Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 4ο Μνημόνιο θα χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστες

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 4ο Μνημόνιο θα χρηματοδοτεί τους μετανάστες

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

Η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές, το 4ο Μνημόνιο και δεύτερο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει, μεταξύ άλλων, «κούρεμα» του αφορολόγητου ορίου για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες κατά περίπου 3.000 ευρώ που οδηγεί σε έξτρα φόρους έως 650 ευρώ τον χρόνο.
Τα πράγματα χειροτερεύουν σημαντικά, με την κυβέρνηση να σχεδιάζει την επόμενη μέρα.
Τα αντίμετρα δεν μπορούν να σώσουν την κατάσταση καθώς είναι κοινωνικής φύσεως και όχι αναπτυξιακής προοπτικής. Δεν προωθούν δηλαδή την ανάπτυξη αλλά δίνουν παρηγοριά στον «άρρωστο» πολίτη, ο οποίος εξαρτάται όλο και περισσότερο από το κράτος.
Θυμηθείτε: Αυτό προανήγγειλε ο Τσίπρας - Λίγοι το πρόσεξαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν
Και όμως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποσχόταν πως δεν θα υπάρχουν άλλα μέτρα μετά το 2018. Η συμφωνία όμως αφορά το 2019, με πολλούς αναλυτές να αναφέρουν πως η κυβέρνηση θα καταφύγει στις κάλπες τέλη του 2018 και μετά, προκειμένου να υπάρχει λαϊκή εντολή εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν για τότε.
Το πικρό ποτήρι των νέων επιβαρύνσεων που προκύπτουν από την απότομη προσγείωσή του αφορολόγητου θα το γευτούν οι φορολογούμενοι από την 1η Ιανουαρίου 2020, ενώ αν δεν βγαίνουν τα νούμερα το «κουρεμένο» αφορολόγητο θα ενεργοποιηθεί ένα χρόνο νωρίτερα το 2019.


Παράλληλα, μετά την συμφωνία για το 4ο Μνημόνιο, ξεκίνησαν εκ νέου οι αρπαγές σπιτιών από τις τράπεζες με οφειλέτες που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους να προβαίνουν στα ειρηνοδικεία της χώρας, όπως κάθε Τετάρτη.
Μάλιστα πλέον βγαίνει στο σφυρί η πρώτη κατοικία ακόμη και για οφειλές προς το Δημόσιο, για επισπευδόμενη απαίτηση ίση ή μεγαλύτερη από 400.000 ευρώ, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε, καθώς αυτές οι υποθέσεις δεν έφταναν στα Ειρηνοδικεία.
Ολοκληρώνονταν μόνο πλειστηριασμοί ακινήτων κατά βάση βιομηχανικών και αυτές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Όμως επί... «Πρώτης Φοράς Αριστερά» τα πάντα άλλαξαν και πλέον το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μετατρέπεται σε «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».


Την ώρα όμως που το Κράτος αφαιμάσσει τους Έλληνες, εντοπίσαμε βίντεο από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. που δείχνει την επόμενη μέρα, την οποία όπως σας είπαμε ετοιμάζουν στην κυβέρνηση.
 «Μετανάστες και πρόσφυγες» αποκτούν από το Κράτος προπληρωμένες κάρτες «αξιοπρέπειας», προκειμένου να μείνουν μόνιμα στην χώρα και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.
Όπως αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία:
Όλο και περισσότεροι αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, λαμβάνοντας βοήθεια μέσω των προπληρωμένων καρτών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας οι πρόσφυγες μπορούν με αξιοπρέπεια να επιλέξουν τον τρόπο που θα καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινότητα.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην υλοποίησή του συμμετέχουν οι οργανώσεις International Rescue Committee (IRC), International Federation of Red Cross (IFRC), Mercy Corps, Samaritan's Purse, Catholic Relief Services (CRS) και Care.
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες και οι μετανάστες θα ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε μία γκρι ισλαμοποιημένη κοινωνία. Έρχονται πραγματικά δύσκολες μέρες…
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.