Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ετοιμάζει... διαδήλωση μισθοφόρων CIAΝΑΡΧΙΚΩΝ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά» ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

Ετοιμάζει... διαδήλωση κατά της «Αγιά Σοφιάς» ο Βασιλόπουλος
 Ετοιμάζει... διαδήλωση κατά της «Αγιά Σοφιάς» ο Βασιλόπουλος

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας οργανώνει ανοικτή συγκέντρωση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, σε μια περίοδο που φαίνονταν να πέφτουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.
 Δεν αποχωρίζεται την... πολεμική τακτική στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ ο Άρης Βασιλόπουλος. Λίγες μέρες μετά την ρύθμιση που πέρασε από τη βουλή, η οποία πήρε από τα χέρια του την... καυτή πατάτα της υπόθεσης με την υψομετρική μελέτη της «Αγιά Σοφιάς» και ενώ όλα έδειχναν πως οδεύουμε σε μια περίοδο εκτόνωσης της κατάστασης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε να διοργανώσει... διαδήλωση κατά του γηπέδου της Ένωσης. Μάλιστα, στην πόλη μοιράστηκαν χιλιάδες χαρτιά με μια ανακοίνωση – πρόσκληση...

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Ανοιχτή Συγκέντρωση Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας στην πόλη
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας στην πόλη, της ελευθερίας έκφρασης και των δημόσιων χώρων, την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 7 μμ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πλ. Πατριάρχου) και καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, οι συλλογικότητες, κάθε δημοκράτης που ανησυχεί με τις εξελίξεις στην πόλη μας. Ζούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση στην πόλη μας. Με αφορμή ένα αμφιλεγόμενο έργο μεγάλης κλίμακας ο Δήμος μας έχει στοχοποιηθεί και δέχεται καθημερινά την πίεση ομάδων που προσπαθούν να επιβάλλουν δια της βίας την άποψή τους.
Το έργο είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ και η άποψη είναι η επιβολή άκρας σιωπής για τις συνέπειες που θα δεχτεί η πόλη και οι κάτοικοί της. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, το κέντρο της πόλης έχει υποστεί μια ιδιότυπη κατάληψη από δήθεν οπαδούς που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να επιτίθενται σε συλλογικότητες, να βανδαλίζουν δημοτικά και ιδιωτικά κτίρια και χώρους, να ασχημονούν σε εθνικές επετείους, να απειλούν και να προπηλακίζουν αιρετούς και εργαζόμενους, να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας στους κατοίκους.
Η Δημοτική Αρχή έχει εξ αρχής σταθερές θέσεις για την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων της πόλης με επίκεντρο το άλσος και έχει διατυπώσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο γήπεδο σε μια βιώσιμη πόλη και αιτήματα που αφορούν την αρμονική συμβίωση του έργου με τους κατοίκους. Κανένα αίτημα το Δήμου δεν έγινε δεκτό και καμιά θέση του Δήμου δεν έχει εισακουστεί! Αντ’ αυτού επιλέχτηκε ο δρόμος της συκοφάντησης και της διαστρέβλωσης ότι δήθεν ο Δήμος «δεν θέλει το γήπεδο γενικώς», ότι «θέλουμε να διώξουμε την ΑΕΚ από την πόλη». Επιλέχτηκε ο δρόμος της τρομοκρατίας με πιέσεις, διαρκείς απειλές, μηνύσεις στο Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και εργαζόμενους.
* Έχουν κάθε δικαίωμα οι κάτοικοι αυτής της πόλης να ανησυχούν όταν ένας τεράστιας σημασίας πνεύμονας – το άλσος, διατηρείται σε ένα ασαφές καθεστώς ιδιοκτησίας και διαχείρισης.
* Έχουν κάθε δικαίωμα οι πολίτες να διαμαρτύρονται όταν δημόσιοι χώροι και δημόσια χρηματοδότηση, κατευθύνονται σε επενδύσεις επιχειρηματιών, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία από τις ανάγκες της πόλης.
* Έχουν κάθε δικαίωμα οι πολίτες να αγανακτούν όταν βλέπουν κυβερνήσεις να υιοθετούν φωτογραφικές νομοθετικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να προσαρμόσουν τους νόμους στα σχέδια επιχειρηματιών, με πρόφατο δείγμα την ψήφιση τροπολογίας για παράκαμψη των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης από κάθε εμπλοκή τους με την αδειοδότηση του γηπέδου. Όταν μάλιστα επιδεικνύουν πρωτοφανή αδιαφορία για χρόνια προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που απαιτούν νομοθετικές ρυθμίσεις.
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δεν δέχεται κανένα ειδικό καθεστώς στην πόλη. Καλεί τους πολίτες να υπερασπιστούν το δικαίωμα του καθένα να εκφράζει την άποψή του. Καλεί τους κατοίκους να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να ζουν σε μια πόλη με βιώσιμους όρους. Καλεί τους φορείς και τις συλλογικότητες να υπερασπιστούν την δημοκρατία».
 sdna.gr

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ CIANARXIKOI ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ "ΣΤΡΟΥΓΚΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΨΑΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.