυτοί δεν είναι οι “πληρωμένοι” τρομοκράτες.

Η συμπροσευχή αυτή, συμπερασματικά φαίνεται να χρηματοδοτήθηκε από τα ίδια κέντρα, γιατί το κόστος της ήταν τεράστιο, απευθύνθηκε σε “λάθος” ακροατήριο και τελικά πέτυχε το διπλό στόχο της: α) τη χειραγώγηση του απλού λαού, στη μή αντίδραση, στη μη διαμαρτυρία, στη μη υπεράσπιση των αξιών του, και β) την επιβολή του Οικουμενιστικού πνεύματος της ένωσης των Θρησκειών, παραβλέποντας δογματικές διαφορές, παραθεωρώντας τον σωτηριολογικό και εσχατολογικό χαρακτήρα της Ορθοδοξίας, στη ζωή του ανθρώπου.

Προφασιζόμενοι τον “τρόμο του θανάτου” της πληρωμένης τρομοκρατίας, προκαλούν τον αιώνιο θάνατο της απώλειας της ψυχής, στην κόλαση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Στην ψωχόλεθρη αυτή πρακτική, πρωταγωνιστής είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι λοιποί (Πατριάρχες, Αρχιερείς, Ιερείς και μοναχοί, καθηγητές, θεολόγοι, δημοσιογράφοι και λαϊκοί) υπηρέτες του Οικουμενισμού, μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 averoph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.